Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prawda tez jest taka ze podczytyje ale nie umiem sie wbic :-)
    A dwa to ciagla bieganina teraz do 10tego rozliczenia więc tym bardziej :-)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ZGREDKA przez ciebie wyrzuty sumienia bede mic ;). Tez mialam biegac i lipa. Ale dzisiaj chce wyslac cv do pracy.

Domi dzisiaj juz normalny byl dla mnie.

A dzisiaj tesciowa do mnie napisala czy do nich wpadne bo maja wolne caly tydzien. Nie wiem co odpisac. Narazie bede ich trzymac w niepewnosci. A moj maz biedny ciagle zmartwiony tym chodzi :/.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, padam na cyc.
    Jagoda dzis była do 15:00 w żłobku, dała rade co mnie wielce cieszy. Potem wykończyła mnie na placu zabaw i o 19:00 padła.
    Byłam dzis u mamy w dco i widzę ze dzielnie sie trzyma, w czwartek operacja. Teść ma jakaś zadka chorobę znowu ... 4 dzieci a kto bedzie mu pranie robił i obiady szykował ? No taki lajf.

Psotka ja to bym pojechała do teściów i powiedziała ze jest mi przykro przez to jak sie zachowali, chcieli mieć wnuki wiec trzeba sie trochę uelastycznić przecież ta trampolina nie bedzie tam stała 20 lat ! A do tego przecież gdybyście mieli okazje kupić dom z działka to kupilibyscie a póki co musicie sobie radzić z tym co jest. Dla mnie to tez chore ze dziadkowie maja cos przeciwko trampolinie, moi rodzice i w sumie teście tez to wszystko by oddali Jagodzie. Oby sie ogarnęli choc niesmak pozostanie.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• AlicjaaA Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek, dajesz mi nadzieję, że i Tomek się odnajdzie w żłobku.

Dziękuję wam za komplementy co do ubranek, choć to nie jest moje 'dzieło życia' hehe, mam sporo ladniejszych na koncie wg mnie ;-P

Co do antylkoncepcji to my gumki i przy tym puki co zostajemy. Hormonów pod żadną postacią nie mogę, bo tworzą mi się liczne cysty-torbiele głównie w piersiach. To już jakas chyba tendencja genetyczna, bo moja siostra ma tak samo.
    A co do podwiązania to mam w otoczeniu przypadek jak i ta teoretycznie najbardziej radykalna metoda jest zawodna. Mam klientke w pracy, ktora została podwizana, to taka osoba patologiczna, bardzo aktywna seksualnie, z zaburzeniami psychicznymi. Urodziła 5 dzieci i wszystkie są w rodzinach zastępczych. Od czasu podwiazania po 9 latach wlasnie okazalo się, że jest w 5 mies ciąży..tak że tak to..

Hmm..nie pamiętam co tam jeszcze pisałyście..

dqpr6iyewfi44js0.png
    rfxg9jcg2qpvnn7a.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj Patryk miał jedna drzemke, do 13 i usypialam go 4 5ml od 20..nie wiem co mu .. Nos zapchany, ale widzę że pprzebila mu się kolejna trójka, jeszcze jedna i zęby z głowy..

Ania, ale czemu nie możesz się wbić? Super, że sprawy załatwione

Kotka, też by mi się przykro zrobiło. Podejrzewam że oni nawet nie wiedzą co złego zrobili.. Chyba mąż zwyczajnie powinien powiedziec..

Młoda, grunt to dobry plan, trzeba się go trzymać

Cdn, chyba

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• zgredka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwi: ale fajnie, ze zostal tylko jeden zab u malej az 3 dwojki i wszystkie trojki w kolejce :/
    Ja pije radlera.zero, od zadneicia malej karmilam malego ze dwie h, odchodzilam na kolacje i dwa razy na prasowanie, a ten sie budzil i znowu kp :/

Miejmy nadzieje (tak wychodzi z obserwacji dotychczasowych), ze bedzie teraz.pare godzin spal..

Takze tego dobrej nocy

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka, pobiegłas???

