X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien bry,

Manku, kciukam za mamę. Za wizytę, aby ustalili juz ten termin operacji, aby juz było po, i żebyście wszyscy znaleźli sile do walki. Maz Cie wspiera?

U nas noc kiepska, kilka pobudek, niepokój, płacz, noszenie, jestem nietomna mimo iż padłam po 22. Na górnych dziąsłach widzę jakby dwójki miały sie orzebic, ale czy nie powinny być najpierw dolne?

Kotka, fajnie ze sie Wybawilas.

Aha i czuje ze w tym cyklu nici ;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 07:21

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, ja czuję się tragicznie.. Mały nie spał od 1.00 do 4.00, nie wiem co mu było, usnac nie mógł, choć próbował.. Nie płakał, leżał obok mnie, kotlowal się, przywracal, wiercil, bawił moja ręką, podstawial aby całować.. Później zaczął gadać.. Rozwazalam wstanie, ale wreszcie usnal, dopiero wstał.. Tymek obudził się trzy razy.. Najpierw pić, później, że pszczoła mu lata w pokoju, później przyszedł do łóżka, budzę mojego aby poszedl z nim do łóżka a ten wstał i się zatacza.. Masakra, tak mnie wk.
    Pozwolilam tymkowi zostać, zanioslam co jak usnal mocno.. Taka miałam genialna noc.. Teraz kawa mnie ratuje

Maniek, dużo siły Ci życzę

Zgredko, albo Twój nie zdaje sobie sprawy ze dwoje dzieci to więcej obowiązków, albo jest jak u mnie, czyli dopóki była mama to on nie robił nic, bo powiedział że nie będzie się z nią gonił i ścigał.. Jak mama pojechała to to co ona robiła on zaczął

Cdn

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Blondik Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas idą chyba czwórki, całe dziąsła czerwone, wkłada głęboko paluszki aż zwraca... noc non stop pobudki i jęki

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :)
    Konwi bardzo dziękuję za paczkę, doszła wczoraj :)
    Zazdroszczę wam Ironów, na następny koncert jadę na 100%
    Miłego dnia życzę

konwalianka lubi tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik: smarujesz dziasla? Albo smol albo gryzak? U mnie smok bardzo pomagal, ale rozumiem, ze mozesz nie chciec jej dawac, zeby sie nie przyzwyczaila.

My wlasnie z mama w tramie, jade do pracy zlozyc wniosek o urlop, dopisanie malego do ubezpieczenia i zlozyc odpis aktu do pzu, co by kase za urodzenie dostac.

Manku: trzymam kciuki, za sprawne dzialanie sluzby zdrowia.

Edit: no, juz wracamy, wszystko zalatwione ol yeah

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 10:52

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coś tu ostatnio pustki..

przyszła paczka ze smyka, byłam tez kupić klocki - jeżyki

za to Patryk daje w kość..myślę, że to skok musi być, bo nie poznaję go.. zjadł rano owsiankę i do tej pory nic konkretnego, poza połową ogórka kiszonego, dwoma gryzami banana.. dopiero usnął ale marudził już od 9.00, boziu dajcie siłę.. nie wiem co robić..iść z nim spać, poćwiczyć czy coś zjeść..bo o pracy nie myślę nawet..

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja na szybko z tel. Zuzia ciągle ma gorączkę, tzn spada po lekach ale potem wraca i to tak ponad 39. Noc już druga nieprzespana moja. Próbuje spać teraz kiedy ona śpi ale kurde nie mogę zasnąć. Tylko taki plus że już 36 godzin nie wymiotowała. Oby tak zostało. Acha antybiotyku nie chce za nic w świecie. Wczoraj wcisnelam jakoś pół porcji i koniec, więcej nie ruszyla.

• Blondik Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka, w taki upał tramwajem do PZU? Wszystko przez internet można przecież załatwić.
    Dziąsła smarujemy, ale nie pomaga, smoka nie chce.
    Konwalianko, lepiej się już czujesz? Oddaj dzieci mężowi pod opieką i polezakuj
    Kroko, zdrowia dla małej. Może kup jej te reklamowane elektro lity dla dzieci?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 11:44

Krokodylica lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik: u mnie sa tramy klimatyzowane, poza tym ja jechalan do sadu zalatwic macierzynski a kobita zajmujaca sie pzu to pracownica sadu bo to grupowe, wiec jej tylko ksero aktu ur dalam i z czapki :-)

Kroko: a wlewalas do mleka soku? U mnie tylko tak szlo..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik mąż w pracy.. Także ten.. Leżę na kanapie ale usnac też nie mogę a g teraz Patryk się przebudzil i trzeba bujac

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• LaRa Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko, zdrówka dla Zuzi, co to za dziadostwo ja dopadło? U lekarza byłyście?

My po spacerze, na ogródku, w drodze powrotnej mała usnęła w wózku. W domu szybkie przeniesienie do łóżka i śpi, a ja miałam sie z nia położyć ale musze zrobić obiad, bo szkoda dnia :/
    Za to mój sąsiad z dołu zrobił sobie teraz imprezę (wg niego) i przy otwartych oknach gra na jakichś organach swoje przeboje weselne o.O zaraz go pójdę palnąć w ten durny łeb :( bo musiałam okno zamknąć zeby mała sie nie obudziła....

