X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • justta Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara to ta ciotka co mowila cos durnego o Ani juz niepamietam co? jak tak to olej ja jakas bardzo wscibka i durnowata jest

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili nie mam pojęcia, ja od zawsze mam mega bolesne @ ale kiedy biorę antyki zwykle boli dużo mniej a tym razem nawet przy antykach boli jak cholera więc może od torbieli?

Współczuję problemów Sary.
    U nas były kolki i to długo ale np dwie godziny dziennie a przez resztę czasu było super.

Nena bidaku. Żeby Młody się nie zaraził.

Lara wiem że łatwo powiedzieć ale olej babę. Też bym się wkurzyła.

Zuzia nabiła sobie siniaka na policzku. Pierdykła w kant otwartej szuflady a ja miałam zawał na miejscu bo z mojej perspektywy wyglądało jak by walnęła w oko...
    Łeb mnie tak naparza że zaraz zdechnę.
    Przez ten ból nawet zasnąć na drzemkę nie mogę.

Pisałam Wam że niania chora, teściowa jutro przyjdzie, już widzę, pierwsze co będzie to jaki Zuzia ma siniak na buzi haha

Summerka lubi tę wiadomość

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Lara bardzo mi przykro :( wyobrażam sobie co przezywasz bo tez mam psa i nie wiem jak to bedzie gdy nadejdzie ten straszny dzień. Nie dziwie Ci sie ze tak mocno to przezywasz bo zawsze dało sie odczuć po Twoich postach ze kochasz go miłością absolutna. Co do męża i tego ze tez okazuje emocje to piękne i męskie bo prawdziwy facet umie kochać i sie tego nie wstydzi.
    Kroko trzymam kciuki zeby ta diagnoza nie była jednak tak drastyczna a jesli juz to oby ten jeden jajnik sobie poradził. Swoją droga powiem Ci ze ja mam niby oba sprawne ( nigdy ich tak super nie badałam) a obie ciąże z prawego sa takze wierze ze Zuzia doczeka sie rodzeństwa.
    Damo ja tez uważam ze nic wbrew sobie jesli czujesz ze masz dość tych prób i męki to daj spokoj i przejdź na mm w koncu ważne zeby dziecko było najedzone a Ty zdrowa i silna fizycznie i psychicznie.
    Lili bardzo współczuje, nie wiem co poradzić bo jagodę odkładałam od początku i tak nauczona.
    Yas trzymaj groszka w brzuszku. Odpoczywaj kochana.

Przepraszam nie pamiętam co wiecej. U nas beznadzieja bo ze mną coraz gorzej. Od wczoraj boli mnie pol twarzy łącznie z zębami od zatok. Apap nie pomaga byłam w aptece nie ma innych leków dla ciężarnych, dzwoniłam do znajomej farmaceutki potwierdziła ... kurwa bol jak cholera chodze po ścianach nie moge buzi otworzyć ani jesc, oko chce mi wypłynąć w dodatku wylazla opryszczka.... i jako wisienka na torcie skurcze łydek mam bezlitosne w sumie nie tylko łydek bo i stop itd. Mama mi wlasnie postawiła banki i modlę sie żebym jutro obudziła sie bez tego kurewskiego bólu.

Yasmin, Krokodylica, LaRa lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara a czemu Twoja mama jej tak wszystko mówi? Niech powie e nie wie bo to wasze sprawy i jak jest ciekawa to niech do ciebie dzwoni. Głupia baba i tyle.
    Kroko możemy sobie idąc rękę bo jagoda wczoraj sie potknęła i uderzyła o kant pojemnika na zabawki tez na moich oczach - zawał wiadomo krew była w buzi... dzis rano dopiero sinior wylazł na brodzie czarny prawie ... jezu wyglada jak pobita.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    helloł

Zgredziu...To TY masz przemyśleć tak? hmm ciekawe...

U nas nasivin pomagał i aromactiv na klatke piersiową i plecki. Ta maść majerankowa mnie zaciekawiła... nie znałam tego. Będzie super tak coś czuję.

Nenuś,zdrówka :/

Lili :/ może jakaś kołyska? huśtawka na baterie?

Laruś, tak to już jest jak komuś zazdrość du*ę ściska. Musiała jeszcze teraz do pieca dołożyć... Możliwe że w środę będę w domu to zadzwonię i potwierdzę :D

Kroko, pamiętam że jak miałam te podobne do Ciebie problemy z jajnikiem to ból był POTWORNY, napadowy, nagły i krótkotrwały przypominający cięcie nożem. Nie takie jak na małpę tylko jakby ktoś nóż wbijał

Maniuś polubiłam, ale tylko za pierwszą część posta. Trzymaj się

Konwi, dzięki za sugestię patelni. Bardziej zależy mi na info z czego jest zrobiona. Tzn - ceramiczna, miedziana aluminiowa?

