Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
I po robocie,
szczerze nie wiem jak dlugo jeszcze dam rade. Lazilam w swieta i oczyscilam referat, a teraz ludzie nir przyszlo po swietach i ich sprawy przejmuja ci co zostali i znowu mam syf i jak tu realizowac postanowienie noworoczne powolnej pracy.
No to Malenq juz ma to za soba, teraz tylko czekac na szybki powrot zdrowej Koski do domu i zaraz Justa
posypie sie tych dzieciaczkow
Bylam u dietetyczki, ktora kaze sie pilnowac, bo za szybko spuchne (no dobra ostro ostatnio podjadam) i zaczne sie pilnowac, ale mam jeszcze duzo ciasta w domu, co goscie we wt przyniesli, to chyba musze zaczac jak sie skonczy (na szczescie moj mi nieco pomaga)
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Tak właśnie myślałam... Bardzo mądre podejście lekarzy
No to kochana, jeszcze tylko dwa tygodnie "luzu"
Swoją drogą to niesamowite ze nadal nie wiecie czy to synuś czy córcia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 17:08
justta, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
My też już po mały waży 1100g:)Wszystko wporząku, płeć potwierdzona;)Ogłaszam, ze syn mój to bezwstydnik jeden wywalił jajcora i wszystko w d.... miał;)Kogo ja to ostatnio pouczałam chyba Nene żeby synkowido rozumu przemówiła hehheheh teraz to ja muszę z moim pogadać!Zdjęcia zaraz wkleje!Aha już 9 kg na plusie:(co będzie za 3 miesiące.....
Justta wiadomości super, 22 styczeń mówisz toż to tuż tuż;)Ja mam przeczucie, że tam Ninka siedzi zobaczymy czy mam racje;)
Nena:)ja tego badania nie chce buuuuu
Malenq daj znać co u małej jak już wrocisz, buziaczki:)
Tamka, Nenaaa, Misi@, justta, Malenq, konwalianka, Nieukowa, Yasmin lubią tę wiadomość

*******Gang18+*******B -
Super wiadomości dziewczyny!
Justta! Ale pięknie dziecię podrosło! To już za chwilę Kochana zobaczysz tą japkę...i to co buźką nie jest też
Gratuluję 
Lili, no to mamy dwóch bezwstydników
Cieszę się, że wszystko dobrze
justta, Lili83 lubią tę wiadomość
-
Lili super wiadomość, kolejny bezwstydnik mały, tylko mój taki "porządnicki", a co się będą, niech się chwalą jak natura obdarzyła, w końcu mają czym

Krokodylku kciuki się przydadzą
będzie stresik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 18:38
Krokodylica, Lili83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa FB zapraszamy po zdjątko, przez tableta nie dam rady...
Dzisiaj nie dałam rady karmić, jestem mocno osłabiona, a do tego nie mogę siedzieć, przez szwy...
Jutro będziemy ściągać mleko.....
Nawet jej nie trzymałam bo na stojąco nie pozwalają a mnie kręci się w głowie cały czas.....
Ale jest cudowna, a jak weszłam do sali, to na mój głos odwróciła główkę w moją stronę...a na dotyk, od razu się ożywiła...całą ciążę śpiewałam jej małe pieski dwa, i dzisiaj jak zanuciłam od razu zesztywniała na rękach u małża i otworzyła szeroko oczy...
W drodze powrotnej do mojej sali, wyłam, że ona musi tam sama być.. Tu są godziny wizyt rodziców...
Ona w szpitalu do wtorku, ja nie wiem, ale zostaję w Białym jakby co...
Tamka, LaRa, Lili83, marissith, Nieukowa, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Wyślijcie mi tą fotkę na priv prooooszę! Lub wstawcie tutaj, jeśli Maleńka się zgodzi...plissss

Kochana, bardzo mi przykro, że musisz przeżywać tą rozłąkę z córą...Zobacz jak Maleństwo rozpoznaje Mamuśkę
Cudowne to
Oby szybciutko nabrała sił i pełni zdrówka.
Malenq lubi tę wiadomość
-
Ślicznotka
zdrowka dla Ciebie Malenq i dla Kosi 
No i tak jak Tamus pisze, rzeczywiście to jest coś niesamowitego ze malutka zareagowała na Twój głos. Od dzisiaj tez będę śpiewać (OMG)!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 19:06
Tamka lubi tę wiadomość
-
Malenqa to napewno musi być trudne zostawić malutką, ale to dla jej dobra, już niedługo będziecie się tulić, no nie mogę się na nią napatrzeć, i pomyśleć że niedługo my też będziemy tulić nasze maleństwa
aż serce rośnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 19:08
Malenq, Krokodylica, Tamka, Nenaaa, Lili83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH