Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
U Lili teście dopiero przyjeżdżają ale po drodze zepsuł im się samochód.
Ku*wa pier*olone migreny.
Przepraszam ale obudziłam się z takim nak**wiającym bólem głowy że nie wiem czy 2 apapy extra dadzą radę.
A muszę się zebrać i robić obiad bo zaprosilam dzisiaj na niego szwagra z żoną i córką, dawno się dziewczyny nie widziały to chciałam żeby się ze sobą pobawily bez nadzoru (teściowa wyjechala) ale nie wiem jak ja z tą migrena wytrzymam przy tamtym "wrzaskunie" (kuzynka Zuzi jest "dość" głośna...). -
Kroko: a nie chcesz kupic czegos na recrpte na te glowe? Osobiscie polecam solpadeine rozpuszczalna, szybko dziala i dobra na duzy bol, kolezance polecilam i mowi ze od tej pory nic innego nie bierze. (To akurat nie na recepte). Ma kofeine wiec jak masz za wysokie cisnienie to nie.
Ja z mokra glowa siedze, mala z dziadkiem przy kompie a maly zasnal u babci na rekach (cudem, bo glownie u niej wyje, ale obudzil sie dzis z dobrym humorem).. -
Rownież witam sie z bólem głowy (po jednej stronie)
zaraz biorę Apap, mam nadzieje, ze pomoże.
Noc stedńia, o północy zerwała sie z takim płaczem, ze jedynie wzięcie jej na ręce i nucenie pomogło. I o 6 rano to samo, ale juz uspokoiłam ja głaskaniem i mlekiem. Śpi nadal.
Kroko, powodzenia z obiadem. No i z bólem.
A gdzie Maniek?
Miłej niedzieli -
fuck napisalam posta i zle kliknelam
Summi moze rzeczywiscie to to:/tak tez mowila polozna ze sa dzieci ktore chocby nie wiem ci to kolki beda mialy nawet jak sa na butli
Leo z tesciami rozladowuje auto pelno zabawek po starszym synu z Polski przywiezli kolki, garaz na autka, puzle piankowe itd itd
teraz mysle ile zaplacic znajomemu za wczoraj paliwo juz zaplacilismy jedzenie moj mu kupil czy 100 euro to nie za malo?wyjechali wczoraj po 13 wrocili o 22 zrobili ok 700 km laweta w niemczech do najblizszego warsztatu kosztuje 290 euro:/co myslicie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2016, 12:02
Krokodylica lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
hej dziewczyny!
witam sie w ch.. nastroju. od dwoch dni mam mega dola przez te cukry. powinno byc lepiej, a jest coraz gorzej! do tego Franek ostatnimi dniami mega ciezko zasypia na drzemke, co oczywiscie wiaze sie z tym, ze caly moj misterny plan posilkow i por mierzenia cukru idzie w pi.. nie mam kiedy obiadu zrobic, dzien rozwalony, a do tego jeszcze przed chwila jak maly juz ledwo zasnal jakis genialny sasiad zaczal wiercic! noszz, myslalam, ze mnie szlag jasny strzeli! generalnie do dupy i powiem Wam szczerze- tak jak z Frankiem mega ciezylam sie ciaza, tak teraz jestem juz nia wykonczona, glownie psychicznie. poza tym wozek, ktory mialam upatrzony zniknal z olx i nic jeszcze nie mam przygotowane dla Antka. dół jak sto piecdziesiat.
juz nie wiem nawet co komu mialam odpisac.
ide sie pochlastac
-
hej kochane
My wczoraj mieliśmy pracwity dzieńzrobilismy pierwsze porzadki salonie.matko to zazyna przypominac salon a nie kuchnio,salon , sypialnio, lazienke
po 3 miesiacach prawie 4
jeszcze daleko do idealnego ale.. nie bede wybredna .. sami poprzestawialsmy meble ..ne nic nie dzwigałam M na wózk przesuwał ja ubezpieczałam
płyty na meble kuchenne przekazywałam M.. takie małe a on układał
daliśmy sobie rade sami .. pózniej cały wiezor lezelismy na górze.. matko jak ja dawno nie miałam meża w sypialni
i ogladalismy przy chipsach filmy
dzis nastawiłam rosołek i się pyrkolia mąz przypomina sobie kurs z operatora koparko-ładowarki ..cos go wzieło
Kroko współcuje migren .. masakra ja mam ale tylko po dużym stresie .. zawsze mnie dopada wtedy 2-3 dn wyjete z zyciorysu jesli nie wezme na samym poczatku leków ..
Wróżko na pewno wszytso powoli ograniesz
choc ja do tej pory nie mam nic ... wiec odezwała się ta co to sie nie stresuje ze nic nie ma
lecę Was nadrobićbo wczoraj daliśmy czadu
-
Ale w apaoe ekstra jest wlasnie kofeina tym sie rozni od drugiego..
Bylam na ciuchach bo nie mam nic na jesien i super plaszcz czarny zwykly mam i kamizelke nieocieplana jakby z parki i malej misie a i koszule dwie, szal cial
Wrozko: jak Ty nie odpisujesz nam to musi byc zletulam! Staraj sie jak najbardziej wypoczac poki czas wiem ze to gadanie ale trzeba sie przymusic..zrob cos dla siebie, to poprawia humor
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2016, 13:48
Krokodylica, WróżkaZielona, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Hej hej
Kroko, wspolczuje migreny. Ja nigdy nie mialam, ale maz moj miewal w zw.ze stresami w pracy i masakra w weekendy z nim byla.
