Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja bym kupiła ta Bole dla ciężarnych
My juz po szybkich zakupach w Castoramie, Ania teraz śpi a ja oglądam DDtvn.
Chyba ze okna umyje. Małż w domu, wiec pomyśle.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 10:30
-
Hejka kochane
Leo spi ja zaraz ide cos zjesc i poczytam nic sie nie chce, a pogoda dzisiaj nieteges, a na 15 30 ide do ginki na kontrole, zobaczymy co tam
Na prezent dalabym cos niezwiazanego z ciaza
My w czerwcu mamy slub u siostry i nie wiem co dac, wole jakos prezent niz kase, ale sie okaze -
Sluchajce girlsy, ale szal. Oddalam baka do zlobka i pojechalam na jeden z filmow z off camery, a tam pani mowi, ze juz nie miejsc bo to.. uwaga.. dla mam z dziecmi. Ja lekki szok, bo to ciezki film o depresji itd a kobita mi tlumaczy, ze jest kacik dla bachoratek, ktorymi zajmuja sie wolontariusze, a mamy ogladaja filmy i co wiecej to jest za darmo. wiec wzielam dwa bilety na jutro, pojdziemy z moim (bo oczywiscie o ojca spytalam) zobaczymy jak bedzie
Alez szalowo..
A teraz, skoro mam czas, siedze w kawiarni na rynku, ksiagarniokawiarni, mozna brac ksiazki, czytac i kupic (lub nie)
Jussta: a co siostra woli? Bo ja bym wolala.kaseWiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 11:30
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Zgredzia wlasnie sie nie dogadalysmy, ona niezdecydowana mowi ze nie wie, wiec sama tez nie wiem, jak nic nie znajde to dam kase, fajnie wam u mnie nie ma takiego czegos, a na film by sie poszlo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 12:18
-
No ja w szoku, jednak cos sie w kraju dzieje, ktos mysli (pewnie to juz starzy ludzie z dziecmi organizuja i widza takie luki)..
Wracam z miasta ledwo zywa.. too big..
I znowu mysle, co jutro na obiad, bo dzis trzeba zakupy ogarnac wrrr -
A ja po wizycie w ccc, musiałam zwrócić jedne buty Ani bo nie dało sie ich założyć, w zamian miałam wybrać inne. A ze nie mogłam zdecydować to wzięłam 2 pary.
Dziewczyny, na butki 30% rabatu. Grzech nie skorzystać.
Zaraz zbieramy sie na spacer na ogródek. Pogoda jakaś taka dziwna...... -
zgredka wrote:Nie nie nie, nie dam się namówić. Moja ma jedną parę i przy tym zostaniemy, potem marzą mi się crocsy lub adidaski jakieś cool
Odebrałam małą, która zasnęła w żłobie na 3htera się bawimy
Ja mam fioła na punkcie butów. Moja teściowa powiedziała kiedys R, ze jeśli chce być ze mną to musi mieć sklep obuwniczy, zupełnie ńie wiem czemu? Przecież kobieta musi mieć kilka par a nie jedna. No tak czy nie?
Ok spadamy na spacer, potem fit jeeeeejustta, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Ja mam jak na razie dla Leo 3 pary jedne adidaski, polbuty i sandalko adidaski boskie
Ja po wizycie u ginki wszystko super swietnie, zdrowa jak ryba, i wlasnie mam jajeczkowanie
Buziaki laseczkiIzoleccc, Krokodylica, konwalianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej
My zaliczylismy dzisiaj 2,5 godz w lesie na spacerze potem mały wciągnął całą porcję mleka a teraz po raz pierwszy ever zasnął w dzień bez cyca. 4 dzień przechodzimy na mm i każda chwila bez cyca jest ciężka ale bezcenna.PsotkaKotka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Justa, dobrze, ze wszystko okej...to co zaczynasz starania;)?
No co do butow;) to mój ulubiony temat...mam specjalny pokój przerobiony na garderobę, zeby buty sie zmieściły, choć ostatnio straciłam serce do szpilek i pozbyłam sie części (zostało chyba ze 40 par;)). Teraz nam kilka par butow sportowych, botków, etc. i to wystarczy;) ale za to stawiam na jakosc, wole mieć mniej, a porządnych niz kilkadziesiąt tandetnych, ale to moje zdanie;) za to do ubrań tak nie przywiązuje wagi, moja byc nawet z tańszych sieciówek. Zuza ma kilka par butow, ale jej tak szybko rośnie noga (teraz ma rozmiar 24), ze ciagle musze kupowac nowe.
My byłyśmy na spacerze i złapał nas deszcz;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 18:24
justta, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Summi miałam Ci odpisać o tym smoczku. Pewnego wieczoru był a po kąpieli nie ma (taki mam syf w domu chyba)
no ale serio zgubił się a nam się tak nie chciało szukać ,że po prostu połozyliśmy sie do łózka i stwierdziliśmy co będzie to będzie.Mały zasnął bardzo szybko a noc no coś tam mruczał ale to raczej nie za smokiem ,szybko go tuliłam masowałam i gut stykło.Następnego dnia drzemki bez problemu no i tak zostało . Tylko,że maly nigdy nie był jakiś mocno za smokiem.Zaczął ssać dopiero jak odstawiłam go od piersi czyli od 6 miesiąca smoka załapał wcześniej cudowaliśmy ale nie ma bata nie chciał żadnego i koniec ;P Im robił się starszy słuzył tylko do drzemek i snu nocnego.Teraz nie ma go i powiem,że nie tęskni za nim bynajmniej tak obserwuje ,że jest ok. Dajemy radę bez niego.Nocki takie jak były sa ,różne raz śpi super raz nie .
Zgredka smaka mi narobiłaś i u nas jutro będzie zupka botwinkowaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 18:42
Summerka, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Hejo. Konwi współczuje tych nocy i chorób jeny Ty cały okrągły rok ciagle sie zmagasz z chorobami dzieci .
Zgredka super pomysł z tym kinem:)
Justa to co druga tura
Kroko jak nos ?
Nieukowa chyba juz nas nie odwiedza? Czy przegapiłam jakiś post?
Lara Ania chyba bedzie najmodniejsza gangstereczka
Co do butów i ubrań mam takie samo zdanie jak Summi wole lepsza jakość
Dziewczynki kp jak rezygnowalyscie z kolejnego karmienia kp to co dawaliście dzieciom jesc? Jagoda obecnie kp je w nocy i z samego rana ok5-6 potem o 10:00 kasza na mm, o 13 obiad , o 14-15 deser i potem 16-17 kp i 20:00 kp i to karmienie o 16-17 chciałabym wyeliminować i nie wiem co moge jej w zamian zaoferować
Pytanie nr 2 Kotka chyba Ty bedziesz najbliżej tematu: chcemy jechać do znajomych do De na urodzinowa imprezę z wro to jest 770 km czyli ok 7 h jazdy autem i czy myślicie ze nie zrobię małej krzywdy jesli ja na 7 h posadzę do fotelika ? Kotka jak Wy podrozowaliscie z Domim?justta lubi tę wiadomość
Maniek