Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejho!
Kroko i czary mary gratuluje kopniaków;)Trochę mnie zmartwiłyście waszymi brzuszkami bo ja niby ten sam tydzień co wy a u mnie nic nie widać! Dobrze, że w czwaretk wizyta, mam nadzieję ze wszystko jest wporządku.
Co do kawy i herbaty to wydaje mi się, że można tylko z umiarem. Ja piję jedną kawkę na dzień ale to dopiero od 2 trymestru bo wczesniej mnie odrzucało:(A kawę poprostu uwielbiam!
Prenatalne miałam dowcipnie a wyniki z krwi dopiero w czwartek dostanę tutaj w Belgii czas oczekiwania na wynikito 3 tyg dziwne, że tak długo. Badania są bezpłatne
Czy wy też macie problemy ze wzdęciami i trawieniem?u mnie masakra, zaczełam jeść activie ciekawe czy pomoże?a może macie jakieś inne sposoby?
Aha Kroko chyle czoła, bo ja od dzisiaj przy kibelku siedzę i pytam się jak ty to wytrzymałaś
A miał być taki piękny dzien wizyta u kosmetyczki takie male spa zabaczymy co z tego wyjdzie
Krokodylica lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
CzaryMary, śliczny brzuszek! a jaki duży! mój skromniejszy jest chociaż bywa, jak się najem , że urasta do pokaźnych rozmiarów
Lili, ja mam wzdęcia, a głównie, hm, gazy od początku ciąży mnie męczą mocno, zaparć nie mam ale te gazy już mi wystarczą ... krępujące to okropnieCzaryMary lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry
Kroko gratuluje
Tamka mnie rownież gazy męczą od początku ciąży
To usg polowkowe ti prenatalne właśnie. Więcej wad można potwierdzić podczas tego usg nuz tego w 11-14 tc
Yasmin ha podczas obu ciąż miałam usg polowkowe przez brzuszek wykonane. Raz dowcipnie ale dlatego ze rozważcie byli i musieli dokładniej spr
Ja tez od jakiegoś już czasu czuje pozyskanie w brzuchu ale ręki odciąć sobie nie dam ze to dzidzius
U nas leje już 3 tydzień. Dziś dzieciaki w przedszkolu pierwszy dzien po przerwie i aż mi ich szkodaKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:
Lili, ja mam wzdęcia, a głównie, hm, gazy od początku ciąży mnie męczą mocno, zaparć nie mam ale te gazy już mi wystarczą ... krępujące to okropnie
Kurcze uciążliwe i to strasznie, zwłaszcza w towarzystkie, czytałam że powinno zrezygnować z kapusty, kalafiora, bialego pieczywa, jeść gotowane mięso itd. Spróbuję przez kilka dni i zobacze czy beda jakies zmiany. co jest dziwne zaparć nie mam chodzę regularnie do wc nawet 2 razy na dzien.
Najgorszy jest kwaśny posmak w ustach po każdym posiłku blebleble
*******Gang18+*******B -
Czołem
Wstałam niedawno, wiem, lenistwo okrutne... obiecuję poprawę
Piątkowy dzień udany, całkiem fajny, wszystko sprawnie i ładnie poszło
Kurczę, tyję coś szybko ostatnimi dniami, mam spory apetyt...muszę przystosować bo sobie krzywdę robię. Od dzisiaj rozsądne odżywianie I porządki...i przygotowania różne.
Taaa...wszystko od dzisiaj...zobaczymy
Zaczęłam 24 tc...
Młody coś spokojny ostatnio, bardzo mnie to stresuje...te ruchy takie słabiej odczuwalne.
Odświeżam listę, niech nie zgnie
1. Malenq - 06.04.2014 - 08.01.2015 - Córka - Konstancja
2. Helenkq - 30.04.2014 - 04.02.2014 (ale prawdopodobnie ok. 30.01.2014 CC) - Syn- ?
3. Justta - 30.04.2014 - 05.02.2015 - Syn - Leoś
4. Nenaaa - 5.05.2014 - 9.02.2015 - Syn - ?
5. Yasmin - 24.05.2014 - 2.03.2015 - nie ma pewności - ?
6. Konwalianka - 05.06.2014 - 06.03.2015 - Syn
7. Tamka - 18.06.2014 - 17.03.2015 - Syn - Kajetan/Kacper
8. Krokodylica - 20.06.2014 - 31.03.2015 - ? - Zuzia / Franek
9. Ewik - 23.06.2014 - 28.03.2015 - ? - Mikołaj/Oliwia
10. Beszka - 25.06.2014 - 31.03/01.04
11. Lili83 - 25.06.2014 - 1.04.2014 - ? - Lilianna/Oskar/Leon(negocjujemy)
12. CzaryMary - 26.06.2014 - 2.04 2015 - ? - Marika/Leonard
13. Zgredka - 14.07.2014 - 3.05.2015 (maly patriota) - ? - ?
14. LaRa - 18.07.2014 - 24.04.2015 - ? - ?
15. Nieukowa - 6.09.2014 -12.06.2015 (wg OM) - ? - Emilia/Liliana, Radosław/?
16. Arienna - 7.09.2014 - 14.06.2015 - ? - Zuzia / WojtekTamka, Nieukowa, Malenq, justta lubią tę wiadomość
-
Lili, ja nie jem tych wszystkich rzeczy, które wymieniłaś i nie powiem, co to daje nic
Nenek, foto! a nie jakaś taka sucha relacja tylko!
Ty chyba teraz będziesz najbardziej przybierać i to normalne jest, więc nie głodź dziecięcia! może dlatego mniej dokazuje, że je na dietę wzięłaśWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 12:09
-
Tamuś, fotki czekają na obróbkę lekką, M. musi coś tam poprawić, co nieco wyostrzyć. Robił je nam kolega, który średnio zna się na aparacie, hehe. Ale spoko, coś z nich będzie, jakaś pamiątka jest. Ślub cywilny, więc profesjonalnego fotografa sobie darowaliśmy
Póki co może znajdę jakieś kiepskie selfie z telefonuTamka lubi tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Arienna coś milczy? Ktoś wie co u niej?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 12:32
-
nick nieaktualny
-
jussta jakie pranie, leż i się kuruj kobito.
Lili nic się nie stresuj, nie ma się czym martwić, przecież u każdego ciąża wygląda inaczej. Ja ogólnie jestem szczupak więc brzuch rośnie, ale jak jestem w bluzie to wierz mi się kompletnie nic nie widać.
Co do przytulania z sedesem to nie wiem jak to wytrzymuję, po prostu nie wiem, po prostu nie mam innego wyjścia i tyle.
Nena coś więcej napisz o ślubie.
Ja dziś wyhaczyłam hamburgera z mojej ulubionej budki.
A pod koniec miesiąca mój mąż ma urodziny i kupiłam dzisiaj bilety na kabaret Neonówka, bo akurat będą występować u nas wtedy.Nieukowa lubi tę wiadomość
-
My 4 listopada jedziemy do Krakowa na Michaela Buble, to był mój prezent urodzinowy, jeszcze nie wiedziałam, że Kajtek też wbije się na krzywkę
u mnie brzuszek widać, jak mam sukienkę dopasowaną, ale jak jakieś portki szersze i bluzkę luźną, to prawie nic, ale to zależy od budowy, od wagi ciała, od mnóstwa czynnikówWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 13:04
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wróciłam ze szpitala..... żegnam się z tej strony.... jednak tym razem się nie udało w sobotę mnie przyjęli na oddział i już pęcherzyka nie było jakoś się trzymam ale potrzebuję przerwy trzymajcie się ciepło i zdrowo bye :*