Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lara apropos ogrzewania gazowego deweloper takie zrobil bo jest najtansze w robociżnie ale licze na to ze acie cieniutkie rurki i dobrze ocieplony blok wiec nie powinoo drogo wyjść mój dziadek ma gazowe w miesiacach ziomowych płaci ok 500zł miesiecznie niestety
ja nadal chora wczoraj 39 stopni dzis rano 35,8 mąż ogarnia dom teraz na zakupy pojechał i do apteki a sam bidok ledwo chodzi tak go kregosłup boliBlondik lubi tę wiadomość
-
Hej zabije się chyba.
Jagoda 3 noc spi na mnie..kuźwa nawet nie obok przytulona tylko NA MNIE bo inaczej drze się jak opętana...Boże niech te zęby już wyjdą bo się wykończe. Gorączke ma w nocy a od rana wszystko ok i ok 18:00 znowu zaczyna się meksyk. Nie moge odejść na sek musi być do mnie przytulona wszędzie muszę z nią isć nawet po książeczkę i ja muszę czytać..ojciec może nie istnieć ba nawet jak chce ją pogłaskać to krzyczy zdenerwowanie NIEEEE.
Do tego mąż mnie wku****ł wczoraj wieczorem. Jeszcze mnie nie przeprosił za poprzednią wpadkę z prasowaniem a już kolejna gafa. czasem myślę że oni faktycznie mózgów w domu nie używają.
przepraszam że tak tylko o sobie...
Kroko mam podobne podejście do pokoju i urodzin:) U mnie żyrandol w kształcie motyla jest szafa zabudowana stolik i łóżeczko na podłodze dywan z motylkai. Ściany w kolorze pudrowego wrzosu ( wygląda w sumie jak biały).
Maniek
-
Maniek łącze sie w bólu...choc u nas chyba ciut lepiej. Zosia ma zapalenie dziąseł prawdopodobnie od wirusa (gardło, wysypka na brzuszku i kaszel plis te dziąsła) choc teraz tylko dziąsła plis wychodzące wszystkie 5 (chyba 5) Ale tez tylko mama i wszedzie za mna łazi i wola op op zeby ja wziąć na ręce. Dzis juz jej zębów nie myłam rano bo na widok szczoteczki ryk
A ja rano takiego orła wywinęłam na schodach ze szok, nie myslalam ze jest az tak ślisko czekam na sińce teraz na dupie! Alc
Kotka mamy to samo z książeczkami jako ze ja znam większość na pamięć jak zaczynam jakas recytować zoska wola ze to jajko albo kula(kura) czy ziaba i biegnie szukac książeczki
A ja znam dwóch hydraulików i niezle cicha sorry monterów instalacji sanitarnych
Biedro współczuje i zdrowia!!!!!!
Młoda dokładnie idz i sie poradź co do tej główki...u nas chyba nie było z tym problemów bo Zosia spała jak ja położyłam co noc w innej pozycji a w dzień tez układałam zrolowana tetrę w ta strone która bardziej "lubiła"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2017, 13:47
-
Konwi u mnie noc tragiczna, darła się jak opętana.
Damo masz racje idz do rehabilitanta, bo może być z tym kiepsko. Tzn u nas bylo - Ada miala jeden ulubiony bok, przez co nabawiła się spłaszczenia główki. Co prawda ja to korygowałam, ale wiadomo, nie na każdym kroku idzie to dopilnować. Glowa co prawda jest już normalna, ale lepiej zapobiegać niż leczyć.
Zgredka powodzenia z barszczuchem.
Psotko ja tez wroce do biegania, ale musi zejść śnieg . Racja, najtrudniej wyjsc z domu, mnie pozniej nie chce sie nawet wracać.
Co do przystojnych hydraulikow... No u mnie to same antyseksy Takie jak opisala Zgredka.
Biedro zdróweczka po raz kolejny!
Maniu oby szybko przeszło Jagodzie i mąż niech siegnie do szuflady z mozgiem (moj w sumie tez by mogl).
Bylam w Ikei, kupilam malej stolik i krzeslo.. Kurfa, myslalam, ze one beda białe-białe, a one są biało-maziaste. Fuck, nie pasuje mi to jak cholera...
W nocy zerknelam na str zary (siedzialam do 2:30, bo Ada tak sie udzierała) i zamowilam kilka rzeczy. Zaplacilam ok 150zł, ale wycwaniłam się, bo z odbiorem w sklepie - jak cos bedzie liche to od razu oddaje, a najblizej do Zary mam 15km wiec nie bede placic za wysylke i jeszcze jezdzic zwracac.
