X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mieszać kolorów nie umiem, byłaby masakra. Teraz, jak kupowałam revitalash, to w zestawie były maskara i primer i efekt Wow, choć to pewnie tez zasługa odżywki (wcześniej tez u mnie działała). Rzęsy przedłużała kiedyś (pierwszy raz juz w 2008 roku, kiedy robiło to tylko kilka salonów), potem przez kilka lat, co jakiś czas i zrezygnowałam, bo wkurza mnie konieczność uważania na nie, to, ze niszczą rzęsy (obciążają), No i czasu nie mam, zeby chodzić na 2-3 godz.

Zgredko albo Ty jesteś mega zorganizowana, albo ja w ogóle - z Twoich postów wynika, ze masz czas na wszystko: sprzątanie? Szycie, czytanie, kino, etc. a ka mam wrażenie, ze nie mam na nic...

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, my niedziela na wysokich obrotach. Rano kościół, później na na siłownię, później zamiana, ja do domu, mężu na siłownię ale dziad zabrał wózek!! A młody ani myślał usnac ani w łóżeczku, ani naszym łóżku, u Tymka czy na rękach.. Dopiero poszedl spać o 13 i spał do 15. Ja też się położyłam. Później poszliśmy na spacer - ja z dziećmi, mąż został się uczyć. Poukladalismy Lego. No a teraz szykujemy kolacje..

Zgredko, ładnie pospal.

Wrozko, bardzo pozytywne Twoje posty, lubię je!

Mnie siostra ostatnio zmieniła kosmetyczke, bo ona oprócz szycia jeszcze maluje.. Ona to ma tylko kosmetyki Mac i jakieś tam, zajebiscie drogie. Maniaczka jest, wg mnie na w nich ponad 10 tys.. No ale nie ma szczęście nieco taniej potraktowala i wypisala zamienniki. .

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• zgredka Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summi: moze to nieskromne, ale tak jestemzorganizowana, cenie w sobie te ceche. Wada jest to, ze nie umiem odpoczywac. Ja jak moja mama mecze sie bezczynnoscia. Szyje max.godzine dziennie, jak maly spi lub ma dobry humor i sobie lezy i patrzy. Sprzatam jak spi, a mala w zlobku. Czytam karmiac.

Wrocili, mala spi, maly spi, jak sie mala obudzi bedzie dramat to 24,maly tez,.jak on moze spac, skoro spal 12-16 wrr

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania spała od 12 do 15, mam nadzieje, ze ok 20:30-21 usnie.
    Ja leżę, korzystam z obecności małża w domu, (który i tak czas spędza w kuchni gotując) a teraz bawią sie lego.
    Za ok godzinę kąpiel, a potem juz przygotowanie do spania i Masterchef.

O matko, ile Wy kosmetyków używacie! W mojej kosmetyczce jest tylko tusz do rzęs. Słabo....

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow Zgredziu to Kostek pospal:)
    Ja uwielbiam podkład chanel ale obecie używam yves rocher i muszę przyznać ze jestem bardzo zadowolona z kremów tez. Szminki ostatnio w sephora kupiłam bo prosiłam o super nawilżająca bo mam wysuszone usta i ku memu zaskoczeniu Pani mi super doradziła wiec kupiłam tez fajny rozświetlacz... szkoda ze nie mam kiedy sie pomalować bom wciąż chora jak pies.

Konwi fajnie sie z mężem wymieniacie :)
    Ja dzis wyjęłam gwiazdę i swieci juz na oknie mężu kupił renifera i tez juz swieci na balkonie... jeszcze tylko choinkę muszę kupić i jakieś ozdoby bo chciałam białe w tym roku.
    Kocie to te same pluszaki co z biedry

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• LaRa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie Manku, przypomniałaś mi ze musze adwentownik wyjac upostaciować w oknie.
    Btw u nas juz zaczęła sie kolęda. Do świat tylko w weekendy a po świętach codziennie. Ja mam w połowie stycznia. Na kartonach....

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co to jest "upostaciować w oknie" Laro?

