Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane. My na Podkarpaciu. Pizdzi dziś strasznie. Młody ma taki katar.. Noc słaba choć nieco lepsza nizc poprzednio. Mój chory.. Banki wczoraj mu stawialam, a o dzieciach zapomniałam w sumie.. Teściowa różne specyfiki mu podaje . Miod z zoltkiem i masłem i mlekiem. Cytryna z miodem. Napar z bzu i lipy. Plus syropy z sosny, itd. Oby pomogło.
Lili, gratuluję rozpoczęcia wieczoru o 20, gdy dzieci spia..
A tobie Zgredko współczuję usypiania.. A jak noc?
Beszko, dziś wracacie?
Kroko, też żem ciekawa czemu byłaś sama..
Adulcova a jak z mężem?
Nena, jak Diego? A Ty, dajesz radę?
Yas, a u Was co słychać?
Lara, smoku, Izo, Mari, kotka, Wrozko, blondik i reszta dziewczynek niech moc będzie z Wami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2016, 09:05
WróżkaZielona, Lili83 lubią tę wiadomość
-
Konwi, moje bąble tez zakatarzone, a juz było lepiej, Fuck
Adu, właśnie, jak z mężem?
Blondik, testowałas, bo czytam z tel i może mi umknęło...()co do rak to ja mam tak straszne, ze wstydzę sie pokazywać, No, ale powinnam brać euthyrox...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2016, 09:49
-
Noc dobra, mala juz jakis czas przesypia cale. Maly z raz sie budzi na karmienie, w ogole on lubi pospac rano..
Pospaly do ok 9.
Do zlobka dzis nie pojdzie, bo sie do Lili zbieramy. Tylko jeszcze z psem musze wyjsc a nie mam jak..
Konwi: zdrowia dla meza
Ja to nie pamietam kiedy u nas nie bylo kataru..Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2016, 10:24
-
Macham miedzy swietami a sylwestrem tesc wyssał ze mnie całą energie życiowa
ale dziś sobie odbije zaraz jade z dziewczynami do moich rodziców
wczoraj w goście wpadli do tesciów chrzestna Zuzi z zasmarkanymi dziecmi wrrrr tzn najstarsza ma 24 lata najmłodsza 3,5 -
Hejka melduje tylko ze zyje nic nieodpisze bo nie poczytam nawet,M w domu a nie mam sily na nic, torba spakowana i 10 na porodowke, oby wytrwac, aha i ja lubie ubrania z pepco i lidla to juz uwielbiam
buziaki milego dnia
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Hej ja szybko bo zaraz szczepienie ;(
Kroko tez kupuje w lidlu i od Was masę rzeczy kupiłam z forum nie mam z tego porodu kompleksów Ty tez nie miej wszak "nasza" Zuzia ma najpiękniejsza czuprynę na forum takze nie pier***ol o ubraniach bo ona jak z żurnala wyglada.
Zajechana jestem po świętach nikt nie pamięta zem w zaawansowanej ciazy każdy przyłazi usiądzie i czeka az obsłudze potem Saną posprzątam itd... wczoraj mega skurcze miałam juz myślałam o IP dzis tez czuje a jeszcze czeka mnie popołudnie z jagoda bo maz w pracy .... a i na dokładkę włączyłam pranie i pralka chyba sie spier**** a ... takie niespodzianki.
Adu maz zły pewnie bo moze chciał sie przytulić popatrzeć a wyszła aferaKrokodylica lubi tę wiadomość
Maniek
-
Konwi nie gadamy, wszystko zmierza ku zlemu raczej wiec nie chce drążyc tematu.
Wiec jak widac nic nowego u Nas to nic nie pisze w temacie.
Mloda dostala wczoraj 1-sze duplo od kuzynostwa, jakos sie nie zakochalamoze dlatego, ze klocki nie sa jej obce z tym, ze ma te najzwyklejsze z wadera, a one nie maja zadnych cyferek itp, ale mysle, ze poki co nie zwraca na to uwagi.
Pozbieralam dzisiaj kilka rzeczy dla tych biedotek - mam wózek, leżaczek, kilka ubranek, komode z przewijakiem. Az wraca wiara w ludzkosc -
A w ogole wlasnie mowcie jak tam dzieciaki czy z prezentow zadowolone i co dostaly?
Domi dostal wielka koparke i wszystko inne przestalo istniec. Dostal tez tablice maniupalacyjne (dwie, jedna kupiona jedna robiona) ale po koparce to jak mowie, nic sie nie liczy. I ciastoline z akcesoriami-
- I tu wam opowiem jak sie strachu najadl. Lepil sobie costam a ja mu zaczelam wyciskac tasiemke ciastoliny. Zawalu prawie dostal ze strachu! Zaczal krzyczec z przerazenia! A potem ze "Waz"!!!
