Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Właśnie sobie siedzę i patrzę jak moje dziecko śpi. Szok. Beze mnie.
Od kilku dni udaje mi się go zostawiać śpiącego nawet na 2-3 godziny. Dorośleje mi syn
Kotko ja chowam niektóre rzeczy przed Tomkiem, żeby nie kusiło. A jeśli coś zostaje na widoku to trzeba się liczyć z tym że zostanie dokładnie "zbadane" u innych wiadomo pilnuję młodego ale u dziadków to oni mają decydować czy coś mu wolno dotykać czy nie. Jak nie to albo niech go sami pilnują albo schowają. Takie moje zdanie.
My korzystamy z pogody póki jesteśmy w domu. Od czerwca Tomko do żłobka a od lipca ja do pracy. Trochę się boję jak on się zaadaptuje bo to taki cycus mamusi.Smoczyca1 lubi tę wiadomość
-
Izo brawo dla Tomka! spokon=jnie zaadoptuje się..
Biedro zdrowia
Kroko, no tak, rower to podstawa przy koślawości, jest jak najbardziej na plus
Kotka, moje zdanie, jak Izo.. u mnie jak przyjezdzam do mamy to ona chowa np szklane stoliki i kwiatki stojące.. bo wie czym to moze grozić..Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Ja nie planuje w tym roku nic na dzien dziecka, nawet na urodziny narazie nic nie dostal . Nawet zyczen. Nawet zyczen na belly Choc tutaj sie nie spodziewalam, nie jestesmy tutaj z Domim w czlowce popularnosci jak niektorzy... a sama tez nikomu nie skladalam bo pamietam ze na roczek tez ledwo ktos napisal.
-
Hej hej!!!!
Ja nie wiem czy jestem surowa...bywam...u nas stoją kwiaty na szafce RTV czy na podłodze ale Zosia ich nie rusza tylko nie zabraniam bo nie zawsze wszystko tłumacze. Jestem zdania ze nie moze robic zawsze tego czego chce owszem moze powąchać dotknąć ale nie niszczyć. Telefony i piloty jak znajdzie to przynosi do mnie i mowi proszę...po prostu nie wolno jej sie bawić telefonami, jakos nie pasuje mi widok dwulatka z komórka
Co do życzeń...kotka ja nie mam pamieci do dat...absolutnie sie nie tłumacze. Ale czasami składam życzenia jak widze inne posty tutaj albo na fb jakieś foty z urodzin a tutaj nie zawsze jestem na bierząco i nie pamietam ciagle zeby sprawdzać kto ma kiedy urodziny.. Czemu zaraz jestes taka kąśliwa? Tez nie jestem w czołówce jesli tak juz to nazwałaś ale mnie to nie przeszkadza. Serio ja wiem kiedy Zosia sie urodziła moj maz i moja mama i to koniec
Biedro współczuje i zdrówka!!!!
U nas był dorsz z ziemniakami i brokułem bo byłyśmy specjalnie pi świeża rybkę na zakupach.
Ja nie wiem jak ja mam ten nocnik ogarnąć??? Jakieś rady??? Jak tu sie zabrać
Otóż gin Cool! Byłam ponad 30 min usg cytologia usg cycków No wszystko i wszelkie bajery dostałam listę suplementów torbiel na jednym jajniki wiec na niego nie ma co liczyć moze jeden wystarczy powiedział ze będziemy sie martwić jak cos. No i toxo morfo i Cmv tez juz wczoraj załatwiłam aaa No i jakieś luzy w macicy ale on tez sie tym zamknie ale po kolejnej ciąży wiec full wypas No i pracuje w naszym szpitalu wiec co wiecej chcieć -
SMOKU bo D nie dostal ani jednego zyczonka, nic absolutnie nic a suwaczek jest i nawet sie nikt nie zorientowal nawet jak o urodzinach mowilam.
Trudno. Tak jak mowie, ja tez nie skladam bo na roczek bylo to samo.
