Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lara: jak to wygląda jak mała się budzi? Zapalasz światło? Bawisz się? Czy udajesz że Spisz kladziesz itd
Ja mam USG na 16 pewno znowu będzie opóźnienie, ale miejmy nadzieję, że nie takie jak poprzednio.
Moja z rana przysmolila taką kupe, że przecieklo, choć sprzatnelam zaraz.
Teraz lata po podłodze, ja zjadlam śniadanie i wygląda na to, że będzie siedziało w brzuchu
Janjuz sama nie wiem jak podejść do nawilzaczy, różne opinię słyszałam od mega pozytywnych po negatywne, że astma że grzyb -
Zgredka, to zależy od zachowania małej.
Jeśli budzi sie i pojękuje to biorę ja na ręce, nosze i śpiewam kołysanki. Zazwyczaj pomaga.
Dziś poprostu usiadła i zaczęła sie śmiać. Wiec wiedziałam, ze sie rozbudziła na tyle ze musimy sie pobawić. Wtedy zapalam lampkę (nie za mocna) i sie bawimy do momentu kiedy zaczyna ziewać. Ponosiłam, wyciszyłam, dałam butle i spała do 7:30.
A z nowości: zrobiłam Ani kaszkę (nigdy ich nie lubiala) 50 ml, małż ja karmił i krzyczy ze skrobie już miskę, dorobił kaszki i zjadła wszystko (wow!)
No i piękna (zbita) kooopka w nocniczku
My oczywiście jak w każda sobotę dziś pływamy na baseniepływanie w rękawkach i zanurzanie z góry (już ma opanowane, ale dla mnie to straszny widok)
Miłego dnia i trzymam kciuki Zgredzia za usg i oby śniadanko w brzuszku zostało. Pewnie schudłaś przez ten wirus ;(
Nawilzacza nie posiadam (tzn mam taki na kaloryfer)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 08:44
marissith lubi tę wiadomość
-
Schudnac pewnie nie,to tylko wodę wyciagnelo. W aplikacji pisze mi że mogę mieć lekką niedowage,ale spokojnie, wróci podwójnie jak tylko ozyje.
Gratulacje zjedzonej Kaszki. Ja niezależnie od mocy pobudzenia klade obok siebie w ciemności udaje że spie.. Max pół godz i śpi
Boje się, że podejmując z nią dyskusję naucze ją takiego wstawania
Aha aha moja dostała chyba potowki na cipalku. Myslalam że to odparzenie ale są wyraźne twarde grudki no i czerwono
Co robić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 09:20
-
nick nieaktualny
-
Hejka kochane u nas noc nawet ok, obudzil sie o 1 poplakal i usnal i pospla do 6 jak zawsze, teraz dzemka
Smoku kochana dziekuje za zyczonka
Lara to sie wybawisz ze hej
Milego dnia laseczki slonce swieci, dobry dzien bedzie -
Hej
Mari to trzymam kciuki zeby bylo szybkie sn
u mnie byla mama, juz pojechala. Ale wiecie, jakos tak dziwnie. Jakos nie mialysmy o czym rozmawiac
. Jak przyjezdzam do domu to jakos tak inaczej jest a tutaj bylysmy tylko we dwie i nie bylo jakby tematow....
A poza tym zle sie czuje. Wysiadam psychicznie. Czasami dopadaja mnie te same uczucia ktore mialam tuz po porodzie, jakas czarna rozpacz. Dlatego malo pisze bo nie mam mocy. -
Dziewczyny czy 3,5 miesięczne dziecko może się rwać do stania? mam taka znajomą co się własnie pochwaliła na faceboku jak jej 3,5 miesięczna córka rwie się do stania .Ta trzyma ją na sobie za ręce a mała "stoi" połamana ,krzywa ale stoi ;/ ???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:30
LaRa, WróżkaZielona, Arienna, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Młoda damo: jeden komentarz "o ją pi%&$$%" znajomą ma coś z głową, ja ostatnio widziałam maleństwo u lekarza w poczekalni, babka ubierała i zamiast na przewijał to posadzila na kolanach zginajac do 90stopni, to mnie już przerazilo
Mam USG na 16, ale już wiem, że jest opóźnienie, mam dzwonić za godzinę
Wrr
Przyjechała moja mama więc odpoczne nieco, -
nick nieaktualny
-
Hej hej
Ja na chwilke
Mari nadal trzymam kciuki
Zgredko jak po usg?
Psotka, rozumiem cie. Dzis sie w nicy poryczalam, bo kolejna nieprzespana noc. Hanka miala stan podgoraczkowy i rozdrazniona byla. Nie wiem co jej....i chlooakow znow brzuch boli
Mam pytanie, gdzie kupujecie dzieciom parowki cielece? -
Oczywiście było godzinne opóźnienie, a na miejscu znowu godzina
W związku z tym mój lekarz odesłał mnie do koleżanki, która jest lepszą w USG i od razu zrobili mi połówkowe
Kolezka potwierdzony, wszystko w porządku, stopa ma aż 3 cm a waży lekko ponad 300g
Te potowki na cipalku nie schodzą, podsypalam mąka, ale nie wiem..
Jussta: wszystkiego NajIzoleccc, beszka, LaRa, konwalianka, marissith, justta, Nieukowa, Misi@, Krokodylica lubią tę wiadomość