Moja nadal śpi, oj boję się boję, a mały po kąpieli, leży w leżaczku i kupę kręci
    dziś dałam słoiczek Gerbera, mniej smaczny, ale konsystencja lepsza, bo moje mielenie to jednak takie wiórki robi, muszę większą proporcję wody zrobić
    jutro skocze po Enfamil dla małej, to w Rossmanie kupię dla niego parę słoiczków, niech ma dziad jeden..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • justta Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mloda na zaparcia dla ciebie czy dla malej, bo jak dla ciebie to polecam sok jablkowy i czopki Eva/qu sa swietne naturalne i mozna w ciazy i podczas karmienia, dzialaja miejscowo na zasadzie bombelkow rozbijajacych ;-) nic nie przenika do organizmu

Zgredzia bedzie hardcore z mala jak sie obudzi o polnocy ;-) moj juz zasnal o 20, dzisiaj bez dzemki dlatego tak szybko, 12 godzin na nogach i 12 godzin snu to zawsze jego norma ;-)

Buziaki ide cos czytac bo jestem w d... z wszystkim

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak tak chodzi o mnie I zaparacia. Pije duzo plynow bo 1,5 litra wody plus kawa zbozowa I ogolnie czekolady nie jem czy tam innych zapychajacych rzeczy a mimo to mam no przepraszam bobki twarde boli I nie da sie wyproznic porzadnie ,bo przy odbycie tez mam cos szyte ehh I mam wrazenie ze pekam.

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    co to jest "upostaciować w oknie" Laro?

Moja nadal śpi, oj boję się boję, a mały po kąpieli, leży w leżaczku i kupę kręci
    dziś dałam słoiczek Gerbera, mniej smaczny, ale konsystencja lepsza, bo moje mielenie to jednak takie wiórki robi, muszę większą proporcję wody zrobić
    jutro skocze po Enfamil dla małej, to w Rossmanie kupię dla niego parę słoiczków, niech ma dziad jeden..
    Buabhuabhua durny słownik

Oczywiście chodziło o to ze postawić w oknie :)

Zgredzia, moze mała pospi juz do rana?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2016, 20:46

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DOstalam @. Pije wino. Nastepny cykl na straty bo bede w Pl a maz w De. Przyjedzie w moj 14dc wiec sie tknac nie dam ;) bo jeszcze chlopak z tego wyjdzie;)

ZGREDKA ja tez tak mam ze nie ide spac bo mi szkoda czasu.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testem nie ma się co chwalić. Trzy bielusienkie. Na szczęście już jest @ i zaczynamy od nowa.

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka, tak, są zabawki od jutra w lidlu i się wkufiłam, bo kupowałam duplo po 70zł a jutro jest po 50zł :/
    Spoko, że Twój sam z Łucją pojechał, mój by z Zuzią nigdzie sam nie pojechał.

jussta my zaczęliśmy jakiś czas temu remont w firmie (jedno pomieszczenie), on już dobiega końca i zacznie się szał w mieszkaniu, także o jakichkolwiek przygotowaniach do świąt nie ma mowy.
    Jutro nasza niania nie przychodzi a ja z Zuzią idę na cały dzień u rodziców, bo do mieszkania przychodzą hydraulicy, będą przerabiać grzejniki, więc spuszczą wodę i nie będzie się grzać, więc zamarzły byśmy tutaj.
    Obiecali że wyrobią się z tymi przeróbkami w jeden dzień, ale jak to wyjdzie w praktyce? W razie czego będziemy spać u rodziców.

Lara czasem po prostu nie ma siły na pójście do kościoła.
    Ja dzisiaj byłam z Zuzią i albo nie zwracałam uwagi albo nikt tym razem nie przewracał oczami. ;)
    A pisałyście żeby chodzić na mszę dla dzieci.
    U mnie w parafii, dwie uliczki dalej (widzę kościół z okna), jest taki proboszcz, że wszyscy stąd uciekają, z dziećmi tu ludzie do kościoła nie chodzą, on jest taki że na mszy ma być cisza grobowa, jak ktoś kichnie albo kaszle, to przerywa mówienie, sapie i robi się cały czerwony ze złości. Serio, nie przesadzam. :)
    Ja chodzę do innej parafii 1,5km od nas. I niby ta msza na którą chodzę jest dla dzieci, a tak nie wygląda, nie wiem dlaczego.

Nena bardzo dużo jestem w stanie zrobić przy Zuzi, daję jej np. szmatkę i ściera ze mną. :)

Młoda na zaparcia dla Ciebie śliwki suszone. Przegryzaj jedną co jakiś czas.

