Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 17:19
Tamka, Nenaaa, Yasmin, Krokodylica, Malenq lubią tę wiadomość
-
beszka wrote:Arienna, bardzo mi przykro....
Yasmin, bo to usg w 20 tc (czy w okolicach) jest najwaznijesze. najwiecej wad pokazuje. pewnie lekarz w 11-14 tc, jesli bylas na usg, spr. co trzeba i tyle. w Skandynawii czy innych krajach, gdzie jest tylko jedno usg podczas ciazy, to wlansie jest to w okolicy 20 tc i jest to usg prenatalne.
Nena, slicznie wygladalas!!!! a brzusio jaki ladny i malusi -
Yasminko pajacyki też mam spoko i śpiochy i kaftaniki a te bluzy i spodenki to są większe rozmiary, chyba tak na 3-6 miesięcy, ale całkiem malutkie też mam takie na 56 ciekawe czy zdarzy pochodzić we wszystkim
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 17:31
-
A dasz link do sprzedawcy? Skoro masz sprawdzonego.
justta wiesz, obawiam się że ta zupa długo przy mnie nie przetrwa.
PS. zgredka ktoś mnie cytował tam na górze i sama siebie przeczytałam "poka cycki" :PPPWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 17:38
justta, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:justyś piękne ubranka............
poleżałam, i trochę ból zelżał....ale nadal ćmi...
coś "wisi" w powietrzu....tak mi "mój nos" podpowiada......
ale nie kraczę już........
-
Dzięki dziewczyny
Krokodylku ja zamawiałam od jednej babki, ale ona miała tylko te dwie paki takie duże ubranek,to są ubranka z Anglii, resztę ma na sztuki, albo dla większych dzieci, sprzedawca Mery34, może jeszcze kiedyś wystawi inne
Malenqa co Ci wisi?
Nena nie przejmuj się, ja też teraz mam większą ochotę na jedzenie i więcej pochłaniam, widocznie taki okresWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 17:49
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny