WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helol Lusia 100 latek i fajnego braciszka :)
    U nas nocka spoko.
    Blondik idź do gina na usg i zobacz sama co sie dzieje czy jajniki sa " wyłączone" jakie endometrium i bedziesz mieć wiarygodne zródło :)
    Ja sie muszę wstrzymać ze staraniami:( muszę czekać do zakończenia sprawy w sadzie buuu :( za duzo mnie to nerwów i stresu kosztuje.

zgredka lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa zapomniałam : dziś opuściłam dno łóżeczka , bo Jagoda nogę zarzucala juz tak wysoko ze bałam sie zeby mi nie wypadła. Ehhh jak ten czas leci .

justta, Misi@, Krokodylica, Blondik lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2016, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia sto lat ;)
    Maniek gratuluje nogi w górze ;)
    Blondik zycze powodzenia;)
    A ją dziś sił nie mam...mały ulewa a ją nie wiem od czego ;(...
    Marzę by zasnął to polze się z nim ;) już podczas jednej jego drzemki pocwiczylam...została Chałupkado oogarnięcia jeszcze. Ale nie mam siły ;(Dziewczyny co to może być..kręci mi się ciągle w głowie i nie mam sił. Morfo wyszła ok. Nawet żelazo w normie..ale zauważyła, E mam wysluszona skórę na łokciach. Myslicie że to tarczyca? Nigdy nie miałam z nią problemu a moje dwie starsze siostry maja niedocznnosc...amoze to zwykle zmęczenie??
    Ps Lara gratuluje spadku ;)

• LaRa Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia, miałam to samo. Kupiłam żelazo i zrobiłam badania. A tam wszystko ok. Do tej pory nie wiem co to było, ale trwało dłuższy czas. Ja zrzuciłam to na zmęczenie i nerwice. Ale może warto sprawdzić u endo.
    Ja byłam i wszystko super (no oprócz tego guzka, który jest nieszkodliwy).
    Powodzenia i mniej zawrotów, bo wiem ze najgorsze jest gdy one dopadają jak jest sie samemu z dzoeckiem w domu.

Misi@ lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja mrozona dynia wyszła okropna jakaś taką wodnista, bez smaku.
    Dziękujemy za życzenia
    Mam kupiła mi Rurki czarne z hm ciążowy, no i spódnice z mango na zgromadzenie, żebym jak człowiek wyglądała, spódnica z lycra olowkowa czarna zwyczajna, ale brzuch ładnie w niej wygląda i się pomieści a koszulą bęben się zakryje

Mała na 10 miechów dostanie książeczki piłkę i zabawka nakrecana do kąpieli ;)
    Chcialysmy lale szmaciana, ale były tandetne bardzo, zaś w smyku z kolei bardzo drogie.

Blondik: szybciutka chcecie zacząć, powodzenia ;)

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qzwa!

Ostatnio pochowałam kartki na roczki wiedząc ze tu bedą bezpieczne i nie zapomnę gdzie są. I co? Doopa. Nie potrafię ich znaleźć :( padnę zaraz

Znalazłam :) i wypisałam dla Patryka Konwalii i Leo Lili.

Dziś wysyłam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 13:48

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macham pochłoneły mnie metryczki na zamówienie musze zarobić na wymiane prawa jazdy bagatela 250zł :(

Lusia całuski na okragłą miesięcznice

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka u nas nudy tak jak myslalam te ostatnie ciezkie dni to wina ząbków:) do roczku bedziemy ich mieli prawdopodobnie 8 :D idzie prawa dolna dwójka :))

Wszystkiego dobrego dla Lusi ;)

zgredka lubi tę wiadomość

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj i dzisiaj zrobilam mlodemu blw. Dostal kawalki lososia, ziemniaczkow, marchewki i brokula. Niewiele z tego trafilo do zoladka mysle a w kuchni jest disaster.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co myslicie o tym wozku:

https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/hartan-buggy/422429388-25-4934

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja dziś pierwszy raz jadła słabo obiad
    Była pomidorowa moja ulubiona mamy dostałam też jajko i wreszcie trochę kurczaka, wszystko słabo ;( spróbuje potem

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej misie- najpierw o mnie :P :P :P

jednak zaliczył mi tę statystykę, z racji na małą zdawalność obniżył próg :D więc mam sesję z głowy :D

mój nowy szef powiedział ze jak chcę mogę zacząć dopiero od 1 marca bo teraz i tak ferie więc roboty nie będzie więc jeszcze prawie trzy tygodnie zostanę z małą :D

same dobre wiadomości :)

