Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejo dziewczyny paznokcie super ale Nena bezkonkurencyjna:)
Beszko w koncu obejrzałam filmik z Hanią ... pomysłowa bestyjkapodziwiam Cie ze dajesz rade jesli bracia sa równie kreatywni.
Lara współczuje tych rewolucji ale faktycznie luźne lub ciążowe spodnie moze dadzą Ci wiecej swobody i lepszego samopoczucia. No niestety musisz przeczekać ten zasrany czas ( pisząc to naprawdę wiem co mowię )
Damo wietrz i ja bym chyba powalczyłaby z tą szafą.
Biedro no no Ty chyba cos ostatnio z mężem poszalalas hmm?
Wróżko TAM tez mi wylazły żylaki ale poprzednio rownież i jakos sobie z nimi radzę. Zdrowka dla Franulka.
Kroko hop hop? Torpeda nie daje czasu na forum?
Psotka niezłe sobie radzi ten Twoj Domi:) z sutą bedziesz zadowolona mi sie super jeździło ( czas przeszły bo sprzedałam gdyż sie co chwile psuł ) co do programu ja nie oglądam bo to nie mój rodzaj rozrywki. Nie lubie gdy bogaci udają jsk sie starać żyć "normalnie" bo przecież tubylcy tam tak żyją a nasi zapomnieli jsk byli golasami. Poza tym w Azji zeby tak śmigać z kamera to trzeba mieć pozwolenie wiec wszystko to dla mnie takie nad wyraz sztuczne ... no ale rozumiem tych co to lubią bo każdy chce sie wyluzować przed tv.
Przepraszam wiecej nie pamietam bo czytam na raty
U nas dzis tak se. Mnie wciąż muli ale mame złapało bardzo wiec dzis ja kulam z Jagoda ona leży, maz w pracy. Śniło mi sie ze mnie zostawił ot tak teraz gdy w ciąży jestem ... tak mi było smutno gdy sie obudziłam i zapytałam go czy jeszcze mnie kocha bo wiem ze ostatnio to pizdowata jestem i czepialska ... gdy wrócił z pracy to dostałam bukiet tulipanówtakze mój sie od czasu do czasu reflektuje ( bo jak juz wielokrotnie wspominałam w domu robi nic )
konwalianka, beszka, Krokodylica lubią tę wiadomość
Maniek
-
Kotko: tlumacze Manka "sienna"
Jest przed 7, a ja w pelni zywa, wlasciwie ledwo zywa, ale nie spie jiz od godziny i zadowoloba myslalam, ze wstaje o 6, a noe 5
W jednym pokoju spalo 5 osob, bo tez i corka mojego, ktora sie o 3 obudzila, zeby moj wlazl do niej do jednoospbowego lozka (dramat).. -
Hop hop, jest tu kto?
My po Kościele, pół mszy spędziłam na placu przykościelnym ganiających za gołębiami, co za radość (tzn ja stałam a A ganiała).
Zaraz kładę mała na drzemkę.
A co u Was?
Aha, miałam napisać juz dawno, ze tez nie wiedzialalabym co zrobic z rozbitym termometrem rtęciowych, przynajmniej teraz wiem.
Manku, czasami trzeba z grubej rury bo inaczej sie nie domyśla, mam nadzieje ze u Was juz lepiej.
Cdn -
nick nieaktualnyDzień dobry
U nas dzisiaj pobudka o 7. Bałam się tej zmiany czasu ale po tym jak młody nie spał od 4 do 5 to dociągnął do przyzwoitej godziny.
Nareszcie dom zaczyna wyglądać w miarę normalnie. Wymienialiśmy okna dachowe po jednej stronie mieszkania. Rozpizdziec jakich mało i na dodatek przedstawienie na pól osiedla bo się okazało że nie da się wyjść u nas na dach, za duży skos, i trzeba było podnośnik ściągać. Ale już kończymy sprzątać.
