Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Konwi: już przecież pisałam, że odczucie jak przy skurczu podczas okresu, a potem jeszcze cały wieczór bolało jak przy okresie..dziś lżej, no ale co się dziwić skoro to ustrojstwo tworzy tam stan zapalny, swoja droga taka ingerencja w nature to gorzej jak botoks..
wzięłam bez hormonu, bo taką mi lekarz zalecał
ja z chłopem gadałam do 2 w nocy, powiem Wam, że mi się mega trudno rozmawia ciężko coś ze mnie wyciągnąć, jak myślę sobie w głowie ale nie mówię..
no Nena niezła z Ciebie Kwoka, poza tym nie odpisałaś na pytanie Smoka o zdrowie
(minus)
u nas mega ładna pogoda i idę z małym na spacer, ale nawet nie wiecie jak ja tego nie lubię, robię to dla jego zdrowia, ale serio nie znoszę,a dziś mamy szczepienie dwójki, mój wcześniej wyjdzie z pracy i się na miejscu spotkamy, oj zobaczy on jak to wygląda..
Lara, Konwi: a sranie z taką pasją, ostatnio robiłam kamizelkę z kapturem, tak zepsułam kaptur, że została kamizelka, i też szyję jedną rzecz tydzień ;/
Poza tym Konwi Ty masz sport przynajmniej, a ja wczoraj obliczyłam, że odkąd mały się urodzi wyszłam dwa razy no 3 wczoraj do gina (szał)
a gin na odchodnym do mnie "o co> teraz w miasto?"Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2016, 10:44
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Jeśi chodzi o kolki, u nas trwały długo. Pomagał saab simplex i robienie przysiadów z Madzia na rękach. Karmiłam ją na leżąco i spała ze mną.
Maniek, zdrówka. A to na pewno zatoki? Może to ból od zębów? Mam nadzieję, że leki szybko pomogą.
Adulcova, odnośnie Twojej teściowej, ja mam inne zdanie. Może i ma niskie poczucie wartości i jest głupią zazdrośnicą, ale kazda baba zna najlepiej swojego chłopa. Skoro ona wyczuwa jakieś ciągotki w twoją stronę, ja dla świętego spokoju ograniczyłabym kontakt z teściem. Po co robic zamieszanie w rodzinie. Może facet już kiedys flirtował i go przyłapała i wie jak to się zaczyna?
Lara, badanie w gyncentrum - dobry wybór. Może być mała obsuwa, ale max godzinę. Do jakiego lekarza Cię zapisali na usg? Najlepszy jest doktor IlskiNastępnym razem do niego się zapisz
Yasmin, leż i dbaj o siebie. Dobrze, ze masz pomoc.
Ja oczywiscie jestem chętna na spotkanie
Ala, nei uciekajJA osttanio tylko czytam, bo humor mam jakiś dupiaty i nic ciekawego poza pakowaniem się nie robię.
-
O ´BLONDIK to ciekawe zdanie masz na temat tej teciowej
. Ja bym powiedziala inaczej. Kobieta pewnei nei ma racji i sobei wkrece ale! zwracajac na to mezowi i synowej na to uwage sprawia ze staje sie to jakby faktem, nabiera koloru.....A tak pewnei by nawet o tym nei pomysleli
SUMI ja cie z oknami moze moglabym przepic, napewno jestem na tym samym poziomi zabrudzenia.
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Adulcova by nie pomyslała, ale co teść myśli to wie tylko on
Facetom odwala na starośc. A jak jeszcze syn ma żonę laskę to już w ogóle.
Ja też okna mam niemyte już dość długo. Są piękne witraże w słońcu hehZasuwam rolety i już
Lara, ale nas skasował ten polecony przez ciebie weterynarz....450zł... Niby fajny, dokładnie zbadał Rufika, diagnoza atopia lub toczeń. Porobił mu badania, dał kupę leków, ale weta nie polubiłam. Jest mega flegmatycznym mułem1,5 godziny tam siedziałam. Madzia dostawała kręćka :0 No,ale jak jego metoda będzie skuteczna to będziemy do niego chodzić. Wyjścia nie ma. Nikt inny nam do tej pory nie pomógł właściwie.
