Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejho!
Kroko i czary mary gratuluje kopniaków;)Trochę mnie zmartwiłyście waszymi brzuszkami bo ja niby ten sam tydzień co wy a u mnie nic nie widać! Dobrze, że w czwaretk wizyta, mam nadzieję ze wszystko jest wporządku.
Co do kawy i herbaty to wydaje mi się, że można tylko z umiarem. Ja piję jedną kawkę na dzień ale to dopiero od 2 trymestru bo wczesniej mnie odrzucało:(A kawę poprostu uwielbiam!
Prenatalne miałam dowcipnie a wyniki z krwi dopiero w czwartek dostanę tutaj w Belgii czas oczekiwania na wynikito 3 tyg dziwne, że tak długo. Badania są bezpłatne
Czy wy też macie problemy ze wzdęciami i trawieniem?u mnie masakra, zaczełam jeść activie ciekawe czy pomoże?a może macie jakieś inne sposoby?
Aha Kroko chyle czoła, bo ja od dzisiaj przy kibelku siedzę i pytam się jak ty to wytrzymałaś
A miał być taki piękny dzien wizyta u kosmetyczki takie male spa zabaczymy co z tego wyjdzie
Krokodylica lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
CzaryMary, śliczny brzuszek! a jaki duży! mój skromniejszy jest
chociaż bywa, jak się najem , że urasta do pokaźnych rozmiarów
Lili, ja mam wzdęcia, a głównie, hm, gazyod początku ciąży mnie męczą mocno, zaparć nie mam ale te gazy już mi wystarczą ... krępujące to okropnie
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry
Kroko gratuluje
Tamka mnie rownież gazy męczą od początku ciąży
To usg polowkowe ti prenatalne właśnie. Więcej wad można potwierdzić podczas tego usg nuz tego w 11-14 tc
Yasmin ha podczas obu ciąż miałam usg polowkowe przez brzuszek wykonane. Raz dowcipnie ale dlatego ze rozważcie byli i musieli dokładniej spr
Ja tez od jakiegoś już czasu czuje pozyskanie w brzuchu ale ręki odciąć sobie nie dam ze to dzidzius
U nas leje już 3 tydzień. Dziś dzieciaki w przedszkolu pierwszy dzien po przerwie i aż mi ich szkodaKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:
Lili, ja mam wzdęcia, a głównie, hm, gazyod początku ciąży mnie męczą mocno, zaparć nie mam ale te gazy już mi wystarczą ... krępujące to okropnie
Kurcze uciążliwe i to strasznie, zwłaszcza w towarzystkie, czytałam że powinno zrezygnować z kapusty, kalafiora, bialego pieczywa, jeść gotowane mięso itd. Spróbuję przez kilka dni i zobacze czy beda jakies zmiany. co jest dziwne zaparć nie mam chodzę regularnie do wc nawet 2 razy na dzien.
Najgorszy jest kwaśny posmak w ustach po każdym posiłku blebleble
*******Gang18+*******B -
Czołem
Wstałam niedawno, wiem, lenistwo okrutne... obiecuję poprawę
Piątkowy dzień udany, całkiem fajny, wszystko sprawnie i ładnie poszło
Kurczę, tyję coś szybko ostatnimi dniami, mam spory apetyt...muszę przystosować bo sobie krzywdę robię. Od dzisiaj rozsądne odżywianieI porządki...i przygotowania różne.
Taaa...wszystko od dzisiaj...zobaczymy
Zaczęłam 24 tc...
Młody coś spokojny ostatnio, bardzo mnie to stresuje...te ruchy takie słabiej odczuwalne.
Odświeżam listę, niech nie zgnie
1. Malenq - 06.04.2014 - 08.01.2015 - Córka - Konstancja
2. Helenkq - 30.04.2014 - 04.02.2014 (ale prawdopodobnie ok. 30.01.2014 CC) - Syn- ?
3. Justta - 30.04.2014 - 05.02.2015 - Syn - Leoś
4. Nenaaa - 5.05.2014 - 9.02.2015 - Syn - ?
5. Yasmin - 24.05.2014 - 2.03.2015 - nie ma pewności - ?
6. Konwalianka - 05.06.2014 - 06.03.2015 - Syn
7. Tamka - 18.06.2014 - 17.03.2015 - Syn - Kajetan/Kacper
8. Krokodylica - 20.06.2014 - 31.03.2015 - ? - Zuzia / Franek
9. Ewik - 23.06.2014 - 28.03.2015 - ? - Mikołaj/Oliwia
10. Beszka - 25.06.2014 - 31.03/01.04
11. Lili83 - 25.06.2014 - 1.04.2014 - ? - Lilianna/Oskar/Leon(negocjujemy)
12. CzaryMary - 26.06.2014 - 2.04 2015 - ? - Marika/Leonard
13. Zgredka - 14.07.2014 - 3.05.2015 (maly patriota) - ? - ?
14. LaRa - 18.07.2014 - 24.04.2015 - ? - ?
15. Nieukowa - 6.09.2014 -12.06.2015 (wg OM) - ? - Emilia/Liliana, Radosław/?
16. Arienna - 7.09.2014 - 14.06.2015 - ? - Zuzia / WojtekTamka, Nieukowa, Malenq, justta lubią tę wiadomość
-
Lili, ja nie jem tych wszystkich rzeczy, które wymieniłaś i nie powiem, co to daje
nic
Nenek, foto! a nie jakaś taka sucha relacja tylko!
Ty chyba teraz będziesz najbardziej przybierać i to normalne jest, więc nie głodź dziecięcia! może dlatego mniej dokazuje, że je na dietę wzięłaśWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 12:09
-
Tamuś, fotki czekają na obróbkę lekką, M. musi coś tam poprawić, co nieco wyostrzyć. Robił je nam kolega, który średnio zna się na aparacie, hehe. Ale spoko, coś z nich będzie, jakaś pamiątka jest. Ślub cywilny, więc profesjonalnego fotografa sobie darowaliśmy
Póki co może znajdę jakieś kiepskie selfie z telefonuTamka lubi tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Arienna coś milczy? Ktoś wie co u niej?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 12:32
-
nick nieaktualny
-
jussta jakie pranie, leż i się kuruj kobito.
Lili nic się nie stresuj, nie ma się czym martwić, przecież u każdego ciąża wygląda inaczej. Ja ogólnie jestem szczupak więc brzuch rośnie, ale jak jestem w bluzie to wierz mi się kompletnie nic nie widać.
Co do przytulania z sedesem to nie wiem jak to wytrzymuję, po prostu nie wiem, po prostu nie mam innego wyjścia i tyle.
Nena coś więcej napisz o ślubie.
Ja dziś wyhaczyłam hamburgera z mojej ulubionej budki.
A pod koniec miesiąca mój mąż ma urodziny i kupiłam dzisiaj bilety na kabaret Neonówka, bo akurat będą występować u nas wtedy.Nieukowa lubi tę wiadomość
-
My 4 listopada jedziemy do Krakowa na Michaela Buble, to był mój prezent urodzinowy, jeszcze nie wiedziałam, że Kajtek też wbije się na krzywkę
u mnie brzuszek widać, jak mam sukienkę dopasowaną, ale jak jakieś portki szersze i bluzkę luźną, to prawie nic, ale to zależy od budowy, od wagi ciała, od mnóstwa czynnikówWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 13:04
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wróciłam ze szpitala..... żegnam się z tej strony.... jednak tym razem się nie udało
w sobotę mnie przyjęli na oddział i już pęcherzyka nie było
jakoś się trzymam ale potrzebuję przerwy trzymajcie się ciepło i zdrowo bye :*