A co u Ani? przez ostatnie kilka dni jej nie widuję

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2016, 20:48

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili: ja bym chyba jednak sprobowala z tym przeczekaniem, moze niech maz.posiedzi z mia wtedy a Ty wyjdz jesli nie mozesz..
    Ja mialam przemyslec, bo.mu przy sasiadach lekka awanturke zrobilam, no i oczekiwalam przeprosin, choc dzien wczesniej pasowalo mi, zeby szedl pomoc sasiadowi.. (ale na 2h, a nie 4) no i zmienilam zdanie, jak to kobieta w okresie...

Dzis wrocil po 10 i choc nic nie sprzatal, to nie przeszkadzal kiedy ja robilam i garnal sie do dzieci, bo zazwyczaj jak ja.cos robie to on siedzi tv i gra w poksa na tel, a dzis jak widzial, ze ja zajeta to wstawal.od razu. Dobre i to, no i przeprosil.od razu jak wszedl, ale nie wiem za co..

U nas nasivin srednio

Aha wymyslilam, ze skoro mam samochod nie mam kolezanek, to moge sie z ktoras ze slaska spotkac :-) gdyby chciala zapoznac dzieci :-)

Ja tez obie ciaze z jednego jaja..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara pomyślałam tak jak Maniek, że po co Twoja mama jej się spowiada, a dwa, po co Ci to powtarza skoro Ci przykro.

Maniek na szczęście u nas krwi nie było, ale sinior dość dość.

• zgredka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniu: ja mialam zapalenie zatok w ciazy, co na dyzur pojechalam, dostalam antybiotyk..

Kroko: pierdo$#$ solpadeine na bol
    Dobrze, ze Zuza skory nie rozciela..

Krokodylica lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • adulcova Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara czytajac o Twojej CIOCIUNI mam wrazenie, ze czytam o mojej. Walić takie babska, tupet mają i to spory. Karma wraca. Rob wszystko tak jak do tej pory, nie zadreczaj sie ludzmi na ktorych ne masz wplywu. Liczysz sie Ty i Twoja NAJBLIZSZA rodzina.

Zgredi czemu piszesz, ze nie masz kolezanek?

Girls, wybaczcie, ale musze sie wyżalić...
    Dzis poszlam do Tesciow... I chyba juz nie mam zamiaru tam isc. Zostalam potraktowana jak jakas nie wiem... panna lekkich obyczajow? Przez Tesciowa oczywiscie.

Ostatnio zamowilam Tesciowi na jego prosbe kurtke na str internetowej. Z racji tego, ze ani Jego, ani Jej nie bylo w domu to kurier przyniosl to do mnie. Popoludniu ją zaniosłam i uslyszalam od tesciowej: "A ten Andrzej to sobie na zbyt wiele nie pozwala? Jak on mogl wyslac do Ciebie ta kurtke?" Sprostowalam wszystko. Kilka dni później przyszłam do nich z Młodą, byli w domu oboje. Zapytałam jak tam kurtka, czy dobra. Teść zaśmiał sie, że dostał w gratisie dlugopis z latarką. Zmienilismy w ogole temat rozmowy na swiateczny i zapytali mnie co chce na mikolaja - palnęłąm (GŁUPIA JA!!!) że ten dlugopis z latarka - bo chcialam byc pseudo skromna i wybrnac z tematu prezentow, bo serio nic nie chce... :/ i co? Tesc z usmiechem na twarzy mowi mi, żebym sobie wziela... i Tesciowa dostala szalu i sie wydarła "mnie to tego dlugopisu dac nawet do reki nie chciales, a jej dasz w prezent? Angela ma chyba u Ciebie jakies konkretne wzgledy, ja sie wam przyjrzę"... Glupio mi sie zrobilo, bo ja tego tak nie odbieram... Ja czuje, ze Tesc wyczul moje zażenowanie... Poszlam do domu, bo juz czulam sie niekomfortowo.

No i oczywiscie dzisiaj - poszlismy tam i co? Zalozylam sobie czarne spodnie i czarną bluzkę z białym kołnierzykiem - no co? Normalny, schludny strój... Na niedzielę lekka elegancja. Teść skwitował: "A co Ty tak jak uczennica ubrana?". Zaśmiał się, ja też. Poczucie humoru mamy chyba takie samo, albo podobne... I co... oczywiscie smiechy nie potrwały długo, booo... Tesciowa dodala swoje pięć groszy i powiedziała " no i znowu, a co Ty sie jej tak przygladasz?".