Zgredka, Wasz związek to telenowelaOd burzy do gorącego sexu
I atk w kółko
Widocznie takie macie charaktery i "potrzebujecie" wyładowań, hehe
Ja też sobie w głwoie zawsze mysli fajnie poukładam, a potem gadam jak przedszkolak i nie umiem powiedziec o co mi chodzi.
-
Wróżko tos Ty praktycznie nic nie przytyła. Cholera ja ma teraz 14 kg juz do przodu a do lutego trochę czasu jest
Zgredko nie wkręcam Cie spała z dr w samochodzie potem z tym drugim.
Dzieki ze pytacie, boli mnie nadal kurwa nie wiem juz co robić zjadłam juz cały Apap dostałam augumentin i dzis wzięłam 3 tabletkę rano a boli nadal. Boje sie ze to nic nie da i czeka mnie punkcja zatok. Boli mnie ta szczękowa dlatego bol rozszerza sie na szczękę i obejmuje zeby. Mam ochotę sie zabićManiek
-
Blondik: ja jestem ta strona wybuchowa, on jest spokojny i naprawde trzeba duzo zeby go wyprowadzic z rownowagi. To ja jestem strona negujaca. Jakbym zakodowala sie juz na rozstanie, u mnie jest tak, ze jednego dnia mysle, ze go nie kocham, a potem nagle jest ok..
Maniu:.14kg no to tyle co jahehe niewiele nas normalnych :p
Maniu: ja mialam duomox.. -
zgredka wrote:no Nena niezła z Ciebie Kwoka
, poza tym nie odpisałaś na pytanie Smoka o zdrowie
(minus)
Młody przywlókł z podwórka. Dzieci w żłobku prawie wszystkie miały, a On chociaż nieżłobkowy, to jednak z tymi dziećmi codziennie obcuje.
Maniek, współczuję kurka no, Cię cholerstwo umęczy. Oby szybko przeszło... -
Hej!
Alu czy zauwazylas jaka reakcje wywolalas;)wszystkie sie nagle odezwaly hahaha fajnie widac ze jednak kazda czyta tylko czasu czasami brak lub sie zapomni by odpisac ot zycie
zawsze czytam co piszecie tylko a jak juz cos zaczynam skrobac to polowe zapominam a zrezygnowac z dorum nie zamierzam bo was uwielboam:)
Summerka o ile pamietam najdluszy staz niemycia okien miala Kotka;)nic sie nie martw jesCze sie w zyciu napucujesz hahahaha
Nena u nas tez leje juz mam dosyc kisimy sie w domu i nudyyyy straszne
Wrozko zegar zaczyna bic tik tak tik tak
Zgredka jam miala 16 kg na plusie;)jescze 7 do zrzucenia ale sie nie stresuje poki karmie diety nie robie a jak w lutym wroce do pracy to podejrzewam ze kg same beda lecialy;)
ogladalyscie wczoraj uwage?bylo o dziewczynie ktora znecala sie nas swoimi dziecmi przypalala 2 letnia corke papierosami bila wyzywala itd normalnie sie poplakalam taka c....e to powinni kurde tortura poddac straszne to oj straszne c
pisalyscie kiedys o azja expres czytalam ze to wszystko jest aranzowane nie wiem ile w tym prawdy ale jak przeczytalam ile Szulin kasy za to dostalaa to szczena mi opadla=
*******Gang18+*******B -
Biedroneczka83 wrote:jak nie masz grubej to zwykła ja grzałam w piekarniku albo w mikrofli tak zeby było ciepłe ile wytrzymasz a potem pod kołdre i grzałam
Dzieki juz robie bo sie wściekne z tego bólu. Zrobiłam juz parówkę z rumianku ... mowię Wam jakby mi ktoś zagwarantował ze cos zadziała to jestem w stanie praktycznie wszystko zrobić ( co nie zagraża dziecku)Maniek
