X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2016, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara foty fryzury!
    Lili i Zgredka foty ze spotkania!
    Biegusiem!

U nas wporzo, obżarliśmy się churros z gorącą czekoladą dzisiaj bo impreza na wsi była ;) Gruba żem jak orka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2016, 21:51

Krokodylica lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2016, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie Lara dawaj foty
    U mnie wszysxy spia, od dwoch dni jeat ciezko z malym cyc i odrywa sie nagle chce wstawac wiec ja pcham cyca ten zasysa i znowu ucieka i tak ze 4x co trwa ponad godzine

Od jutra randkowanie z laktatorem..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2016, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK ja mialam tak. Dla siebie 3 koszule karmienia w tym w jednej rodzilam ,kapcie ,skarpetki I jeden recznik kapielowy . Woda z dziubkiem z 2 szt .Majtki siateczkowe tez sie przydaly ,stanik do karmienia mialam. Sweter badz szlafrok jak kto woli. Szczotka do wlosow plus kosmetyki do kapieli ,dezo w kulce ,gumki do wlosow , nakladki do karmienia wzielam . Przybory do jedzenia kubek itd. Podklady seni na lozko niby daja szpitalne ale ja mialam swoje I dobrze bo zmienialam kiedy ja chcialam a nie prosilam sie o to polozne. Wkladki laktacyjne kilka sztuk, 3 tetry ,pampersy mala paka I chusteczki do pupy plus krem ja mialam linomag zielony I bephanten extra I tyle styklo wiadomka ladowarka do fona dokumenty wszelakie ciazowe. Ciuszki mala miala szpitalne. Podklady poporodowe te podpachy dawali w szpitalu .
    Troche chaotycznie napisalam chyba heh.

MANIEK lubi tę wiadomość

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2016, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    Kroko ty tu nie lajkuj a pisz czemu bez męża pojechałas? He?

Justa odpoczywaj ile można kochana

Ajj przepraszam ale czytam Was z tel a najlepiej się pisze z kompa.
    U nas lekka masakra, ja dzisiaj w pracy byłam tylko chwilę a potem w domu pod kocem. Kurka wiedziałam że tak będzie. Wszyscy na święta charczeli i smarkali i się zaraziłam. :/ Zuzia cały dzień miała lekko podwyższoną temp, na szczęście humor dobry, ale jeść nie chciała więc nie wiem czy gardło jej też nie boli jak i mnie. :/
    Jutro też nie wiem czy pójdę do pracy, wolę zdusić dziadostwo w zarodku, niż później chorować 2 tygodnie.
    A że to koniec roku to roboty w firmie mam od groma i takie wolne mi teraz nie na rękę. :/ ale może się wyrobię, najwyżej posiedzę nad papierami którejś nocki.
    Do tego zepsuł nam się na firmie ekspres Saeco za parę tysięcy. Kuźwa kupowałam go na allegro i teraz trzeba pewnie będzie odsyłać w Polskę na reklamację. Mam nadzieję że nie będą z tym robić problemów.

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2016, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bez męża byłam u rodziców bez większych podtekstów :)
    Aktualnie akurat nawet się do niego odzywam. :P
    Po prostu ja poszłam z Zuzą na spacer i wstąpiłam do rodziców a on został leżeć do góry brzuchem i oglądać tv.... (ze spaceru przecież mogły by go rozboleć nogi :P ).
    Wybaczcie, jutro w końcu odpalę kompa i odpiszę więcej.

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2016, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do dawania sobie z mezem prezentow to my w tym roku tez nic. Tzn ja nic nei dostalam bo sie niby umawialismy ze auto kupujemy sobie pod choinke.
    I powiem wam ze jest boskie! Nie oddam za zadne skarby swiata. Albo to albo zadne inne! Mieszkac bym tam mogla ;). MANIEK to chyba ty pisalas ze bede zadowolona z takiego auta no i nie mylilas sie!

MANIEK, Krokodylica lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2016, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozumi, ze Manius zapytala co do szpitala, a ja oczywiscie po lebkacj czytajac nie zauwazylam
    Dla mnie najwazniejsze byly majty siateczkowe i wklady bella, majtki mialam 2 pary i stale pralam (byl upal) no i min paczka wkladow, bo czasem w szpitalu deficyt
    Do tego oczywiscie koszule (milion co chwila wymienialam) zel pod pryszmnic, moze byc dla babek po porodzie, szczotka do zebow i pasta :-) mozna laktator dla pobudzenia laktacji, cos do czytania no i komorka z ladowarka i netem! Woda tez!
    Dla malej ubranka (mi dowieziono bo pierwotnie mialam miec szpital gdzie dawali, ale tam nie bylo miejsca) chusteczki i pieluchy

Kroko: kolesie tacy po prostu sa chyba, pierwsze o czym pomysla w wolnej chwili to odpoczynek, a my? Jakie zadanie wykonac
    Zdrowia zycze!
    A jaki ekspres masz model

I Blondik! Przywoluje Cie do porzadku! Pytalam o ekspres!

