Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow Biedra niezły brzucholek:)

Tamka do lekarza i to już nie ma na co czekać;)Kocyk extra;)

Lara moja Suzi patrzy tylko przez okno i nawet nie myśli o wyjściu;)i wcale jej się nie dziwie!

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.
    Wczoraj byłam praktycznie cały dzień na zakupach do wykończenia pokoju dla małej. Później do późna małż malował sufit w łazience. Cały bałagan został mi na dziś... Więc! Łazienka wyszorowana, kuchnia po wczorajszej obiadokolacji na szybko również. Ubranka zielone i żółte się suszą (jeszcze tylko niebieskie zostały :D ) ale prasować juz mi sie nie chce dziś niczego... Więc zasiadłam.

Malenq :') ale super. Śpiewaj jej kiedy tylko możesz. cudowne to jest <3

Konwi my jesteśmy w podobnej wiekiem ciąży i mi również brzuch nisko opadł w poniedziałek. Opiera się nawet na udach gdy siedzę. Brzuch zmalał i utrudnia mi poruszanie się jeszcze bardziej. Zwyczajnie jeszcze bardziej bolesne jest podniesienie nogi i chodzenie. Mycie się itp. 6 tyg powiadasz??? hmmm trochę szybko jak na mój gust ale liczę się z tym

Kotka pewnie, ze szkoda urlopu (moim zdaniem). Jeżeli ma możliwość zerwania się z pracy w takiej sytuacji to warto z tego skorzystać. My też mamy taki plan. Małż będzie pracował do końca. W pracy wszyscy wiedzą że jakby co to on się ulatnia. W końcu od momentu gdy się zacznie mamy jeszcze sporo czasu nie? :) Tylko wkurza mnie, ze małż jedzie w pn na 3 dni w delegację do Warszawy. Niby w 5 h może być na miejscu z powrotem ale głupio jakoś... CO prawda nie zamierzam rodzić w przyszłym tyg ale różnie bywa :D

Nenuś :D pakowanko :) ale super
    Krokodylica wrote:
    Ja chodzę jak debil po wszystkich sklepach w mieście i szukam pieluszek z wycięciem na pępek, w żadnym sklepie nie ma cholernych pieluszek!!!! Nogi mi do dupska wchodzą od tego łażenia a pieluszek dalej nie mam.
    Naprawdę potrzebujesz takich pieluszek? Nawet nie wiedziałam ze takie istnieją, a w SR uczyli nas żeby zwyczajnie przód pampersa odwinąć na zewnątrz i dopiero zakleić rzep w pieluszce, lum zwyczajnie wyciąć to nożyczkami przed założeniem

Justa Gratki kochana! I wiesz na czym stoisz :)

Lili gratki

Beszka Współczuję, serce się kraja jak słyszę o takich wydarzeniach jak w przedszkolu Jaśka. Ja osobiście jestem bardzo cięta na podobne sytuacje w mojej szkole. Nienawidzę tego

Lili83 lubi tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a oto moje łowy:)

73256659a326aad6m.jpg

b5699b52a5858adbm.jpg

już nawet nie wchodze do sklepów dziecięcych bo nie mogę się opanować już tyle tego mam gdzie to wszystko pomieszcze;)

mamie też sie coś należy;)a co!

8d7ad4f40ff548a3m.jpg

Yasmin, konwalianka, justta, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yas..oj skarbie, może i 8 tyg. ale wolę się nastawiać na za 6, aby później sie nie przejechać.. ale masz powera kobieto! nieźle.. ale żeby nie było, to u mnie w przyszłym tyg. malowanie i przyznam, że sama zamierzam to zrobić, gdy mąż w pracy a dzieć w przedszkolu.. tylko cii.. mają niby przyjechać moi rodzice, ale dopiero za 2 tygodnie, a ja nie chcę tyle czekać.. wolę aby już zapach farby znikł..no i będziemy tapetę kłaść na jedną z ścian w przedpokoju.. za pranie się zabiorę, gdy mąż skończy szafę, bo póki co mam tylko półki i.. ściany.. drzwi brak, drążka brak.. szuflady brak..obiecał , ze w weekend to zrobi, więc przyszły tydzień zapowiada się u mnie gorący :)

bosz jak wieje.. a ja muszę po starszaka do przedszkola gnac..oby mi auta nie zwiało z drogi :)

Yasmin, Lili83 lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe nie mam powera :D ruszam się jak mucha w smole i ciągle stękam. Ale ktoś to musi zrobić. Ty będziesz malować????? Ty to dopiero masz powera! :)
    Ale serio, przemyśl to jeszcze. Nie chcemy żeby coś Wam się stało, w końcu trzeba będzie na wysokości wchodzić i wdychać opary. A taki wysiłek fizyczny jeszcze moze przyspieszyć akcję

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 15:06

konwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalianko podziwiam robie to co musze i na tym koniec!Nie mam energii, chęci w ogóle nic mi się nie chce, także szacun, tylko uważaj by ci sie nic nie stało!a i nie pomaluj sobie brzuszka;)

konwalianka lubi tę wiadomość

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała jest pod lampa, dali mi ja na dziś do pokoju, ja po wczorajszych nerwach i dzisiejszych tez nie mam nic mleka, nawet siary brak...mała karnie z butelki, ale to mleko innych matek a nie mm.....
    Odezwę się jak mała zaśnie...