Wróżka a no święta w tym roku będziecie mieć na hardkorze. :D
    Jak ja wielkanocne w tamtym roku kiedy Zuzia miała 5 dni. A Franek miał 6 dni haha więc też miałaś wesoło. Widzę lubisz rodzić na Święta. ;)

Maniek powodzenia u laryngologa.

U mnie makijaż to podkład, tusz do rzęs, błyszczyk. Tyle. :)
    Cienie do powiem od okazji.
    I bez makijażu zdarzy mi się wyjść. ;)

cdn

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justta u nas też dzisiaj bez drzemki w dzień, ale spała do 8 (bo ją obudziłam, tak to by pewnie jeszcze dłużej spała!). Zasnęła gdzieś przed 21.

Kotka i Blondik, współczuję @
    Kotka a jak będzie drugi chłopak to co?

Ja po południu wypiłam polopirynę complex i spałam 2 godziny, gardło mnie trochę pobolewa i niewyraźnie się czuję. :/
    Teraz najadłam się czosnku i idę zaraz spać.
    Jutro wczesna pobudka bo "majstry" od grzejników przychodzą o 7.
    A my musimy sobie z Zuzią zapakować obiadek, trochę rzeczy i ruszamy urzędować u dziadków. :)

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KROKO a nic. Chlopaki tez fajne i dla D pewnie lepiej by bylo :), przynajmniej na poczatku lepszy brat :P. Pozatym chlopaki chyba mniej pyskuja i zawsz ekochaja mamusie ;). Ale z ciekawosci dziewczynke tez bym chciala :P

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do rana haha
    Na szczescie obudzila sie po 20, teraz jest usypiana i krzyczy i placze "mama" a moj z nia siedzi..
    Maly zasnal. Ja zaraz zabiore sie za ksiazke czytana w swietle telewizora..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • adulcova Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skoro juz mowa o plciach to ja bym chyba nie chciala drugiej dziewczynki :) - zle to brzmi.... Moze ktos mnie zrozumie - nie to, ze bym tak faktycznie nie chciala, ale juz dziewczynke mam wiec fajnie by bylo miec chlopca, o :)

I <3 German, Sewing and TSL!
    relgdf9hqgugqitx.png

• Lili83 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejol!

Nie bede juz pisala bo nie ma sensu co u nas ciagle to samo to dziecko nie daje sie odlozyc teraz spi na moich rekach (jak co noc zreszta)wszystko mnie boli najbardziej rece od trzymania w jednej pozycji:(dzisiaj probowalismy wszystkiego wozenie w wozku bujanie skakanie na pilce chustanie w maxi cosi potem fotelik na pulke lekkie bujanie noszenie steku kwieki bez konca nie ma szans zeby usnela przed 23 o co chodzi z ta godz to nie mam pojecia bylismy nawet u osteopaty nic nieprawidlowego nie stwierdzili:(juz wam nie bede trula bo jestem nudna ciagle to samo pisze:(ale musze sie wyzalic komus moj tez juz niewyrabia...

Justta kochana myslalam wczoraj o was!dzielna kobitka z ciebie!!!

Zgredka 4 godz=:O powiedz ze zartujesz zalamka totalna z mojej strony doszlismy z moim do wniosku ze dzieci robic nie umiemy bo nam same darciochy wychodza;)

nie pamietam co jeszcze pisac mialam padam buziaki dziewczyny

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili: tule kochana, pisz pisz nawet jesli to samo.. moj spi zazwyczaj donpokudnia ze 2h potem kolo 18, ale moge to przedluzyc lezeniem przy nim z cyckiem , dzis tak ladnie spal miedzy innymi dzieki temu, ale tez byl.zmeczony bo sie z nim bawilam wczesniej duzo
    Lili a chusta??

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 00:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredko probuje ale jej nie pasuje bo lubi pozycje na ramieniu wtedy wszystko fajnie widzi robi sie coraz bardziej kumata:(mialam sie pytac Zgredko co ile je Kostek w dzien a co ilew nocy?

jeszcze takie pyt spotkalam sie z opinia ze powinnam mala odstawic i dac mm wtedy bedzie spokojniejsza chcialam was sie zapytac co o tym myslicie?mojej szwagierki sasiadka miala podobna syt polozna doradzila przejscie na mm dziecko przestalo plakac jest spokojniejsze sama juz nie wiem:/

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
‹‹ 2159 2160 2161 2162 2163 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