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A niestetynjak tylko maly zasnal rozpadalo sie i to nie drobnica, ale ulewa.. :/
    W pt zlobek nie dziala, ale moj tez chyba do pracy nie idzie wiec na silke skocze

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka, nie chce mi się go opierdzielać bo to jest g*wno warte i nic nie daje.
    Lili, Konwalia, Lara, Ania - Nawet mi się z nim gadać nie chce.
    Nic mi się nie chce już ratować, bo do tego trzeba dwojga.
    Alicja jaki seksik, ani ochoty nie mam.
    Jeszcze trochę i mu powiem żeby się pakował i spieprzał.

Alicja komplet super!

Lili współczuję zepsutej płyty.

Nena udanego wypoczynku.

Maniek fajnie że doszliście do porozumienia z mężem.

Lara nocka była by super gdyby nie to że Zuzia wstała o 5 hehe.

beszka a co teście zrobili? A że mąż Cię nie broni to cóż, nieładnie. Mój mnie też nigdy nie broni, ale że ja pyskata to bronię się sama.
    Powodzenia w szukaniu pracy w PL.

Ari u nas mamoza już dość długo...

Ana powodzenia w sprzedaży domu.
    Na pierwszy raz to tylko łyżeczka do spróbowania.
    Na drugi dzień możesz ze trzy dać.

Psotka niech się teście w d*pę pocałują.

Ania wbijesz się w wątek jak urodzisz hihi.

AlicjaaA lubi tę wiadomość

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2016, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, tu pada.. Młody mój ma katar i kaszle mokro.. Co mu dać? Dałam już Wit c, D, wapno, piksela tantum verde, zrobię inhalacje, ale z czego? Ventolin to chyba za wcześnie.. Ale sama sól? Jakoś zapomniałam co dawać dziecku.. Nie śpi od 5 rano, już się poklada.. Ech

Kurcze, Kroko przykro mi.. Czasem jednak faceci się reflektora jak jest już naprawdę źle..

Ana, to trzymam kciuki za sprzedaż

Lili, 80-tka to już fajna duża, zazdroszczę ten przestrzeni

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2016, 10:13

Krokodylica lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• LaRa Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2016, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

U mnie burza o 6, jak lunelo tak sie obudziłam, Ańia spokojnie przespała do 7.

Kroko, hmmmmmm co ci poradzić..... Może rzeczywiście musisz swojego wstrząsnąć dość radykalnie i sie obudzi do życia :/ swoja droga współczuje, ale ja na takie momenty reaguje od razu. Powodzenia!

Konwi, na katar to oprócz pryskania i odciągania to ńie znam nic innego, maść majerankowa. Na kaszel jakiś syrop. Nie pomogę w tym temacie ale życzę zdrówka.

Jak tam nasze ciężarówki sie czuja? Hej! Pokazujcie brzucholki, zarażajcie mnie i mówicie jak sie czujecie?

Kroko, do tabelki zaciazonej dopisz Anie i Yas.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2016, 07:29

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Ja zazdroszczę burzy! U nas nic tylko skwar...chcic dzisiaj widze sie chmurzy i wieje :) dobre i to
    Lara powodzenia :)
    Konwi ja w ostateczności nasivin używam dla dzieci a tak to woda morska tylko. Współczuje i zdrówka!
    Kroko :( ten Twój to palant...sorry. Ma takie fajne dziewczyny a nic nie robi w wasza strone. Zeby sie "cieszył" ze was nie ma? Ja bym z*ebala!
    Beszko powodzenia z praca!
    Zgredka zazdroszczę powera...ja mam rak tylko czasami ;)
    Psotka współczuje reakcji teściów ale na ten temat to ja sie nie wypowiadam :)
    Lili współczuje tej płyty:( zawsze sie cos psuje w najgorszym momencie
    Ana powodEnia ze sprzedażą!
    Ala zazdroszczę zdolności! Komplet Cool
    U nas spoko, zoska zaczyna wyjadac korę z kwiatów i kamienie...super :( a wczoraj byli znajomi z młodszym o 25 dni Emilianem ;) chłopak to jednak chłopak przewróci sie otrzepie i leci dalej a Zoska płakała za niego ;) on biegał pomidory mi zrywał :/ a Zoska tylko by za rękę go łapała całowała i sie przytulała :D
    A z chłopami...cóż czasami tez musze swoim potrząsnąć ale ogólnie dobry chłop z niego, teraz ma tydzień urlopu to i tak pracuje dzis przed 6 wyjechał wróci moze na 21-22, szkoda tylko ze nie ma tyle zamówień na codzień bo stwierdził ze wystarczyłyby dwa dobre dni w tygodniu i rzuciłby robotę u kogoś ale niestety nigdy nie wiadomo a ze ja nie zarabiam aktualnie to lipa
    No to tyle.
    Milegooooo

