Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ojojoj, ale sie rzucilyscie z pisaniem. Odniosę sie do okien - miało byc 1,5, a nie 2 5 (w sensie były myte w zeszłe wakacje;)- wiem i tak masakra), pisanie z tel - to masakra, jak zwykle słownik wie lepiej;) nadrobię i sie odniosę. A i okna u mnie myje maz karcherem, wiec pewnie to 2,5 roku niemycis stanie sie aktualne niedługo...ech
Manku, a byłaś u laryngologa? Kurczę, musi byc cos, co Ci pomoże.
Zgredko, przynajmniej nudy nie ma u Was.
Co do Moniki Boreckiej - nie wpadłam na koncept z ciąża, ale chyba z Adamem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2016, 15:35
-
Maniek do laryngologa marsz, jak nie bylas jeszcze, mnie zlapalo niedawno ale wyleczylam sie lampa solarna nagrzewalam nagrzewalam bolalo jak chokera i pomoglo puscilo samo
Konwi nocki dalej super az nie wierze, to chyba jednak to zakopywanie w koldre albo koc go budzilo w nocy, teraz spi twardo, keci sie na wszytskie strony i zakweka jak smok mu wypadki, czasami nawet do 5 bez smoka, potem smok i do 7 -8 spi, ja za to spac nie moge
Adulcova wspolczuje tesciowej, jednak to samo zlo
u nas niedlugo wyjasni sie sytuacja z praca M wiec siedzimy jak na bombie ostatnio, maja odpowiedziec do konca tygodnia co dalej, trzymajcie kciuki -
To i ja poproszę o kciuki, jutro moj ma ważna rozmowę w sprawie pracy. To już 4-ty etap.. Całkowicie o angielsku i to techniczny. On się jednak dyga, jakby mu się udało.. To dostałby pracę z wynagrodzeniem wyższym o całą moją pensję! Co oznacza że nie musiałabym wracać do pracy ("tak szybko) i mogłabym siedzieć do września.. Inaczej chyba w lutym wrócę do pracy..
Sumi, a Ty chcesz wrócić czy jak?
Beszko a jak u Ciebie z pracą?
Nena trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2016, 17:23
-
Summerka wrote:Konwi, kciuki za męża!! Oby mu sie powiodło!!
Justta, za Was tez.
No ja chcialam wrócić, ale nie widm czy bedzie taka opcja.
Maniek a Ty pisałaś że szef chce z Tobą rozmawiać, rozmawiał? -
Lili: nie oglafam uwagi a tym bardziej niczego o znecaniu sie nad zwierzetami i dziecmi, przelaczam, bo odkad mam dzieci jest to dla mnie nie do zniesienia..
My po szczepieniu, maly dostal meningo i pneumo a mala druga dawke ospy. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok, zwlaszcza z malym, bo dwie dostal..
Mala szaleje z hula kula i krokodylkoem, ktore byly w paczce od Adulcovej, pelnej ubran po jej Adziemala szaleje na o
Punkcie ubran z peppa, oczywiscie trzeba bylo zalozyc, chodzi do lustra i za peppe na brzuchu lapie
Po obiedzie.. ide Was czytac
Konwi trzymam kciuki za rozmowe meza
Jussta za Twojego meza rowniezWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2016, 18:04
-
Tak dziewczyny rozmawiałam. Ustaliłam ze nauczę dwie dziewczyny jeszcze tyle ile sie da i co ? Gowno bo siedzę w domu i zdycham, zle sie z tym czuje bo obiecałam i od grudnia juz miałam mieć wolne ale raczej bede pracować bo chce sie wywiązać z obietnicy. Mój szef jest miły ale wiem ze jest "zły" bo plany szlag trafił przeze mnie buu.
Zgredko i jak Twoj zniósł te szczepienia? Oby było bez efektów ubocznych.
Summi no gdzieś musza Cie "wcisnąć" na podobne stanowisko z podobnym wynagrodzeniem kto wie moze bedzie lepiej.
Wrozko a jak Frankowa noga? Sa jakieś następstwa tego wypadku czy juz śladu nie ma?
Dziewczyny szyjące : czy któraś uszylaby dla mnie wkładkę do kosza Mojżesza ?konwalianka lubi tę wiadomość
Maniek
-
Lara padlam z tego focha z przytupem:))))
jestem pod wrazeniem pierwszy wieczor od narodzin Sary jest spokojny bez placzu krzyku ach ta cisza jest wspaniala!!!teraz probuje uspic ksiezniczke zobaczymy czy sie uda bo jak woecie mloda chodzi spac dopiero o 23
Ja wracam do pracy 4 lutego juz sie boje jak to bedzie jak to ogarne:/
Nam zostalo jeszcze 11 sexow i badanie czy sa zywe plemniki jesli nie to zabawe zaczac czas:)))tylko jest jedna przeszkoda a wlasciwie 2;)ktore spia z namihihihi
Justta, Konwi trzymam kciuki!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2016, 19:57
konwalianka lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Zgredko, czyli małego szczepilas Bexsero na meningokoki B? A Łucję tez będziesz na te szczepic, bo ja chyba rylko na C szczepilas? Pewnie bedzie okej, choć dziwie sie, ze dali razem na pneumo i meningokoki, bo nawet w ulotkach tych szczepionej jest napisane, ze Bexsero mozna szczepic, ale lepiej zachować chyba 2 tyg odstęp od pneumo? Zwłaszcza, ze dziecko takie małe..
