Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Konwalianko, moje dzieci w wieku wlasnei okolo 3 lat zaczely przychodzic do nas, poszly do przedszkola i chorwac wiecej zaczely i ciagle cos.
Hania obecnie bierze antybiotyk na uszka i nerki. Po kuracji idzie do laryngologa spr.czy z uszami ok,mpotem pediatra w szpitalu i maja kompleks badan zrobic. Jak wszystko wyjdzie ok, to powinno byc ok...no ewentualnie zeby jeszcze
Lekarka potwierdzila, to co ja uwazam, ze dziecko w tym wieku n potrzebuje takiej stymulacji podczas zasypiania i spania, jak Hania...o ile nic je nie boli i nic mu nie dolega. Mozliwe ze infekcja uszu trwa od jakiegos czasu i dlatego H taka wymagajaca byla. Po antybiotyku zobaczymy czy bedzie lepiej...
Dzis bylam ze starszakiem u lekarza, bo od wt.rana goraczkowal. Nie jakos wysoko, bo zadnych lekow mu nie podalismy, strasnzie mu ta temp.skakala i bolal go brzuch. Juz zaczelam sie martwic, ze moze to wyrostek lub nerki. Lekarz obstawia, ze zwykle przeziebienie...a ja sie martwie, ze to jednak taka przewlekla jelitowka byla, bo mnie wlasnei strasznie niedobrze, bleeeWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 20:06
-
Lili moja tez doszła. Jak sie czujesz? ( nie fizycznie)
Dzięki za zyczenia zdrowia dla Jadziuni, ja sie modlę zeby to cholerstwo przeszło.
Zgredka tez nie chce dawać antybiotyków. A mówiłaś lekarce ze nie chcesz antybiotyku? Powiedziała cos wiecej poza tym ze kaszel brzydki? W sensie oskrzela czy co? Ja bym poszła do innego pediatry jeszcze bo samemu to ryzykowne tak decydować co podać dziecku zwłaszcza ze trochę to juz trwa.
Bajdalej Zgredka jaka decyzje podjęłas ? Lusia jedzie z tata czy ee?
Psotka moja ma 3 drzemki , dwie po pół godz rano i popołudniu i jedna w południe ok 1-1,5 godz. Ale chyba z jednej zrezygnuje albo skrócę do 15 min bo wieczorem jest ciezko z zasypianiem.Maniek
-
No w związku z choroba nie pojedzie, acz żałuje, bo chciałam dzień wolnh
Psycholozki rzekła, że się widać górze z sytuacja była żoną ją on, że moją pierwszą myślą było ją puścić, że zaczynam dbać o siebie że dzień wolny itd
We wt mamy iść na kontrolę, wybiore inną babkę
Moja ma dwie drzemy w żłobku, zasypia 20-23 dziś jeszcze lata bo w samochodzie zasnęła i spała z godzinę
A na nebulizator mega szał -
Lili, wszystkiego najjjjjj dla Leo. Za miesiąc-roczek
Siły dla Ciebie!
Zdrówka Jagodce, Lusi i Hani i wszystkim innym dzieciaczkom tez.
Ania usnęła, bawiła sie z tata pózniej ze mną a pózniej już była tak zmęczona ze przy kosmetyce i przebieraniu meeega krzyk, szybkie mleko,i śpi. Oby spała spokojniej niż dziś. Zobaczę jak będzie do czasu aż usnę, jak będzie już jęczeć to dostanie ten pedicetamol, na spokojna noc. Temp lekko podwyższona do 37,3, ale po chwili było już ok.
Także szczepienie obeszło sie bez powikłań.
Mała coraz pewniej i cześciej wstaje i sie puszcza i stoi. Klapnie na pupę i znów....
Zobaczę mecz i idę spać.
Spokojnej nocy!
Sanki kupuje w poniedziałek. Zwykle drewniane z oparciem. A Wy jake macie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 21:31
MANIEK lubi tę wiadomość
-
Młody obudził się już 3 razy, przy czym usypianie go to kolejne 1 5 min. Pochlastam się..
Blondik, Madzia wygląda uroczo
Zgredko ja bym nie dała, co najwyżej zrobiłabym crp. Co za bezsens dawać antybiotyk bez badań bo kaszel brzydki. A osluchowo?
Lili, będzie coraz lepiej, zobaczysz
My mamy sanki metalowe z oparciem drewnianymWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 21:45
-
Blondik Madziulka wygląda superańcko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:42
Blondik lubi tę wiadomość
-
Blondik Madzia wyglada rozkosznie:)
Konwalio sił zycze i obyś trochę pospala.
