Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien bry,
Manku, kciukam za mamę. Za wizytę, aby ustalili juz ten termin operacji, aby juz było po, i żebyście wszyscy znaleźli sile do walki. Maz Cie wspiera?
U nas noc kiepska, kilka pobudek, niepokój, płacz, noszenie, jestem nietomna mimo iż padłam po 22. Na górnych dziąsłach widzę jakby dwójki miały sie orzebic, ale czy nie powinny być najpierw dolne?
Kotka, fajnie ze sie Wybawilas.
Aha i czuje ze w tym cyklu nici ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 07:21
-
Cześć, ja czuję się tragicznie.. Mały nie spał od 1.00 do 4.00, nie wiem co mu było, usnac nie mógł, choć próbował.. Nie płakał, leżał obok mnie, kotlowal się, przywracal, wiercil, bawił moja ręką, podstawial aby całować.. Później zaczął gadać.. Rozwazalam wstanie, ale wreszcie usnal, dopiero wstał.. Tymek obudził się trzy razy.. Najpierw pić, później, że pszczoła mu lata w pokoju, później przyszedł do łóżka, budzę mojego aby poszedl z nim do łóżka a ten wstał i się zatacza.. Masakra, tak mnie wk.
Pozwolilam tymkowi zostać, zanioslam co jak usnal mocno.. Taka miałam genialna noc.. Teraz kawa mnie ratuje
Maniek, dużo siły Ci życzę
Zgredko, albo Twój nie zdaje sobie sprawy ze dwoje dzieci to więcej obowiązków, albo jest jak u mnie, czyli dopóki była mama to on nie robił nic, bo powiedział że nie będzie się z nią gonił i ścigał.. Jak mama pojechała to to co ona robiła on zaczął
Cdn -
nick nieaktualny
-
Blondik: smarujesz dziasla? Albo smol albo gryzak? U mnie smok bardzo pomagal, ale rozumiem, ze mozesz nie chciec jej dawac, zeby sie nie przyzwyczaila.
My wlasnie z mama w tramie, jade do pracy zlozyc wniosek o urlop, dopisanie malego do ubezpieczenia i zlozyc odpis aktu do pzu, co by kase za urodzenie dostac.
Manku: trzymam kciuki, za sprawne dzialanie sluzby zdrowia.
Edit: no, juz wracamy, wszystko zalatwione ol yeah
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 10:52
-
coś tu ostatnio pustki..
przyszła paczka ze smyka, byłam tez kupić klocki - jeżyki
za to Patryk daje w kość..myślę, że to skok musi być, bo nie poznaję go.. zjadł rano owsiankę i do tej pory nic konkretnego, poza połową ogórka kiszonego, dwoma gryzami banana.. dopiero usnął ale marudził już od 9.00, boziu dajcie siłę.. nie wiem co robić..iść z nim spać, poćwiczyć czy coś zjeść..bo o pracy nie myślę nawet.. -
Hej. Ja na szybko z tel. Zuzia ciągle ma gorączkę, tzn spada po lekach ale potem wraca i to tak ponad 39. Noc już druga nieprzespana moja. Próbuje spać teraz kiedy ona śpi ale kurde nie mogę zasnąć. Tylko taki plus że już 36 godzin nie wymiotowała. Oby tak zostało. Acha antybiotyku nie chce za nic w świecie. Wczoraj wcisnelam jakoś pół porcji i koniec, więcej nie ruszyla.
-
Zgredka, w taki upał tramwajem do PZU? Wszystko przez internet można przecież załatwić.
Dziąsła smarujemy, ale nie pomaga, smoka nie chce.
Konwalianko, lepiej się już czujesz? Oddaj dzieci mężowi pod opieką i polezakuj
Kroko, zdrowia dla małej. Może kup jej te reklamowane elektro lity dla dzieci?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 11:44
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Blondik: u mnie sa tramy klimatyzowane, poza tym ja jechalan do sadu zalatwic macierzynski a kobita zajmujaca sie pzu to pracownica sadu bo to grupowe, wiec jej tylko ksero aktu ur dalam i z czapki
Kroko: a wlewalas do mleka soku? U mnie tylko tak szlo..Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Kroko, zdrówka dla Zuzi, co to za dziadostwo ja dopadło? U lekarza byłyście?
My po spacerze, na ogródku, w drodze powrotnej mała usnęła w wózku. W domu szybkie przeniesienie do łóżka i śpi, a ja miałam sie z nia położyć ale musze zrobić obiad, bo szkoda dnia
Za to mój sąsiad z dołu zrobił sobie teraz imprezę (wg niego) i przy otwartych oknach gra na jakichś organach swoje przeboje weselnezaraz go pójdę palnąć w ten durny łeb
bo musiałam okno zamknąć zeby mała sie nie obudziła....