Czy żadne z dzieciaczków gangowych nie bawi sie przed lustrem? (Zadawałam pyt)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • justta Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko wspólczuje, biedna Zuzinka oby już przeszlo

Konwi ty tez biedna u nas podobnie to chyba ten slawetny bunt dwulatka ;-) wkurz non stop i nie chce jesc

Ja zjadlam pierogi ruskie i z miesem a teraz wcinam zelki ;-) niepojadlam, jakies glodowe porcje

Blondik ja z zabkami nie pomoge bo u Leo bylo bez problemowo jaa narazie

Zgredzia super ze wszystko zalatwilas, brawo ty ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 12:54

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Ewik Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko na tak wysoka gorączkę możesz podawać homeopat Belladonna ja podaje w formie granulek jedna kuleczkę co godz. Tylko na plastikowej łyżeczce trzeba podawać. Super działa. Ale też są takie krople Belladonna homaccord przy stanach zapalnych gardła krtani, angina itp.

mhsv2n0ahsxqjiji.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde: zadzwonila do mnie pani ze zlobka pbl, ze sie miejsce dla lucji znalazlo od wrzesnia, a ja wcale nie zadowolona, bo zal mi mala dawac w nowe miejsce, do nowych pan, do wielkiej grupy i tez szalu ni ma z kasa bo 199 zl czesne plus ponad 100 zl na jedzenie, czyli oszczednosc bedzie ponad 300zl ale i tak mi smutno.. :/

Lara: moja czasem staje przed lustrem i robi dziwne ruchy, ale nie siada tam i nie bawi sie..
    Kroko: u mnie jak tak temo nie schodzila to wymiennie (za poleceniem lekarza) stosowalismy burofen i paracetamol, bo nirofen nie dawal sam rady na 6h zbic

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 13:22

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredko co trzeba zrobić zeby dostać kasę za urodzenie? Ja nie moge grupowego ubezpieczenia ale indywidualne jakieś tylko kompletnie nie wiem co i jsk.
    W ogóle cześć
    Kotka psia krew fier of the dark to kawałek przy którym mi serce wyskakuje i cholera mnie nie było:( moze następnym razem ( jak dożyją bo przecież obi to juz dziadki ) ...
    Eh Konwi ciezko masz z mężem, jesli chodzi o dzieci, ale mój podobnie jsk jest babcia to on kompletnie nic nie robi. Teraz dopiero sie wziął za pomoc bo widzi ze ja nie dam rady sama ze wszystkim.
    Zawiozłam mame tam przejęła ja bratowa która ma trochę kontaktów w tym miejscu i termin operacji miedzy 11-18 lipca ! Bardzo sie cieszę ze tak szybko, do tego czasu urządzam mamie pokój bo mam jeden wolny jeszcze nieużywany. Ogólnie gdyby nie znajomi to sam rezonans bylbyb w październiku ! Takze teraz do 11 bede wozić mame co chwile na serie badań... Pojebany ten NFZ tyle powiem... Ludzie walczą o życie a tu każą czekać 3 miesiące na jedno badanie, a gdzie reszta?
    Byłam tez w pracy na szybin szkoleniu z nowości ktore pojawiły sie podczas mojej nieobecności, jagoda wzorowa śmiała sie i nikogo nie bała. Teraz pospalam bo ten stres mnie wykańcza. Na 18:30 mam jeszcze gin...

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• justta Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek wspolczuje tego zamieszania ale super ze tak szybko operacja i zaciskam za dzisiejsza wizyte, trzymaj sie kochana

Lara Leos zaglada do lustra smieje sie wyglupia, ale trwa to chwile i zaraz odchodzi i robi cos innego a no i tanczy to jego ulubiona zabawa ;-)

Az nowosci to mowi JAJA na jajka ale ich nie je, nie lubi ;-) mowi tez Kazia na babcie Kazie ;-) i Ania na druga ;-) i ma mase swoich smiesznych okreslen na rozne rzeczy ;-)

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredko, a bliżej masz ten żłobek? Też nie lubię takich zmian..ale co poradzic;/

Maniek, dobrze, że operacja będzie tak szybko, trzeba szybko działać. Będzie dobrze.. co do męża, to on na ogół sporo robi, ale ja się wkurzam, gdy czegoś "nie zrobi"

brawo dla Leo za postępy w mówieniu:)

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• zgredka Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tu spacer 5-7 min tam ponad 20..
    Manku: ja jestem e grupowym, poszukaj na stronie ich, ja sie zalapalam na promo rok temu bez okresu karencji, zapisalam sie w marcu a w kwietniu urodzilam i dali..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Zgredziu, popatrzę na stronie PZU.
    Brawo dla Leo gaduły :)
    Lara Jagoda uwielbia lusterko, zabrała mi moje małe i gada sama do siebie :)
    Siedzę w poczekalni... Jsk zwykle obsuwa...

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara skoro podaję antybiotyk to raczej że byłam u dr z Zuzią. ;)

Blondik podaję elektrolity bo z tego wszystkiego dostała jeszcze teraz biegunki. :/

Zgredka nie mogę dać mleka bo jest ciezkostrawne i w niedziele rzygała po nim na maksa. :(
    A bardzo lubi.

Jakimś cudem zjadła antybiotyk, łyżeczką, na 3 razy, z jabłkiem, ale zjadła.
    Teraz śpi po jego zażyciu. Jak się wyspi to w nocy znowu będzie baja bongo no ale trudno.

‹‹ 1907 1908 1909 1910 1911 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