Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
właśnie przyszły moje pasy maskujące rozpięte spodnie/spódnice zamówione na allegro. Nawet fajne, spodziewałam się czegoś gorszego. Spadam na obiad
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 15:17
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:i jak się czujesz w nowej/starej roli?
Ale spoko spoko, zaraz wszystko wróci do tak zwanej "normy" Czyli fochy, problemy, rutyna...życie po prostuMalenq, Tamka, justta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymykam skarby, ból głowy się rozkręca, czas się położyć i przeczekać....
lubię to za pierwszą część wypowiedzi....mam nadzieję, że rutyna NIE zawita NIGDYWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 15:25
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Arienna, bardzo mi przykro....
Yasmin, bo to usg w 20 tc (czy w okolicach) jest najwaznijesze. najwiecej wad pokazuje. pewnie lekarz w 11-14 tc, jesli bylas na usg, spr. co trzeba i tyle. w Skandynawii czy innych krajach, gdzie jest tylko jedno usg podczas ciazy, to wlansie jest to w okolicy 20 tc i jest to usg prenatalne.
Nena, slicznie wygladalas!!!! a brzusio jaki ladny i malusiNenaaa, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Mistrzem selfie to ja nie zostanę ale proszę, jak wszystkie, to wszystkie nawet pies się załapał
http://i1302.photobucket.com/albums/ag127/najkati/brzuszek_zpsc72372f4.jpgNenaaa, Lili83, justta, Krokodylica, Yasmin, Malenq, LaRa, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Nena, pięknie wyglądałaś! boska sukienka i biżu, no i fryzurka, elegancko! Twój małż ma wiele twarzy, hehe próbowałam na stole coś znajomego wypatrzeć ale wszystko zdążyliście zjeść
Malenq, mnie też głowa dzisiaj łupie, nie wiem, taka ładna pogoda a boli okrutnie łączę się w bólu
spadam z psem na dwór i robić obiad, postaram się zajrzeć później
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 16:05
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Arienko kochana tulę mocno wiem co czujesz
Nenuś ale bosko wyglądałaś super fryzurka i sukienka no i brzusio i taka chudzinka z ciebie świetnie
Tamuś ty to też śliczna a brzuszek boski taki malutki okrąglutki, no i kawałek psa
Mi trochę przeszło lepiej się czuję pospałam chyba z 4 godziny, mam nadzieję że jutro już będzie całkiem ok. Przyszły do mnie paczki z ubranka które zamawiałam niezły karton się nazbierał, teraz muszę wyzdrowieć żeby to wszytko popraćNenaaa, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Arienna wrote:wróciłam ze szpitala..... żegnam się z tej strony.... jednak tym razem się nie udało w sobotę mnie przyjęli na oddział i już pęcherzyka nie było jakoś się trzymam ale potrzebuję przerwy trzymajcie się ciepło i zdrowo bye :*
Tak mi przykro
Nawet nie wiem co napisać. -
przeczytałam 3 podstrony, miałam coś poodpisywać, ale w między czasie zapomniałam..
Arienko - tak mi przykro
Tami: też chcę taki brzuszek w tym czasie, ja mam taki obecnie (z tluszczu)
Czarymary też mam liczne bakterie, mój gin kazał jeść żuravit, ale ja bardzo źle pobrałam mocz, więc liczę, że po żuravicie i dobrym oddaniu będzie lepiej
mnie dziś po 4.30 przerzygało, ale żyję
-
ja też miałam liczne bakterie w moczy, ponad tysiąc przy normie 100... dostałam jakiś lek, mono-coś tam i później kazała mi powtórzyć badanie, właśnie tak z tamponem i teraz za każdym razem tak mi każe robić
ale ze względu na to, że mam ph moczu 8 to biorę żuravit i witaminę C -
LaRa wrote:Nieukowa!!! przywołuję Cie do porzadku!!!!!
Kroko - zrob z Nią cos....
ja caly czas powtarazm sobie w myslalch, ze bedzie dobrze, musi byc i Ty tez tego sprobuj!
No dostanie pasem po dupie i tyle.
Nieukowa nastawiaj dupsko!!!!
I jeszcze chora do roboty łazi.
Dbaj o Was a na pewno wszystko będzie dobrze.zgredka, Yasmin, Nieukowa lubią tę wiadomość