Czy żadne z dzieciaczków gangowych nie bawi sie przed lustrem? (Zadawałam pyt)Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Kroko wspólczuje, biedna Zuzinka oby już przeszlo
Konwi ty tez biedna u nas podobnie to chyba ten slawetny bunt dwulatkawkurz non stop i nie chce jesc
Ja zjadlam pierogi ruskie i z miesem a teraz wcinam zelkiniepojadlam, jakies glodowe porcje
Blondik ja z zabkami nie pomoge bo u Leo bylo bez problemowo jaa narazie
Zgredzia super ze wszystko zalatwilas, brawo tyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 12:54
-
Kroko na tak wysoka gorączkę możesz podawać homeopat Belladonna ja podaje w formie granulek jedna kuleczkę co godz. Tylko na plastikowej łyżeczce trzeba podawać. Super działa. Ale też są takie krople Belladonna homaccord przy stanach zapalnych gardła krtani, angina itp.
-
Kurde: zadzwonila do mnie pani ze zlobka pbl, ze sie miejsce dla lucji znalazlo od wrzesnia, a ja wcale nie zadowolona, bo zal mi mala dawac w nowe miejsce, do nowych pan, do wielkiej grupy i tez szalu ni ma z kasa bo 199 zl czesne plus ponad 100 zl na jedzenie, czyli oszczednosc bedzie ponad 300zl ale i tak mi smutno..
Lara: moja czasem staje przed lustrem i robi dziwne ruchy, ale nie siada tam i nie bawi sie..
Kroko: u mnie jak tak temo nie schodzila to wymiennie (za poleceniem lekarza) stosowalismy burofen i paracetamol, bo nirofen nie dawal sam rady na 6h zbicWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 13:22
-
Zgredko co trzeba zrobić zeby dostać kasę za urodzenie? Ja nie moge grupowego ubezpieczenia ale indywidualne jakieś tylko kompletnie nie wiem co i jsk.
W ogóle cześć
Kotka psia krew fier of the dark to kawałek przy którym mi serce wyskakuje i cholera mnie nie było:( moze następnym razem ( jak dożyją bo przecież obi to juz dziadki ) ...
Eh Konwi ciezko masz z mężem, jesli chodzi o dzieci, ale mój podobnie jsk jest babcia to on kompletnie nic nie robi. Teraz dopiero sie wziął za pomoc bo widzi ze ja nie dam rady sama ze wszystkim.
Zawiozłam mame tam przejęła ja bratowa która ma trochę kontaktów w tym miejscu i termin operacji miedzy 11-18 lipca ! Bardzo sie cieszę ze tak szybko, do tego czasu urządzam mamie pokój bo mam jeden wolny jeszcze nieużywany. Ogólnie gdyby nie znajomi to sam rezonans bylbyb w październiku ! Takze teraz do 11 bede wozić mame co chwile na serie badań... Pojebany ten NFZ tyle powiem... Ludzie walczą o życie a tu każą czekać 3 miesiące na jedno badanie, a gdzie reszta?
Byłam tez w pracy na szybin szkoleniu z nowości ktore pojawiły sie podczas mojej nieobecności, jagoda wzorowa śmiała sie i nikogo nie bała. Teraz pospalam bo ten stres mnie wykańcza. Na 18:30 mam jeszcze gin...
Maniek
-
Maniek wspolczuje tego zamieszania ale super ze tak szybko operacja i zaciskam za dzisiejsza wizyte, trzymaj sie kochana
Lara Leos zaglada do lustra smieje sie wyglupia, ale trwa to chwile i zaraz odchodzi i robi cos innego a no i tanczy to jego ulubiona zabawa
Az nowosci to mowi JAJA na jajka ale ich nie je, nie lubimowi tez Kazia na babcie Kazie
i Ania na druga
i ma mase swoich smiesznych okreslen na rozne rzeczy
-
zgredko, a bliżej masz ten żłobek? Też nie lubię takich zmian..ale co poradzic;/
Maniek, dobrze, że operacja będzie tak szybko, trzeba szybko działać. Będzie dobrze.. co do męża, to on na ogół sporo robi, ale ja się wkurzam, gdy czegoś "nie zrobi"
brawo dla Leo za postępy w mówieniu:) -
Lara skoro podaję antybiotyk to raczej że byłam u dr z Zuzią.
Blondik podaję elektrolity bo z tego wszystkiego dostała jeszcze teraz biegunki.
Zgredka nie mogę dać mleka bo jest ciezkostrawne i w niedziele rzygała po nim na maksa.
A bardzo lubi.
Jakimś cudem zjadła antybiotyk, łyżeczką, na 3 razy, z jabłkiem, ale zjadła.
Teraz śpi po jego zażyciu. Jak się wyspi to w nocy znowu będzie baja bongo no ale trudno.