Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lara luuudzieee jak mi zrobiłaś smaka na łazanki. Omniomiom ośliniłam się. :]
Ja chodzę jak debil po wszystkich sklepach w mieście i szukam pieluszek z wycięciem na pępek, w żadnym sklepie nie ma cholernych pieluszek!!!! Nogi mi do dupska wchodzą od tego łażenia a pieluszek dalej nie mam. -
Kroko a mówiłam www.blizejciebie.pl happy belle mają wycięcie na pępek
używałm pzy Zuzi zamawiałam kurierem i miałam za free przy zamówieniu za 150zł plus zawsze jakies mokre husteczki coś dla siebie
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Krokuś, narobiłam cały gar, bo tak jak pisałam wczesniej, spodziewam sie Ciebie na obiadek

wróciłam ze spacerku, i czas na sport.... tzn. sport przed tv
go,go,go Justyna
-
nick nieaktualnyHejka...przeglądarkę kazali mi zmienić....i oto jestem...ale mykam na intensywna terapie do Kośki, może pozwolą mi ją dotknąć....
konwalianka, LaRa, Tamka, justta, Lili83, Krokodylica, nick nieaktualny, Smoczyca1, Nieukowa, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Witajcie mamusie i przyszłe mamusie:). Jestem mamą małej Zuzi. W ciąży miałam pomysł stworzenia czegoś dla najmłodszych. Odkąd urodziła się moja córeczka wzięłam się ostro do roboty i udało się realizować zamierzony plan. Proszę odwiedźcie naszą stronę jeśli szukacie czegoś wyjątkowego dla swojego malucha i w przystępnej cenie. Serdecznie was zapraszam i trzymam kciuki za każdą z was aby poród przebiegł szybko, bezboleśnie i z pięknym happy endem, a za te które już mają swe maleństwa zdrowia i miłości:* oto nasza strona facebook.com/zuzulakids
-
Jestem już po wizycie, wszystko jest ok, Kruszynka waży już 2490g czyli super rośnie, dała mi skierowanie na cc na 21 stycznia(skończony 38tc), mam się stawić na czczo o 8 rano, jakby coś się działo to oczywiście szybciej i zrobią mi od razu cięcie, mam nadzieję że wytrwamy do tych dwóch tygodni jeszcze, żeby maluszek podrósł, będzie miał koło 3 jak się urodzi

Cesarka wtedy też, bo ginka ma ostatni tydzień stycznia urlop, a chciałaby sama robić cięcie
Wymaz pobrany, ale miałam z pochwy a nie z odbytu
nic nie bolało
Teraz tylko żeby wytrwać i już za dwa tygodnie będę mamusią
21 stycznia, ewentualnie 22 najpóźniej jakby coś w szpitalu im innego wyszło, dzieję się, dzieje dziewczynki
Malenqa czekamy na wieści co u Kosi
LaRa, Tamka, Lili83, Nenaaa, Krokodylica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Nieukowa, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Tamuś ze względu na wcześniejszą moją sytuację, powiedziała że nie ma sensu czekać do końca czy rozwoju sytuacji, bo u mnie różnie może być, wtedy nie wiadomo z jakich przyczyn odkleiło mi się łożysko, wolą być przygotowani, ja też czuję się bezpieczniej po prostu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 17:06

ale przynajmniej nie gorzej...