Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ZGReDKA plus dla twojego ze niw zareagował. Naprawdę w takich sytuacjach nie warto, nawet bez dzieci. Ludzie czasem maja nasrane w głowie.
Co do prowadzania dzieci to pamiętajcie ze nie wolno dzieci huśtać za ręce! Często to widzę a to jest masakra dla stawów. -
nick nieaktualnyHejka.
U nas dzisiaj książę łaskawy i pospal do 8. Wczoraj cały dzień w parku na festynie to i padł po 20oczywiście pobudki co 2-3 godziny, żeby nie było:)
Mój jeszcze na urlopie to wziął się za odświeżanie łazienki burdel w domu że aż boli a tu nam Gałgan zaczął się czołgać. Póki co jak żołnierz ale cała podłoga jego. No i idą 2 dolne jedynki więc wszystko do buzi pcha. Dosłownie wszystko. Idealny moment...
Lara biedna Ania. Poparzenia są straszne
Ania mi krew z nosa leciała praktycznie do końca 2 trymestru i to tak solidnie.
Ari udanego weekendu.
Zgredka udanego biegania. Dobrze że twój nie reagował bo by się pewnie bójka wywiązała.
Aaaa Tomek ma od tygodnia katar. Teraz zaczął się ciągnąć za ucho. Zastrzelę się chyba.WróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ania, cieszę się, że moje rady się przydały, obu ułożyło się jak najlepiej tej koleżance. Brzusio już się zaokragla, super
Wróżka, my mamy też szumisia, do pewnego czasu był baaasrdzo przydatny, z usypianiem działał cuda. U nas nie sprawdził sie tylko dźwięk bicia serca, bo był przy karuzeli, zupełnie nie działał a wręcz go wkurzal. A co do tego misia to jestem w szoku bo nie lubi ogólne pluszakow, a tego wziął wieczorem do spania, jak usypialam to go przytulal i pół nocy z nim spał przytulony. Rano wziął go z łóżka, sam usiadł na samochodzie i kazał mi go posadzić przed sobą bo sam nie umiał. Coś pieknego, warto było wydać te pieniądze
Zgredzia, jak ja nie cierpię takich ludzi, masakra. Dobrze, że twoj nie zareagował, bo to była ewidentna zaczepka z chęci zadymy. Tylko idiota totalny, skoro zaczepia rodzinę z dziećmi. Brak słów.
Psotka, podziwiam, że przetrwaliscie tyle godz drogi w aucie..jak ja nienawidzę jeździć samochodem. Koszmar.
Maniek, właśnie, najgorsze to te inne płaczące dzieci..
O, to jak mama wyjedzie na troche, to odpoczywaj ile wlezie -
Hej, my po kościele. Młody strzelił kupsko to musiałam wyjść z nim na zewnątrz by zmienić pampersa, po drodze drewno i ślisko i się z nim wyrabalam, jemu nic się nie stało a ja na kolana i palce pozdzierane..
Nic też taka sobie, bo coś mi zaszkodziło, budził się i o 3 już chciał wstać, wzięłam go do łóżka ale zaczął gadać, mój mówi abym poszła do salonu się wyspać i poszłam do Tymka, a oni usunęli i spał do 7.30. Tymek od 1 wolał mnie 3 razy, więc nic dziś świetna..
Zapomniałam dodać że Ania na też miałam takie ciśnienie do trzeciego trymestru a później aż za wysokie.. Krew też leciała strumieniami i zawroty głowy. Kilka razy miałam ciśnienie 75/45..
Izo, no dzieci mają to wyczucie czasu, hehe. Co do ucha to może się ciągnie wpadnie od zębów.
Jak tam zgredka, już po biegu?
Kroko jak noc, czemu Zuza płakała?
Nam rehabilitantka kategorycznie zabronila wszelkich form pomocy dziecku w chodzeniu, zwłaszcza gdy dziecko się chwieje i wygina, jeśli już na stabilna postawę, czyli np. Chwilę samo stoi to można próbować. -
O tak. 5km, rano a slonce niezle mnie.przyprazylo. a jak wrocilam bylam 4x w ubikacji, rodzice chcieli mnie otruc kielbaska biala.. pewnie zeby sobie mala zabrac..
A teraz po mega szybkim prysznicu (podczas ktorego myslalam, ze narobie do wanny) przebralam malego i kp.. -
Hej misie
Z hustaniem za rączki to pilnuje jak cerber podziemia... Nie pozwalam i koniec... Zuza śpi u nas polmaraton więc małż w pracy.
Konwi - współczuję zdartych kolan
Szumisia nie mamy ale żółw projektor z firmy cloud b jest boski i daje rade
Co do sprzątania Mieszkania to my też na gwałt wywozimy wszytko bo niebezpieczne jest wsio co stoi niżej niż 110cmWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2016, 10:52
-
Konwi nie wiem czemu płakała, ona tak ma że w nocy płacze czasem, wtedy biorę ją do nas do łóżka i śpi dalej. Ale po wczorajszym płaczu nawet.usunęła z powrotem w łóżeczku i spała tam do rana (6:30).