-
Blondik wrote:Lara, badanie w gyncentrum - dobry wybór. Może być mała obsuwa, ale max godzinę. Do jakiego lekarza Cię zapisali na usg? Najlepszy jest doktor Ilski
Następnym razem do niego się zapisz
dokładnie doktor Ilski jest naj mnie robił połówkoweBlondik lubi tę wiadomość
-
Lili, no jestem w szoku
gdyby nie to że ja na urlopie i mam dziś kiedy czytać to by było dluuugie nadrabianie
Kurcze, to nie chodzi o odpisanie każdemu na każdy post, bo sama jetem pewnie jedną z pierwszych, które tego nie ogarniają. Zdziwiło mnie tylko to, że pisałam kilkakrotnie do konkretnych osób i zero odzewu. Naszła mnie nawet głupia myśl, że to może jakaś zmowa, że w końcu zrezygnuje i sobie stąd pójdęAle ok, koniec tematu, teraz dostałam odzew za wszyyyyystkie czasy hehe, dziękuję
Nena, ja też do grona Kwok się piszę
To rekordzistka w przytyciu w ciąży jestem tu chyba ja - 25 kg !!
Lili83, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Lili, ja wczoraj też oglądałam. Standardowo zrobili też jak to zwykle program ueaga, nagonkę na pracowników socjalnych i to akurat gdy wczoraj obchodzilismy dzień pracownika socjalnego. Nie to że bronię tamtych babek, bo to co działo się tym dzieciom to przerażające, ale niestety, taka jest prawda, że podczas wizyt u rodziny przez ok godzinę nie da się wszysrkiego zobaczyc. Nie rozbieram cudzych dzieci żeby zobaczyć czy nie mają przypuszczalnie siniakow pod ubraniem. Jeszcze by o molestowanie posadzili. Szkoda, że od czasu do czadu nie pokażą tego co socjalnym udało się zrobić na codzień dobrego, bo pomaga się kazdego dnia. Ale oczywiście dzieci z wczorajszego programu szkoda i szok, że takie matki potrafią być...
-
Ala szacun za te 25 kg
A z tym pisaniem to taka prawda jak nie pisze sie codziennie i nie jest sie na bierząco to potem cieżko ogarnąć co kto pisał kilka stron temu. Ale jestem pewna ze każda o Tobie pamięta, a czuć sie pominięta prewnie tez każdej sie zdarza KWOKO -
No i dobrze, ze tu sie ożywiło, bo juz miałam czarne myśli ze wątek nam pada, a tego w moim stanie juz bym nie wytrzymała.
Wrozio, dzięki, ze pytasz, pisałam wcześniej, ze jestem mega zdołowana, ból nie puszcza, co chwile wyje, tęsknie i nie mogę sie z tym pogodzić. Ale jakoś musimy funkcjonować, choc jest strasznie cieżko. Gdy maz usłyszał, ze mowie do Kola, to powiedział mi ze ńie jestem sama. Ze gdy idzie spac, to tez mowi do niego tak jak to zawsze było, wola do łóżka itd. To mi daje sile, ze nie jestem z tym sama, ze on czuje taka sama żałość i widzę łzy. A taaaaaki duży facet. No cóż, miłości sie ńie da oszukać. Mam nadzieje, ze z czasem zacznie to mijać, choc nie zapomnę o ńie nigdy,nigdy!
My po spacerze, Anie udało mi sie uspac za drugim razem, o 14. Tak wiec w międzyczasie ugotowałam znów zupę krem z pomidorów, bo jest pyszna, a czas przygotowania to 30 min, jem juz druga miskę, a na drugie pulpety w sosie pomidorowym, ja z ryżem, Ańia z ziemniakami. Mam nadzieje ze zje.
