Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nieukowa - bo chyba twoje mdlosci przeszly na mnie
Dzis to byla mega klapa.. nic nie moglam robic. Dobrze ze obiad wczoraj ugotowany .
Widze ze jest temat porodow , ja mam nadzieje ze moja polozna bedzie podczas porodu tu troche inaczej jest niz w pl i troche jeszcze malo wiem na ten temat
ale juz do szkoly rodzenia sie zapisuje - po norwesku ale lepsze to niz nic.
No i poznam inne mamy
No i mam pytanko do was - jak wpisujecie wage to z rana ? na czco czy w ciagu dnia ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 00:15
-
Hehe Cati i Dro, na szczęście zdjęłyście ze mnie te mdłości paskudne
U mnie lekko dalej muli, ale czuję się o niebo lepiej niż przez ostatni miesiąc
W końcu mogę spojrzeć na świat z trochę weselszej perspektywy
Pozdrawiam z rańca, wracam do roboty... -
Nenaaa wrote:
Ale że co? Poród? Ja też muszę? To konieczna konieczność jakaś?
Nena napiszmy podanie o urlop w tym dniu.
Cati i Biedra, narzekałyście na brak objawów to teraz cierpcie.
Tak w ogóle to dzień dobry.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 08:28
Tamka, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość
-
Bry Kroko. Dopiero doczytałam o tym zmarłym motocykliście ;(
Nie wiem jak możesz nawet myśleć o sprzedaży motoru - będziesz przez pierwszych kilka lat ostrożniej jeździć i tyle
Zawsze mówię, że wypadek śmiertelny może zdarzyć się na kostce mydła we własnym domu i że już lepiej, żeby to się przytrafiło, gdy oddychamy pełną piersią i cieszymy się życiem, niż wtedy gdy zamykamy się w domu w obawie przed wypadkiem IKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Ale ja właśnie nie myślę o sprzedaży motocykla.
Tylko jak giną nasi znajomi to słyszę takie opinie, że może jednak powinnam sprzedać. Kilku kumpli przestało jeździć z powodu śmierci kolegów.
Ale sorry, no way. Nie zostawię swojej pasji.
Poza tym ja zawsze jeżdżę ostrożnie.
Matuulu, gdzie moja energia się podziała?Nieukowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
I ja sie witam totalnei nieprzytomna dzisiaj
dzieci sie przyzywczaily, ze spalam na dole w pokoju goscinnym, gdy mega mega mnie meczylo w nocy. mlodszy ladowal u tatusia...no i teraz chce z tatusiem spac!!! wiec przyszedl o 2. najpierw maz probowal go spac polozyc u niego w pokoju, ale gdzie tam....oczy jak 5 zlotych....on z tatusiem. wiec zeszli po godzinie usypiania na dol do goscinnego....a po 15 minutach starszak przyszedl do mnie, bo ¨potrzebuje by ktos go przytulil¨, wiec spal ze mna...no ale ja juz nie spalam po tym jak mnie lekko w brzuch kopnal przez sen o 6 pobudka.....
ide po kawe.. -
Ja dziś w robocie powolutku. Jestem kwiatem lotosu. Popijam Inkę, siedzę sobie przed kompem i czekam na moment aż koleżanka z pracowni będzie ze mną sam na sam, co by jej przekazać radosną nowinę. Dla niej bedzie niezbyt radosna bo będzie robić za mnie na analizatorze krwi przez kolejne kilka miesięcy
Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry,
witam się w 6 miesiącu
coraz trudniej mi się śpi - jak tylko się położę, młody zaczyna harce, specjalnie jeszcze chwilę czytam, ale nie - on czeka aż zgaszę światło i się wygodnie ułożę i dawaj matulę kopać i się wiercić
odnośnie pasji, życia, śmierci i egzystencji ogólnie to ja myślę, że życie mamy jedno i należy je szanować, ale co to za życie gdy w tym życiu życia brak? jeden kocha motory, inny zakupy, ktoś uprawianie ogrodu, jeszcze inny wspinaczkę, a np. mój małż snowboard i bmxa - ma pośrubowane oba łokcie, cztery operacje kolan za sobą i jak wczoraj oglądaliśmy filmiki jakichś Norwegów, którzy pokazywali ile upadków i szwów kosztowała ich nauka danego triku i ja miałam strach w oczach w kontekście Kajetania (bo nie mam złudzeń, że pójdzie o krok dalej niż tatuś... zawsze tak jest) to mój małż podsumował - najważniejsze, żeby był szczęśliwy. I o to w życiu chodzi - o szczęście
Rzygaczki-biedaczki - współczuję mdłości
Krokodylica, Nieukowa, LaRa, Malenq, cati, justta, Lili83 lubią tę wiadomość
-
Tamka jak Ty to ładnie napisałaś.
Ja już po zakupach. Ale te witaminy prenatalne cholernie drogie.
Kupiłam też paczkę pieluszek Pampers rozmiar 2, bo są w Lidlu na promocji w fajnej kasie.
Kupiłam też jakieś ciuszki - wczoraj zrobiłam sobie spis komody, co mam dla dziecka a czego nie mam i powoli zabieram się za kompletowanie wyprawki.
Body miałam nie kupować bo mam już sporo, ale jak zobaczyłam takie z napisem "kocham mamusię" i "kocham tatusia" to nie mogłam się oprzeć.
Teraz wchodzą ciepłe ciuszki, bluzy, kurtki, czapki a to co letnie jest w przecenach więc warto polować.Tamka, zgredka lubią tę wiadomość
-
Kroko: tez bede polowac na i love mummy and daddy ..
Ja nie kupuje nic na zimke, skoro ma sie w maju urodzic, a dwa sweterki juz mam.. musze nabyc portki, ale jakos nie widzi mi sie maly ludek w spodniach, to przeciez nie moze byc wygodne takie mini jeansiki..
Ja zrobilam spis rzeczy higienicznych.
Nieukowa zazdroszcze picia kawy, chocby inki -
Konwalia i Biedro - trzymam kciuki zw wizyty!
ja dzisiaj "odbieram" moje zaległe USG połówkowe, mam nadzieję, że prądu już nie wyłączą dopiero o 19:30, strasznie późno...konwalianka, Krokodylica, Malenq lubią tę wiadomość
-
powodzenia dla wszystkich wizytujących
wczoraj byłam pełna energii, a dzis nic tylko ziewwwwwwww
chyba urodziny powinnam miec codziennieTamka, cati, Lili83 lubią tę wiadomość