Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Malenq malutka jest IDEALNA! Piękna po prostu! Jeszcze raz mega gratulacje!
Miejmy nadzieję że w tej całej zbieraninie znajdzie się jeden porządny lekarz i w końcu będzie wiadomo co i jak z serdusiem...
Jejku jak ten czas leci, zaraz tu nam lawina porodów się zacznie
Ja się po raz pierwszy dziś nie dopięłam w dżinsach ;( Włączyło mi się ostatnio ssanie i ciągle coś podjadam - staram się owoce ale kalorie są kalorie i chyba mam ze 4kg na+ już ;/
Chyba muszę iść na szoping ciążowy jakieś dżinsy sobie sprawić z rozciągaczem...
Mnie i moich kolegów z hematologii szefowa wqrwiła dzisiaj. Mamy w labie w innej pracowni jeszcze jedną cieżarną, ciąża miesiac młodsza niż moja. Kierownica rzuciła mi tekstem, że za mnie nikogo na zastępstwo nie rpzyjdzie mimo że zapierdzielamy we trojkę jak gepardy na spidzie. A dziś patrzymy i co? Gnida przyjęła na praktyki 2 osoby do tej pracowni gdzie jest koleżanka w ciąży mimo że one tam po pół dnia kawę piją!!!
I te laski już wiedzą od niej, że będą zatrudnione na zastępstwo za mnie i za tą koleżankę!
Zapytałam szefową o co chodzi, a ta do mnie z tekstem, że trzeba sobie zasłużyć! I teraz jak pójdziemy na miacierzyńskie to u nas będzie nadmiar pracy a u nich luz maks.
W co ona qurva gra???
Beszka współczuję, ja byłam gnojona w szkole podstawowej przez pierwsze 3 lata bo jestem niewierząca... żadnemu dziecku nie życzę jakiejkolwiek formy mobbingu za inność- tym bardziej za to, że ma lepszy start bo zna więcej języków!!! Niech te przedszkolanki wezmą tyłki ruszą i zrobią pogadankę bo to ich nic nie kosztuje a dzieci będą szczęśliwsze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 21:32
Malenq lubi tę wiadomość
-
dzisiaj na typ 1 o godz. 22 25 reportaż o matce wychowujacej 14 dzieci:0 o
matko i córko:0
Beszka przykre są takie sytuacje, zarówno dla rodzicówjak i dla dzieci:(tutaj główną rolę odrywają wychowawczynie, które powinny wytłumaczyć co i jak!Nie dziwie się, że chcesz przenieść małego do innej placówki.
Nieukowa tak to już jest jeśli ktoś odbiega od schematu!sorry za takie sformułowanie;)u nas w szkole też była dziewczyna, która była niewierzaca i nawet sie w głowie nie mieści jak jej ublizano, dokuczano!Dzieci potrafią być naprawde okrutne!
Zakupy ciążowe to świetny pomysł tym bardziej, że zaczeły sie przeceny, dzisiaj w HM spodnie ciążowe już od 10 euro tylko nie było rozmiaru dla mnie nad czym ubolewałam bo naprawde fajne spodnie maja!Kupiłam za to bluzeczke z krótkim rękawem;)wykorzystać ją mogę również po porodzie;)

*******Gang18+*******B -
nick nieaktualny
-
Malenq: Ty niedlugo bedziesz mogla wykonywac wygibasy, o ktorych ja wtedy nawet nie pomarze

wczoraj u dietetyczki w poczekalni (do gabinetu gin znajdujacego sie obok) siedzialam obok kobitki, ktora ma termin na 14 lutego i miala niewiele wiekszy brzuch od mojego (bez wciagania), a to jeszcze prawie 4 miechy
-
witam sie ciepło