Mysle, ze relacje z Tesciem mamy normalne, lubię go, jest przystojnym mężczyzną, ale holaaa.. ma żonę, ja męża - w dodatku jego syna. Pomagamy sobie jak trzeba - on pojedzie ze mną do mechanika, ja np ugotuję obiad kiedy on musi gdzieś wyskoczyć... czy tu jest coś niezdrowego?

Przez takie docinki to nie chce mi sie tam chodzic...

LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość

I <3 German, Sewing and TSL!
    relgdf9hqgugqitx.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 00:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adulcova: ano, bo nie mam kolezanek w krk takich, ktore moglyby wpasc na kawe, z dziecmi. Mam w wawie pare, przyjaciolke w gdyni jedna we wroclawiu, a tak Was w necie.tesciowa.skomentowalam na priv, usmialam sie czytajac ale to smiech przez lzy raczej..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 02:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siedzę na sor bo nie daje rady z tym bólem :( ciekawe kiedy mnie lekarz wezwie .

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 03:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wciąż czekam kurwa zaraz odgryzę sobie rękę z tego bólu.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 04:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wracam w koncu. Antybiotyk i do łóżka. Babcia walczyła z jagida godz :(

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• beszka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 06:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej

Przeczytalam wszystko, ale ratami i oczywiscie nie pamietam co komu mialam napisac

Lara, przykro mi bardzo.

Mloda Damo, ja tez bym walczyla...i walczylam 2 razy, bo zmoich dIeci, tylko najstarszy umial zabrac sie odpoiwednio za cyca ;) reszta miala problem wlasnie z dolna warga. Przy L sama sobie dalam rade, przy H polozn ami pomogla. Sa na Youtube filmiki pokazujace, jak dziec poiwnine chwytac i jak go odpowiednio orzystawic, aby dobrze chwycil sutek (bo nie wolno wciskac sutka do buzi, tylko nadstawic piers nad gorna watga). Filmiki sa po ang.przynajmniej, te ktore ogladalam. Po Pl tez penwie sa.

Manku, biedna Ty. Co chwile cos. Bylas u lekarza? Bo moze antybiotyk potrzebny? Ja przy zapaleniu zatok musialam dostac :( Mma nadzieje, ze szybko wyzdrowiejesz.

Summerko, lekarz powinien dezynfekowac sprzet po kazdym chorym.

Zgredko, wspolczuje sytuacji. ZTwoim. Niemobrzz soe n amnie, ale tak ja czesto o nim piszesz, to ja nie wyobrazam sobie byc. Zmims, kto tak sie niedojrzale zachowuje (chociaz z drugiej str.nie wyobrazam sobie robic awanture mojemu przy kims, zawsze na bok prosze albo pisze sms hehehe). Mam nadzieje, że sobie jakos wyjasnicie wszystko.

U na snic nowego. Zabiegani. Tescie wkurwiaja mnie tak, ze az sie porycAlam, ehhhhhbardzo mi tu brakuje mojej rodziny. Teraz np.przez weekend moj sie uczyl...a ja nawet nie mialma gdzie z dzieciakami pojsc, aby mu nie orzeszkadzac :( o pomocy, bo sama. Znimi po calym tyg.plus inne obow, nei wspomne.
    W czwartek mma romzowe w spr.pracy. Chce zmienic branze i szukam robity w gminie kub rzadowej. Maz zmienil i sobie chwali. Ale nawet nie mam kiedy sie rzugotowac do tej romzowy, a musze bo zupelnie co innego, niz to czym sie zajmowalam do tej oory. W sumie to i tak sadze, ze male szanse mam na te posade, bo kilka osob zlozylo, kotre maja ponad 20 lat doswiadczenia w branzy, ale taka romzowa, to nielzy trening...a juz dawano nie bylam na tego typu spotkaniu ;)

Maz o 5 wyjechal do stavanger na egzamin. Nie spimy od 4. Wlasnie skysze, ze H sie obudzila. Leca ja ogarnac, bo o 6.30 budze starszaka do szkoly.