Co do wagi w ciąży, ja przybrałem z Ania 11 kg i to było wystarczAjace. Mam nadzieje ze i teraz wiecej nie bedzie. Ale za to spotkałam sie ostatnio ze najoma, która jest w 14 tc i przytyła juz (UWAGA!!!!) 8,5 kg! Aż nie wierzyłam, poki mi ńie powiedziała, ze je co godzinę bo jej niedobrze. A dzis pisała, ze wymiotuje,ma biegunkę, poleciała do lekarza, dostała enterol. Ta stwierdziła ze jedzie do szpitala, z którego ja oczywiście odesłali do domu. Heh
Dziewczyny, ńie wiem do którego lekarza sie dostałam, bede wiedziała 2.12. Jacy tam sa lekarze? Chodzi mi o to czy tacy życzliwi, ludzcy, czy chamy?
Blondik, hmmmmm nie wiem co powiedzieć..... Stawiam na AZS, z tego co widziałam, a niestety leczeńie tego daje po kieszeni. Napisz mi na fb co wam przepisał, co mówił o Rufiku itd. Ja byłam u niego ostatnio jeszcze wiązy z Ania, gdy Kolo miał operacje na oko. Potem jeździł tylko maz. Czas spędzony u ńiego to normalny czas. Moze masz takie wyobrażenie ze dziwny facet, ale dobry specjalista, mam nadzieje, ze wam pomoże. Oby. Robił morfologię? Zbierał zeskrobiny?
Moje okna poczekają na moje lepsze samopoczucie, choc pogoda zachęca do mycia, ale cóż.... Mam je w Doopie.
Konwi, chyba bym ńie ogarnęła naszej dwójki, szkoda.".
Nenaa, dobrze, ze ci przeszło, nie zazdroszczę pogody, bo zawsze lepiej czas spędzić na powietrzu niż kisić sie w domu.
A my musimy podjąć decyzje o psiaku. Bo jak nie teraz, to pózniej bedzie gorzej....... Ciężka to bedzie rozmowa.....
Nie pamietam co jeszcze.... Idę sie położyć, poki szogun śpi, a ja mam powieki na pół oczu
Ps. A jak ja pisałam, ze nie odpisujecie i mnie zlewacie, to mi na hormony ciazowe KWOKI zrzuciły! Foch (z przytupem)!!!! -
Jej
Ja na chwile. Mam madzieje, ze wieczorem wiecej napisze.
Humor mma do dupy
Ala, zostan. Nie uciekaj. Chyba kazda z nas ma tak raz na jakis czas, ze czuje se olewana....ja ciebie czytam, ne awsE odpisze, bo pise z tel.lub ipada (zawsze) i zawsze z przerwami, na przewiniecie kupy, podanie wody, zabawe itp. Wiec czasem zapominam, lub mysle ze napisalam, a nie napisalam (niestety ne mam czasu na czyt.przed wyslaniem). Wspolczuje Wam, bo czesto mam literowki i musicie odszyfrowywac, aby zroUmiec o czym pisze
Psotko, ja mam duuuzo szaf...a miejsca malood weekendu bierzemy sie za porzadki, tzn.wywalamy zbedne rzeczy. Dzis maz mintuje komode z ikea, taka dluga. Bedzie stala we wnece za drzwiami przesuwnymi. Kazdy dostanie swoja szuflade na rekawicKi, czapki, hanki jakies ubrana z welny itp.
Ja w ciazy nr 1 przytylam..uwaga uwaga...40 kg! Wszytsko zgubilam w ciagu niecalych 2 mies. Kto mnie z kg przebije? No kto? Z L i H przytylam podobnie. Duzo. Kolo 20 kg po L po 2 tyg.juz nosilam ubrania przedciazowe....a po H nadal waze tyle co w dniu powrotu ze szpitala. Szlag mnie trafia. Do tego na dole brzucha mam fald, mysle, ze czeka mnie operacja
Weszlam, bi mialam cos waznego do napisania, a ze pisze z przerwami, to juz zapomnialam co to bylo. Lece obiad robic ahhh