Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, my też na spacer zakładamy rękawiczki, z jednym palcem. Jesteśmy różnie, od 20 min do 2h. Dziś dodatkowo z Tymkiem byliśmy na grzybach i jeszcze koszyk udało się nazbierać.. Tymek ma dobre oko..
Patryk nadal smarka ale mniej, choć mam wrażenie że od wczoraj znowu bardziej niż wcześniej no i się martwię że znowu się zaczyna..
Ja daje 3x 15 kropki, wapno lub fenistil. Warto byłoby dać też cynk, ale w niewielu produktach jest..
Wrozko, to bunt, u nad też tak jest. Walenie głowa też normalne.. Tymek bardzo walil, też rozbił czoło, byłam nawet u neurologa, który stwierdził że to normalne i przejdzie, byle zbytnio nie reagować. Dzieci też dane to robią dla "przyjemności" bo przy mocniejszym uderzeniu w głowie im się kręci..
Beszko, czy Leo interesuje się mocniej swoim ciałem? Tzn siusiakiem? Tymek ciągle by go "eksponowal", drapie jajka.. No i w przedszkolu na "dziewczynę" z którą się całuje i ostatnio pyta się czy siusiak jest potrzebny "po ślubie" jeszcze do czegoś niż siusianie.. Ale pytania, nie jestem jeszcze gotowa..Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Moja rekawiczek nie nosi, na spacery vhodzi rzadko (zabijcie mnie) a w zimnoax 1-2godz
Babcia przywiozla Peppe mala, z cena na glowie, odczepila cene, cena sie zgubila o teraz szal, ze ceny nie ma i ze ma byc
Konwi: znaczy, ze on juz o tym uslyszal, skoro pyta czy pp slubie, chce tylko potwierdzenia
Jak moja pokazujr na penisa malego to mowie "penis", nie wiem jak pipke nazwe, nie lubie tych calych pisiul sikul, bedzie waginka i z glowy, moze hardcorowo, ale nie bede z genitaliow i seksu tabu robila.. skoro ucze ze na twarzt jest nos i oko to czemu na reszte mam wymyslac nazwy :p
-
Zgredko no my też nie robimy tabu, mój mąż, ja zresztą też chodzę nago. Tymek już sam mówi że mam "pipe", tak chyba w przedszkolu mówią a on ma siusiaka..
Młody usypia, tymek dziś się nie postarał i dużo złego zrobił Patrykowi.. EchWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2016, 20:11
-
Hej Konwi przepraszam wiem ze to dla Ciebie poważna sprawa ale jakiś mnie to pytanie Twojego syna rozbawiła
hmm no po ślubie to siusiak bardzo jest przecież potrzebny zwłaszcza przyszłej żonie
Ja tez nazywam części ciała normalnie bez wymyślania muszelek itd. Jak pokazuje to mowię ze to cipunia ( mam tak jak Zgredka uważam ze na damskie narządy nie ma ładnej nazwy niestety:( a siusiak to siusiak i juz.
Ja sie zabije mam nawrot mega przeziębienia, głos mi trochę wrócił ale za to katar od dzis ze zdwojona siła i kicham i ogólnie zle sie czuje chorobowoa Jagoda dzis wulkan energii,przechodziła sama siebie
chodzi śpiewa i zaprasza mnie do tańca
Maniek
-
Ja bym jednak Biedro tyle nie podała cebionu. Za dużo.
U nas wczoraj wieczorem zaczął padać śnieg i przez całą noc tyle napadało że mamy prawdziwą zimę brrrr
Dzisiaj mamy iść na obiad do moich rodziców, chyba sankami Zuzę weźmiemy.
Zuza jeszcze śpi! Wczoraj pierwszy raz nie kladlam jej w ogóle na drzemkę w dzień i po kąpieli szybciutko zasnęła a i noc jak widać dłuższa rano.
Ja oczywiście się obudziłam ale o 6:45 a nie o 5
Ale to dlatego że mieliśmy wczoraj gości i poszłam spać po północy. -
Hejka
U nas pada snieg ale malutko moze napada wiecej, poszlo by sie na saneczki Kroko zazdro i u nas tak jest ze jak Leo nie spi popoludniu to szybciej usypiabi dluzej spi, ale ciezko z nim wytrzymac caly dzien bez dzemki bardzo humorzastycos za cos
Maniek zdrowkaKrokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZazdro śniegu
U nas tylko zimnoa że ja jestem piechuch straszny to nawet wychodzić mi się nie chce. Spróbuję się jakoś ogarnąć i wziąć młodego na spacer chociaż na godzinę. Może i mnie to zimne powietrze obudzi bo nocka fatalna i nawet kawa nie pomaga.