Milego dnia :)

Lilki, moje dzieci mialy albo kolki albo bolaly ich brzuchy i nie mozna bylo odlozyc. Najgorsza byla Hanka, ale ona miala meeega kolki, ktoree trwaly z 8mies (ciut lepiej bylo po 6 mies.). A trudno bylo do jej 13 mies.zycia. Caky czas noszona, b inaczej ryk. A po poludniamu zaczynala sie meeega kolka. Zanim kolki sie zaczely...tydzien czy dwa...spala i jalda co 3 godz. A jak koli sie zaczely, to sie darla do 23 czy 24.... pitem juz kolki nie byly tak mocne...brzuszek bolal, a spac i tak nie chodzila przed 23....pozniej kolo roku przesunelo sie to na 21 teraz ma jedna drzemke do 11-13 bo zalezy ile pospi i i o ktorej pojdzie na drzemke , i w koncu zasypia na noc miedzy 19-20
    U nas pomoglo nosidlo (chysta na poczatku, ale H nie lubila a i ja nie miala czasu lrzy tym jej darciu sie, wiazac jej) kiepsko spala, bo tylko krotkie drzemki na rekach. Balismy sie, ze jest orzemeczona i jak byla pora drzemki, to kladlismy ja do wozka i na dwor (orzez pewnien czas, mloda juz o 6 rano byla na spacerze hehehehbo wstawala o 4) tam sie darla w nieboglosy. Wlaczalismy szumisia i wozilismy po kmaieniach, aby trzesla i tak ja trzeb abylo wozic na kazda drzemke i tylko po kamieniach i orzez cala drzemke, nie zostawilam jej ani razu do wyplakania sie. Bole brzucha przeszly i zaczela lepiej spac. Jedyne co, to jak skonczyla 13 mies.i bylo widac, ze brzuch juz jej tak nie boli, to maz wieczorem po cycu szedl z jia do pokoju uspac ja(bo wczesniej spala tylko z cycem w buzi, wiec i ja chodizlam spac razem znia ). Ale nie plakalmocno, pierwszego dnia ale tylko troche, dopki maz byl obok niej i ja glaskal.
    Mma nadz,ze u Was sie niedlugo wzystko unormuje. Te spacery upeirdliwe byly, ale. Zdrugoej str.mozna bylo wyjsc na chwile na dwor. Natomiast nosidlo, polecam. Mala blisko mamy, a rece wolne, aby cos porobic.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2016, 06:24

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek i jak? Lepiej coś? A słyszałaś o tych irygatorach do nosa na zatoki właśnie? Sąsiadka ma i używa, mówi że rewelacja, ulga natychmiastowa do tego katar trwa krócej, robi nawet swoim dzieciom - 5 i7 lat.

Beszko, kciuki za egzamin męża i za Twoją rozmowę.

Adulcova Twoja teściowa jest chora! Może ma obniżone poczucie własnej wartości skoro takie rzeczy mówi. Co na to maz? Chyba bym jej wyjaśniła co sądzę o jej "spostrzeżeniach" i zaznaczyła że nie życzę sobie takich komentarzy. Jeśli tego nie zaprzestanie to więcej się nie spotkacie. Moja teściowa się mnie boi (podobno, tak mówi mój mąż), też coś palnie, na ogół jednak jak coś ma do mnie to mówi mojemu mężowi - haha, choć on mi nie powtarza :)

Lara, ja bym zaprzestala opowiadania nawet mamie o szczegółach, albo zaznaczyła że nie życzysz sobie aby to rozpowszechniania. Tule
    Zgredko, no a ty go przeprosilas? Jak będziesz w Warszawie to mnie też możesz odwiedzić :)

U nas noc fajna, szkoda że tymek wstał o 4.50- zły sem i musiałam iść do niego. O 5.20 wstał Patryk i wzięłam go do łóżka i nie spał, ale tulilismy się do 6.00

Miłego dnia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2016, 07:32

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• LaRa Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

Manku, dzięki Ci za te cudowne słowa :*
    Współczuje bólu, siedzenia po nocach w szpitalu, mam nadzieje, ze antybiotyk pomoże i wrócisz do żywych!

Summerko, właśnie, tez miałam pisać, ze ten lekarz powinien zdezynfekować narzędzia po dzieciach z ospą. To chyba naturalne zachowanie powinno być, oby dziewczynkom nic ńie było.

Lili, tulam bidulko.

Zgredzia jestem chętna na spotkanie, bo skoro żadna z nas ńie ma koleżanek to moze byśmy sie dogadały? Moze Yas sie dołączy, Blondik? Biedra?

Konwi, fajnie, ze nic ok, choc troszkę dłużej mogła trwać.

Adulcova, Haha, uśmiałam sie z tej durnej Twojej teściowej, ale stare baby tak juz maja, wiem cos o tym. Moja tez szaleje na punkcie swojego małżonka, ale gdyby tylko mi odpaliła takim tekstem to bym w 3 sek ja utemperowała. No i moja tak jak Twoja, tez sie mnie boi, dlatego nie mamy ze sobą kontaktu, wcale. Ale lata mi to kolo doopy, z dwulicowymi i wrednymi osobami lepiej sie nie spotykać.