Wczoraj po raz pierwszy od ciąży byłam w klubie fitness. Poszłam na TRX. Niestety widzę że przez mój rozstęp mięśni brzucha jest tragedia z ćwiczeniami i chyba najpierw pójdę do Fizjo żeby popracować nad zamknięciem brzucha zań ok m zacznę ćwiczyć na poważnie.
Współczuję wszystkim katarzacym. U nas na szczęście już przechodzi.
Lara biedna ty z tymi jelitami. Chciałabym coś doradzić ale nic odkrywczego nie przychodzi mi do głowy.
Paznokcie hymmm zrobię chyba dopiero jak będę wracać do pracy. Chyba że znajdę kosmetyczkę z placem zabaw i opieką dla dzieci.
Aaa jak ten czas szybko leci.moje dziecię dostanie dzisiaj krzesełko do karmienia. Kiedy on tak urósł.
-
Hejka u nas ok, nocki jak zawsze spiworek sie nie sprawdzil, Leos wkurzony
budzi sie z wrzaskiem, moze ktoras chce?
Zaraz zbieramy sie na cmentarz, buziaki
Konwi mam prozbe zapodaj znowu zdjecie tej tablicy sensorycznej, czy jak ona sie tam nazywa, bo chce pokazac mojemu zeby zrobil dla Leoska, wtyczki wlaczniki zamki co tam jeszcze byloWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2016, 17:37
-
Hej
U nas straszna noc. Pierwszy raz sie tak zdazylo. Od rana Domi robil czesto i dosc luzne kupki i za kazdym razem pokazywal na pieluche i mowil auaa. Po zasnieciu obudzil sie po 2h i plakal auua. Znowu kupa. W nocy jeszcze 2 razy zmienialam. Generalnie to nie spalam prawie wcale bo ciagle go nosilam. Troche pospal ze mna i nad ranem dalam Viburcol i pospal do 8mej.
Ale w sumie cala noc spedzilam na noszeniu i tuleniu.
Nie wyglada top na rozwolnienie ale nie jestem pewna. Zeby moze. Dam chzba paracetamol na noc.
MANIEK - o kurcze to mnie nastraszylas z tymi naprawami bo Toyota to jest bardzo malo awaryjne auto przeciez. A co wam sie psulo? Jak narazie jest super, wlasnie gaz zakladmy. -
Witam. Miałam ostatnio okropny humor i wolałam się nie odzywać. Czytam was wieczorami, ale wolę się nie odzywać, bo takie radosne jesteście mimo wszystko, a ja z moim wisielczym humorem mogę wszystko popsuć heh. Przyszła @powinno być lepiej. Pomijam piwko na rozluźnienie.
Wasze zdrowie! -
Dzis jelita odpuściły, dziękuje, ale za to czacha napierdziela aż strach, myślałam ze zwymiotuje.
Kurczę z Ania tak nie miałam, takich jazd. Bóle głowy były, ale nie jelita itd ;(
Jak Madzia? -
Hola,
Chrzest przeniosl sie do domu z sasiadami (chrzestna wlasnie w pociagu nad morze, spoko ma kuszetka(..
Na chrzcie w Kosciele maly darl sie.w nieboglosy, zwlaszcza przy polewaniu woda. Ja zestresowana co chwila nim krecilam..
potem jakos sie uspokoil..
W resto fajnie, mala latala po calym lokalu, zahaczyla o inna impreze i tak sie spodobala, ze dostala tam ksaiazeczke
Generalnie w lokalu bylo spoko, rodziny sie nie komunikowaly sie, al bylo ok. Moja szalala za dziadkiem (moim)
Blondik: mamy nadzieje, ze juz lepiej..
Laro: zdrowia stale..Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2016, 22:35
-
Hej laski.