Troche bylo mi przykro ale stwierdzilam, ze to tylko forum najwyrazniej wiec nie ma na co liczyc. -
Hejka witam sie bo obydwoje spia, szok, bo Leo juz nie spi w dzien, dzisiaj padl jak pet, jakis zmeczony, mala tez, ta pogoda dziwna zimno ciemno i slonce chmury ogolnie jest hardkor jak M w pracy ale jakos leci, ciezko czasami, ale i sa chwile takie ze ah zycie poczytam troche co u was i znikam na inke, buziaki dla kazdego z osobna
-
Przepraszam Kotka ale ja serio nie pamietam kiedy kto ma urodziny i jako ze nie jestem zawsze na bieżąco a Ty nie wiem czy odzywasz sie codziennie to widocznie przegapiłam. Jeszcze raz Was przepraszam!
Nie mow ze nie ma na co liczyć bo gdy o cos pytasz to zawsze ktoś Ci chce doradzić...ok masz racje z urodzinami lipa okropna ale tez teoche jestes niesprawiedliwa. -
Smoczyca1 wrote:Przepraszam Kotka ale ja serio nie pamietam kiedy kto ma urodziny i jako ze nie jestem zawsze na bieżąco a Ty nie wiem czy odzywasz sie codziennie to widocznie przegapiłam. Jeszcze raz Was przepraszam!
Nie mow ze nie ma na co liczyć bo gdy o cos pytasz to zawsze ktoś Ci chce doradzić...ok masz racje z urodzinami lipa okropna ale tez teoche jestes niesprawiedliwa.
Ale ja nikogo nie oskarzam i nie winie. A przynajmniej nikogo nie wskazalabym palcem. Napisalam ze sama nie skladam zyczen wiec w sumie tego samego nie mam prawa oczekiwac. No ale przykro ma mi byc prawo, to chyba normalne. Ale tez bez przesady, jakby babcia z dziadkiem zapomniala to byl by wiekszy problem -
Hej Kotka ja miałam taka babcie co wszystkiego zabraniała ... lipa i tyle. To rodzice męża moze nie h on z nimi pogada, to dziecko jest ciekawe i tyle czemu zabraniać mu poznawać świat ? Teściu jak lamki kupował to nie chciał dotknąć zobaczyć jsk świecą???
Co do życzeń to ja Cie przepraszam lecz obecnie ledwo ogarniam własny kurnik ... mój zawód wisi na włosku po tym co wczoraj usłyszałam w przemówieniu pani premier to jestem mafia i złodziej. Takze mam banie nabita. Aaa Kocie jak Ty sie we wro pojawisz to daj znać pójdziemy na kawe czy do parku .
Konwi zdrowka ... znów se cos zrobiłaś cholero.
Ja tez poprawiam nogi Jagodzie bo to zło dla kolan.
Kroko oby bez tęczy do końca.
Wróżko Antoś słodziak.
Zgredzia jakaś jasna koktajlowa sukienka lub eleganckie spodnie i koszulka ... teraz jest duzzzy wybór fajnych wygodnych i jednocześnie eleganckich ubrań.
Jagoda chora kaszel straszny dr powiedziała ze jest ok nic sie nie dzieje na oskrzelach ale trzeba obserwować wiec jest w domu ze wieka babciami. Moja psychika na tym cierpi bo dodatkowo jest strasznie marudna wymusza płaczem wszystko mam chwile ze chetnie wyszłabym z domu komuś przyp*** c zeby ta złość z siebie wywalić. No ale liczę do 3 i sie powstrzymuje.
Znów mam szkolenie za 20 min, takze lecę ...Maniek
-
Kotka troszkę dziwne zachowanie teścia.
Co do urodzin.
Takich rzeczy się po prostu nie pamięta.
Ja napisałam rano "Zuzia kończy 2 lata" to posypały się życzenia... a tak czekać aż ktoś sobie przypomni, przecież nie pamiętamy wszystkich urodzin. A na suwaczki rzadko kiedy patrzę.
