Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka
My po zakupach w lidlu, byly rzeczy z bawelny dla dzieci, mieciutkiei mamy bon na 20zl hihi
Lara jak raczka Ani dzisiaj?
Smoku zdrowia zdrowia
Wrozko ty to wypoczywaj teraz, a ztymi pobudkami to juz nie wiem, ale powtarzam sobie wkolko ze kiedys to minie
Ania zdrabniutki brzuszek
Dzidiaj planujemy grila wieczorem na dzialce, oby komary nie dziabaly
Milego dnia laseczkiWróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
WróżkaZielona wrote:nono, Aniu tyleczek masz zacny
a brzusio juz sie ladnie zaokragla
a idzta Wy, chudzielcehahahah
Justa wasnie widziałam w Lidlu te rzeczy ale jeszcze jakoś nie mam odwagi kupować ... nie wiem dlaczego .. zreszta musze zobaczyć co od siostry dosne bo ona wiekszość rzeczy ma których siostrzeniec nie chodził wiec moze pózniej cos zaczneWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2016, 13:24
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
justta wrote:Ania spoko pozniej tez beda, ja tez nie szaleje z zakupami bo mam po Leonie
ale pizamke dla niego kupilam
zreszta jak ludziska sie rzucily to malo co juz zostalo
-
Domi ma mega katar
. Plaża super, Domi laduje się do wody nawet w ubraniu o 7mej rano...
Jazda nad morze straszna. Miało być 4,5h a wyszło 6h. Po pierwsze mega korki bo cały Berlin też jechał nad morze. Po drugie D obudził się po 45min jazdy! Nie wiem nadal jak to możliwe ale zabawialam go w aucie przez 4h!!!
MARI gdzie jesteście? My Pobierowo. -
Czy to możliwe ze mam teraz owulację???
Brzuch mnie od wczoraj na dole napieprza, mam mega mokro plus chce mi się seksic. Qle jestem juz w 15dc a ostatnie dwa cykle mialy tylko 24dni. Maz mnie chce molestować ale się nie dałam narazie bo boje się ze tak blisko owi to znowu chłopak wyjdzie z tego. -
Czy to możliwe ze mam teraz owulację???
Brzuch mnie od wczoraj na dole napieprza, mam mega mokro plus chce mi się seksic. Qle jestem juz w 15dc a ostatnie dwa cykle mialy tylko 21 i 24dni. Maz mnie chce molestować ale się nie dałam narazie bo boje się ze tak blisko owi to znowu chłopak wyjdzie z tego. -
Tak, możliwe. Ja miałam pozytywne testy ovu od 15-17 dc.
A ja nadaje z Rodos. Jechałam juz do domu aby uśpić Anie a ta padła w wózku, wiec zawróciłam i sie opalamgrill rozpalilam,czekam na małża i zabieram sie za dalsze malowanie domku.
Moi sąsiedzi ogrodowi maja dziś rocznice ślubu 25 i nie uwierzycie ale jest tam juz ok 40 osób. (Na tym ogródku) kuzwa masakra. Chyba ja bym tego nie ogarnęła.
Na fb wrzuciłam fotę rączkę Ani.
Pózniej sie odniosę do reszty bo na tel za cieżko. -
Ania, no i dobrze, nie kupuj za miesiac dwa.bedziesz mogla spokojnie.zaczac. jeszcze nakupisz milion ubranek nie martw sie
. Ja tez kupowalam pozniej co by nie zapeszyc
No i zaczynasz od 56 ale pare rzeczy, na wszelki wypadek. Moja nosila 56 3 miesiace ponad, ale Kostek juz tylko miesiac.
Ja zajechalam do rodzicow. 3h jazdy maly spal, a mala zagadalam bo na 20km przed juz marudzila. Teraz oboje jedza.
A przed wyjazden taka historia. Moj wklada malego do samochodu, ja mala, idzie jakis koles z dziewucha i on sie zatrzymuje przy samochodzie naszym i mowi "co sie frajerze na mona kobietd gapisz" poczatkowo nie skumalam, ze to do nas bo akurat leb mialam w samochodzie, ale jak wystawilam, to koles do.mnie , ze mam pilnowac swojego "frajera", bo mu sie na kobite gapi, ale jako, ze byl brak reakcji to jeszcze mnie wyzwal ze ja gruba swinia..i powiem Wam, ze az sie dziwie, ze moj w ogole nie zareagowal i sie przy dzieciach powstrzymal (tak tez to tlumaczyl), a mnie to tak rozsierdzilo, ze jeszcze z 10 min debatowalam sama ze soba w drodze co tez bym mu powiedziala. Ludzie sa chorzy.. -
Jezu Zgredka co za chamstwo!!!ludziom juz calkiem sie w glowie miesza:(dziwie sie twojemu ze nie zareagowal no chyba ze byl w szoku (tez bylam po przeczytaniu tego)
u nas upaly ledwo zyje przy koncowce to masakra sil brak a Leo pelen energii:/