Miłego dnia wszystkim -
Hej, ale mam nerwa na mojego, wczoraj popil i dziś nie do życia.. Wszelkie moje plany wzięły w łeb.. Już po spacerze z młodym, trochę tu napadalo śniegu ale nie jakoś dużo.. Za to Patryk póki co nie lubi go.. Złości się gdy mu się przyklei do butów..
Maniek, no co Ty, nie też to bawi, hehe. Dziecko rosną..
Ja czasem daje dzieciom c1000 do wypicia. A Wit c nie jest szkodliwa, nadmiar się wysika faktycznie.
Adulcova co kupiłaś na prezenty świąteczne? Pochwal się. -
Macie jakis sposob na balaganiarza? No szlag mnie trafia poprostu. Juz nawet mu kiedys powiedzialam ze sie z nim rozwiode chyba dlatego bo juz mi rece opadaja. Tygodniami musze mu przypominac zeby cos sprzatnal. Czasem jak sprzatam to robie dla niego kupke z jego rzeczami zeby przejzal i poukladal i lezy to tygodniami nieruszone i za kazdym razem jest ze nei teraz, ze pozniej, ze zmeczony, ze chory, ze slnce swieci i idziemy na dwor, ze jutro, ze w weekend, ze to ze siamto. Nie pomaga ani prosba ani grozba.
W piatek wyszlam z domu i nie bylo mnie pare godzin. Zostawilam na srodku pokoju moje spodnie bo sie spieszylam bardzo. Maz w domu. Wracam a spodnie nadla na samym srodku pokoju. Aaaaa no moglby je podniesc!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2016, 13:20
-
Konwalianka oh, troche tego mam.
Dla mnie - kosmetyczka, podkład, scrub i prostownica
Mąż - bluza i maszynka do golenia włosów
Tata - maszynka elektryczna do golenia
Mama - mikrofalówka i płaszczyk
Teściowa - żelazko
Teść - koszula i sweter
Ada - kuchnia tefala + mikser, opiekacz do kanapek i czajnik.
Na mikołaja tylko młodej puzzle, kolorowanka itp.
Psotka dla mnie jedyny sposob na balaganiarza to wojna. Albo zrobienie siary przed kumplami (to nie wiocha dla Ciebie, tylko dla niego). Albo wywalenie wszystko co jego z szafek. Moj to też burdelaż, nie wiem gdzie ja mialam oczy... U nas to samo wiecznie spiacy, glodny itp... -
Hej, Kroko faktycznie napadało u Was:)
Zgredzia?
Wróżko no juz niedługo i prezent świąteczny bedzie
Psotka hmm u nas podobnie choc od czasu do czasu działa zwykła rozmowa kiedys prosiłam potem krzyczałam a teraz ostatnio sie poryczalam i powiedziałam mojemu ze niedługo zwariuje nikt mi nie chce pomoc tylko każdy dokłada, ze skoro go nie na całymi dniami i on nie sprząta to niech chociaż szanuje moja prace. Byliśmy u mojego brata - moja bratowa nie sprząta bo maja nianie która tez chatę ogarnia poza weekendami wiadomo mój jak zobaczył jaki syf to w drodze powrotnej powiedział mi ze teraz widzi różnice! .... reasumując : moze tez przestań sprzątać prac itd moze potrzebuje zobaczyć różnice.
My w koncu kupiliśmy Jagodzie buty zimowe, jutro idzie do żłoba wiec musiałam sie wygramolić i lecieć. Głowa mi pęka i ciagle łzy w oczach i kicham ... wyglądam jak kupka nieszczęścia ale co zrobić . Jutro muszę z rana iść na badanie ( znów posiew siuskow) i wypić glukozę. Nie wiem jak przetrwam bo fatalnie sie czuje.Maniek
-
Summi: zbieraja piach miesiacami??
Moj ma.tylko dwa zadania dywan i kuchenke i smieci mu wciskam co spacer z psem a reszte juz wole ja ogarniac..
Chcialabym.tylko byc bardziej doceniana.l, bo przeciez to jak jest w domu samo sie nie robi.
Ja u rodzicow.
Wczoraj mama przyjechala, bo my na impreze szlismy pojechalismu 4h spoznieni bo maly nie chcial.spac (wyjechalismy po 23.30) a juz o 1 trza bylo wracac bo maly dostal szalu. Ale nie z glodu, tylko soe datl z zamknietymi oczami i wyginal, a do tej pory ani razu tak sie nie budzil :o
Adul: to niezle masz juz tych prezentow
Ja chce dla siebie plyte jakiehs chodakowskiej czy innej cholery
Dla Lucy posciel dla malego krzeselko
No i koniecznie duplo (promo w czw w lidlu).
W krk snieg w rmiu nic