Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje też śpią, ja po lampce wina węgierskiego zaraz też się zbieram.. Patryk dziś mega maruda, miałam już dość..

Ooo zgredka, to doskonała okazja by poznać nowe koleżanki :)

Oj Lara, będzie się dziś działo.. Hehe

Dobrej nocy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2016, 21:34

Krokodylica lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj zostałam na noc sama z Zuzią, wszyscy się mnie pytali czy się nie boję itd a ja powiem szczerze że nawet się cieszę, trochę ciszy i spokoju. :)
    Do męża dzwonilam żeby przyjechał ale jak się dowiedziałam że pojechal z kumplem na moto to krew mi się zagotowala i napisałam mu esa żeby nie przyjeżdżal.
    Jest mi zajebiście przykro jak mnie ostatnio traktuje, czuję się jak piąte koło u wozu. Nie wiem, rozwód będzie czy co.

• zgredka Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eee miałam tu notatkę i się nie zapisała

Kroko: żaden tam rozwód, opierdol..

Manku: no nie mam, bo zwykłym wysłałam ;/

ja też już zaczynam w domowym zaciszu ćwiczyć, chodzi o wzmocnienie lędźwi, ehh bo boli jak teraz siedzę

a co do reszty to zapomniałam..

aha, że Was nienawidzę z tym piciem alkooo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2016, 22:03

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hi#

poluje na muche lata bzyczy i strasznie wkurza:/
    wczoraj kupilismy komode z przewijakiem ktora mozna pozniej przerobic na biurko moj sie uparl ze taka fajna ja nie do konca przekonanabylam no zobaczymy
    zepsula nam sie plyta indukcyjna:/chyba sie zastrzele jeszcze tego bylo potrzeba
    :(szukam nowej bo podejrzewam ze jak uslysze cene naprawy to bedzie ona zblizona do ceny nowej:(dodam ze plyta miala niecale 4 lata:/
    Konwi a jaka ty w koncu kupilas?

Kroko az tak zle?musisz pogadac powaznie z twoim i mu powiedziec jak sie czujesz i co cie boli!te chlopy to nsprawde nierozgarniete sa!!!

ha zlapalam muche a raczej ja rozciapalam na scianie fuck muszeteraz sciane czyscic:/

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • AlicjaaA Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo!!
    Co do alko to też mnie zazdrość zżera!! Przy antybiotyku nie bardzo, a chętnie bym coś sobie posmakowałam..

Beszko, mam nadzieję, że z brzuszkiem małej już lepiej

Anastazja, fajnie z tą pracą, widzę, że się cieszysz wiec powodzenia.

Maniek, wiem, że łatwo powiedzieć, ale dla maleństwa w brzuszku musisz sie mniej stresować. Może meliska dobrze ci zrobi w trudnych chwilach? Ja piłam w ciąży gdy dopadał mnie stresik.

Zgredzia, szalejesz z tymi zakupami. Ale przyznaję, ze i w jednym i drugim sklepie ciuszki są cudne :-)

Psotka, u mnie były podobne przywitania po pierwszych dniach powrotu z pracy. Totalny ignor, robił wszystko aby tylko na mnie nie spojrzeć i nie zwracać uwagi. W kolejnych dniach nadal nie biegł z radością, ale już czuć było podekscytowanie. A obecnie się cieszy i ma manię pokazywania mi paluszkiem wszystkiego w około, tak jakbym nie widziała wcześniej skoro mnie nie było co go otacza. Dziś już na mój widok się bardzo ucieszył. Fajnie, że wyjazd udany, czasem potrzebne jest takie oderwanie się od codzienności.

Lara, ja też podziwiam za wytrwałość w treningach. Ja ostatnio trochę przystopowałam i muszę od nowa znaleźć motywację do ćwiczeń.