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2016, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwi: przy katarze moja zaleca berodual inhalacje, masc.majerankowa, spray do nosa euphorbium i nasivin na noc
    A co to jest piksela?

Zawiozlam mala do zlobka, maly.spal, teraz specjalnie go wyjelam z fotelika i przebralam, zeby chcial zjesc i zasnalbo wyjde na spacer, a tak to bym za robote sie jakas wziela i zasnela z nim i by bylp po spacerze..
    Moj wczoraj znowu mnie zaatakowal, myamy ostatnio flirtowali smsami i on mi powiedzial, ze sadzil, ze ja juz.nie chce nic od niego, a powiem Wam, ze to ja nadal mysle, ze to ja mu sie juz nie podobam. I tylko mnie pyta od kiedy juz mamy uwazam, ale chyba od razu, ja wiem ze jezszcze macica sie obkurcza, ale przeciez jest masa przyladkow dzieci z tego samego roku..

Pielgrzymi juz widoczni na osiedlu..

Aha, mam zacieki na kanapie, wiec ja piore, a potem zaciek tam gdzue skonczylam, wiec dzis prawie cala szurnelam, czuje sie jak w komedii z rodzaju glupi i glupszy..

Kroko: nie wiem co Ci powiedziec, chodzi o malo czasu razem? O niesluchanie? Oddalenie? Moze zamiast opierd to na spokojnie, rozmowa na smutno (oczy ze shreka) moze bardziej do niego przemowi. Choc pewnie to nie w Twoim stylu..

Milego dnia

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej witam sie z poczekalni w diagnostyce z siuskami w torebce.
    Zgredko podziw za powera i silke. Fajnie ze Wam sie układa.
    Kroko miałam to samo ja nawet swojemu powiedziałam ze jak mama wyjedzie to ma sie wyprowadzić i on mi powiedział ze tez o tym myślał....a potem jednak zaczal ze mną rozmawiać i powiedział ze ciezko mu sie dostosować bo nasze życie nabrało takie tempo ze on nie moze nadążyć wiec mu powiedziałam ze niestety musi sie bardziej zorganizować i zacząć sie dostosowywać bo za chwile bedzie drugie dziecko i jsk do tego czasu bedzie tak jsk teraz to go wywalę z domu... Wczoraj mieliśmy rocznice ślubu o ktorej rzecz jasna zapomniał :( o i tak to wyglada.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2016, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziś pospalismy do 9 wow szok, oczywiście pobudki na jedzonko były ale zjadł i dalej w kime. Ależ się wyspałam.

Konwalianka inhalacja z samej soli fizjologicznej i pryskaj woda morska aby nawilzyc sluzowke.

Idę doczytac

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2016, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwi wspolczuje chorobska mlodego oby szybko przeszlo. Masc majerankowa, inhalacje z soli, hipertoniczna woda do noska I sciaganie gili jakas witaminka c.