Manku, ech życie, niestety weryfikuje zawszevpksny - u mnie ostatnio na niekorzyść -
Lili, czyli badaja u Was nasienie po 20 czy tam iku sexaxh? Nam jazali zbadac po 3 miesiacach, czyli w orzyszla srode
Konwi, trzymam kciuki za meza. A rozmowa z obcokrajowcami czy z Polakami? Jak z Polakami, to wspolczuje
Ja mam rozmowe w czwartek, ale chyba odwolam. Nie mam kiedy sie orzygotowac...smutne to.
Maniek, mam nadzieje, ze kolezanki z pracy kumate i raz dwa zalapia
gredko, aby dzieciaki ladnie spaly i nic im nie bylo po szczepieniach. A jak tatus zareagowal na szczepienia., bo chyba pierwszy raz byl z wami?
Milego wieczoru.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2016, 20:30
-
niestety Sarenka nie spi i spac nie zamierza:/
dzisiaj Leo do niani Sara spala wiec ja szybko podlogi umylam przyjechal moj ze szpitala( sruby usuniete teraz tylko rehabilotacja)i mowi do mnie po co sprzatalam jak leo wroci to po 2 godz bedzie wygladalo tak samo na co ja ze przynajmnie kurz zgarnelam bo tak nie da sie zyc na co on ze jakby byla wojna to on przezyje bo mu nie przeszkadza a ze ja taka pedantka to bym nie przezyla:/normalnie mnie zagiol jak to sobie mozna eiele rzeczy tlumaczyc;)
Tak Beszko po 15 sexach nie wazne w jakim czasie ale patrzac na nasze tempo to pewnie pol roku minie hihihihi
przykro mi z powodu rozmowy o prace:(jednak bez rodziny jest ciezko(nie licze tutaj twouch tesciow bo w sumie to pozytku z nich nie masz)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2016, 21:00
*******Gang18+*******B -
Summi z tymi oknami to dałaś czadu. A pisałaś że jesteś pedantką.
Ja dzisiaj miałam w planach umyć ale pogoda nie dopisała.
Nena, jak żyjesz?
Lara oby Ania była zdrowa.
Maniek moja Zuzia też już kaszek nie chce i mam problem co na kolację.
Smoku też uważam że co na swoim to na swoim.
cdn. -
Super... Mialam tu post, ale przerwalam na godzine i sie zesralo, a teraz, jak Beszka, nie pamietam co chcialam..
Summi no dzieki, nie strasz mniemaly zasnal..po godzinnym karmieniu
A mala z tata..
Aha, pisalam, ze fajnie ze Sara spi, no ale juz widze nieaktualne..
Musze tv umyc bo mala wczoraj czyscila i dzis mega slady
Beszko: powiedzial, ze bylo spoko..a ja tam sadzilam, ze zobaczy ze ciezko, no.ale powiedzial, ze we dwojke spoko..
Beszko: moze dasz rade, nie odwoluj -
Kroko, tak, pisałam to jak Zuza była mała, a Tosia w brzuchu - wtedy mogłam byc pedantka, która myła podłogi dwa razy dziennie, miałam 3 pary kapci (osobne do łazienki, na górę i na dół) oraz sterylizowana smoczki i butelki co 5 minut, teraz cóż, życie..,
Zgredko, nie chciałam Cię straszyć, pi prostu zdziwiłam sie, a o to szczepienie na meningokoki tak dopytuje, bo mówiłaś, ze Luchi nie szczepilas na te, a skoro małego szczepisz, a nie ma roku, to musi byc na B.., -
Wróciłam z cross fitu, a tu wszyscy śpią..
Beszko, jeśli uważasz że uda Ci się przygotować w innym terminie to może przełoż? Da się tak?
Lili, kurcze niech już Sara idzie spać.. Ale nie było płaczu? Pisałaś że pierwszy wieczór, oby tak zostało
Zgredko, dla facetów to co dla nas trudne, jest zupełnie normalne.. Także ten.. Częściej go zostawiaj z dziećmi i już. Najlepsze jest to, że patrzę dziś na Twój suwak a tam Kostek ma 5 miesięcy, po 1 najlepszego Kostek! Po 2 kiedy to zleciało? Boziu on ma już 5 miesięcy, szok!!!!
Dobra idę zrobić obchod i też spać
Kroko, a u Was padało? U nas było całkiem całkiem, choć wialo.. Ale okna umylam