Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lara luuudzieee jak mi zrobiłaś smaka na łazanki. Omniomiom ośliniłam się. :]
Ja chodzę jak debil po wszystkich sklepach w mieście i szukam pieluszek z wycięciem na pępek, w żadnym sklepie nie ma cholernych pieluszek!!!! Nogi mi do dupska wchodzą od tego łażenia a pieluszek dalej nie mam. -
Kroko a mówiłam www.blizejciebie.pl happy belle mają wycięcie na pępek
używałm pzy Zuzi zamawiałam kurierem i miałam za free przy zamówieniu za 150zł plus zawsze jakies mokre husteczki coś dla siebie
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Krokuś, narobiłam cały gar, bo tak jak pisałam wczesniej, spodziewam sie Ciebie na obiadek

wróciłam ze spacerku, i czas na sport.... tzn. sport przed tv
go,go,go Justyna
-
nick nieaktualny
-
Witajcie mamusie i przyszłe mamusie:). Jestem mamą małej Zuzi. W ciąży miałam pomysł stworzenia czegoś dla najmłodszych. Odkąd urodziła się moja córeczka wzięłam się ostro do roboty i udało się realizować zamierzony plan. Proszę odwiedźcie naszą stronę jeśli szukacie czegoś wyjątkowego dla swojego malucha i w przystępnej cenie. Serdecznie was zapraszam i trzymam kciuki za każdą z was aby poród przebiegł szybko, bezboleśnie i z pięknym happy endem, a za te które już mają swe maleństwa zdrowia i miłości:* oto nasza strona facebook.com/zuzulakids
-
Jestem już po wizycie, wszystko jest ok, Kruszynka waży już 2490g czyli super rośnie, dała mi skierowanie na cc na 21 stycznia(skończony 38tc), mam się stawić na czczo o 8 rano, jakby coś się działo to oczywiście szybciej i zrobią mi od razu cięcie, mam nadzieję że wytrwamy do tych dwóch tygodni jeszcze, żeby maluszek podrósł, będzie miał koło 3 jak się urodzi

Cesarka wtedy też, bo ginka ma ostatni tydzień stycznia urlop, a chciałaby sama robić cięcie
Wymaz pobrany, ale miałam z pochwy a nie z odbytu
nic nie bolało
Teraz tylko żeby wytrwać i już za dwa tygodnie będę mamusią
21 stycznia, ewentualnie 22 najpóźniej jakby coś w szpitalu im innego wyszło, dzieję się, dzieje dziewczynki
Malenqa czekamy na wieści co u Kosi
LaRa, Tamka, Lili83, Nenaaa, Krokodylica, Misi@, Malenq, Nieukowa, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Tamuś ze względu na wcześniejszą moją sytuację, powiedziała że nie ma sensu czekać do końca czy rozwoju sytuacji, bo u mnie różnie może być, wtedy nie wiadomo z jakich przyczyn odkleiło mi się łożysko, wolą być przygotowani, ja też czuję się bezpieczniej po prostu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 17:06
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

ale przynajmniej nie gorzej...