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • adulcova Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2016, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko a nie masz po prostu potwierdzenia zakupu i zadzwonic do SAECO i wysłać bezposrednio do ich serwisu? Tozto normalna sprawa.

I <3 German, Sewing and TSL!
    relgdf9hqgugqitx.png

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo dzieki dziewczynki za odp muszę spisać na kartce i odfajkować co juz mam, wczoraj robiłam zakupy w necie materacyk pościel kosxule do karmienia jeszcze pare drobiazgów zostało.
    Coraz bardziej przeraża mnie mysl czy dam sobie rade.... kolega mi wczoraj zadzwonił ze zna fajna babkę nianie w razie W mam zadzwonić takze tym sie pocieszam.

Tak Psotka ja Ci pisałam duże auto to super sprawa przy dziecku i gdy musisz robić spore odległości lub często wakacjujesz:) a jak sytuacja z mężem?
    Blondik no wlasnie zaserwuj kawe :)
    Kroko Twoj maz to kanapowiec :) chyba ze styrany praca i spacer odpuścił.... dobrze ze sie u Was nieco poprawia bo styczeń tuż tuż a Franek czeka gdzieś w kosmosie na odpowiednia chwile.

Idę polezakowac bo noc taka sobie, gruba jestem juz i czuje sie jakbym maratony codziennie robiła.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2016, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo po świętach.
    My dzisiaj w końcu wracamy do domu. U mamy dobrze ale wiadomo że w domu to w domu. U nas trochę też napięta atmosfera. Wszystko przez dziewczynę brata. Siedzi taki darmozjad. Uczepila się i chyba myśli że my ja wszyscy utrzymywać będziemy. Nie pracuje bo nic jej nie pasuje- chyba by dyrektorem od razu chciała być. Ehhhhh wkopal się ten mój głupi brat w gówno po uszy. A na drugi dzień świąt przyszli do nas razem z jej rodzicami. Moja babcia to mało zawału nie dostała bo myślała że się zaręczac będą czy co. Na szczęście nie.

Manku gdzie będziesz rodzić?? :)

• zgredka Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2016, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wlasnie na ddtvn ogladalam o modelowabiu tlustej sylwetki i najchetniej zalozylabym gacie z gorsetem (swoja droga chyba mam ten sam model) na to body a na to jeszcze sukienka..
    Godzine sie ten post pisal a to kurze prasowanie kp (nue butla, musze po jakie mm skoczyc poki co z cyckow nic nie poleci,skoro maly przyczepiony do nich) teraz inhalacja i kawa i zostanie mycie ppdlog

Maniu: lez

Izo: ale poki co to jego dziewczyna? Jeszcze wiele moze sie zmienic

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2016, 11:31

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2016, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

Manku, lez odpoczywaj ile wlezie.
    My po spacerze z psem ale tak wieje ze chodziłyśmy tylk 40 min i na tym koniec bo sie nie da....zaraz spróbuje uspac Anie bo musimy wrócić do codzienności a nie chodzeniamspac o 15-16 a potem 23. Nie wyrabiam. Trzymajcie Kciuki

Kroko, w karcie gwarancyjnej powinny być adresy serwisowe.

Nim skończyłam to pisać dziecko usnęło :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pralka smiga juz drugi raz. Poodkurxalam poscisgalam pościel po gościach trochę ogarnęłam chatę. Potem do lidla bo zero owoców w domu a lubie dać jagodzie owoc popołudniu jeszcze pościel w lidlu kupiłam bo lubie ich jakość i wzory fajne.
    Ledwo dysze, miałam zrobić zupę tzw wiosenna lub śmieciowe kto jak woli :) ale strasznie nie mam sił i chyba pogłoduje.

Zgredko takie gacie to i mnie by sie przydały.
    Izo no wlasnie narazie dziewczyna jest nadzieja :) ze przestanie nią być. Bede rodzic na brochowie tak jak ostatnio. Czemu pytasz?
    Lara u nas wczoraj taka wichura dzis juz fajnie i słoneczko.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2016, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara Lili tez ostatnio spac nie chce nieraz już Zuza spi a ta szaleje jeszcze :/

płacze wieczorami nie chce spać u siebie ach

ja po świetach wszystko byłoby super gdyby nie tesc jak zwykle :/

Sylwestra wolałabym spedzić w domu

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2016, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No MANIEK teraz to bez problemu zmienie pieluche czy ubiore dziecko w aucie juz nie mowiac o tym ile tam wpakowac mozna ;D a do tego bardzo wygodne odseparowane siedzenia.