Kroko, jakie tam rozwody..trochę mu tam pokaż, że cię wkurzył a potem seksik na zgodę hehe ;-)

No i wstawiam obiecaną foteczkę uszytego na szybko zestawiku prezentowego dla synka koleżanki.
    7641625d89a92a0emed.jpg

Arienna, trzymaj się i nie poddawaj. Piszesz, że waga i tak zeszła, a kryzysy i zastoje w chudnięciu zdarzają się chyba każdemu na diecie.

Co do kawy to ja znam teorię jednej z dietetyczek, że jeśli kawa jest bez mleka i bez cukru, to można do woli, bo liczy się jako napój, a jeśli jest z tymi dodatkami, to już kalorycznie liczy się jak posiłek. Ja przyzwyczaiłam się do picia kawy bez mleka i cukru, taki total black ;-)

Lili, współczuję akcji z tą płytą. Oby dało się naprawić

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2016, 22:24

dqpr6iyewfi44js0.png
    rfxg9jcg2qpvnn7a.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki za wsparcie dziewuszki, nie ćwiczę bo tak ustaliłyśmy na początku, wiem że nie byłabym systematyczna w tym więc działamy samą dietą- ona o tym wie i tak ustaliła dietę

będzie dobrze tylko ban na piwko- będzie cieżko ale jednak :P

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joł,

Jakby ktoś coś pytał, to dojechaliśmy, fajna miejscówka, pogoda piękna dziś, oby tak dalej.
    Padam na mordunię.
    Nadrobię, obiecuję ;)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alu: z materiału komiks, czy to normalne, że znam już nawy materiałów?
    oczywiście zestawik super :), jak ja Ci zazdroszczę, ja się muszę posiłkować kupowaniem ..
    Mała się właśnie obudziła i mój stwierdził, że już chce iść do łóżka, a on jeszcze miał prysznic i z psem iść, no więc na czas jego prysznica ja do niej, ale widać było, że ona czeka na niego, trochę mnie to smuci, ale tylko trochę, z psem już ja poszłam o tak przyjemnie chłodno..

Nena: super, że pogoda git, udanego wypoczynku

Nenaaa lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • AlicjaaA Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nena, fajnie, że miejscówka ok, miłego wypoczynku życzę :-)

Zgredzia- to komiks, ale nie ten z dresówki, tylko chyba z belleparis i chyba już go nie ma, kupiłam kiedyś, z robiłam z niego t-shircik dla Tomka i trochę mi zostało więc wykorzystałam. Ty pewnie teraz bardziej na bieżąco z materiałami niż ja. Od powrotu do pracy nawet tego nowego sklepu dresówki ani razu jeszcze nie widziałam ;-) Pod koniec macierzyńskiego zrobiłam sporo zapasów różnych materiałów (miałam prezentowy bon od koleżanki na urodziny z metryicentymetry), że materiały leżą,a ja nie mam kiedy z nich szyć. Ale postanowiłam na lato już nic mu nie szyć, tylko na jesień jak pójdzie do żłobka to mu poszyję trochę spodenek dresowych i bluzeczek na zmianę, jak dam radę z czasem.

Nenaaa lubi tę wiadomość

dqpr6iyewfi44js0.png
    rfxg9jcg2qpvnn7a.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 01:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ee nie chce mi sie spac (pewnie przez te drzemke w ciagu dnia), moj sie podchmielil i wpadl w romantyczny nastroj, serduchiwalismy, tak tak nalezy po 6tyg id urodzenia (a to i tak nie byl pierwszy raz), musze za 2.tyg leciec do gina na ogladanie i po jakas antykoncepcje.. wkladka pigulka?

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 05:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili współczuję ten płyty, wiem jak boli wydatek, niezaplanowany.. Ja kupiłam Bosch, bo mój się uparl, że skoro wszystko mamy Bosch.. Taka : http://m.euro.com.pl/plyty-do-zabudowy/bosch-pie631fb1e.bhtml?gclid=CjwKEAjw8da8BRDssvyH8uPEgnoSJABJmwYoo6hSKFzAln_QgV4NhwuYGpnzilBarxngLA2Ui9Pb1xoCnWrw_wcB&gclsrc=aw.ds

Ale śliczne Ala

Kroko, kurcze, rozmowa jak nic, tylko to was ratuje.