Dostalam sie do testow na StreetComie - testy wedla nawet bym nie wiedziala, gdyby nie mail, ze kurier mi pake przywiezie pierwszy raz w zyciu, szok
Okej, uciekam, bo mloda ma znowu hard day... Jeszcze Męzu dzis przyjezdza to juz pewnie w ogole bedzie meksyk. -
Zamiast sie położyć to zrobiłam ciasto drożdżowe z białym serem i rodzynkami dla męża który kompletnie mi nie pomaga....
Zgredko dobra zmiana ....
Smoku uważaj bo teraz można sobie krzywdę zrobić . Oby siniaki sie nie pojawiły. U mnie tez słyszę tylko " hopa" na ręce a odmowy nie przyjmuje do wiadomości.
Adu daj znać jak zakupy. Ja dzis w pepco kupiłam strój wróżki na ten bal dla Jagody... pytanie czy ona to założy.
Biedro zdrowka.
No wlasnie Nena gdzie Ty?
Blondik jak Madzia?
Zgredka i jak obiad?Maniek
-
A moj synus nie chce/nie umie spac z nami. Moja mama to mi nawet wyrzuty robila ze jak dziecko chore to z nim nie spimy, ze wzielabym go do lozka no.
Ale on nie umie. Probowalam pare razy wlasnie jak chory byl to on nie wie co tam ze soba zrobic.
ale to chyba dobrze -
Maniu: obiad zrobił mój, bo wrócił wcześniej.. mniam i mała się zajadała co chwila mówiąc "jajo"
Kroko: oby to tylko zęby, zdrówka!
ja przytargałam wzystkie ubranka małej i małego i wystawiam na olxKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Konwi to krem z cukini i ogorka zielonego szklarnia poprostu do cukini dorzucam ogorka pokrojonego np w kostke gotuje i miksuje;)
Adu zupy krem to roznie raz z grzankami raz z groszkiem bagietka2 o albo z tostami:)
Zgredka moj tez mi ostatnio powiedzial ze tylko jajaja no ale skads to sie bierze nie?kto wstaje w nocy kto sprzata gotuje itd mnie tez siedzenie w domu frustruje
poka co tam masz po Lucji od rozmiaru 74;)
*******Gang18+*******B -
Joł,
Jestem, żyję, ale co to za życie...
Napierdziela deszczysko okrutnie cały wczorajszy, dzisiejszy, jutrzejszy (taka prognoza) dzień. Wilgoć, zimno jak cholera.
Siedzimy z Młodym w domu, ocipieję już dokumentnie. Dziecko moje ma motor w pupie, pieprzem posypany do tego ten motor chyba, nie usiedzi, szaleje, znęca się nad matką. I taka panorama.
Zdrowia dla wszystkich!
Buziole
adulcova lubi tę wiadomość
-
Byłam na crosie, ledwo żyje..
Znowu dzień na wariackich papierach..
Nena, chyba Wy już nie usiadziecie czasem chyba, taki typ..
Młoda, super ze juz lepiej się czujesz.
Cdn nie mam weny
Lili, nie chodzi o to, że się zalisz.. Doskonale cie rozumiem, też tak miałam -
U mnie po 7, ale oczywiscie tylko ja wstalam, moj dalej spi, bo przeciez ja moge wstac..
Wybieram sie dzis na pilates, a potem moj na te zabawe z mala (moze wtedy zrobie sobie z malym drzemke),
A maly wczoraj zasnal po 23 u co najlepsze probowalam go uspic ok 23 wlozylam do lozka i daje kp a ten skacze rzuca sie, wiec wychodze z nim i mowie, ze moze za godzine dwie zasnue, klade go na macie, a ten posiedzial z dwie minuty i placz, wiec znowu kp i zaraz zasnal..doliczylam do 90 (tak sobie licze jak go na uspienie karmie co by sie nie nudzic)
Nena: a wez opisz jak to wyglada, co Twoj robiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2017, 08:27
-
Siemaneczko.
My z Zuzią już odwiedziłyśmy rossmana. Ja pierdzielę co się upchałam ten wózek, chodniki takie ośnieżone, mnóstwo błota pośniegowego, teraz bolą mnie nogi i ręce.
A teraz jesteśmy u mojej mamy, ona bawi się z Zuzią a ja piję herbatę.
Niedługo trzeba się zwijać z powrotem do domu.