Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kroko Lara świnie i tyle....jak można sie obrazić albo zapomnieć??? niewybaczalne!
Lara czemu drżysz przed bilansem? Ja mam to gdzieś bo wiadomo jakie są statystyki widzę że Jagoda rozwija się dobrze i to się liczy a czy będzie coś robić szybciej czy wolniej niż inne dzieci to co z tego. Ważne że zdrowa jest.
Beszko jak pobyt w tej zimnej deszczowej Polsce Wam mija?
Powiem Wam że rozważamy z mężem poszukać niani bo mnie ta moja mama wkurza. Wie że teraz potrzebuje być w pracy bo dopiero zaczynam i zgodziła się pomóc a nagle wymyśla że na tydz jedzie do domu i ma w du***e wszystko. wkurza mnie to strasznie w dodatku widzę że jak jej nie ma to Jagoda ładnie je obiady i kolacje bo ja jej nie wciskamm co chwila czegoś do żarcia. Psychicznie też jestem zmęczona jej pobytem tutaj, czuje się jakbym mieszkała u niej a nie odwotnie i to mi chyba ciąży najbardziej. ...wylałam żale to ide obiad robićManiek
-
Jestem kochane z wieściami które zaparły mi dech w piersiach dziś ale juz wróciłam do rzeczywistości
Zaczynając od poczatku dzis miałam wizyte u mojej ginki z podgladaniem jak maluch rosnie i czy nadaje sie juz do badań prenatalnych.
Oczywiście obsuwka 1,5h bagatela co tam nic wchodze do gabinetu badanie wszystko ok skierowanie na prenatalne na 11 maja skierowanie na morfologie i mocz ok moja waga 1kg mniej od ostatniej wizyty hmm czyli euthyrox działa przechodzimy na usg wszystko elegancko łożysko tym razem na tylniej scianie maluch fika koziołki i ma juz 4,5cm wiec smiało moge iść na prenatalne ale nagle pani dr mówi oo a tu jest pusty pecherzyk ślad po wchłoniętym zarodku.... gdybym nie leżała na bank bym zemdlała wiec moja wysoka beta miała swa przyczyne bliźniaka mojej kruszynki który sie wchłonął został tylko pęcherzyk który tez sie już obkurcza.
-
Kurczę, Biedro, No a na wcześniejszych wizytach nie było tego widać? No to mielibyście podwójna kinder niespodziankę
Manku, z bilansem chodzi o to ze Ania jest histeryczka. Kazali mi przyjść po miesiącu, ale wtedy juz ńie dam rady sama bo jej nie utrzymam. A na każdej wizycie jest szał.
Ania nie śpi od 5:40, ja sie dzis czuje masakrycznie do bani. Nie mam sił na zabawę, teraz poszła z babcia na spacer bo juz zaczela ziewać, a musze ja przetrzymac conajmniej do 19:30. -
Biedro: :o
Napisalas, ze prawie zemdlalas, ale jak sie z tym czujesz? Ja nie wiem jakbym sie czula stad moje pyt..
Ja ju z dziecmi w domu, od dzis nie siedZe sama w gabinecie, ale nowy lolega jest mi znany wiec luzik
Jak przestac karmic w nocy dziecko ktore nie pije z butli? -
Hmm czuje sie troche dziwnie ale to juz byl pusty pp echerzyk nie widzialam maluszka wiec jakos spokojnie jest jeden spory juz maluch i jest ok
Lara no nie bylo widac nic a nic ale widac moja mega beta to byl efekt tych dwoch maluszkow z ktorych do. KochaniaA podwojna miloscia, zostal jeden -
Hejka.
Zgredzia, zdecydowanie wybrałabym żłobek w pobliżu. Co do karmienia nie pomogę..
Biedro, oj, też byłabym w mega szoku..Może lepiej było nie wiedzieć.. Super, że z maluszkiem wszystko ok.
Lara, tytan ta twoja Ania, skąd ona bierze siłę na tyle godzin bez snu
Maniuś, że tak powiem- przegoń mamę i poszukajcie niani, to chyba będzie najlepsze, bo w końcu odzyskasz kontrolę nad tym, z mamą jak widać nigdy nie wiadomo.
Kroko, gratki pięknie rosnącej betki i ciemniejących teścików, a co do teściów to szkoda słów.
Uwaga, chwalę się moim dziełem, nad którym pracowałam ostatnie tygodnie To sukienka dla mojej 8-letniej siostrzenicy na komunię do brata ciotecznego. Jestem z siebie mega dumna, a siostrzenica zachwycona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2017, 21:20
Krokodylica, Blondik, Smoczyca1, LaRa, konwalianka, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Wow Alicja ale suknia!
Biedro ale informacje!
Teściowa zadzwoniła dzisiaj z gratulacjami, chyba faktycznie myślała że to jeszcze tajemnica bo tak się czaiła.
Ja dzisiaj odebrałam nowe okulary i muszę jutro iść żeby mi poprawili, bo są krzywe i gniotą mnie za prawym uchem. Cholera a baba nie rozumie co do niej mówię, obsługa zaje*ista. -
Wow, Ala!!!! Cudna chciałabym taka zobaczyć w innym kolorze-pastelowym różu i szarość, mysle ze byłaby jeszcze efektowniejsza No ale co by nie mowić, masz kobieto talent brawo! Jak sie czujesz?
No i widzisz Kroko, a jednak pogratulowała. Moja zapomniała
Ania w końcu usnęła przed 21 ale dopiero podczas noszenia przez tatę. Nie wiem co jej ostatnio odbija.
Moja mama przed chwila poczuła malucha gdy przyłożyłam jej rękę do brzucha.
Maniek, zrób jak uważasz, tak zeby Tobie było dobrze.
Uciekam w kime, bo nie wiem o której prezesowa postanowi wstać. Dbrnc -
Ala: suknia mega pracochlonna, ja po cichu licze, ze moja nie bedzie takich ksiezniczkowych chciala nosic.
Ledwo zyje wrocilam od psych, wyszlam z psem umylam leb zrobilsm kanapki do pracy ogarbelam kuchnie wszystko w 30mmin i mozna sie klasc.
Maniu: nie wiem ile razy karmie (w nocy nie igarniam) a z moim nie ma pomocy w tej kwestii bo on sie po prostu nie obudzi..