Lilli, oj biedna Ty. Na szczescie wszyscy juz dojechali, to cie odciaza przy dzieciach czy innych obow.domowych. Nie wiem ile bym zaplacila...za lawete w Niemczech ktaka kwota, ale za benzyne nie zwracalibyscie i bez jedzenia. Moze zapytaj sie ile chce, jak powie, ze ok..ze nic, to dacie te 100 i tyle.
Konwi, mojmeu 7latkowi donlna 1 wyszla zanim mleczak mu wypadl. Nowy zab wypchnal stary. Krzywo jest, ale jak sie nie naprostuje, to aparat mu na zeby zaloza i tyle. Te nowe zeby sa gigantyczne. Szczegolnie 1w szoku bylam.
Wrozko, biedn aTy. Ne wiem co ci napisac, bo to ze bedzi elepiej...za pare mies.,to wiesz....a nie macie kogos, kto moglby wpasc za dnia i zajac sie F.? Np.pobawic sie z nim, zabrac na spacer itp. Jakas niania czy coos? Ja szykowalam jedzenie dzien wczesniej. Do tego systemu wroce, po powrocie do pracy.
U nas weekend zabiegany. Od pt.starszak ma turniej pilki noznej i recznej. Dzis od 10 na boisku. Dopiero teraz skonczyli, ale wygrali praiw wszyskie meczeja rano bylamz nimi pokibicowac. O 12 musialam zapakowac L i H, bo jechalismy na ur.kuzyna dzieciakow. Teraz czekmay az maz obiad przywiezie. Mial byc stek, ale miecho musialoby pare godz.w piekarniku siedziec, wiec obiad bylby na kolacje. Bedzie jutro, al ei tak dzisiaj zrobie, abym mogla jutro a soacer z mala pojsc zamaist siedziec i miesa pilniwac
Dzisiaj okropna wichura, wiec wczoraj zamiast sprzatac w domu, to sprzatalismy wokol domumaz jedynie kuchnie, salon, klatke schodowa,korytarz i oralnie odkurzyl i umyl podlogi a ja lazienki umyje po obiedzie i tyle. W sypialniach syf....trudno....za tydzien planujemy generalny porzadek w pralni plus ja chce zgromadzic pryzmale rzeczy po L i oddac komus, wiec znowu nie bedzie czasu na porzadki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2016, 15:22
WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
Wrozko jak ja cie dobrze rozumiem:/mialam identyczne odczucia z tym ze u ciebie jeszcze ta nieszczesna cukrzyca:(a wiadomo takie przygotowanie posilkow czasochlonne!kiedy Franek idzie do zlobka?wtedy mialabys chociaz chwile odpoczynku prawda jest taka ze przy 2 czy 3 ciazy czasu mniej czl zmeczony bo co chwila cos:/moze bardziej meza zaangazuj?
*******Gang18+*******B -
Hej, ja umieram. Muli mnie, odbija się, brzuch wygląda na 7m-c.. Maz w szoku.. Chyba jednak wirus, bo okazało się, że nie tylko Tymek rzygal, jeszcze troje dzieci z przedszkola, choć dość łagodny, bo tylko raz dzieci wymiotowaly.. Złapalo mnie na urodzinach, jadłam dziś tylko śniadanie..
Patryk też słabo, Owsianka i kilka kawałków kurczaka, na kolacje serek, marudny na Maxa
Mój próbowal zająć się malymo, bym odpoczela, bo ale on steskniony, tylko na mnie by wisiał. Ale i tak ogarniał obu, z jedzeniem, szykoweaniem..
Lili myślę że 100 wystarczy, super ze zabawki się podobają.
Beszko, no ale twój już miał 7 lat, a Tymek dopiero ma 5:/ świetnie, że mecze wygrane
Ania czyli do przodu, brawo
Wrozko, też miałam kiepski nastrój będąc w ciąży z Patrykiem, postrzegalam to jako karęWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2016, 19:55
-
Konwi, wspolczuje wiruska. Zdrowka
Ale przeciez wrozka napisala, ze od 5 r.z.moga zeby wpadac. U J w przedszkolu bylo spro dzieci, ktore juz w tym wieku zeby wymienialokazde dziecko jest inne.
Mloda zasnac nie mogla. Ni wiem czy cos jej jest czy przemeczenie -
ejj, dziewczyny, ale apap extra to zwykly paracetamol z kofeina
czyli tak jakby jeszcze kawke wypic. w ciazy niebezpieczny jest ibuprofen, a apap mozna jak najbardziej. moja lekarka mi nawet powiedziala, ze na mocny bol glowy mozna dwie tabletki od razu lyknac, bo po jednej czesto efektu nie ma.
dzieki kochane za slowa wsparcia. ja po wizycie u rodzinki, troche mi lepiej. koncze ten dzien i mam nadzieje, ze jutro juz bedzie git.
dobrej nocki!Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość