Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, no właśnie jestem zła, że morfologii mu w piątek w szpitalu nie zrobili. I ja pluję sobie w brodę, że nie kazałam im jej zrobić. Pomyślałam dopiero w domu, taka byłam skołowana. Jak powiedzieli, że niby mocz czysty to odetchnęłam z ulgą i tyle. Ale co z tego jak problem ewidentnie jest nadal. W gorączkę zębową nie wierzę, zwłaszcza, że około 39* to za dużo na te sprawy. CRP coś by nam powiedziało, bo przy tamtej infekcji było wyrąbane w kosmos. Ja nie mogę narzekać na tutejszą służbę zdrowia, zawsze dobrze się nami zajmowali ale...jakaś pomyłka, niedopatrzenie chodzi mi po głowie...
Jechać dziś znowu, nie jechać...biję się z myślami czy czekać do jutrzejszej wizyty u pediatry i wyników posiewu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 12:46
-
Nenek- ja bym pojechala. jesli ta goraczka trwa juz tyle dni.
sluchajcie, znow sie poryczalam. tym razem ze wzruszenia. biore malego na rece i on NIGDY przenigdy nie chce sie przytulac. dzisiaj- co go wezme na rece to sie przytulachyba wyczuwa, ze matke trzeba pocieszyc. tak mi lzy poplynely... to moje male szczescie
Nenaaa, PsotkaKotka, LaRa, justta, MANIEK, Misi@, Krokodylica, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Wróżko, słodkiego przytulanka
kurcze, współczuje tej sytuacji rodzinnej, przykre to gdy rodzina sie odwraca
moze jeszcze raz wartoby porozmawiać? Moze jakiś fachowiec od takich projektów byłby potrzebny do wytłumaczenia tych kwestii....
Zgredka,przykro mi ze zgubiłaś cukinie ;( haha
My po kościele poszłyśmy z mama do biedry bo musiałam kupić produkty do dekoracji pierników i kupiłam Ani prezent pod choinkępchacz a potem jeździk (Kroko chyba taki ma) ale dostanie dopiero w Wigilie
Teraz mała uspalam (nauczyła dwie juz spać w domciu) a ja jadę do Pepco kupić jakies Body z długim rękawem bo powyrastala i zostały z krótkim.
Nenaa, ja bym pojechała sprawdzić. I z wynikami morfo jutro do lekarza. Zdrowka!MANIEK, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWróżko współczuję tej całej sytuacji. Najgorzej jest zawieść się na najbliższych.
Co do świąt to może spędzicie je z rodziną męża, żebyście nie byli sami? Podejrzewam, że na miejscu twojego męża też nie chciałabym oglądać teśćiów...
Nena- dobrze kojarzę, że twój mały miał proszerzenie miedniczek nerkowych, tak jak mój?? Współczuję, nie wiedzieć, jak pomóc własnemu dziecku musi być straszne.
Mimo wszystko życzę wam spokojej niedzieli. -
Nenuś też bym pojechała dla takiego szkraba jeden dzień to bardzo dużo. A poza tym pediatra będzie też miał wiecej informacji.
Wróżko kochany Franio:) dobrze że jest...co do świąt i rodziny to mój punkt widzenia jest dość drastyczny ale ja uważam że rodzinę tworzy się z mężem (konkubentem)i dziećmi to są najważniejsze osoby ever ...w każdej sytuacji to dla nich i z nimi idzie się pod prąd często..reszta to tylko dodatek, a skoro u Was jest jak jest to skup się na tym co masz, wiadomo że serce ściska ale życie leci dalej i nie ma co się smucić..z jednej strony to tylko pieniądze, z drugiej mnóstwo waszej pracy i poświęcenia ale skoro teraz Wam się udało wygrać to może następnym razem też się uda gdzieś gdzie nie będzie potrzeba podpisu osób trzecich? Głowa do góry, co by się nie działo to pamiętaj że masz Frania, zdolnego męża i to jest centrum waszego świata:)
Psotka do Kroko musisz uderzyć to Cię do nas wciągnieKrokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość
Maniek
-
Co do afery to napisze tak: matko, nie ma co robic dramatu...kazdy ma swoje sprawy, swoje problemy i nie ma sensu oczekiwac, ze jak ktoras ma chore dziecko, to bedzie myslec o problemach innych z forum, ot takie zycie i to jest normalne.
Yas, wlasnie tez odnosze wrazenie, ze to problemy rodem z podstawowki.
Btw, zgadzam sie z Wrozka, Kotka i Kroko. Piszemy sobie dla smiechu, po porade, zeby sie wyzalic, ale to nie zastepuje (i dobrze) prawdziwego zycia.
O problemy etc. ja nigdy, nawet w realu nie dopytuje, bo uwazam, jak Maniek, ze to kwestia taktu, jesli ktos żecgce, to powie, nie ma co drazyc, bo moze byc to odebrane jako wscibstwo.
Wiec droga "anonimowa" adwokatko, nie siej zametu i fermentu (cytujac: koncz wasc, wstydu obszczedz). A jesli chcesz cos dodac, to sie ujawnij, bo oceniac z ukrycia moge i ja.