Zgredko czyli robisz postępyto super
Lili bedzie dobrze. Oby zdrowie było a z reszta to juz sobie spokojnie poradzisz.
Dama elmo to chyba szał u wszystkich dzieci ktore znam ... Do dziś mi w głowie gra ta melodyjka z programu o elmo:)
Beszko zdrowka dla Was wszystkich.
Kroko to Zuzia sobie posmigala po śniegu
Czas spać bo nie wiadomo jak to dziś bedzie.Krokodylica lubi tę wiadomość
Maniek
-
Osluchowo czysto, gorączki nie ma, gardło raczej czyste, skoro po całym badaniu chciała dać jedynie sambucol, a wtdy mała za kaszlala, palą jestem że już wykupilam razem z osłoną, 60 z
Stracone ;(
Jakieś głupie połączenie jedzenia w siebie wepchnelam i teraz mi niedobrze ;( -
Cześć, bo na dzień dobry to za wcześnie..
Nie śpimy od 5.30, bo po co spać? Już z rana mąż mnie wkurza, wstać nie wstanie, bo wczoraj nie ustaliliśmy! Co za dziad
Zgredko, trudno, to tylko kasa, najwyżej ci zostanie (oby nie) na później, też mam jeden
Wstawilam już na zupę , pranie zebralam, pije kawę..
A mówiłam wam, że Patryk będzie miał tort z kuzynem, robimy wspólna imprezę roczniaka z 18-nastka
Zasypalo Was? U nas śniegu po kolana, pewnie u Malenq po pas
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2016, 06:22
-
Dobry!
Co za cudna noc..... Pobudka o 6:30
Konwi współczuje godz pobudki i zachowania małża ;( jak to nie ustaliliście wieczorem? Kto ma wstać rano? O jaaaaaaa.......
Ciekawa jestem tortupół roczek pół 18-setka, pokażesz pozńiej fotę?
Śniegu u mnie tyle co kot napłakał, za to u mojej mamy to podobno nasypało megawczoraj mimdzwonila, ze szkoda ze nas już ńie ma bo by sobie Ania na sankach pojeździła. Mam nadzieje, ze i u mnie napada po kolana
O 11 śmigamy na basen
Miłej soboty!Blondik lubi tę wiadomość
-
Hejka u nas sniegu duuuuuuuzo, czas na sanki
ja z katarem i glowa peka ale moze pojde
Noc bez zmian, wywietrzylam pokoj do 18 stopni ale zanim zasnal to jzz bylo 20 bez wlaczonego grzejnika, wiec tak mamy zawsze, pobudki byly, moze teraz wlaczyc kaloryfer na noc? juz sama nie wiem
Lara dobrze ze Ania spoko zniosla szczepionke, zawsze sie tego boje najbardziej tych nocy po
Konwi chlop dziad, moj dzisiaj ma wstawac w nocy, co raz w tygodniu moze, bo juto wolne, moze sie wyspie
Lili moja kartka doszla, moze jakis niekumaty pracownik na poczcie
Milego dnia laseczki nasz dzien dzisiaj zaczal sie od 6:30 -
A.moja powoli sie budzi
Mam dobre dziecko, jakos z karmienia piersia przeszlismy naturalnie, a w i nocy teraz sie budzi glownie przez ten kaszel, trzeba ja do lozka przeniesx i sobie spi ze smokiem.
Ja sie bede zbierac na wieksze badanie krwi i znowu ponad 300 zl pojdzie, dobrze ze mam karte kredytowa.
18 i roczek :o goscie beda zroznicowani
Moim zdaniem kazde dziecko jak dorosly jest inne i bedzie lubic co innego jedno 18 stopni inne cieplej, moja chyba woli cieplej choc my jestesmy bardzieh chlodnolubni -
Ja jeszcze leżakuje i czekam az sie miska obudzi. Chyba jestem jedyna co ma takiego spiocha:) ale to chyba przez ten katar jest osłabiona, w nocy spała ok w sumie.
Zycze wszystkim takich poranków.
Zgredka a nie da sie oddać tego antybiotyku do apteki? Moja mama raz oddała jakieś leki, moze zapytać warto.
Konwalio maz dziad co to za ustalania pffff ustalił ze jest ojcem i to juz wystarczy o!
Anuska jak Maniucha co u Was?
Nieukowa super ze masz sposób na Radosława:)
Summi a Wy jak Tosia? Ja Ty sie czujesz?
Ooo budzi sie obelixmiłej soboty.
Maniek
-
[
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:42