Malenq sliczna niunia
Justta
wiec jednak bedziesz pierwsza
troszke zazdraszczam bo moj gin nie chce mi zrobic ciecia wczesniej niz tydzien prze terminem a on wylicza wg Neagellego czy jakos tak wiec liczy na 7 lutego mimo ze termin jest na 04.02
beszka koniecznie musisz pogadac z wychowawca
bo bedzie jeszcze gorzej jak nic nie zrobia...
Malenq, justta lubią tę wiadomość
-
beszka pytalas o herbatke z lisci malin
ja pije jedni zalecaja od 36 inni od 38 a jszcze ini cała ciaże
ja bym sklaniała sie ku tej trzeciej opcji, nie wywoluje zadnych skurczy a mam wrazenie ze nawet je łagodzi... pije juz od tygodnia wczesniej sie bałam... i na wizycie wszystko ok szyjka zamknieta skurczy brak
ktg miałam
wazne sa tez tableki z wiesiolka podobno, pomagaja na rozwarcie bo zawieraja kwasy omega6 ktore nasz organizm przetwaza na cos innego juz nie pamietam
powoduje ze szybciej idzie rozwarcie jesli cos sie dzieje i zadziej sa naciecia bo skora jest bardziej elastyczna
ile w tym prawdy nie wiem i sie pewnie nie przekonam bo bede miec cc
ale herbatka zawiera podobno mnostwo witamin wiec pije...
ja juz cale +17 wiec nie narzekajcie bo chyba wiecej to nikt nie przytyje z tego co piszecie 12 to norma przeciez -
nick nieaktualny
-
MALENQ - sliczna Kosia
. Ucaluj ja od cioc forumowch 
Co do spodni to ja jeansy przestalam nosic w jakims 3 miesiacu bo mi brzuch wywalilo bardzo szybko i poprostu bylo mi niewygodnie. Chodze w leginsach i sukienkach. Teraz mi sie juz troche znudzilo wiec kupilam spodnie ciazowe w H&M i powiem wam ze kocham ten wynalazek, genialne sa
KROKO - a jak tam w ogole twoje mdlosci? Pameitam ze mialas bardzo ostre dlugi czas. Jak to teraz wyglada? -
nick nieaktualnyHej u mnie po obchodzie: ile czasu Kosia będzie w szpitalu tyle i mnie potrzymają, czyli na pewno do wtorku....
Krocze się goi, pije lactulose coby łatwiej w WC było hehehe...
Do Kosi na 11:30:-D

Smoczku odpoczywają ile się wlezie:-)
Yasmin lubi tę wiadomość
-
dzien dobry

Malenqu super wiesci, tzn. ze nie wypuszcza Cie przed Kosia, bo wiadomo stresow by tylko wiecej bylo....na miejscu to na miejscu
no i wielka chwila przed Wami 
Helen, dzieki za info. musze mame poprosic by mi przywiozla. ja od 34 tc zaczynam pic herbate plus masaz krocza
oh dziewczyny, my caly czas, serio caly czasm, rozmaiwmay z przedszkolem, ale oni sa jacys dziwni...teraz juz chce sprawe do gminy zglosci.
ja dzis cala noc nie spalam
tak mnie okropnie brzuch bolal. raz to mialam wrazenie jakby byl poobijany od wewnatrz, hehehe a potem chyba kolke jelitowa mialam
maz chcial juz do szpitala pojechac, ale preszlo. ruszyc sie na cm nie moglam 
teraz spijam kawe i uciekam do pracy zaraz.
aaaa od wczoraj boli mnie spojenie lonowe tak, ze chodzci nei moge. szybko w tej ciazy. musimy w koncu szafe dla malej kupic i zgromadzic najpotrzebniejsze rzeczy
-
Haha, tygodnia.. Chciałabym aby tak było.. Sorry ale u mnie "dyskomfort" trwał do zdjęcia niby rozpuszczalnych szwów czyli po 3 tyg.. Ale ja miałam inaczej, bo miałam stan zapalny.. Przez 8 m-cy.. Naprawdę licze, że tym razem szybciej do siebie dojdę i żadne dziadostwo się nie przypaleta..
Malenq zrób nowe zdjęcie Kosi, nacieszymy oczka
Ja z Tymkiem przytyłam 18kg
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH