Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Konwi. Leon zakochany w swojej Hanusi po uszy. Chce się z nią żenić hahaha wszystko jej oddaj. Nawet sporządzę które w weekend dostaje dzili z nią
starszak tez ja kocha, ale barrakud ha o sobie np.w sklepie biegnie ze chce lego. Mówię ze nie bo nie ma urodzin ani świat wiec ja nie kupię. Jak chce to nich zapłaci swoją kasa. On sknera wiec taniocha odpada. Ja biorę dla H naklejki z elsa żeby H na stary jeździł po L nakleić a tj jak juZ przy kasie jesteśmy, leci odnieść,bo jak on nie może dostać lego to ona naklejk tez ni dostanie. Leon by jej wszystko dał. Natomiast jak się L urodził, to starszak na początku go bił. Potem bulo lepiej ale zabawek ni dzieli. Taki typowy starszy dziec. Oczywiście kochał brata mocno i dba o niego , tzn.pilnuje aby mu się krzywda ni stała itp.
Myśle ze Tymek chce zwrócić na sobie uwagę. Po równo się z Nimi bawicie?
Sorry za brak znaków ,.!? Ale na tel.nie chce mi się wstawiać a spieszę się
Siedzimy na tarasie implikuje aby małej nie przyszło wejść na barierkę -
Psotka współczuje, niedawno też przechodziłam płacz związany z odparzeniem. Z tym że u nas jak przychodzę po Jagodę to pani ZAWSZE jej zmienia pieluszkę zanim mi ją odda. Wiem że każde dziecko jest przewijane zanim do mamy pójdzie.
Konwi ojej to masz urwanie głowy. Wg książki którą zaczęłam czytać nie wolno pytać dziecka "dlaczego" coś zrobił tylko spróbować nazwać jego emocje i porozmawiać...np zapytać Tymka czy czuje złość na brata? ,,,ale ja nie mam doświadczenia ze starszakami więc nie umiem doradzićKrokodylica lubi tę wiadomość
Maniek
-
Kotka, chodzi do przedszkola..
Beszko, no własnie to taki paradoks, bo teraz z nim każde z nas wiecej czasu spędza.. albo tylko ja i on, albo mąż i on. Gdy Patryk był mniejszy nie było tego komfortu i tego czasu tylko dla niego było mniej.. nie wiem wiec o co chodzi.. on w sklepie czy coś, jak kupuje, to zawsze mówi, ze dla Patryka też ma być. wszystko x 2, ale robi mu takie numery w domu. Gdy jedziemy go dowieź do przedszkola to nie pozwala innym go dotykać czy coś mu zabierać, całuje i wręcz celebruje, że to jego braciszek.. tylko w domu mu tak "odwala"; wogóle zauważyłam, że on nie umie się z nim bawić i może stąd problemy.. np wczoraj Patryk zabrał sobie trzy misie, które od 3 lat są schowane bo Tymek nie lubił ich.. tulił się do nich, a ten nagle stwierdził, że on chce mieć dwa miśki z tych trzech i mu je wyrwał.. jak na to reagować, dajcie pomysł, bo ja już ich nie mam.. -
hej zaraz ide poczytac co u was
ja jak zwykle z motorkiem w d... kartony z ciuszkami opisywałam Lilka ubrana do 6 roku życiakartony z butami jeszcze szafka została do ogarniecia
porzadki po przemeblowaniu i wstawianiu szafy u dziewczyn
do tego monsz robił winko wczoraj i wszystko sie kleiło ach te chłopy
Buziaki dla maluszków i dla was
Kroko aaa trzymam kciuki zeby sie udałoskoro dwa jajca pękły
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Kroko tez mieliśmy pełne wiązane emele rownolegle z sandałami tylko ze sandały ok bo paluszki wolne a pan w sklepie pomierzyl i mowi ona nie ma juz zapasu. Buty ma na około 3 mies wiec na zimę bedzie trzeba kupic chyba ze wczesniej przyjdą duze przymrozki
Konwi nie wiem co Ci radzićjak tak napisałaś to brzmi jakby był miły dla Patryka na pokaz...ale któż to wie co Tymek sobie tam myśli. Z tego co mowisz nie ma powodu zeby byc zazdrosny. Moze nie wie jak ma sie bawić z Patrykiem? Ni naprawdę nie wiem
-
Hejo,
Będę doczytywac, wiec pewnie edytować
Zuza w przedszkolu płacze mniej, ale nadal płacze, gdy ja zawożę- serce mu sie kraje.