LARa 40min to i tak dlugo!

Moj sie tez w swieta rozregulowal i idzie spac o 13:30, wstaje o 16tej i spac dopeiro o 21szej.

IZOLEC a kim ta dziewczyna jest z wyksztalcenia?

Co robicie na Sylwestra???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2016, 14:08

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2016, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra jaką mam dzisiaj kapuścianą głowę, przyszłam do domu o 14, bo byłam przekonana że jest 15 i niania idzie do domu. W ten oto sposób mam godzinkę na leżenie pod kocem.
    No to myślę, zrobię sobie herbaty z sokiem malinowym, i wlałam sobie zamiast soku mleka do tej herbaty. Dobra ta bawarka. Hehe mózg mi się wyłączył czy co.

Zuzia wstała rano z dobą temperaturą i przez dzień też ok, ja w sumie też dobrze, gardło nie boli, tylko odkąd wstałam co rusz kręci mi się w głowie.

Chyba po 15 zabiorę Zuzię do sali zabaw, bo nie była dzisiaj jeszcze na zewnątrz, to się po drodze trochę przewietrzy.

Idę Was czytać.

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2016, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nena Orko ;) u nas Mikołaja nie było, bo wiedziałam że będzie wrzask.

Beszka i jak wichura, poniszczyła coś?

Blondik współczuję @ :(
    Ręce smaruję czym popadnie, dłonie mam ładne, nie spierzchnięte, ale smaruję kremem bardzo często.

Kotka fajnie że piszesz co u Ciebie i nie uciekasz z forum. :)
    U nas się prezentów pod choinkę nie robi, tylko na Mikołaja.

Młoda ja nie mam płyty indukcyjnej więc nic nie doradzę, mam zwykłą kuchenkę na gaz (chciałam taką, aby móc cokolwiek zrobić w domu gdy braknie prądu).

Konwi jak u Was ze zdrowiem?

Biedro jak ja nie cierpię jak ktoś do nas w odwiedziny przychodzi chory. :/

Zgredka zazdroszczę że Łucja przesypia całe nocki. :)
    Gdzie zamawiasz książki w necie?

justta oby do 10tego :) trzymam kciuki :)

Maniek a czemu mąż nie pomaga Ci w przyjmowaniu gości? Łopatą w łeb i niech robi te drinki.

Lili i Zgredka, super że udało Wam się spotkać. :)

Lara pokaż dywan dla Ani. I nową fryzurę. ;)

W ogóle pokażcie dziewczyny pokoiki dzieci, bo niebawem będę Zuzi urządzać, może coś odgapię. ;)

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2016, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka a jakie macie to auto bo nie pamiętam?

Zgredka saeco office czy jakoś tak.

adulcova dzisiaj dzwoniłam do tej firmy i mam im wysłać ten ekspres, tylko to jest dość duże bydlę, my wyrzuciliśmy pudełko i trzeba to jakoś porządnie zapakować i wysłać. Nie chce mi się i tyle. :) Ale jak mus to mus.

Maniek tak, on to zdecydowanie kanapowiec.... Sid leniwiec.
    Na Franka to już nawet nie liczę, 13tego stycznia mam wizytę u tego dr w sprawie torbieli (miałam mieć 23ciego grudnia na dzień wcześniej dostałam miesiączkę...).

Izolec ale jak to, dziewczyna brata mieszka z nim i jest na jego utrzymaniu? A z rodzicami na Święta przyszła bez zaproszenia? Ciekawe.

Lara Zuzia od pewnego czasu w ogóle nie śpi w dzień.
    Niania też już jej nie kładzie na moją prośbę.
    Wieczorem zasypia dużo lepiej i o 20 / 20:30 a nie 21:30
    a rano śpi do 7 / 7:30

My niby na Sylwestra jesteśmy zapisani na bal, będzie brat z bratową, szwagier z żoną i dużo innych znajomych.

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2016, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas koszmar dziewczyny.Siedze i wyje.

Przebierałam teraz małą z kupki i patrze a tam nad odbytem druga dziurka i też sączyła się z niej kupka ;( matko to jakaś wada pewnie ;( tak się boje ,że będzie musiała mieć jakieś okrutne badania albo operacje ;( jutro lekarz...żyć mi się odechciewa wiem,że nie powinnam panikować ale nie potrafię ;( Spotkała się któras z Was z czymś takim? Czytałam,że to jakaś zatoka skórna są zdjęcia na google

Sory,że tylko o sobie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2016, 14:52

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2016, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda wierzę że się boisz, też bym się bała.
    Postaraj się uspokoić i poczekać co powie jutro lekarz.

‹‹ 2202 2203 2204 2205 2206 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