Beszko, Twoi teście to juz wogole porażka ;( trzymam kciuki za rozmowę!

Wiecie, z moja mama i jej siostra jest tak, ze one zawsze sie trzymały bardzo blisko. Potrafią rozmawiać przez tel po 5 h (co mnie doprowadza bo jeden temat wałkują godzinę). To nie to ze moja mama z własnej ińicjatywy opowiada o naszym życiu itd. Ciotka wypytuje, a gdy np mama powie ze nie wie, to ta z nerwami odp "No ale to jak to nie wiesz? Nie rozmawiacie ze sobą?" Szlag mnie trafia. Dzis mam zamiar poprosić mamę aby nie wypowiadała sie na mój temat i tyle. Bo wiecie..... Bo jej córki sa najjjjjjjj, jedna jest meeeega bogata (wyszła "dobrze" za mąż) im tez nie było przez lata lekko, poki nie pomógł im zięć dając prace, a teraz to ciotka sra wyżej niż dupę ma. Wqrwia mnie tak niesamowicie, ze nie raz miałam jej ochotę wypalić w ryj. Ale wg mojej mamy musze być jej wdzięczna bo mieszkałam u niej kilka lat jak studiowałam. Eeeechhhhh dużo gadania ale juz sie nie bede tu rozkręcać.....
    Poki co leżę bo boli mnie z lewej strony, jakby jajnik, nie wiem jak ogarnę dzien z Ania.... Tak mi brakuje mamy... Zazdroszczę Wam, ktore maja rodziców przy sobie. Swoich.
    Właśnie minęła 4 doba gdy ńie ma nunulka. Wymiękam.

Miłego dnia

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwi: ja w ciazy mialam to do irygacji, ale chyba bylo juz za pozno, bo mi woda wyplywala uszami niemalze a zatoki nic
    Oczywiscie, ze go nie przeprosilam.
    Oo ja tam lubie jak sie mnie boja:-)

Widzd, ze moja druga ciaza to polaczenie z chorob Lary i Manka..
    Manii: po antybiotyku przejdzie, tylko pamietaj brac cos oslonowego..

Wlasnie mi kolezanka (przez net, bo jak pisalam nie mam tu na zywo nikogo) uswiadomila, ze od srugiej ciazy wyszlam raz do kina, (zeby jego z dwojka zostawic), nie ma uja musze odstawic malego od cycka (w sensie tylko, nauczyc pic z butli)
    Po odstawieniu poszlam spac na goszinke i yeraz mi bania peka, nie nadaje sie do drzemek..

Z ta ciotka to podobnie jak u mnie. Siostra mojej mamy dzwoni codziennie, nawet co na obiad bylo pyta, jak jiz nie ma o co..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2016, 10:44

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, Beszko nie wiem nawet co Ci poradzić, szkoda ze rozmowa z mężem nic nie dała. Najgorsze ze dzieci tak to bardzo przezywają z tego co piszesz dziadkowie sa dla nich bardzo ważni. Od początku tak było?
    Konwi nie wiem nic o takich plukankach. Nigdy nie miałam problemu z zatokami. Narazie wezmę ten antybiotyk i umówię sie na kontrole do laryngologa.
    Zgredko hmm trochę sie nie dziwie Twojemu ze sie wkurzył za awanturze przy świadkach. Chyba każdy by sie zdenerwował a to facet dodatkowo i jego ego. Pogadaj z nim moze tez przeanalizuj na chłodno cała sytuacje.

Jestem ledwo żywa dzis. Boli nadal bardzo:( jagoda przeze mnie dzis poszła godz wcześniej do żłobka :(

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredko a długo czekałaś na działanie antybiotyku?
    Jak bedziesz we Wro to oczywiście tez zapraszam :)

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK czesto masz te skorcze? Zacznij pic (jesli mozna w ciazy) drozdze. Moja mama miala do niedawna skorcze codziennie, zwlaszcza rano. Kolezanka poradzila jej pic drozdze i sluchaj cud, normalneiprzeszlo jak reka odjal!

Mowilam ze Domi wyrabal sie na schodach? Wyglada stradznie, caly nos w strupach.

Wczoraj bylismy w parku i obserwowalismy wiewiorki z bliska (z daleka to obserwujemy z okna w domu bo lataja wariatki :). Byly tez konie. I biedaczek sie ich bac zaczal jak zaczely parskac. I potem nie mogl zasnac na noc bo sie tych koni bal (plakal i robil pfff pffff jak kon ).

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
‹‹ 2143 2144 2145 2146 2147 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