Yasmin, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buziaki dla Kośki :*

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • justta Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenqa dobrze, że Kosia już przy tobie, to się uspokoisz, a może niech mąż ci kupi jakieś herbatki na laktacje i dużo pij

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 15:09

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka ty moze jednak skonsuluj sie z lekarzem bo juz cie meczy i meczy to choróbsko

Lili ale łowy :)

Lara dziekuje za subtelność hehehe ja to mam balon ze hoho hehehe ale rozmiarowo przypomina brzuch z Zuzą wiec sie nie martwie :P wsumie dopiero 1,8kg na plus wiec jak na 16 tydzien nie ma żle heheh

Malenqa aa super ze masz małą :) pomału przystawiaj ją niech possie troszke twoje sutki pokarm wróci :) trzymam kciuki

Lili83 lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie na laktacje pomagał 100% sok z jabłek hortex pół na pół z wodą

nick nieaktualny, Yasmin lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq ciesze się ze Kosia jest z juz z Tobą <3 I faktycznie może te herbatki na laktacji? Nie denerwuj się już jest dobrze :) tylko spokój :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 15:44

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• LaRa Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wróciłam ze spaceru
    patrzac wczesniej przez okno nie sadzilam ze jest az tak.... beznadziejnie ;/ wrocilam zmeczona jak mops - btw. mój psiak od azu padł (spioch hihihi) gdyby nie to ze mam dobre buty to mialabym w stopach jezioro ;/ a i kilka upadków pewnie tez bym zaliczyła, dobrze ze juz weekend i obowiazki spacerowe przechodza na Małza...
    szybko wsuwam łazanki i zaatakuje Pepco :)

Krokodylica lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale Wam dobrze z tym pepco..u mnie nie ma buuu...

Yas, będę ostrożna:) jak byłam w ciąży z Tymkiem to też "zaliczyłam" malowanie.. caego domu! 75m2! wiec moje dzieci zahartowane, hehe

Dronka, nie dopisałam.. ślicznie wyglądasz i kanapa świetna

Lara..o łazanki.. to jest to! muszę zrobić.. dziś u mnie ryż z łososiem i sałatka z szpinakiem z pomidorami świeżymi i suszonymi..

Yasmin lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Lili83 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mniam Konwi:)u mnie dzisiaj dorsz z ziemniaczkami i surówką z kapusty pekińskiej z marchewką:)właśnie zasiadamy z mężem do stołu

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • beszka Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas tez dzis rybka byla. maz zrobil ;)

Tama, ladny pajacyk. kocyk rowniez. ja mam bzika na pkt kocykow dla dzieci. dla mojej malej mam juz 2 czy 3 i planuje jeszcze przynajmniej dwa zamowic. jeden podobny to twojego, ale w innej kolorystyce ;)

Biedroneczko, sliczny brzuszek :)

Yasmin, moj brzuch chyba tez nisko. nie wiem, ale jak siedze, to wlasnie lezy na kolanach ;) po weekendzie bierzemy sie za szykowanie pokoju dla malej. w ltym moja mama przyjedzie na tydzien, to posegrujemy ubrania, kotre dostalam od znajomej i popiore, poukladam. w pon. jade do szpitala na bad. do wiekszego mista, to chce wyjechac wczesniej by na zakupy sie udac ;)

dzownili dzis do nas z przedszkola. w przyszlym tyg.mamy spotkanie ze wszystkimi liderami i wlascicielka. ja chyba i tak spr. zglosze do gminy, jak planowlaam, bo dla mnie to jest b.duze niedopatrzenie ze str. personelu. a w Norwegii jak pislama duzy nacisk klada na obserwowanie takich sytuacji...

Malenqu, ja z Jaskiem mialam spory problem z laktacja. tez siary nawet nie mialam. kazali mi go przykladac na 20 mn do jednej piersi, potem do drugiej. potem R bral malego i dawal mu butle, a ja sie podlaczalam do laktatora. po paru dniach mleczko bylo. tylko ja jeszcze krople do nosa dostlam ulatwiajace rozszerenei sie kanalikow - moje jakies waskie i z 2 synem tez mialam ten problem....krople kilka razy uzylam i bylo ok ;) trzymam kciuki aby mleczko sei pojawilo.

a skoro dali Ci Kosie do pokoju, to z serduszkiem chyba juz lepiej, co?

Yasmin, Tamka lubią tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    syndrom opadających brzusiów hehehe :D

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze ze nie cyckow dziewczynki :D

Nieukowa, Yasmin, Krokodylica, Lili83, nick nieaktualny, LaRa lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    Dobrze ze nie cyckow dziewczynki :D
    Ej mówcie za siebie, dobra?! Mi opadają :/

Fajne zdobycze dziewczęta :)

justta lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenka ciiii ;)
    Musisz więcej na głowie stać w przyszłości :D

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

‹‹ 359 360 361 362 363 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