Moj mlody ostatnio ma manie na bajki znowu ;/ widzi telefon I wrzeszczy te swoje beee beeeee beeeee I placze (bee-bajka, nw skad wzial ,bo bee to mowil jak cos jest nie dobre itd.) Masakra
    No I lipa oglada traktorka nooo ehh

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2016, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejo hejo!

wybaczcie, ze nie odsniose sie do wszystkich, ale ostatnie dni mnie jakos wymeczyly psychicznie i zapomnialam juz co komu mialam napisac.

u nas znow czworki ida i jest nieciekawie. przy gornych maly tak nie cierpial jak teraz. ehh. poza tym jestem po wizycie u mojej gin. szyjka ok, tylko cos mi morfologia poszla, wiec mam jesc zelazo :/ no a usg nie zrobila, bo sprzet kijowy i nadal czekaja na nowy. jutro ide do niej prywatnie, a przy okazji Franek dziadkow odwiedzi. przez dwa ostatnie dni mielismy z mezem ciche dni- niby przeze mnie. ale ok, przeprosilam go, a ten nadal sie nie odzywal. nie znosze takich sytuacji. kij w oko. wczoraj wieczorem porozmawialismy i juz jest ok, ale i tak jakas zdenerwowana jestem.

Manieczku- kartka poszla, czekajcie :) i wszystkiego dobrego z okazji rocznicy!

Kroko- z tymi dziadami :/ oby sie opamietal ten Twoj.

Konwi- ja stosuje wode morska, masc majerankowa i odciaganie. tyle :/

ok, czas na obiad. mam zamiar bobu nagotowac.

milego popoludnia! (u nas wlasnie zaczelo kropic) :)

43xntqm.png

q0eplew.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2016, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MLODa-zawsze mozesz mu nie dawac;).

Rety ale mnie zmulilo. Wypilam kawe i poszlam spac...Domi sie wlasnie niestety obudzil wiec niewiele zrobilam.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2016, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka i co pojedziesz? A swoją drogą co zrobicie z tą trampolina skoro oni się nie zgodzili?
    Kroko mam nadzieję że twój małż jednak ocknie się dy jeszcze nie będzie za późno.

Smoczyca korę to słyszałam ale kamienie??? Ależ agentka :)

Och Manku, najlepszego z okazji rocznicy. Mój też zapomina o urodzinach, rocznicy ślubu.... Na początku się smucilam, płakałam, awanturowalam. Po 13 latach znam już mego chłopa i nauczyłam się ze on nie będzie sam pamiętał bo faceci nie przywiązują do tego wagi więc jak się zbliża coś ważnego to sama mu subtelnie przypominam.

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2016, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej misie

- u nas pierwsza rana wojenna ;) uparciuch uparł się ze będzie wieźć pudło plastikowe ze sklepu więc ja niczego nie świadoma głupia matka wyrodna dałam jej to pudełko do wózka a niech się czuje ważna - i co?? i zadrapała sobie ostrą krawędzią skroń bo przekładała go w kółko - chwila płaczu i dalej gryzła pudło ale szramka została- oj tatuś da nam bobu jak wróci z pracy :/

kurde to moje dziecko to żywe srebro, jeszcze nie chodzi a wszędzie jej pełno, a dziś ma takiego rozlazłego maruda ze mam ochotę wyć do księżyca- chyba dolna dwójka idzie wreszcie bo tak wyje dziś o wszystko ze szok, a najbardziej o to że mama nie pozwala szarpać telewizora za kabel :P

teraz zasnęła- eureka

a wczoraj byliśmy pierwszy raz na placu zabaw - huśtawki i te sprawy :P i dowiedziałam się że moje dziecko brzydzi się piasku :D nawet się cieszę :P bo będzie święty spokój nad morzem, posadzę na kocu i będzie siedzieć bo nie zejdzie na piach :P

ok śmigam robić obiad póki huragan jeszcze śpi :P

ps. przywołuję do porządku te co twierdzą że się kiszą na 55 metrach :/ my mamy 40 jesteśmy w trójkę z psem, bez windy na 2 piętrze i bez wózkowni w bloku (wózek stoi w przedpokoju - a teraz w sumie obecnie w aucie żeby go nie dźwigać :P ) NO....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2016, 14:26

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
‹‹ 1950 1951 1952 1953 1954 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