A juz pretensje o to, ze ktoś ma życie w realu i nie ma czasu na forum sa śmieszne. To, raczej moze byc odwrotnie, mauz powinien mieć pretensje, bo czegoś nie robię, bo siedzę na forum...
Wróżko, ale rodzice zachowali sie tragicznie...przykro mi.
Btw, moje posty czesto sa ignorowane, ale rozumiem, jestem tu krotko, czasem pisze bez sensu, a czasem ktos moze nie zauwazyc lub jak pisala Nenaa i co, mam sie obrazac i odchodzic? Litosci...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 13:44
LaRa, Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Zgredka, miałam. ci napisać ze patrząc na fotę Lusi, mam wrazenie ze ona jest taka malusieńka, delikatna itd bo jak patrze na moja gwiazdę to wszedzie jej prlno, a Twoja to nawet na tych fotach jak anioł wychodzi...
-
Hej gangsterki
Wpadam sie przywitać a widzę aferę... Cholera a tak fajnie było... Wiedzę, ze i tu robi sie nieciekawie jak na ovu swego czasu.., szkoda...
Mało pisałam ostatnio bo szpital w domu miałam i jak dziewczyny z łatwością zauważyły, to realne zycie. Moje posty były wiele razy ignorowane ale sie nie obrażam... Cóż... To tylko internet
A wiec u nas..... Hehe to był taki żart
Miłej niedzieliKrokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWrozko ech dopiero doczytalam. Wspolczuje..wiem co to znaczy jak poświęca się czas na pisanie projektu...szkoda, że tak się przestraszyli. A nie możecie kogoś innego poprosić?
Franio jest jest kochanyswoją droga ciekawe czy mój będzie lubił się przytulac bo ją uwielbiam
A i ja małemu kupilam na gwiazdkę żyrafę sophi i misia Szymona ... Bo każde dziecko musi mieć swojego misia...tak wczoraj sobie pomyslalam i zajmowilam
Złożyła też zamówienie w smyku i 51015 moje ulubione sklepy ciągle obserwuje i jak są promo to zamawiamYasmin lubi tę wiadomość
-
zgredka wrote:Nenaaa a ile to trwa bo moja miała takie 3 dni to tzw 3dniowka, schodziła gorączka po pedicetamol na parę h i znowu wreszcie zeszło po czopki
justta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jussta nie mam pojęcia co jest, raczej moje policystyczne dają się we znaki. Chyba że baaaardzoooo późna owulacja? Coś koło 46-48dc? Nie wiem czy to możliwe.
Arienna ja Cię podziwiam z tymi studiami.
A czemu tu "też"? Gdzie jeszcze jest kwas?
Wróżka lubię za mądre słowa. Tak mi cholernie przykro że masz taką sytuację. Aż smutno się robi jak się to czyta.
A mamą jesteś bardzo dobrą, każdy ma przecież gorsze dni i spadki formy.
A Święta możecie spędzić w domu, kup sobie gotowe pierogi, gołąbki, zrób barszczyk, kup uszka. Ubierzcie razem choinkę i spędźcie te Święta razem w miłej atmosferze.
Co do nie spania, moja też jak co noc miała milion pobudek z płaczem i krzykiem. No ja nie wiem, zęby czy nie zęby. Kurka, nie mam pojęcia. Jak smaruję dentinoxem to zasypia więc chyba to. Wieczorem podałam nurofen to spała bez żadnego płaczu do 1. Ale przecież codziennie nie będę jej podawać.
Misia jeśli odgina tą głowę jak leży na boku to zwyczajnie próbuje przełożyć się na brzuch, ale głowa jeszcze za ciężka i zostaje z tyłu. Zuzia tak robiła przez jakieś 2-3 dni. Może wyślesz mi zdjęcie na fb na pw jak to wygląda?
Lara tak, ten pchacz - jeździk moja mama kupiła w biedronce.
Jak mogę doradzić to jak Mała będzie spać, to sobie to otwórzcie i poskładajcie, trzeba ponaklejać naklejki itd. I wtedy gotowe siup pod choinkę.
Biedronka o losie, a kto Cię ma wywalać hehe?
Summerka jak samopoczucie? I jak tam Łobuzek Zuzek?
Pati nie żartuj tylko pisz naprawdę jak u Was. Zdrowi już?
Nena nie wiem co Ci poradzić, bo moja nie miała jeszcze takiej gorączki.LaRa, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Maniuś sto lat kochana
Lara masz Pepcko czynne w niedziele super ja tez musze sie wybrac bo nie mam bodziaków na 68 tzn sama nie wiem jakie wziąc bo ona ma 72cm ale 74 są mega za duże
Kurcze szkoda ze taka jakaś afera sie zrobiłaale tak to jest poprostu ne każdy ma czas ja tez bywałam częsciej ale jak zaczęłą sie szkoła Zuzi to z czasem gorzej ale staram sie jak moge tu zaglądac teraz mam chwile bo małżon zajął sie Lili Zuza ukłąda miasteczko z korków
zdrówka dla dzieciaków
ja musiałm paracetamol wziąc bo mi goraczka wróciłaKrokodylica, MANIEK lubią tę wiadomość