Blondik - dobrej rozpiski niestety nie znalazłam, my póki co przez ostatni miesiąc - mała jadła od razu chętnie łyżeczką i nie pluje (chyba ze cukinią lub morelami :P ) , ale zaczęliśmy od marchewki pomiędzy posiłkami, najchętniej jedzone są dynia z ziemniaczkami i o dziwo szpinak , po groszku boli brzuszek więc groszek w zupce warzywnej ale nie sam...

najpierw trzy dni marchewki, potem ziemniaczki trzy dni, potem już były ziemniaczki z dynią, ziemniaczki ze szpinakiem, po dwóch tygodniach wprowadziłam już wielowarzywne, u nas owoce (gotowane jabłka, gruszki, śliwki lub banany) są na podwieczorek niezależnie od posiłków, czyli pomiędzy obiadkiem (zupką) a mlekiem wieczornym. Od poniedziałku będziemy na drugie śniadanie wprowadzać kaszkę kukurydzianą (ryżowa nam robi zatwardzenia) i do ostatniego mleka wieczorem też, może przestanie jeść w nocy :P(ale już z butelki- muszę kupić smoczek do kaszki) no i jeszcze tydzień- dwa i zaczniemy mięsko powolutku wprowadzać. Najważniejsze by wszystko powoli i na zasadzie prób i błędów. Sama muszę znaleźć dobrą rozpiskę odnośnie jajek, ryb itp bo nie wiem jeszcze co i jak. Jak coś mądrego kochana znajdziesz - podeślij :P

konwalianka, Biedroneczka83, Misi@, marissith, LaRa, WróżkaZielona, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari suuuper

Arienna lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2016, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari gratuluje ;)
    Już nie mogę doczekać się wizyty u arelgologa by mi powiedziała jak mam wprowadzać i co...odlicAm do marca...zazdroszcze Wam ;)
    Mój dziś bawi się i jak mu coś nie wychodzi to jest taki płacz..normalnie szok...rzuca zabawkami i ryk...albo skok, albo nie wiem co ;p oby nnie był cholwrykiem po ojcu...plisss chyba znaczne się o to modlić. Dwóch takich nerwusow w domu nie zniose ;)

• LaRa Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje Ari :)

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M wrócili od neonatologa. Mała waży 8740
    Teraz piłą soczek z rurki bardzo ładnie jej idzie.
    A ja czekam na racuchy bo mi się zapragnely
    Ari: gratki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 17:24

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuję :*

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ mam nadzieje ze w wieku nienowlecym jeszcze nie widac temperamentu az tak, bo noj to bedzie flegmatykiem chyba :P kirde zeby to dziecko zmotywowac do ruchu to trzeba mega super zabawka mu majtac z pol godziny i go namawiac... Beznadzieja :/ az mnie momentami frustracja dopada, bo ma na 10cm odnsiebie zabawke i kwiczy ze chce. Umie sie czolgac ale zamiast tego moze 10min lezec i marudzic az sie w koncu rozplacze... Naprawde wolalabym zeby mial motorek w tylku niz cos takiego...
    Dzis juz przechodzi samego siebie. Nocny sen wrocil do normy, za to nie da sie go znowu uspic na drzemki za dnia... Walcze prawie godzine zeby zasnal...

Goraczka przedwczoraj to nie wiem co to w ogole bylo... Na bank byl goracy, ale nastepnego dnia swiezutki i zero objawow... Albo zeby (ale dalej nie wylazly?) albo jakies przesilenie tego kataru... Teraz troche pokasluje jeszxze ale widac ze zdrowieje.

Ari swietnie ze masz sesje z glowy :) zdolniacha!
    Jutro mama do nas przyjezdza... Jezu ale potrzebuje odpoczynku od malego... Nie moge sie doczekac...

Misi@ lubi tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jeszczd sto lat dla Lucji :)

Misi@ ja tez tak mialam z tym kreceniem w glowie i wiele dziewczyn tez... Albo hormony (ja to mialam przed pierwszym okresem pi porodzie), albo zmeczenie i niedospanie... U ciebie ta dieta tez moze takie efekty dac, mimo ze nie masz anemii.

LaRa a propos pieprzykow, musisz miec skierowanie? Czy po prostu idziesz z ulicy i sie rejestrujesz w poradni onkologicznej?

Misi@ lubi tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sto lat dla Łucji! :)

ja dzisiaj zdycham okresowo. wybaczcie, ze sie do niczego nie odniose, ale jak mawiaja słowa znanej piosenki... "a ja płynę, płyyyynę..."

wiec milego wieczoru zycze i spokojnej nocki :)

zgredka, Nieukowa lubią tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
‹‹ 1636 1637 1638 1639 1640 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