Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się z łóżka z kubkiem herbaty mietowej.
Ale mi niedobrze.
Najadłam się na noc wędzonej ryby i teraz mam.
Cały dzień będzie do d*py.
Zuzię wysłałam do ojca i oglądają razem bajki...
Mam nadzieję że niedługo wstanie i da jej śniadanie bo ja nie ogarniam rzeczywistości.
Buuuu -
Siema my padnięci. Zuzia płakała cała noc buu mnie boli gardło i głowa i zaczyna die katar ... chyba Jahoda mi sprzedała bo ma katar. Przedpołudnie wspaniałe poprostu... kazaliśmy jagodzie posprzątać zabawki i darła sie 2 godz ... nie posprzątała ... zjadła kluski i zasnęła. Klęska wychowawcza nasza ... a wina babci bo juz umiała sprzątać bez większych awantur i po 3 tyg z babcia mam rozpuszczone niesłuchane dziecko.
Odmeldowuje sie póki starsza spi a tsta mała bujaManiek
-
A ja mialam drzemke 2h, szal. Teraz mala w foteliku swoim je zupke. Maly podziobal obiad. A i ja zupe zjadlam..
Kroko: uznam to za pytanie retoryczne
Kuruj sie.
A tak a propos to ja w ogole ludzi nie zaczepiam, ani w zlobku ani na placu zabaw..hmm
Maniu: zdrowia dla wszystkich -
Hej
U nas ciezko
Domi chyba ma bostonke ale nie jestesmy pewni. Temperatury juz raczej nie ma ale wysypalo go kolo ust i pojawiac sie zaczynaja pecherzyki male kolo dloni a na stopy mowi aua. Jest okropnie marudny.
W przedzkolu jest dziewczynka ktora drapie i Domi wiecznie podrapany chodzi. Teraz go wysypalo kolo ust. A do tego zacial sie wczoraj moja maszynka....chcial sie golic jak tata i gdy na chwile sposcilam go z oka to sobie rozcial warge...Tak wiec wyobrazcie sobie jak on teraz biedak wyglada . Do tego leje mu sie z nosa i straszny slinotok ma.
Wczoraj tez wylala nam pralka wieczorem.
W nocy spi w miare ok. Wczoraj musialam dwa razy wstawac bo beczal ale dzisiaj tez dwa razy cos krzyknal w nocy i zaplakal ale zanim ubralam skarpetki to juz byla cisza.
Bede was powoli nadrabiac.
Wczoraj ogladalismy film Ukryte piekno. Nie polecam . Filmy gdzie pojawia sie temat smierci dziecka sa dla mnei juz na starcie skreslone, mecze si eokropnei na takich filmach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2017, 14:02
-
Niezly biznes z tymi duchami. Ja tam w takie rzeczy nie wierze i w zyciu nie pozwolilabym na takie cuda niekomu u mnie w domu.
Moja siostra ktora tez raczej czlowiek po ziemi stapjacy twardo twierdzi ze jednak dzieci czasem widza wiecej niz dorosli.....Bo kiedys jej coreczka pokazywala na sciane i mowila ze tam jest pan....Mi rece opadaja przy takich opowiesciach ale tez ciarki przechodza -
zgredka wrote:Psotko: tak jak piszesz, to chyba bostonka. Jak to rozcial warge golarka? To gdzie ona lezala?
Na wannie , bo spadla, normalnie wisi ale sie oderwalo od sciany i zostawilam na wannie .
Byl placz i krew sie dlugo lala ale nie bylo rozpaczy wielkiej na szczescie, szybko zajal sie zabawa.
Mowie wam, teraz to jest obraz nedzy i rozpaczy biedaczek. -
Hej , ja od wczoraj słaby nastrój, ale przepraszam, on chyba się już utrzymuje dłużej.. Byłam w kościele z Tymkiem, później na crosie, wróciłam obiad już był, a że jedziemy zaraz do znajomej to zrobiłam pulle a wcześniej jeszcze chleb, mój pasztet zrobił.. Ciągle w biegu, a miałam zwolnić.. Ale nie da się, no nie da.
Kotka, jak wokół ust to może być też szkarlatyna, a język i brzuszek? Jeśli nie ma to pewnie nie to, w każdym razie zdrowia dla D. Współczuję popsutej pralki. Auc, z maszynka, zacielam palec i długo się goilo..
Wczytać oglądałam pasażerowie, polecam jak romansidlo na weekend.
Cdn -
Też miałam pytać skąd Dominik wziął tą maszynkę.
Ja bym poszła do dr żeby zobaczył czy to bostonka.
Melduję się z sali zabaw, kufa jak niektóre dzieci się tu zachowują, krew mnie zalewa, a rodzice mają w d*pie, nie reagują, albo w ogóle ich nie ma. -
PsotkaKotka wrote:Ostatnio czytalam wasze posty dotyczace wychowania. Komentowalyscie jakis artykul. Gdzie moge to przeczytac?
Musisz poskrollować w dół
Obecnie czytam książkę "Dziecko z bliska"
Moi już śpią.
-
Cześć,
Kotka, no nie był zły ten film, ale z końcówką trochę pojechali, lepiej by było gdyby już nie bawili się w Boga..
I jak książka zgredka ?
Dziś ciśnienie z rana 95/55 jak żyć już wiem czemu nie mam ochoty na nic.. Ciśnienie mnie dobija..
Miłego dnia, jakie plany macie na dziś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2017, 06:23
-
Dzień dobry.
U nas jak zwykle pobudka z rykiem o 22, później już spała ze mną w łóżku nawet spokojnie.
Muszę jej dzisiaj zrobić inhalację.
Konwi do Zuzi dziś przychodzi teściowa a ja ruszam do sprzątania - takie plany na dziś.
Wczoraj mąż ze szwagrem założyli oczka, kontakty, przełączniki. Tylko lamp nie bo nie chcieli wiercić w niedzielę po nocy a nie było haczków (nikt o tym wcześniej nie pomyślał).
Maniek współczuję katarow.
Wiem że to drażliwy temat ale co z tą decyzją?
Gdzie wszystkie dziewczyny się podziały?
Lara wracaj.
Smarta?
Nena?
Beszka to wiadomo, nie ogarnia.
Jussta jak u Was?
Młoda kafelki położone?
Alicja i jak, idziesz na L4?
Anastazja jesteś? Już po chorobie?
Blondik jak się czujesz? Kiedy wizyta u lekarza?