Izolec chyba nie widziałaś mojego pytania ale niechcący na nie odpowiedziałaś.
Dobrze że synuś śpi ładnie.
Biedro współczuję, ja mam noc nieprzespana bo Zuzia dostała kataru buuu
Konwi nie mam żadnych planów.
Smoku nie kłam, jeszcze wiesz kiedy Ty się urodzilas.
Czyli rozumiem że zabieracie się do pracy z mężem?
Jussta chyba taka pogoda bo Zuzia też pospała w dzień a to jej się rzadko zdarza.
Czy Leo idzie od września do przedszkola czy nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2017, 14:43
-
Zero planow na dzien dziecka, tym bardziej na dzien matki.
Co do zyczen to ja przyznam w ogole nie zwracam uwagi czy ktos nam zlozyl. Pamietam ur swoje Laury, bo sie kolegujemy i mamy blisko noni Jagody Manka bo ma tez 21go jak Laury. Przykro mi wiecej nie pamietam. Ale chyba Kotko napisalas ze Ty nie skladalas po tym jak ci nie zlozono, kto wie, moze ktos zwraca uwage na to kto jemu zlozyl i dlatego od czesci nie dostalaa. Ja przyznam nie pamietam kiedy atwoj D sie urodzil poza tym, ze w kwietniu. Nie robisz tez kartek z nami ani nie pokazalas fot z imprezy wiec sie nie przypomnialo
Ciezki dzien w ro ocie po l4
Niby mialo nie byc wplywu podczas nieobecnosci a jednak byl wrrr
Sukienka wybrana (mam cale dwie z czego jedna mala a duga czarna ale o dziwo zmieacilam sie na luzie w mala(
-
Czyli to tylko moja taka piszczałka No cóż, musze sie przyzwyczaić do tych pisków....
Wlasnie zjedliśmy obiad i maz wyciąg mnie na drugi dzis spacer. Czyli ze on zajmuje sie dzieckiem a ja sobie poplewie chwasty No ok, niech mu bedzie, choc powinnam posprzątać w domu. Poki co lezą z Ania na balkonie
Dzis mija 6 msc od odejścia Kola, a mama zadzwoniła do mnie z info ze jej ukochana suczka jest chora. No i sobie powylam, wszystko mi wróciło.... Mam nadzieje ze bedzie z nia wszystko ok. Najgorsze ze mama musi z nia być 31.05 na kontroli a miała juz być wtedy u mnie....
Smoku, kciuki za staranka
Maniek, zdrowia dla Jagody
Wróżko, synek jak model
Sum, Twoje dziewczynki cudne
Justta, fajnie ze dajesz sobie rade, zawsze wieje od Ciebie takim optymizmem i spokojem a ja juz jestem pos**na
Ok zbieram sie na ogrodek.
Hehe dzis dwie znajome spytały na kiedy mam termin, mowie ze za 2 tyg ma być cc a te ze widać po mnie tyyyyle siły i energii ze szok. Taaaaa ciekawe.... Przecież sie nie położę w łożku i nie zalegne, bo spacer musi obowiązkowo być, dom ogarnięty. A w planach mam jeszcze umyć okna. -
ZGREDKA - imprezy nie bylo, jeszcze. Bo w urodziny to lecielismy do Grecji. Miala byc w zeszly weekend ale pogoda do bani byla. Moze za tydzien cos zrobimy a jemu i tak narazie wszystko jedno wiec zrobimy zeby pogoda byla.
Teraz tak dlugo jasno to szkoda mi mlodego zabierac do domu z podworka juz o 18tej. Teraz siedza na placu zabaw z ojcem, ja siedzialam 2h.
Czy wasze place zabaw sa ogrodzone? -
Kotko; u nas jest giga plac zabaw wiec ten nie, ale na nim kazda poaslownica takibok jeat drugi dla mniejsYch dzieci i ten jest ogrodzony
Padla pralka cholera kolejny wypadekWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2017, 19:59