Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Justa gratuluję, wstydzioch widocznie albo buduje atmosfere a co Wy chcecie już wiedzieć....:)nie ma tak łatwo:)
Kowalia charakterny ten Twój latorośl trzeba mu przyznać no ale jak sobie przypomne ..hmmm robiłam tak samo...:)także się nie denerwuj taki urok dziecka przecież jak będzie dorosły to po kałużach skakał nie będzie...wiem że nie pora ale w sumie nigdy nie jest odpowiednia..no taki urok..najważniejsze że szybko wróciliście i przebrałas łobuza w suche ubrania...w każdym razie życzę żeby reszta pobytu była jednak dla was obojga milsza.
Ja się zabieram na leżing ...dobranocjustta lubi tę wiadomość
Maniek
-
Szkoda Konwalianka ze Tymek taki cherlaczek jest, to az strach go brac na spacer, szczegolnie z takimi przygodami... sama tez bym sie oewnie wsciekla. Ale nie mozna mu uroku odmowic nie lam sie, jeszcze ci bedzie brakowac takich figli jak sie zrobi powazny mlodzieniec!
-
Gratuluje wizyt !!
Nieukowa: ladne foty..
ja 3d nie bede robic, bo mi sasiedzi stale mowia, ze sa badania ze to bolesne dla dziecka jest hmm a nawet jesli nie, to i tak juz sobie to wkrecilam..
Kroko: na kalendarzu jakims pisali mi, ze to krwawienie z nosa chyba normalne, ale to rzyganie po obiedzie to juz przesada, no ilez mozna
U nas to ja jestem bardziej strachajlo i moj na pewno bedzie myl, juz sie zadeklarowal..
Tez chce kupic dzidziusia..
-
Trzymam kciuki za Osi, jest piękna, delikatna i mądra
Kurcze coś mnie podbrzusze pobolewa, cholera, chyba zabcia nie lubi po sklepach chodzić i teraz sie fochuje
I właśnie teraz przydałoby sie domowe USG i podglad czy wszystko ok
Ja pomysł rzuciłam,teraz ktoś musi je skonstruować -
Jejku Kroko, to już jest przegięcie, ze tyle czasu sie męczysz ;( az brak słów na to co przechodzisz, przy Tobie to moja ciaza przechodzi bezobjawowo, nic tylko sie cieszyć
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się po nieprzespanej nocy....
córka chyba sobie jakieś disco urządziła....
ech jeszcze tylko grudzień.... albo szybciej 2.12 mój prowadzący ma mi plan przedstawić....
Konwalia jak tam Tymek??? nie zaziębił się po wczorajszym wskoku do kałuży????
Kroko mam nadzieję, że dzisiaj już lepiej????Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry.
LaRa oj tak, ciesz się że przechodzisz tak ciążę, chyba będzie u Ciebie chłopak.
Malenq mdli mnie jak co dzień ale na razie nie ma tragedii.
U mnie właśnie pada pierwszy śnieg tej zimy. Jest pięknie, tylko robotnikom z budowy współczuję. -
Dzieńdoberek!
Dopiero mogłam zjeść śniadanko - bo na badaniach byłam, w portfelu lżej o 4 setki, szlag tylko trafia że człowiek płaci te składki i nic z tego nie ma jak potrzebuje !!! Jak ja kocham nasz NFZ
Kroko - u Ciebie śnieg a u nas deszcz - chyba bym jednak wolała na biało. -
Witam sie i ja
Kroko lacze sie z Toba w bolu mdlosci i innych atrakcji. wczoraj i dzis to jakas tragedia!!! a musze zaraz do pracy podjechac a na 15 do przedszkola na przedstawienei do starszaka....mam nadz.,ze dam rade.
Malenq a z Toba lacze sie w bolu niewyspania. od poczatku ciazy ani jednej nocy nie przespapam. wczesnije nadrabialam w ciagu dnia, a od tyg. do pracy chodze an pelen etat i jest ciezko. moza dlatego znow sie duzo gorzej czuje....znowu.
Wczoraj musilam podjechac do sklpelu kupic dodatkowa kurtke dla starszaka. zatrzymalam sie na dziale dla noworodkow. jeju jakie cuda jak wroce z PL mam dostac ciuszki po corce mojej przyjaciolki. sprawdze co tam bedzie i wyrusze na zakupy
wozek mielismy juz niby wybrany, ale ja oczywisice zaczelam sie rozgladac i przegladac i nie wiem teraz co wybrac. wycieczka do mama i ja w gdansku wskazana. poogladam na zywo. wypytam sprzedawcow o opinie i mam nadz.,ze podejmiemy decyjze, bo pora juz zamwoic.
u meza w pracy dlaje jedna wielka niewiadoma. byc moze bedziemy musieli sie przeniesc an rok do Singapuru lub korei tzn. ja bym w zw. z moim stanem przeniosla sie do PL. moja firma ma tam biuro, wiec moglabym pracowac do porodu. rodzina i przyjaciele blisko. maz wpadalby raz w miesiacu na tydzien....nie wyobrazam sobie tego. Jas ma 5 lat i co roku gdzies sie przerpowadzamy. mlody juz nie chce. w sieprniu zaczyna szkole....eh nie wiem. mam nadz.,ze nie bedzie takiej koniecznosci....duzo nerwow mnie to kosztuje -
Malenq dzięki.. nie wiem.. wolę nie skupiać się na tym, ale dziś kaszle.. nos zapchany..
Beszka.. normalnie to sama ucieszyłabym się z takiej możliwości, ale faktycznie dla dzieci to jednak ciężko.. nie mogą zagrzać miejsca, nie mogą zapuścić korzeni a kolegów muszą zmieniać.. ale opcja z Polską jest niezła..zwłaszcza dla Ciebie..
dziewczyny dajecie sobie z mężami jakieś prezenty? jakie planujecie w tym roku? czy ciąża wszystko załatwiła?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 08:56
-
nick nieaktualnyKonwalia wiesz, że nawet nie pomyślałam o prezentach
na Mikołajki JUŻ dostał......książkę, bo bardzo przebierał nogami, czy mu nie wykupią - miłośnik kolejnictwa i wszystkiego co z tym związane.....więc dostał....
ja jakoś SKUPIĆ się nie mogę na "przyziemnych rzeczach"......... teraz myślę o sobocie - kolejna konsultacja u innego specjalisty....a w poniedziałek gin i plan działania...
dzięki BOGU sami będziemy na święta i już "obczaiłam" catering w mojej okolicy....
Freja ja już przestałam liczyć złotówki, które wykładam - mimo ubezpieczenia NFZ...Freja lubi tę wiadomość