Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
też mnie bania boli i trochę na siłę kawę dziobnęłam, ale nadal boli eh eh
maleńku POKAAAA TWARZ
ja ważę już 64 kg (z 61/62) chlip ;/, ale zobacze jak waga z rana, bo sie zważyłam po mega obiedzie, a zawsze się ważę z rana
grubas przeklęty -
MÓJ MĄŻ ROBI LUDZIKI I ZWIERZĄTKA Z KASZTANÓW!!!! AAAAAA!!!!
parę dni temu mu zarzuciłam, że kiedyś się bardziej o mnie starał... za panny co roku miałam ludzika z konikiem a tu teraz taka posucha sobie wziął do serca heheheMalenq, zgredka, justta, Tamka, Krokodylica, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
heh nie straszcie mnie ja sie dopiero co wylizałam z choróbska (jeszcze kaszel suchy czasem męczy) a jutro będę w 3 przychodniach i do 2 moich szkół zanieść L4 muszę (siedlisko wirusów bleeeeee) . Dobrze, zę dzień nauczyciela jutro i tylko nauczyciele w szkole będą, bo normalnie to obwieszona dzieciakami przez korytarz się przeciskać z tym świstkiem muszę
-
nick nieaktualnyuuuuuuuuuuu Yassssssssssss.............pozazdrościć....
mój właśnie wrócił z roboty (wyruszył o 5.00) - zje, wykąpie się i pójdzie spać
i tyle w tygodniu.....ale w weekend w Sandomierzu było cudownie...szkoda tylko, że teraz 2 weekendy ma wyjazdowe, i małża będę miała dopiero na 1 listopada...
Yasmin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rozumiem CIę Malenq... w zeszłym tyg był tylko 1 dzień w domu a reszta w pracy po 12h wczoraj normalnie już czułam się taka samotna że płakać mi sie chciało... Ale za to w tym tyg idzie do pracy tylko 2 dni
Mamy małe plany remontowo przygotowawcze w pokoju dziecka, ale dziś się relaksuje, odpoczywa i robi ludziki z kasztanówWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 19:21
Malenq, justta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja jak robiłam sypialnię, to kategorycznie zabroniłam TV umieszczania i teraz po 3 latach stwierdzam, że to była najlepsza decyzja...mamy czas się poprzytulać, porozmawiać, posłuchać muzyki......ale oczywiście jak nie wraca "padnięty".....
czekamy na fotki ludzików:)
uwielbiałam je kiedyś robić i z żołędzi też
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:ja jak robiłam sypialnię, to kategorycznie zabroniłam TV umieszczania i teraz po 3 latach stwierdzam, że to była najlepsza decyzja...mamy czas się poprzytulać, porozmawiać, posłuchać muzyki......ale oczywiście jak nie wraca "padnięty".....
czekamy na fotki ludzików:)
uwielbiałam je kiedyś robić i z żołędzi teżMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a jakoś mnie obsypało lekko, choć mój mówi, że nie widzi, żebym zbrzydła, włosy też mi wypadają zamiast gęstnieć (szczęście, że mam gęste bez ciąży)..
oglądam masę linków na allegro: a to rożki, a to body, łóżeczka i tak do maja -
zgredka wrote:a jakoś mnie obsypało lekko, choć mój mówi, że nie widzi, żebym zbrzydła, włosy też mi wypadają zamiast gęstnieć (szczęście, że mam gęste bez ciąży)..
oglądam masę linków na allegro: a to rożki, a to body, łóżeczka i tak do maja -
Tamka, ale fajnie wyglądasz.. służy CI, służy
zgredko, rozumiem CIę.. miałam dzis pisać, że po 1. czuję się jak wieloryb; po 2 - mam okropną cerę; po 3 - mega wysuszoną skórę na całym ciele.. zupełnie mi nie służy ciąża ;/
ja dziś stanęłam na wagę i 4kg do przodu..z moich 55 mam 59 (na czczo niestety, więc mniej już nie będzie)..
ale jest jedna rzecz.. ja odkąd jestem w ciąży nie zachorowałam na żadne grypy czy przeziębienia, więc to plus
ja też nie mam w sypialni tv, to nasz wspólna decyzja i wogóle nie potrzebuje go..ba nawet teraz mnie drażni i mam problem aby usnąc, gdy gra..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 20:35
Tamka, Malenq lubią tę wiadomość