Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
O jaaaaaacie, Manku, chyba bym oszalała, jak mogą tak traktować poważnie chorych ludzi? Masakra, ktoś powinien tam zrobic burze! Dawaj znać co powiedział lekarz.
Ania zasnęła, ja sie szybko opłukałam pod prysznicem bo sie nie da.... A mój małż biedny na budowiew pełnym słońcu
biedak.
Wczoraj go wzięłam z zaskoczenia hihihi ale był zdziwiony jak mu pod kołderkę wskoczyłam
Lece do obiadu. -
U mnie (choc teraz raczej aktualniejszy temat kolacja) byl schabowy gigant mizeria i pyrki
Odebralam mala ze zlobka ostatni raz, dalam paniom po czekoladkach belgijskich (przynajmniej taka byla info na etykiecie) i pozegnalysmy sie, nie powiedzialam rano, ze to ostatni dzien, a szkoda, bo mala mogla dostac pamiatkowa ksiazeczke
Najgorsze, ze sie tak przywiazala na nowo do nowych pan w zlobku, ze jak ja odstawialam wczoraj i dzis to sama do nich rece wyciagala, a teraz znowu nowosc
Maniu: i jak po wizycie?
Lara u mnie tez spiekora, ale pozaciemnialam i co jakis czas klime daje wiec nie odczuwam
Mala poszla z tata na spacer a ja z malym, najpierw omal nie zasnelam, ale sie zebralam i poprasowalam, akurat jak skonczylam malemu sie cierpliwosc w bujaku skonczyla.. -
Hej kochane
łojj mnie nie było od wczoraj prawi .musiałam jechać do klienta , przy okazji pobyczyłam sie na działce i siedząc tam wymyśliłam nowy plan
mamy możliwość startowania w konkursie do dotacji tyle ze musimy mieć plac i jakieś budynki na nim żeby było co zmodernizować.. no to tak byśmy zmodernizowali ze ze starej stodoły i chliwa zrobilibyśmy magazyn gdzie M by produkował mebleja swoja firmę mogę mieć tez poz miastem
a przy okazji dobudowaliby budynek mieszkalny
działka jest mega duza wiec polowe by bylo akurat na piękny duzy plac /ogród a druga połowa nawet na warzywniak
i mały sadzik
no ale ... klineta mam nowego negocjacje zaczęły sie na początku sierpnia ale na 99% jest mój
wróciłam do domu i co neta nie ma ... tak sie wściekłam ze zadzwoniłam na infolnie i co. okazuje sie ze ne maja wplaty za kwiecień albo maj ..i mi zablokowali .. noo zesz mówie babie skoro nie macie to czemu nie było powiadomień, wezwań .. zaczęłam sprawdzać bo serio może umkneła mi jedna płata
chyba..
wiec cały wieczora spędzimy prawie romnetycznie bo w milczeniu i ja i mój M mielismy jakies złe dni mnie wsztsko wkrzało i odrazu w ryknoo ale milo bylo poleżeć koło meza nawet bez gadki
dziś znów na wysokich obrotch załatwiałam przedłuzenie L4 dla M .. później zus, zakupy , spacer z M juz drug w tym sezonie
no i wreszcie mam czas zeby siasc i czytac
Zgredzia gratulacje rozbicia strony
LaRa ale masz śpioszka
Maniek kurde ileż można czekać na wizyte co do pań to z deka przesadziły
Summerka ciesze się z postępów
Beszka jak dla mnie nie przesadzasz mne tez by to wkurzyło
Blondk wszytsko się unormuje ale zrób badania .. jesli tarczyca jest powiększona to zrób też anty TPO i anty TG oraz tsh, ,ft4, ft3 i usg tarczycy - mojej siostrze w pierwszym roku po porodzie straszne skakała tarzyca ale lepiej mieć na nią okow razie w szybko się ja normuje
co do fotelków sę ne wypowem bo póki co nie wiem o co kamanWróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
Summi: dostalismy pubkiczny, taniej o 390zl i to z jedzeniem i blizej
Mam prosbne
Dam wam potem linka zebyscie zaglosowy prosze na ksiazke mojego ojca 6 gwiazdek (wlasnie mnie o to meczy a ja w wersji mobilnej tych gwiazdek nie widze, wiec jak znajde link na kompie odpowiedni to zaraz wkleje) -
Jestem, do 16:00 w poczekalniii i prawie nic nie wiem tyle ze bedzie radioterapia ale dr musi sie skonsultować i zapoznać z dokumentacja bo dzis mama była jakby dodatkowa pacjentka i nie zdążył. W poczekalni panie mówiły ze to b dobry lekarz pełen empatii i dbający o pacjentki, ale przede wszystkim wciąż zapatrzony w swój zawód nie rutyniarz takze czekamy bo w pon lub wt ma zadzwonić do mamy i powiedzieć co zdecydował.
Potem zabrałam mame do cukierni na kawe i ciacho urodzinowe bo na obiad juz było za późno ale jutro ja weźmiemy z mężem i jagoda. Mnie ciagnie brzuch teraz strasznie zle sie czuje wyniki posiewu wyszły do dupy takze czeka mnie antybiotyk ... W dodatku ciagle krew z nosa, mama sie przejmuje ze mi cos jest a to chyba normalne.
Co na obiad? U mnie leczo bylo jutro chyba knajpa a w niedziele barszczyk czerwony z uszkami mam jeszcze smaka na rybęManiek
-
Maniku dobrze ze trafilsce na takiego lekarza mam nadzieje że dobrze poprowadzi mame
co do krwi z nosa witaj w klubie mi co rugi dzien lleci nawet mierzylam cisnienie czy nie mam duzego a tam jak zwykle 90/60 albo 80/50
Zgredzia zaraz zagłosuje
zgredka lubi tę wiadomość
-
Ej ciekawa zajawka książki, fajna? Zgredka, bo chyba czytałaś nie? Ja lubię właśnie takie sci fi
na tel. można głosować? Bo nie widzę gdzie..
Współczuję manku tych kolejek, może chociaż lekarz warty zachodu
Ania, Maniek współczuję krwawien z nosa
Zgredko nie roztrzasaj teraz sprawy ze żłobkiem. Tak postanowiłas i tego się trzymajWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2016, 20:51
-
Hi!
my po wizycie waga 2600g skurcze nieregularne szyjka ladnie skrocona czuc glowke:/bojeeeee sie.... moj juz jest przerazony a jeszcze sie nie zaczelo tzn on bardzo przezyl 1 porod i teraz sie zastanawiam czy go brac czy isc sama ew ze znajoma:/wiedzac jakie ma podejscieja jestem jeszcze bardziej nerwowa i co zrobic?jak myslicie? z drugiej strony dlaczego mam byc z tym wszystkim sama:/doradzcie
Manku wiadomosc na priv;)sto lat dla mamy!
Lara to zrobilas mezowi niespodzianke:)
Aniu trzymam kciuki za dofinansowanie!
Beszko maz powinnien za zona stac i jej bronic!ale kontaktow z rodzina nie powinnas mu zabraniac takie moje zdanie to jednak jego rodzice!wiem ze to przykre jak cie traktuja ale na twoim miejscu mialabym to gleboko w .....
*******Gang18+*******B -
nick nieaktualnyHej dziołchy
My byliśmy na ślubie kuzynki, niestety pan młody ma ostatnie stadium rakawidać, że po chemioterapii nie czuje się dobrze. I takie to życie do dupy.
Po drodze zajechaliśmy do babci i przywieźliśmy bagażnik warzyw, właśnie mężu robi musy śliwkowe dla Niny. Jutro lecimy nad morze na weekend.
No i Kluska załapała picie z bidonu, szok!!! zassała słomkę i zadowolona
Beszko ja bym zmyła mojemu głowę, chyba, że poszedł przeprowadzić poważną rozmowę z mamusią.
Zgredka super gacie (bo nie wiem czy pisałam)
Lili trzymam kciuki za poród!zgredka, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Boże, moje dziecko jeszcze nie śpi.
ja jestem wykończona, padnięta i bez sił, a ta mi tu skacze po głowie i mieszkaniu
przed chwila poszła utopić swojego tabletka z fp, ojciec sie wqrwil bo to juz drugi
może żyć Bedzie. Ta ma wtórne niemowlęctwo i mi tu na czworakach chodzi.
Lili, juz tuż, tuż. Weź męża, nie bądź z tym sama, to Wasze dziecko nie koleżanki. Ja bym małża zabrała. A niby silna płeć, tiaaaa, ciekawe.
Ania, trzymam kciuki za powodzenie w projekcie, i nie zapominaj odpoczywać. Uważaj z tym ciśnieniem, obserwuj sie. Maniek to samo do Ciebie.
U mnie dzis na obiad dorsz z piekarnika z ziemniakami i surówka. Na ogródku Ania zjadła kiełbasę, bo obiadu oczywiście Niet.
Fuck, idę sie wykapać a ta niech szaleje nadal. Normalnie witki mi opadają.
-
Summi powiem Ci lepiej. Ja będąc w ciąży z Zuzią od kilku obcych osób słyszałam, że szkoda że nie chłopak. Hahaahha. Ludzie są zajebiści, daję słowo.
Zuzia nosi rozmiar 80-86, waży 10,5kg. Od dawna jeździ w normalnym foteliku, jest rozkładany do spania (jeździmy tylko na śpiocha ze względu na chorobę lokomocyjną)
Beszka nie przesadzasz, a mąż powinien stanąć po Twojej stronie i nie iść na ten obiad bez Was.
Wiem, że to jego rodzice, no ale powinien bronić Ciebie i dzieci.
Mari Zuzia nie umie pić z niekapka, a z bidonu pije ładnie od dawna.
Kupiłam na początku soczek w kartoniku, kiedy wzięła do ust słomkę wciskałam delikatnie żeby wypłynęło trochę soczku, żeby poczuła o co chodzi i raz dwa załapała.
Konwi dokładnie, zawsze będą gadać, najpierw że jedynak, potem że płeć nie taka, potem że patologia haha. Ja zawsze chciałam dwójeczkę a ostatnio to mi nawet trójeczka się marzy, ale do tego to ja już na pewno męża nie przekonam.
Młoda haha dobrze że kurde a nie co innego.
A mój mąż mi dzisiaj rano powiedział, że jestem niemądrabo nauczyłam Zuzię wystawiać język i jej tłumaczyłam, że jak jakieś inne dziecko będzie jej się dokuczać, to ma mu język pokazać.
To mu powiedziałam, że mamusia musi dziecko podstaw nauczyć.
justta ja nie testuję, ja czekam na @
cdnmarissith lubi tę wiadomość