Zgredko i jak wrażenia po serduchowaniu? Dla mnie pierwsze razy były koszmarem.. My używany prezerwatyw, ale myślę o spirali, na tabletki się nie pisze, słabo z systematycznościa, mimo przypomnienia w telefonie..

Nena, to pięknej pogody i udanego wypoczynku.

Dzieci śpią, ja rodziców do Warszawy wprawilam.. Taki paradoks.. Oni dziś u mnie, na u nich..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 05:48

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry zaraz dzień czas zacząć .
    Ala śliczne te ubranka masz talent! Melisę pije bo bym chyba juz całkiem osiwiala.
    Kroko dobrze Cie rozumiem... Niestety, dopiero co swojego rozwodem straszylam i juz gadac mi sie z nim nie chciało no ale jakos w koncu doszliśmy do porozumienia czego i Tobie zycze.
    Lara to juz prawie szafa ready... Tego sprzątania to Ci nie zazdroszczę.
    Nena udanego urlopu i pięknej pogody.
    Zgredka super ze libido Ci dopisuje, u mnie dluuugo po porodzie leżało gdzieś pod ziemia. Teraz jest ok i znowu sie pewnie popsuje:( co do antykoncepcji to sa jeszcze takie wszywki na przedramię, z tego co pamietam wymienia sie raz na kilka lat, i ja chyba taka opcje wybiorę. Choc po wszystkich hormonach to słabo potem u mnie z seksami takze maz bedzie pewnie obstawiał na prezerwatywy ...
    Ja juz od 5 dni nie karmie. Jagoda sama zrezygnowała ... Dorosła mi no.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• LaRa Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

Ania spała 11 h. Z małymi pobudkami, a właściwie to jęki przez sen były.

Kroko, rozmowa, rozmowa i jeszcze raz rozmowa. Chłopy nie kumają oczywistych spraw, wiec trzeba im to wyłożyć jak krowie na rowie powodzenia. Jak noc minęła?

Nenaa, pięknej pogody!

Wow, Zgredka, szybko rozpoczęliście <3, ale skoro nic Cie nie boli? To czemu nie? U mnie libido było zerowe, sama musiałam sie zmuszać, ogólnie tragedia.

Lili, współczuje płyty :/ jak sie czujesz? Jak blizna? Nic sie nie dzieje? Imię, macie juz imię dla małej?

Alicja, super ciuszki produkujesz, ale to juz wiesz, powtarzać sie ńie musze Hihi

A gdzie jest Młoda???

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jol,
    Musze leciec z piesem i mala, poki maly spi i do zlobka i zaraz dokoncze.

Dobra udalo sie z mala za reke, ale niestety kupy nie udalo sie zebrac bo by mi nawiala..
    Przypomnialam sobie, ze nie dorobilam skladnikow na obiad i jeszcze jaglanke gotuje i rusze do zlobka

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka, niezle :) mała nadal tak reaguje na odstawienie w żłobku?

Ja na śniadanie robię jajecznice, pieczarki, szczypiorek, chce wbić jajka a tam jaj sztuk 1. No i doopa, po śniadaniu :/ Ani ugotowałam parówki, ale ona jesc nie ma zamiaru.

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • beszka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej

Alu, dziekuje ze oytasz... Hanka lepiej, tzn.wczoraj apetyt miala b.dobry a z brzuchem wszystko ok :)

Lili, z jednej str.wspolczuje przymusu zakupu nowej plyty a z drugiej mam nadzieje, ze moja niedlugo padnie bo mnei wkurza. Tzn.dobrze grzeje i ma zabezpieczenia p.dzieciowe itp.ale za mala jest dla mnie ;)

Konwi, a do kiedy u rodzicow bedziesz? Zazdroszcze....

