Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenq wrote:aaaaa propo, już siedzę i planuję, że od kwiecień/maj 2015 wracam do intensywnych ćwiczeń z Mel B, EwkąPlewką, i innymi cudakami, coby nadmiar kg jak najszybciej zrzucić...taka moja mała motywacja to zdjęcie z zimy 2013 gdzie 51kg ważyłam:)
Malenq lubi tę wiadomość
-
Szalone dziewczynki jesteście, ja mam nadzieję schudnąć po ciąży karmiąc taka mała nadzieja i nie ćwiczyć, bo mi się nie chce, chyba, że biegać z wózkiem parę razy dziennie, o to to
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 18:18
Nenaaa, Krokodylica, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFajnie by było kobitki, aby razem sobie "małą akcję" powrotu do sylwetki sobie zrobić....
jakoś nie przemawiają do mnie hasła typu: "zobaczysz po porodzie szybko zleci itp., jakoś wśród moich znajomych - bez ciężkiej pracy własnej - ciało nie chciało współpracować...bo kg jedno, a uelastycznienie ciała to drugie.....
więcej: kobiety w mojej rodzinie, nie wracały do figury, po ciążach, bez wizyt w fitness.....ja mieszkam dość daleko od takich miejsc, dlatego sama będę ćwiczyć
już ćwiczyłam przed ciążą to i teraz będzie musiało się udać
jak fajnie, jestem JA i Nenaaa też któraś jeszcze? -
nick nieaktualnyhehehe Justtyś leniwcze pospolity.............albo kruszynka jesteś i masz ciało, które "współpracuje" z Tobą.....moje niestety muszę zmusić
ech bo Wy pewnie wysokie chudzinki jesteście, ja bez ćwiczeń to mała kluseczka heheheWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 18:22
justta lubi tę wiadomość
-
Malenqa ja po poprzedniej ciąży szybko wróciłam do formy, ale co ciąża to inaczej podobno, teraz może być różnie, ja wolę jakieś ćwiczenia na powietrzu, spacerki, bieganie z wózkiem, piszę się na takie coś, ewentualnie wy będziecie uprawiać swoje fitnesy na trawce a ja będę obok biegać
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzgredko u Ciebie to będzie od końca lipca skarbie, dolicz sobie 8-9 tyg. dochodzenia ciała do normalności...... ale, ale nie przejmujcie się, że zacznę pierwsza, ale nie zamierzam skończyć tak szybko.....
u mnie spacery z wózkiem to tylko w weekendy, bo na polach, łąkach pełno bezpańskich watah psów, które są niebezpieczne, 2 miesiące temu zagryzły małego cielaka.....
więc raczej sama się nie wybiorę,.....dobrze, że mam duuuuże podwórko heheheh -
To ja Was zapraszam na moje zajęcia z tańca Indyjskiego. Bollywood, folk, klasyczny, semi klasyczny kto co chce a ile ubawu będziemy miały
wizualizacje i medytacje tez oferuję dla rozluźnienia po zajęciachWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 18:42
Malenq, justta, zgredka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHehehe dzięki kochane, ale zdjęcia z daleka robione hehehe więc inaczej to wygląda z bliska...coby i Wam oczu nie wypalić...
a (*)(*) jeszcze większe heheheheh........dla małża był przykaz coby z daleka zdjęcia robił....abym orki nie przypominała hehehe
sobie wyobraźcie, że w tej uliczce na tej białej ścianie jest OKNO życia ?!@?!#?!@$#? po drugiej stronie Optyk i kamery z baru......a wszystko przy bramie głównej ?!@#?!@#?!@?$!@$?!@$
nie wiem kto wpadł na taki pomysł...?@!??
-
nick nieaktualnyNenaaa ja się "sobie podobam" ale tak serio, jak waże 51-53kg.....taką wagę akceptuję i lubię ubrania w tym rozmiarze.... w ramach kompromisu mogę się zgodzić na 55kg, ale nie więcej hehehehe......
LaRa mnie dzisiaj też ból głowy prześladuje......i ogólnie jakoś się czuję do d.......