X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2017, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko: no Twoje sniadanie :-) a tak serio, jakas modelka w wywiadzie chyba mowila ze tak jedza modelki niektore.. az sie zoladek sciska..

Ja sie obudzilam z okropnym bolem polowy glowy (i twarzy) cisnienie..

Wczoraj ogladalismy dziewczyne z pocoagu, polecam :-)

Summi: ja raczej duzo pisze i sie udzielam, moze to stad..zreszta przyznaje, ze pisze za duzo, za duzo o sobie rzeczy osobistych, za bardzo marudze i generalnie jecze czasem o blahe sprawy..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2017, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, No właśnie, bo jest tez książka dziewczyna z pociągu.

Nie chodzi o ilość postów, ale o to, jak sa odbierane, ale, zeby była jasność - ja nie mam z tym problemu, bo tez lubię Twoje posty, Zgredko.

Zreszta ja w ogóle nie mam problemu z relacjami tutaj - wg mnie każdy może pisać, ci chce i tak powinno byc. Irytuje/śmieszy/wkurza mnie to obrażanie...omg i tyle w temacie.

Ja dziś z mężem, a niby sama i tak robię wszystko, do doopy i jeszcze mu przykro, ze mamy taka relacje, egoista...

Musze jechać cos do ubrania zielonego kupić, bo w pn w żłobku dzień ziemi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2017, 09:30

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2017, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytałam dziewczynę z pociągu początkowo szło mi jak po grudzie ale później połknęłam w jedna noc...super!

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2017, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja skoczylam z mala na spacer w deszczu...
    Zanim moj pojdzie na uczelnie moze powinnam isc na silke, ale totalnie nie mam checi

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 18 marca 2017, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej tez czytałam dziewczynę w pociągu i jeszcze zabim Cie poznałem ( piękna historia) nogę komuś wysłać bo mam obie książki i nie zbieram :) ewentualnie moge sie wymienić na inna :)

Smoku ja dzieki forum jeszcze nie zwariowałam :) dlatego zaglądam . Poza wieloma bzdurami ktore tu pisze to zawsze któraś mi pomoże gdy mam problem tak jsk teraz z kolkami zawsze ktoś jakiś pomysł podsunie albo chociaż psychicznie wesprze.
    Tez nie uważam ze Zgredka jest liderem ( sorry Zgredka) poprostu lubie gdy ktoś mówi co mysli nikogo nie udaje nie lansuje sie to mi sie podoba.
    Kuzwa moze tez te waciki bede żarła bo waga mi stanęła buuu :( Cdn

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 18 marca 2017, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoł,

Pisać, nie pisać, co pisać...oto jest pytanie.
    Wypowiedzieć się, nie wypowiadać odnośnie powyższej afery. Dylemat.

Ciepło nawet, jedno pranie trza zebrać, drugie wieszać, ryba na obiad ma być, dziecko z ojcem na podwórku, zjadłam ciastko, no dobra...dwa.
    Jeszczem trochę podziębiona, słabo się czuję ostatnio. Wiosna panie sierżancie. Czas ucieka jak powalony. Żyje się, ale co to za... ;)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 18 marca 2017, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej, ale mnie ominęło. W sumie to dobrze. Ja jestem raczej szarakiem na forum i dobrze mi z tym. Bardzo mi się nie podoba obgadywanie na pw. Zgredko chyba nawet nie powinnas o tym mówić.skoro osoby to mówiące nie mają odwagi same się odezwać. Bardzo to przykre. Niby się lubimy a tu obgadywanie za plecami. Mi wystarcza kontakt grupowy z Wami:) Domyślam się, że udział ma w tym też lara która olala nas ciepłym moczem, ale jak o coś chce zapytać to nagle na fb się odzywa.

Kotka, nie obrażaj się. Dziecko to wspaniały dar, ciesz się i nie grzesz gadaniem że ci termin nie pasuje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2017, 13:34

Krokodylica lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2017, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam kontakt owszem z niektórymi ale to sa sprawy hmm zakupowo- poradnikowe a na fb po prostu szybciej mi napisac niz wiadomość na forum. Nie uważam ze to cos złego? Przeciez każda moze gadać z każda, jaki w tym problem.
    To normalne ze w danej grupie osób duze grupie nie wszyscy bedą sie kochać...no kurczę.
    Obdaywanja nawet nie bede komentować bo mam takie samo zdanie jak Kroko w tym temacie.
    Wyniki odebrała mocz dobry norfo tez Cool. I balony przywiozłam tak leje i wieje ze ledwo je zapakowałem do samochodu!!!! Ale Zośki mina na ich widok bezcenna...no i miałam juz nic nie kupować bo kupiliśmy rowerek ale kupiłam domek farmę drewniany z figurkami. Ciekawe czy jej sie spodoba ;)
    Mnie tez sie nie chce ćwiczyć:(

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 18 marca 2017, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoku nie wiem bo Zuzia nie mówi tylko na wszystko odpowiada tak, więc jak pytałam czy boli ząbek - tak, czy brzuszek - tak. Czy coś się śniło złego - tak.

• zgredka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2017, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik: jednak musze obronic Lare, bo po pierwsze ona nie odeszla a odpoczywa, a po drugie mada dziewczyn nas olala (patrz np Tamka, Pati, Cati, Arienka) i pisza tylko na fb, ja nawet nie odpowiadam na ich posty, ale z drugiej str, to ze sa na fb to tez jakas forma kontaktu, acz jednostronna. Bo naf problemami naszymi sie nie pochaja, za to wyslac fote jak najbardziej, ale kazdy robi swoje i nic mi do tego..
    A coz ja takiego napisalam? Ze rozmawiamy z kims prywatnie? To nie moglam sie zaprzyjaznic z nikim z forum. A moze powinnam, wiadomo ze rozmawia sie o tym o czym akurat sie mysli, zastanawia, co kogos nurtuje itp obgadywanie to ocrna na wyrost

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2017, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredko, napisałaś, ze dziewczyny piszą, ze wkurza je zachowanie kotki, a to juz jednak forma obgadywanie...ale juz nie zabieram głosu w tej sprawie.

Smoku, ja tez non stop cos im kupuje, czas sie ogarnąć. W pn dzień kasy czy tam ziemi, w sklepach same róże, etc.- kupiłam kombinezon i sukienkę khaki

Blondik lubi tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2017, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summi: kazdy ma inna definicje, dla mnie to oznacza mowic o kims jakoes bzdury w celu oczernienia, obrazenia, a nie wyrazenie opinii, ktora sie zreszta potem otwarcie poparlo.

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2017, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredko, napisałam to, bo wiele dziewczyn taj zrozumiało Twoja wypowiedz, co potwierdzają wpisy. Ale nie będę adwokatem diabła.
    Mi to generalnie lotto;)) w pozytywnym sensie, ze mam w nosie, co kto o mnie mowi, jeśli nawet sie nie znamy prywatnie i każda wie o drugiej tyle, ile ta ujawni. Ale miałam juz sie nie odzywać, wiec w tym temacie, Zgredziu, nie wywołuj mnie juz, bo każda ma swój punkt widzenia. A i po raz kolejny, zeby nie było, ja nie czuje sie niczym dotknięta.m, bo niby czym;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2017, 15:43

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2017, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Afera, gównoburza, zwał jak zwał. Jak tyle bab się zbierze i do tego część w ciąży to nie może być spokoju.

Manku ja dawałam Tomkowi delicol nie wiem czy pomagał, chyba tak. A jeśli mimo twojej diety nie ma poprawy to jedz normalnie. Po co się katować skorowidz nie działa. Pewnie i tak przejdzie po 3 miesiącach. Oby

Młoda gratuluję wyniku kpi. Pamiętaj że każda kropla się liczy a i tak zrobiłaś super robotę. Masz rację dzieci muszą mieć szczęśliwą mamę.

My oglądaliśmy dzisiaj dom z deweloperem. Ogólnie super. Tylko wiadomo że ogłoszenie to jedjo w w praktyce jeszcze tutaj koszty tam koszty i. Robi się sumka :/ no nic musimy to na spokojnie przemyśleć,, przeliczyć i zobaczymy.

Póki co młody śpi z cycem w buzi, mój lupie w czołgi a ja sprawdzę co to są ci Wikingowie :)

Miłego.

• Summerka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2017, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izo, ale chociaż odchodzi stres związany z budowa

Wikingowie dobry serial

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 18 marca 2017, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda i dobrze robisz skoro Ty sie z tym kp zle czujesz to nie na sensu sie katować.
    Konwi ale czy lekarze powiedzieli Ci tak konkretnie co było przyczyna tego zdarzenia?
    Summi poka co zakupilas.
    Adu gdzie Ty?
    Nena długo Cie trzyma ... wiem co czujesz choc u nas zimno takze aura inna ale jaka różnica skoro z nosa kapie ...
    Izo jaki developer ? Pytam z ciekawości no i mam zboczenie zawodowe.
    Daje Zuzi teraz bio gaje wcześniej delicol .. boje sie jesc ze bedzie jeszcze gorzej ... a poza tym została mi dyszka do zrzucenia bom w ciazy żarła jak dzika a teraz trzeba cierpieć bo nie chce tak wyglądać jak teraz.... Kroko do Ciebie mam jakieś 20 kg takze ten.
    Smoku super ze wyniki ok i ze balony zrobiły wrażenie :)
    Lecę, karpatke robie zgodnie z zamówieniem domowników.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2017, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek, ja się do ciebie przeprowadze, tyle pyszności robisz..

Lekarz póki co jeszcze nie wydał żadnych diagnoz, jeszcze czekam na jedno badanie i znowu do neurologa.

Patryk mial o 14 goraczke.. Dostał syrop, oby już nie było.. A mieliśmy dziś jechać na imprezę w muzeum.. Ech

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 18 marca 2017, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwi zaraz Ci klucze podeśle :) męża wywalę bo Ty tak apetycznie wyglądasz ;) bede Ci piekła i gotowała i chłopaków tez ze sobą wez to sie moje dziewczyny bedą miały z kim bawić !

Krokodylica, konwalianka lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Summerka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2017, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, Maniu to ja tez chętna. Tez szczupła dziewczyna ze mnie, nie tak wysportowana jak Konwi, ale uksw. Komuna?;)

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 18 marca 2017, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summi Ciebie biore z ta szafa butowa:)

Konwi jak tam Patryk lepiej?
    Zgredka a Kostek?
    No, maz zadowolony zajada ciasto, jagoda spi Zuzia tez ( na rękach u taty) to i na mnie czas ... jutro jedziemy kupić jagodzie buty wiosenne i kalosze bo nie ma.
    Dobrej nocy i przespanej.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

‹‹ 2331 2332 2333 2334 2335 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