Mamy w końcu regał na Zuzowe zabawki, nie wiem czy pisałam? Na razie stoi w salonie a jak zrobimy Zuzce pokoik to przeniesiemy go i dokupimy z tej samej serii co tam będzie trzeba. -
kroko- widziałam ostatnio nie wiem tylko w której gazetce chyba w auchan zarąbiste regały na zabawki z koszami na klocki, ale póki co nie mamy gdzie postawić, w przyszłym roku rezygnujemy z sypialni na rzecz pokoju Zuzy i wtedy będę szaleć
moja Zuza też się budzi z płaczem tak koło 3 nad ranem i też ją wtedy biorę do siebie- moze za dużo wrażeń w dzień i przezywają dziewczyny
wiecie co?? u nas ten maraton, w taki upał, małż dzwonił że mają już 5 osób w stanie ciężkim a to jeszcze nie koniec- masakra
ps. znów leci karetka- ludzi ten sport wykończy
ps2. wiecie co? moje dziecko mnie zaskakuje, nie umie jeszcze chodzić- tylko za ręke lub po meblach a bawi się na kucaka.... jak ona utrzymuje tak równowagę to nie wiem bo mi jest ciężkoa ona tak stoi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2016, 13:10
Krokodylica, Blondik lubią tę wiadomość
-
Ala daj jeszcze raz namiar na tego misia bo aż mnie zaciekawił.
Ja dziś na obiedzie u teściów. Zuzia na szczęście zasnęła w aucie ufff i śpi dalej w wózku. Masakra teraz każda jazda autem to dla mnie taki stres że wymiekam.wracać mam zamiar na nogach (5km)
Zuzia dawno nie widziała dziadków i jak się obudzi to będzie się bala i chowala u mnie i znowu będzie to wielce kąśliwe "NO CO TY TAK SIĘ CHOWASZ U TEJ MAMY??!!" Zawsze mam ochotę zapytać u kogo ma się chować jak nie u mamy?
Jak by wnuczka babcię częściej widywala to może by się tak nie bała. -
Sri niestety ja widzę bardzo dużo takich przypadki, zwłaszcza tatusiowie lubią robić dzieciom karuzele za raczki. Okropność. Dzisiaj na plaży facet kręcił na Maksa takim moze 2letnim dzieckiem, temu małemu to się nawet nie podobało.
Mój teac czasem podnosi Domiego za ręce w gore to mam ochotę ukatrupic zwłaszcza ze prosiliśmy aby tego nie robił. -
Zgredko, co za palant!!! Ja niestety siedzieć cicho nie umiem, mój mauz ćwiczy karate i niestety tez bitny, wiec nie taz musze tłumaczyć, ze nie warto..,
Konwi, biedny Tymek.
Błonnik, Tosks łapie mnie za ręce i wstaje, Madzia starsza, wiec jeśli chce, to bym prowadziła.
Cdn, bom w auchan... -
Kroko, tu link do naszego misia. Nie wiem może to przypadek, albo ten po prostu przypadł mu do gustu, ale co jakiś czas wchodzi do sypialni, kładzie się obok niego, przytula go i mówi mu lulu, żeby szedł spać i kładzie go znowu na podoszce. I tak już kilka razy dziś. Przy zmanie pieluchy też go bierze, przytula i nawet buziaki w nos mu dawał
http://boskas.pl/sklep/zabawki/ekomis/ekomis-z-niebieskim
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2016, 14:47
zgredka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Hejo,
co do mebelków to ja się własnie zastanawiam nad nowym łózkiem dla małej, bo spaślak niedługo nie zmieści się do kołyski
chyba wybiorę wymiar 140x70 takie z osłonką na połowę łóżka, żeby nie wypadła no i szuflady muszą być
Alu: ale to słodkie, też bym chciała, żeby moja jakąś swoją ulubioną przytulanę, która pomogłaby spać
Kroko: moja też się bała mojego ojca, ale teraz już wie, że dziadzia, przez te 2 tygodnie u nich, a co do rodziców mojego to też na początku patrzy, nie pozwala się dotknąć, ale potem już pozwala -
Zgredzia, mi na tym bardzo zależało też bo do żłobka mozna wziąć swoją przytulanke, a Tomek w ogóle nie lubił przytulanek, nie mówiąc już o ulubionej. Dlatego cieszę sie, że się polubili, bo będzie mógł tego misia wziąć ze sobą
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Cisza tu coś..
Ale dziś było ciepło, nie dało się żyć na zewnątrz, w domu do 16 siedzieliśmy, później zabraliśmy dzieci na rowery i co? Dla odmiany w rowerze męża pękła detka w tylnej oponie, no fatum jakieś.. Ale już wymienił obie, dętki i opony.. Pieklismy też pizze i pasztet, więc w domu też nieźle..
Zgredka a Łucja śpi spokojnie? Bo Patryk się bardzo rzuca i nie mogliby spać jeszcze w takim łóżku..
-
Nie spi, lata pp calym lozku, najczesciej spi w poprzek u nas na duzym. Ale nie bede przeciez kupowac drugiego.lozeczka dla niemowlaka. Maly zasnal wlasnie a mala wcale nie chce. A mi znowu sie gastrofaza wlaczyla.
Konwi: ja bym nie dala rady czegokolwiek zrobic w kuchni w taki upalWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2016, 21:30
-
Kiepskie foto, bo przy słabej lampce, ale pokazuję jak przyjaźń kwitnie
Jak go usypiałam to tak go przytulał i razem ich odłożyłam. Wczoraj spali tak samo.
Ania_84, PsotkaKotka, Lili83, Izoleccc, Nenaaa, Krokodylica, zgredka, LaRa, justta, Summerka, Blondik lubią tę wiadomość
-
Hej kochane my mielismy dziś 3 spacerek ...
mój maż cieszy się jak małe dziecko na te spacerki
Alicja słodziakja zamiast msia zawsze musiałam miec swojego jaska mm go zresztą do tej pory jest już prawie tak cienki jakby tam nic nie bylo
ale jedyny jasiek z ktorym tak dobrze mi sie spi
moja mm mówił ze bez niego nie mogłam zasnac brałm go miedzy nogi i bwiam się rogiem
Nenaaa, AlicjaaA, Blondik lubią tę wiadomość