Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja bym przygody z fitnesem nie zaczynala od crossfitu, sama chodze od 7lat, ale z uwagi na te przerwe roczna balabym sie crossa..brr
Maly byl na spacerze. Teraz bawi sie w najlepsze rura od odkurzacza, a ja czytam gazetke i progr o sukniach slubych ogladam
Blondik: juz Cie dobija? No to powiem Ci, ze kolejne ile? 20 miesiecy moze byc slabe..moze jakies zajecir znajdz dla Was obojgu, jak Kroko
Ja dzis skocze do roboty na 2h, a zwolnienia nie biore na siebie, bo musialabym na ppnad tydzien, zeby mi sprawy wstrzymali -
Zgredka, fajnie się dziwić jak się ma chlopa na miejscu nie wyobrażam sobie jak sama będę robić różne rzeczy z nią i brzuchem ot taka np kąpiel i wsadzanie jej do wanny. Targanie zakupów, palenie w piecu itp. Nie chodzi mi o nudę, ale o codzienne "obowiązki "
-
Nie wiem czy pisalam ale ja tez mam problem z cyckiem.
Boli mnie prawa piers od jakichs 3 tygodni, glownie jak leze.
Wymacalam sie juz na wszystkie strony ale nic nie znalazlam.
Zapisalam sie do gina ale miejsce dopiero na 15go bylo wiec zadzwonilam do kolezanki tesciowej i mnie zbada w piatek wieczorem w klinice.
Boje sie oczywiscie. Bol jest dziwny. Taki ciagnacy, szczypiacy, delikatny ale wyczuwalny.
A najepsze ze w rejestracji do gina kazali mi isc do lekarza ogolnego….
KONWI ja tez chetnie twoje zdjecie w leginsach nawet zobacze
BLONDIK no cos w tym jest jesli chodzi o decyzje w sprawie dziecka. Choc tak jak mowie, teraz sie juz na 100% zdecydowalam (ja, nei maz ze wole troche poczekac, znalezc prace, Domi jeszcze podrosnie, bedzie bardziej do ogarniecia , moze jakies lepsze loku znajdziemy itd. No ale zobaczymy co to bedzie bo wykres mam wzorowy
-
Zarąbiście ciężko tak samemu Blondik, ja Cię rozumiem
I to jeszcze z dwójką brzdąców.
Mimo że mój mąż w sumie do 7 w pracy, to te wieczory kiedy bawi, zajmuje się Młodym są po prostu pomocne i raźniej tak, no...
U Was te delegacje...no kicha
My dwa razy dziennie chodzimy na spacery, plac zabaw, średnio 3-4 godziny spędzamy na podwórku. Weekendy, jakieś krótkie wypady, wycieczki ( Zoo, plaża, inne atrakcje ) i ten..., nie uważam tego za jakieś SPECJALNE zajęcia, atrakcje. To normalne chyba nie? Młody by w domu oszalał, a ja z Nim
Będzie dobrze Kotko, kciuki za wizytę!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2017, 15:14
-
Blondik wrote:Zgredka, fajnie się dziwić jak się ma chlopa na miejscu nie wyobrażam sobie jak sama będę robić różne rzeczy z nią i brzuchem ot taka np kąpiel i wsadzanie jej do wanny. Targanie zakupów, palenie w piecu itp. Nie chodzi mi o nudę, ale o codzienne "obowiązki "
Pewnie, ze wyjscia sa normalne jesli sie ma caly dzien w domu siedziec, ale Kroko pracuje wiec podziwiam ja, ze ma jeszcze sileBlondik, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
A bo Zgredka tak niefortunnie sformułowałaś swoją wypowiedź, że pomyślałam sobie a co ma piernik do wiatraka, czyli co ma se Blondik wymyślać skoro problemem jest brak fizyczny męża, pomocy. Co to ma do atrakcji
I przyszło mi na myśl-co za Zgred z tej Zgredki, zero empatii
No. -
Blondik, bo teraz jak to się mówi już "po ptokach", jakoś dasz radę, bo wyjścia mieć nie będziesz..
A tak wogole, to moja koleżanka ma 4 dzieci :8 lat , 5,2 i noworodek .. Maz mieszka w Hiszpanii, jedzie na dwa miesiące, jeden w Polsce.. I daje radeBlondik lubi tę wiadomość
-
No jie ma rady, ale trochę lżej jak się ponarzeka
Jest pęcherzyk 15mm z ciałkiem żółtym. W jakimś tam innym programie było widac pikajace serduszko:) juhu
Dobranoc:) co wy robicie, że tu tak cichoWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2017, 20:57
zgredka, Smoczyca1, beszka, Krokodylica, Lili83, Biedroneczka83, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Dobryyyyy...boski dzień cały dzień lało u nas!!! Wiec co pojechałyśmy na miasto i kupiłam buty wiem wiem znowu ale była promocja to bedzie miała na zmiane i widziałam boska kurtkę na wiosnę ale nie było rozmiaru...wiec kochany maz kupił w innym sklepie...bo jest w delegacji w Wyszkowie...Blondik doskonale Cie rozumiem i twoje obawy. Znam mojego męża i wiem doskonale ze on chce byc na budowie, on sie strasznie meczy w biurze...ale jesli bedzie ciagle w delegacji to ja marnie widze to drugie dziecko. Wiem ze dałabym radę bo jak mus to mus ale jednak jestem pełna strachu
A i dzis przyszedł rowerek dla Zosi miała oczywiscie dostać na urodziny 19 ale jak zobaczyła pudło a ja gdy zobaczyłam ten jej uśmiech i błysk w oku musiałam jej wypakować
Konwi moze byc i w legginsach byle super obcisłe były
I czekamy na wizytę kontrolna u neuro...bo póki co żadnych zaleceń nie masz?
Ala Blondik gratuluje serduszek!!!! Dbajcie o siebie!!!
Kroko jak tam u dentysty?? Tez musze isc...ehhh w wiele miejsc musze isc ale jak ojca nie ma w domu to cieżko mi zaplanować takie wizyty
Aaa Zgredka zdrowia dla Kostka!!! I Maniu dla Jagodki!!!
Dokładnie misze zgredce przyznać racje...Kroko szacun jestes robotem! Ja siedzę w domu a czasami nie zdążę chaty ogarnąć ale na dwór trzeba isc
Tyle zapamiętałam!!!!
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Mój ma możliwość delegacji d jakiegoś czasu, ale odmawia z uwagi na mnie i dzieci, choć teraz jest opcja, że pojedzie, żebym sobie od niego odpoczęła
Konwi: czy Ty pisałaś, że wysłałaś nam dwie kartki? bo doszła tylko dla Kostka, a kojarzę, że wysłałaś dwie, ciekawa ta Twoja poczta -
Zajebie sie Zuzia ma katar moge jej jakos pomoc? Poza wyciąganiem gili?
Blondik ja Cie rozumiem i powiem Ci ze ciezko jest zwłaszcza na koncu gdy brzuch duzy ale jest do przejścia. U mnie przynajmniej ciąża minęła lżej niż z Jagoda choc trwała o tydz dłużej
Zgredko zdrowia dla Was. Lusia śliczna.
Konwi ja to Cie moge nawet nago oglądać. ( bardzo mi sie podobają kobiece wysportowane ciala ... dzieło sztuki ) odpowiadam na pytanie: jestem hetero:)
Zgredko położyć sie ... hehe kto to mówi ??? Ty sama zasuwasz jak samochodzik.
Kotka gratuluje podjęcia decyzji ważne ze masz plan i to jest super. Dla mnie cross to tez za wysokie progi ... przynajmniej narazie ... zdechłabym albo obrzygala sie z wysiłku.
Przepraszam Was ale nie pamietam juz co przeczytałam. Padam na ryj obie dziewczyny dają czadu
Maniek
-
Hej, u mnie intensywnie, dzis wybieralismy kolorystykę i widzieliśmy się z milionem ludzi omawiając milion spraw. A mnie od dwóch dni mdli. Nie jakoś bardzo ale wystarczająco drażniąco.
Wszystkie już widzialyscie serduszka - ja się denerwuje coraz bardziej.
Do seksu nam cały czas nie podłodze- od 3 dni mówimy sobie dziś po powrocie do domu - i nici z tego, a to późno, a to mnie mdli.
******************************GANG18+***************************** -
Maniek smaruj aromactiv, w dzień inhalacja solą, na mokrą pieluchę nakropl ollbas i powieś w pobliżu. Maść majerankowa pod nosek. Współczuję!
Jaki tam ze mnie robot
Bateryjki mi już powoli siadają. Dzisiaj się czuję jak by mnie traktor przejechał (to przez @).
U dentysty ok, powiedział że ząb jest lekko ukruszony ale szkoda to ruszać, usunął kamień, zainkasował 100zł i już hehe -
Smarta no niestety pisalysmy Ci że na objawy za wcześnie. Współczuję mdłości. Musisz to przetrwać.
Jak ja się dowiedziałam że jestem w ciąży to bardzo rzadko się seksiliśmy, jakoś się bałam.
Któraś z Was pytała o entitis?
Ja robiłam sobie i Zuzi 3 miesięczne kuracje, akurat jak kończyłyśmy to obie byłyśmy chore i na antybiotyku, nie wiem czy pomogło czy nie, kto wie ile byśmy chorowały bez tego, czy więcej czy nie?
Ale sądzę że nie zaszkodzi.
Jeszcze przed pójściem do przedszkola chciałabym aby wzięła broncho vaxom tylko nie wiem czy dr mi da receptę. -
Hi!
To zem sie nachwalila:/wczoraj noc do wielkiej d... Leo przez dzien strasznie rozrabial ja jakas poddenerwowana (raczej z niewyspania i zmeczenis) staralam sie trzymac i nie krzyczec ale nie wyszlo:(buuuu dzisiaj moeoie mojemu ty spisz z Sara a ja z Leo zebym chociaz 3 godz sie przespala i co d...bo L o 22 wstal i darl sie przez godz o co nie mam pojecia:(
z dobrych wiesci dzisiaj bylismy na basenie z Sara pierwsze spotkanie bardzo udane pod koniec zajec byla padnieta;)ale radzila sobie super i pierwsze nurkowanie ma juz za soba:))))
Blondik u nas byla budowa (dobudowa pietra)wszedzie kurz pelno sprzatania i dalam rade;)moj wychodzil z domu o 7 a wracal o 24/1w nocy przezylam dalam rade z brzuchem;)to i ty dasz choc powiem latwo nie bylo;)gratuluje serduszka!
Alu tobie rowniez:)
Justta u nas takie pobudki i placz juz od 6 miesiecy:(oby u was to bylo przejsciowe
*******Gang18+*******B -
Myślicie ze moge jej podać wit C? Nie wiem czy uda mi sie dzis do lekarza umówić i na która godz a chciałabym juz jej pomoc bo zagilona jest bardzo i prawie nie chce jesc
Powiem Wam ze mi ręce opadły... w dupie z takim kp ktore nie powstrzyma tego chujstwa.Maniek