Co do fotelików to nie brałabym od razu do 36, bo dziecko w nich tonie (a Zuzka jest duża jak na swój wiek).
W ogóle jednak nie pomyliłam sie co do pepco i mój hurra optymizm był na wyrost..,wcziraj założyłam Zuzce getry z serduszkami z pepco na 4 godz do przedszkola...wraca, a nadruk sie rozlazł i getry do wywalenia! Co z tego, ze za 10 zł jak na raz? A z hm ma kupę rzeczy i w getrach chodzi kulka mcy, piorę i nic sie nie dzieje, wiec wole juz te 30 zł zapłacić i sie nie frustrować...fuck
-
Biedro mamy takie same czerwone emele z biedronkami.
Konwi ja biedny szary żuczek nie pomogę, bo takie problemy być może czekają mnie, ale dopiero kiedyś tam.
Odpisałam Wam w ciągu dnia na tel i kliknęłam niechcący wstecz i wydupiło mi długiego posta.
Oczywiście w dzień nie spałam, bo za dużo było roboty.
Teraz jeszcze oglądam top model i idę spać. -
A ja dzis bylam w kinie na bridget jones, sasiadka mnie wyciagnela, obiecalam jej nak dwa tyg temu u nas byli. Mowie Wam myslalam jak sobie moj radzi, ale jak wrocilam to zastrzyk energii pocxulam
W domu juz wszyscy spali, wiec wyszlam z psem, posprzatalam wszystkie wywalone ksiazki (minus dla mojego ze nie posprzatal) zrobilam mu zarcie do pracy, naczynia pomylam, nawet prysznic wzielam..
Teraz sie karmimy. Mioja ma nadal buciki 19 elefanten.
Ja tez jakos nie bardzo z pepco, tanio, ale po pralcr u mnie pare sie strasznie zniszczylo, acz dzis tam malemu kaftan kupilam bo bidny nie ma nic z dlugim rekawem
Konwi: nie moge udzielic rady niestety..
Psotko: ja chcialam wyc z moja jak tak przy kapieli plakala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2016, 00:14
-
Matko Bosko!
Śniło mi sie, ze urodziłam bliźniaki
Psotka, jak tam?
Zgredzia, fajny film? Tez mam ochotę sie wybrać do kina.
Ja tam lubię ciuszki z Pepco, rzadko coś sie z nimi dzieje.
Miłego dniaKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Lara: w skali od 1-10 daje 6. Taki jak filmy z tej kategorii, ale duzo smiechu, ale sie nie wzruszylam za bardzo, a ja latwo placzliwa na filmach. Przede mna siedziala babka lat ok60 i uwaga krecila urywki filmu..
-
Melduje, ze Domislaw spi cala noc. Obudzil sie raz w srodku nocy na chwile, poplakal moze z 10 sekund i zasnal spowrotem, on tak czesto ma, moze mu sie cos sni albo wkurza go, ze sie poprostu obudzil. Rano obudzil go moj budzik (7:20) i ogolne odglosy poruszania koldra. Wczesniej cos sie jeszcze ruszal i troche sapal. Jak zaczal plakac to do niego przyszlam. Czyli, ze jak chce to placze. Jak widac spi dobrze i nic mu nie jest. Ja za to srednio wyspana bo twardo mi bylo okrotnie i tylko liczylam godziny do rana.
