Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
My na ogródku
Zgredzia skąd masz tyle energii? Przecież masz chłopa dziś w domu!!!!szalona!!!!
Pisze na raty bo mi mała spi na rękachjest nieodkladalna do wózka
Dziś zrobiłam polędwiczki wieprzowe w sosie pieczarkowymboje sie tej jutrzejszej 2-jki Ani
btw od parudni nie chce siedzieć na nocniku
Beszko, teściowie daremni ;( przykro mi ;( postawa małża wobec Ciebie jak i swoich rodziców tez nie fajna, mam nadzieje ze przynajmniej chłopcy staną na wysokości zadaniasadze ze powinniście z nimi usiąść i wytłumaczyć na czym bedą polegały przyszłe dni, na spokojnie
a i spanie wszyscy w jednym pokoju to tez świetny pomysł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2016, 16:50
-
Lara zaproś mnie na obiad
u mnie dzis na obiad ... Nic .
Byłam z Jagoda w aptece i widziałam spacerujące pary ... Jeny jak ja zazdroszczę kobietom których faceci wracają po 16 do domu....
Summi cholera mam większa stopę wiec interesu niestety nie ubijemy
Idę dzis pobiegać bo czuje ze muszę frustracje gdzieś wyładować ... A i chciałam na ovu nowy cykl zacząć ale nie umiem... Wyświetla sie z lipca 2015 wie ktoś jak to zmienić?Maniek
-
Beszko brak slow na tesciow:(niech spadaja moze bedzie ci ciezko ale kij im w d... pokaz im jak sobie swietnie rady dasz!
Skoro obiadku nie macie to zaraszam do nas dzisiaj szparagi z jajeczkiem (szynka wersja dla facetow)ziemniaczkami i szczypiorem:) dla kazdego starczy mniam mniam
Zgredka czy mi sie wydaje czy mial byc relax dzisiaj;)
Konwi podziwiam!
*******Gang18+*******B -
Lili: no miał być, ale po 13 zasnęłam
Potem pojechałam po małą do żłobka, po obiedzie wyszłam z nią na plac zabaw, w drodze powrotnej zasnęła, ale na mniej niż godzinę teraz jest mega marudna, ale zaraz kąpiemy, nie ma co..
a mój to cały dzień walczył z kompem, jakiś projekt na studia robił, na jutro ma listę zadań, jak nie zrobi to w ryło.. dobrze, że jest to nie będę się musiała ze szkolenia zmywać, no chyba, że będzie straszno
przyszła mi dziś paczka, od koleżanki z forum, ale zamówiłam za duże ubranka bo 80 i 86, a moja to jednak kurdupel jeszcze -
Dobry wieczór
Nie nadrobiłam niczego ponad to co skomentowałam w środę. Nie przeczytałam nic z tego co pisałyście po moim ostatnim poście
LEDWO ŻYJĘ. A to ze żyję wiem tylko dlatego że czuję potworny ból. Ciągły, stały, chroniczny. Strasznie senna i zmęczona. Kolejny, dość mocny rzut tocznia. Nie zgodziłam się na sterydy bo szkoda mi czasu. To się wiąże z kuracją trwającą miesiące co wyklucza wszelkie starania.
Kinga ząbkuje, dziś szczepiona.
Chodzę do pracy i na prawo jazdy oraz na te wszystkie rehabilitacje.
Postaram się wrócić tutaj najszybciej jak sie da.
Będę jedynie prowadziła regularnie (mam nadzieję) wykres. Niestety zaczynam nowy, ale to było pewne.
Jakby co to wiadomość priv proszę
Ściskam wszystkie mamcie i dzieciaczki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Izoleccc wrote:To mój nosi 62-68 większość 68...
Moja do konca 4 miesiaca nosila 56; takze tego ...
Moja ponoc tuz przed 22 padla (ja bylam u psych)
No dzis na placu zabaw jeden straszyl moja, ale jeden tez glaskal..
Moja najmniejsza jesli chodzi o chodzace samodzielnie dzieci..
Biedna Yas
Tak jak pisalam, wyjelam dzis kartki od Yas i MankaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2016, 22:48
-
A takie drobnoski no i fajnie wiedziec ze nei wszystjie dzieci takie grzeczne
Na przyklad dzisiaj chlopczyk (5 moze 6 lat) wchodzil na zjezdzalnie po niej (zamiast po drabince) a tam na gorze juz siedziala mala dziewczynka. To ten jak doszedl do samej gory probowal ja wypchnac spowrotem do tylu noga....
Albo wczoraj dwoch chlopaczkow ganialo po placu z pastikowymi szpadlami i udawali ze strzelaja z karabinow, gonili jakas dziewczynke tez z tymi szpadlami, sypali piach na dzieci.
No ale zanosi sie ze Domislaw tez swiety nie bedzie... -
No to dzisiaj to az mi wstyd ale mlody plakal rano 45min
. A ja prawie nic nie slyzslam....spalam jak kamien. A spimy w tym samym pokoju. Obudzil sie o 4:50 wiec dalam mu wody, ponosilam, potulilam, glaskalam w lozeczku i odeszlam. Zaczal plakac ale ja bylam na tyle spiaca ze zasnelam. Myslalam ze spalam moze z 15min....A moze on spal w miedzyczasie?