Pewnie nadrobię Was dopiero jutro, my wczoraj byliśmy na weselu. Zuzia na początku nie w humorze bo się nie wyspała, poza tym nie miała się z kim na weselu bawić, był jakiś pogrom na dzieci, wszystkie które miały być na weselu zostały chore w domu, była tylko jedna dziewczynka około 5 lat więc niezbyt zainteresowana towarzystwem Zuzi.
Byłam w szoku jak moja Zuzia się rozkręciła, to brylowała na weselu, tańcowała, klaskała do piosenek i biła brawo. Wszyscy ją zaczepiali.
Normalnie rewelka.
Po 21 zawieźliśmy ją do domu, przed 22 już spała, moi rodzice przyszli jej pilnować a my z powrotem na wesele.
Pobawiłam trochę.zgredka, LaRa lubią tę wiadomość
-
Lara współczuję Ci tych "atrakcji".
Maniek dzięki że pamiętasz o mnie i mnie przywołujesz.
Torpeda jak to Torpeda.od ponad miesiąca idą jej wszystkie zęby na raz (3, 4 i 5) część już wylazła część jest w drodze i cały czas mamy słabe noce ale w dzień całkiem ok.
A na forum nie było czasu bo ciągle coś do załatwienia, jakieś wyjazdy itd.
Dobrze że byliśmy na tym weselu? mimo że się nie wyspałam to i tak super że się wybawiłam. -
Kroko: oj ciezko musi byc z tymi zabkami, mojej szly czworki na raz i bylo srednio jak na nia.. no i like.za tance malej
Moja oczywiscie juz nie spi, je parowke piratka
Aha dzis w lidlu rajtki i imne ubranka dla dzieci w tym bodziaki, moze sie przejde z dziecmi w wozku..
Z resto mam oczywiscie mase zarcia, acz ciasto juz rozdysponowalam..
Jeszcze cale pudelko salatki (jedna juz zzarta) masa owocoe i wedlinKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Hej, Zgredzia podrzuć No troszkę
zwłaszcza sałatki
Pokaz nam Kostka wczorajszego
My tez nie śpimy od 6:30. Wczoraj pojechaliśmy do smyka kupić Ani kurtkę zimowa No i ....... Matka ma kalafior zamiast mózgu, bo nie wiem jakim cudem w domu spojrzałam na rozmiar a tam 80. A mierzylam 86. No i dodatkowo kasjerka nie odpiela klipsa, wiec dzis jedziemy raz jeszcze.....
Dzis tez zamawiamy drzwi wewnętrzne, łóżko juz gotowe do odebrania, bedzie czekać w magazynie na odbiór we właściwym czasie. Za miesiąc dostajemy klucze. Niby....
Kroko, fajnie, ze Zuzia sie wytańczyła a i Ty tez poszalalas. A jak z mężem? Mam nadieje ze juz lepiej.
Miłego dniaKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Hejo Kroko fajnie ze Zuzia umie sie odnaleźć na weselisku
Zgredko poka foty z imprezy.
Ja dzis mam wolne maz tez ale mamie sie nie przyznaliśmy ... Jagoda w żłobku a my idziemy do kina i na obiad jupi:)
Krokodylica, Izoleccc, Lili83 lubią tę wiadomość
Maniek
-
Nie mam fot z imprezy, moze z jedno dwa
Mala w kosciele grzecznie siedziala, patrzyla na sufit i ludzi
Aha w lidlu jednak dzis kawowe klimaty a ubranka za tydzien..
Skoczylam na poczte, mlody sie darl mala senna, musialam ich zostawic przed poczta. Czekalam az bedzie moja kolej i dopiero weszla, odslonilam tam rolety zeby caly czas na nich patrzec, a baba do mnie ze ona by tak wozka nie zostawila, to jwj mowie, ze wozek sie nie miesci w drzwiach wrrr ale mnie zestresowala i tak
Aha wyjasnila sie sprawa ciezkiej nocy, malej ida dwie gorne trojkiWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2016, 10:17