dzisiaj zadzwonila tesciowa z zapytaniem jak sie czuje no i mowi ze jak tylko beda dali rady przyjechac po zabiegu corki to od razu wsiadaja w auto na co ja jej mowie ze ustalilam z moja mama ze to ona najpierw przyjedzie i juz w pracy zgosila i wyjasnila szefowi co i jak mpja tesciowa do mnie ze pewnie obrazona jestem ale ona stoi miedzy mlotem a kowadlem a ja jej ze do nich nie mam zalu ale do jej corki tak bo wiedziala ze termin mam na wrzesien i mozna bylo zabieg np na pazdziernik ustalic na co moja tesciowa ze ona nie chce zebysmy miedzysoba zale mieli. tzn ja do szwagierki bo ja to tez boli i chodzi o to by miec to za soba na co ja ze rozumiem wszystko tylko to nie jest nic nowego wie o tym juz od ponad roku (boli ja juz 2 lata)i nagle teraz olsnienie i chec zabiegu:/slychac bylo po glosie tesciowej ze jej przykro:/powiedzialam jej zeby sie nie martwila bo nic szwagierce nie powiem ze wzgledu na nich ach z rodzina to zawsze wszystko musi byc skomplikowane:/a ja dupa jestem i zawsze sie lituje i cicho siedze:(
*******Gang18+*******B -
Nie byl w szoku ale po.poerwsze byly dzeci a po drugie gosc tamten ewidentnie szukal zaczepki a moj jako ze jest bitny, to ma od 3 dni kontuzje, polamalo go uwaga nicnierobienie, tak orzekl pan masazysta
Lili: ja na Twoim miejscu tez bym nie marudzilaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2016, 19:07
-
Zgredka widać sam swojej dziewuchy nie jest pewien skoro jej pilnuje frajer
wg mnie lepiej że nie reagował bo ewidetnie gość szukał zaczepki
u nas to M jest bardziej opanowany ja nie raz wyjechałam z mordką jak mi coś ktoś palnął ale to pozostałość po blokowiskachteraz juz mnie M powstrzymuje .. choć on też nie raz potrafi ale to ktoś musi go naparwde dobrze wku***
ja jeszcze placek zrobiłam
póxniej rodzice przyjechali troche posiedzieliwięc czas szybko uciekł
-
tez mi tak mama powiedziala Zgredko:/
Wrozko sily sle!#!u nas odstawienie szybko poszlo widocznie to jeszcze nie Franka czas;)a ty musisz caly czas lezec?sprawdzalas szyjke?kiedy nastepna wizyta?
Smoku zdrowka!a meza to wykorzystaj na maxa nic mu sie nie stanie jak z Zosia pobedzie wrecz przeciwnie;)
Manku czy info pomocne bylo?co zdecydowaas?
*******Gang18+*******B -
Oo zgredka niezła akcja, faceci to palanci jednak.. Co za gość
Lili, współczuję końcówki w tym upale. No i niezła rozmowa z teściową
Ania, jeszcze się nakupisz ciuszków, zwłaszcza jak będziesz wiedziała co za klient co siedzi w brzuchu
Kotka to ostro celujesz w dziewczynkę? Zdrowia dla Dominika
Lara ale imprezę mieliście za płotem
My też dość intensywny dzień.. Byliśmy na festynie, tymek się wyskakal, Patryk pojadl ziemniaków - festyn pieczonego ziemniakaw drodze powrotnej, a byliśmy na rowerach 4,5km jazdy.. Tymek gdzieś w połowie wjechał w słup, nie pytajcie mnie, jak on to zrobił, po prostu.. Przewrócił się i zdarl mocno kostkę
płaczu że hej! No a niewiele dalej rozpadla się opona w rowerze mojego, więc ostatnie 2km musiał rower prowadzić. Ja pojechałam z dziećmi.. Masakra.
A i Patryk po prostu zaczął pić ze słodki, wcześniej nie umiał, no i mamy klasyczny bunt, wraz z kładzeniem się na podłodze, kostce itd.. BoskoWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2016, 21:03
-
Ania, super brzusio
Zgredka, ja bym coś odpowiedziała frajerowi
Konwi, szkoda, że fajny wyjazd się tak zakończył. Buntu nie zazdroszczę...
Pytanie do doświadczonych mam...Madzia chce chodzić trzymana za rączki, można? Wypina tak wtedy śmiesznie brzuszek...Czy nie prowadzać i poczekać aż sama zacznie... -
Blondik, jak chce sama to bym prowadziła.
Lili, dobrze wybrnelas
Zgredka, ja bym chyba coś odpowiedziała, ale nie gdy dzieci obok, lepiej zostawić gowno i tyle. Nie wiadomo czy nie był nafukany. No chyba ze Twoj patrzył na frajerke.
Smoku, jak sie czujesz? Siły i powrotu do zdrowia.
Ania rączkę ma posmarowana pantenolem i śpi, a ja tez uciekam bo mi sie oczy schodzą //
Dbrn -
moj mi sie zaczal.od razu tlumaczyc, ze nie patrzyl. Mi to akurat ryba, ale watpie by patrzyl bo to serio byl paszczur ani twarz (wlosy w kitke jakies wisniowe posklejane) ani cialo..
Blondik ja nie wiem
Ja chodze i jem. Jutro mam nadzieje pobiegam -
Hej misie.
Blondik - Ponoć się nie powinno ale ja prowadzam bo wrzeszczy że chce chodzić , ważne by za dwie ręce do góry uniesione nie prowadzić, najlepiej pod pachy jeśli już w ogóle ale Zuza nie chce, chce za jedną rękę i to tak żeby ona się trzymała podpierajac mojej ręki
Zgredka - mój by dziada zagazowal, ale wierzę że twój był w szoku...
LaRa - biedna Anusia, widziałam zdjęcia, biedna malutka
Lili - jestem taka sama i też bym tak zrobiła
Aniu - ja bym się wstrzymała z zakupami i nie że strachu czy z przesądów ale z tego powodu że nie znasz rozmiaru właśnie, ja pokupowalam Zuzie piękne ciuszki i prawie wszystkie były za małeWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2016, 22:53