Nijak nie dalo mu sie wytlumaczyc ze to nei waz. I patrzecie jak to gleboko siedza w czlowieku takie atawistyczne instynkty. Przeciez nikt go nie straszyl wezami ani nie mowil ze one sa zle. -
Kotko,
Zuza dostała duplo: zamek Zosi, kemping, ciężarówkę, domek, przygodę na rybach, ciężarówkę i warzywniak - bawi sie i nauczyła sie mowić : lis, dżem i wilk;)
Oprócz tego lalkę z samochodem i edukacyjne puzzle, książeczki. Toska lalkę, taki trojkat drewniany z tablica, lusterkiem, duplo, jeździk, lalkę i piłkę..,na razie raczej Zuzce zabiera..,
Adu, oby to przejściowe problemy..,
Manku, jak Cię rozumiem - mój maz świętował, a ja z dziećmi non stop -
Ja juz pisalam kiedys co moja dostala - kuchnie z wyposazeniem (cholerstwo skladalam 2h od 24 do 2!!!) + mikser, toster i czajnik. Niespodziewanie od moich rodzicow domek peppy i szkołe peppy i od pra babci slodycze i lalke barbie, ktorej niecierpi
i od kuzynostwa te duplo
Takze teraz uzupelniamy 3 serie - duplo, tefala i peppydobrze, ze niedlugo urodziny, ale skromne, bo nie bedziemy w pelnym skladzie- moj tato w trasie.
-
Melduję się po powrocie od Lili
Była bardzo fajnie, dwie godzinki strzeliły szybko, objadłam ich (wiadomo na Ślsku nie wypuszczą Cię bez zjedzenia ruuulady)
dzieci była 5 i szóste w drodze, bardzo fajnie, ahh gdybym miała takie koleżanki w Krk, to bym codziennie się wpraszała i zapraszała do siebie..
Mała się rządziła, zabierała zabawki, Leonek grzeczny, ma śliczne blond włosy i jasne brązowe oczy
Jadąc bałam się o czym to będziemy mówić, w końcu znamy się tylko z netu, ale było bardzo fajnie, rozmowa płynęła wartko, wiadomo przerywana ganianiem za dziećmi
Naprawdę polecam
następny przystanek Adulcova i Laura
Łucja dostała dwa duplo od babci, książeczki Peppy i książkę "rok w lesie" a i Domino
a mały dostał gryzaki 2
i tyle
ja dostałam jeszcze kasę i na dzieci, więc zraz zaszaleję w księgarni netowej i jej zamówię coś, kocham książki !
aha LILI wyślij mi potem foty, które brat nacpykałWiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2016, 17:44
Smoczyca1, LaRa, Blondik, Krokodylica, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Hi,
Szcześliwie dojechaliśmy
Zaraz cos zjemy i jedziemy do Agaty i ikei. Musze kupić Ani dywan do pokoju.
Zgredzia, nie mogę sie doczekać
Adu, współczuje sytuacji. Ale maz definitywnie sie spakował i wyniósł? Bez sensu.....
Kroko, co z Twoim? Tez ma focha?
Prezenty: Ania sklep z wózkiem, kasa. A ja złote kolczyki i suszarka z dyfuzoremprezentów nie mieliśmy sobie robić wogole....
Manku, No cóż.... Widzieli ze dobrze śmigasz wiec siedzieli i czekali na obsługę.... Trochę przykre, a co malz na to? No i jak siostra małża?
A po świętach..... Przybrałam z 10 kg i ścięłam drastycznie włosy, do brody. Cieżko mi sie przyzwyczaić ale jest coraz lepiej
-
Leoska prezenty: rowerek trzykolowy klocki drewniane, bak od babci, dewniany sorter arka noego i kasa a my sobie nie robilisy prezentow, dostalam od tesciowej branzoletke srebrna super a od szwagierki chuste kolkowa, taka jaka chcialam cudna jest, material w smoki, zakochalam sie w tym
no i slodycze od reszty u nas to glownie slodycze pod choinke taka tradycja
No,odppczywam ile,wlezie, dobrze ze moj jest, to mega pomagazgredka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
My po szczepieniu płaczu było ze looo ale przy ważeniu samo ukłucie nic
No wiec szwagierka brzydka jak zawsze i głupoty tylko gada ( maz jej w koncu powiedział ze jak bedzie miała swoje dzieci to bedzie miała prawo głosu) jej bezzębny chłop wylał mi kawe na dywan ( wraz z fusami- bo z ekspresu nie lubi) .... boszze okropne te święta były. Jedyne co super to ta pasterka.
Mężu ciagle mi mówił żebym sie poszła położyć pfff tylko ze nawet jemu sie drinków gościom robić nie chciało tylko oczywiście ja musiałam robić tez za barmana.
Jutro moja mama znów przyjedzie. Mam nadzieje ze etap docierania sie mamy za sobą.
Jagida dostała trochę ubranek, lego duplo, kasę,lale,książeczki i puzzle.
Lara poka sie w nowej fryzurze.
Zgredzia szkoda ze do krk tak daleko bo byś sie nie opędzila od nas:)
Beszko to Ty tez zero odpoczynku.
Wróżko Damo lub ktoś kto pamięta co trzeba do szpitala zabrać??? Bo ja mam amnezje.Maniek
-
klikam szybko bom ledwo zywa;)
Spotkanie udane obawy tez byly jak u Zgredki a gadac bylo o czym hahahh zdj oczywiscie przesle tylko mi wstyd bo Zgredka prezenty przywiozla a ja nic nie moalam dla lucy i Kostka:(do tej pory nie moge sobie darowac ze nie pomyslalam....
Zgredko zostala jeszcze zatyczka do Lucy bidonu jak moj brat brdzie w Krk to ci poda;)
Moja bratowa mowi ze fajna i zakrecona z ciebie kobita:)a najbardziej podobal jej sie tekst jak Luca wpadla na Kostka;)
Leo dostal pociagz ikei i duzego misia plus pieniazki
Sara lalke Metoo z jej imieniem malego aniolka i domek dla lalek (promo w makro wiec mams kupila choc jest jeszcze za mala)
*******Gang18+*******B