U nas pobudka o 6 . Chloocy nadal spia....zaraz H idzie an drzemke a ich musze obudzic. Kolo 11.30 maz wraca z pracy i jedziemy jednak wszyscy do Bergen. Jutro mialam pojechac na bad.piersi (dzwonili ze szpitala). Zapytalam sie czy by mnei dzisiaj nie wcisneli, ale nie bylo miejsc. Nie chce mi sie jutro znow do bergen jechac, wiec maja mnie umowic na bad.na koniec sierpnia.

Wczoraj u ans tescie byli. Wkurzyli mnie niemilosiernie. Miarka sie orzebrala tym razem, bo nie chodzi tylko o traktowanie mojej osoby, ale o moje dzieci :( to jest jakas masakra. A moj maz siedzi cicho co mnie wkurwia! W kazdym razie decyzja zapadla, ze zaczne pracy w PL szukac. Jak znajde cos fajnego to sie przeniose chociaz an jakis czas. Chcialabym studia nowe zaczac i troche w siebie zainwestowac, a tutaj srednio mam jak bez pomocy (oprocz mza, ktory sa na studia wrocil).

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala w zlobku maly zasnal wiec skoczylam po powrocie do warzywniaka, zaraz zabieram sie za gulasz (co by goraca uniknac), choc waham sie, czy teraz skoro spi nie.leciec na spacer z nim, potem moze trafic sie moment, ze przez 3h nie zasnie...

Laro: mala dzis plakala, wczoraj nie

Beszko: chcialabym sie odniesc do syt z tesciami, ale nie wiem co zrobili..

Ide gotowac aj!

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej misie :)

ja w pracy :)

kurcze młoda robi sobie drzemki od kilku dni o 10, potem po naszym obiedzie tak 15-16 i śpi do 18 a potem zasypia 22 i lipa bo rano jak jadę do pracy muszę ją na siłę budzić bo najchętniej by spała do 8 - 9 :/

wczoraj w ogóle zrobiła cyrk, jak się obudziła o 18 to chciała się do mnie przytulić ale tatuś był szybszy i jak się rozryczała tak na jego widok ryczała jeszcze dwie godziny- ten stary głupi się obraził :/ no masakra obraził się na 10 miesięczne dziecko :/ ech jak dzieciak
    zasnęła potem o 21.30 w aucie i za nic w świecie nie chciała kolacji - na śnie nie wypije nic, nawet jak się ją obudzi- więc zjadła posiłek o 17 potem zasnęła i następny jadła dopiero o 7 rano jak się obudziła- masakra jakaś :P

a młoda ma w ogóle fazę na mnie- znaczy zostanie z kimś innym i z babcią i z tatą ale zasypia leżąc mi na klatce piersiowej, wdrapie się na mnie i zasypia (potem ją przekładam do łóżeczka i tak śpi do rana), tak od kilku dni - może dlatego nie chce spać u babci bo niema tam mnie (nie płacze ale się bawi i nie śpi), pozwalam jej na to bo widocznie ma taką potrzebę- rekompensuje sobie to że mnie nie ma co drugi dzień

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 09:12

ewebii4.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszystkim Aniom wszystkiego co naj :*

19.jpg

i dl atych mniejszych lub tych co wolą tak: :P

czekoladowa-tort-truskawki-polewa.jpeg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 09:30

ewebii4.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha ktoś pytał o serduchowanie, a więc nie boli, troszkę może nie jest na początku super wilgotno, ale jakoś się żyje, jedynie u wejścia lekki dyskomfort, bo chyba coś mnie dziwnie zszyli (znaczy ten jeden szew przy otarciu)
    sorrki za takie szczegółowe opisy

Przyłączam ię do życzeń Arienki. STO LAT!!

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
‹‹ 1948 1949 1950 1951 1952 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