A teraz siedzi w zlobie i zostaje dzis na obiedzieczyli mam wolne do 11:30, potem pojdzie spac a o 16tej przychodzi Mimi i Pipi (czyli Omi i Opi
. Czyli dzisiaj cos moze skrobne albo zdjeciami sie zajme.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2016, 09:55
-
hej, wczoraj pochwaliłam nockę? no to tej młody dostał takiego kataru.. pół nocy sapał bo nos zapchany, nie płakał ani nic, ale ja biegałam jak głupia, a żeby nakropić oil bass (którego brakło), szukanie olejku eukaliptusowego, szyftu do nosa.. nie spałam od 2 do 3,30 bo usnąć nie mogłam..przeszło mi przez myśl, aby obudzić mojego na jakiś seks, ale ostatecznie nie zrobiłam tego, a niefortunnie wspomniałam rano, że miałam takie myśli, no i mój się ofochał, bo seks mu bokiem przeszedł (a był tez wieczorem). Ot niezła noc..
poranek nie lepszy.. humor mam do bani ale cierpliwość (o dziwo) jest. Tymek testuje do granic możliwości.. dziś 12 razy powiedziałam aby podniósł poduchę, którą zrzucił na podłogę, ileś razy, że myjemy zęby, trzy t=razy aby robił to nad umywalką, bo inaczej skapnie mu na bluzkę.. no i co? trzeba było zmieniać bluzkę! ręce mi opadają.. zmieniłam też metodę rozmowy z nim..mówię mu teraz o naturalnych konsekwencjach jego wyborów.. wołam na śniadanie, on mówi, że nie chce.. nie namawiam, nie straszę, tylko mówię, że jeśli nie przyjdzie w ciągu 5 minut to mu je zabiorę a konsekwencją będzie pojście do przedszkola głodnym.. zobaczymy jak bedzie działać, dziś zadziałało..
zgredka, super, że udało Ci się wyskoczyć do kina, widzisz.. jak chcłop chce to wszystko potrafi
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Hej hej
Ja wlasnie chcialam kupic polbuty mlodemu ale nic w tym deichmanie nie ma a takie wysokie kozaki to jakos mi nie pasi teraz ich kupowac. Mysle gdzies grudzien a teraz jeszcze polbuty. Jeszcze dzis sie wybierzemy do drugiego deichmana moze w tym powybierane byly.
Dziewczyny mam dla Was pytanie czy ktoras z Was kupowala moze w smyku rajtuzy dla swojej pociechy??? Chce dzis zamowic mlodemu ale kompletnie nie wiem jaki rozmiar czy 80/86 czy juz 92/98 . Z tabelki rozmiarowej niby powinnam brac 80/86 ale waham sie niby moge zwrocic ale nie chce sie z tym bawic a w pobliskich sklepach nic fajnego nie ma wszystko ma tak ciasne gumki ,ze strach to zakladac dziecku.
Chodzi mi o to czy jak ktoras ma rozmiar 80/86 rajtuz ze smyka mogla by mi zmierzyc dlugosc tych rajtek do palcowWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2016, 10:08
-
Ja mam rajtuzy z biedronki-Disney i z Lidla -80-86. Większych póki co nie kupuje.
Widzę ze bez echa przeszedł mój sen ;(
Pozatym chyba juz czas na spakowanie letnich ubrań Ani do worka ;( -
Dama niestety nie pomogę. My rajtuzki mamy w większości z pepco. Z lidla też ale już nie kupuję bo właśnie są długie a wąskie (ciasne).
Konwi lubię za tego seksa, wybacz ale uśmiałam się.
U nas dzisiaj nocka ok, chociaż w środku nocy jak zwykle przyszła do mnie do łóżka ale nie było źle. Szkoda że poszłam późno spać zamiast odespac poprzednią noc.