Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam.
Wczoraj byłam praktycznie cały dzień na zakupach do wykończenia pokoju dla małej. Później do późna małż malował sufit w łazience. Cały bałagan został mi na dziś... Więc! Łazienka wyszorowana, kuchnia po wczorajszej obiadokolacji na szybko również. Ubranka zielone i żółte się suszą (jeszcze tylko niebieskie zostały
) ale prasować juz mi sie nie chce dziś niczego... Więc zasiadłam.
Malenq :') ale super. Śpiewaj jej kiedy tylko możesz. cudowne to jest
Konwi my jesteśmy w podobnej wiekiem ciąży i mi również brzuch nisko opadł w poniedziałek. Opiera się nawet na udach gdy siedzę. Brzuch zmalał i utrudnia mi poruszanie się jeszcze bardziej. Zwyczajnie jeszcze bardziej bolesne jest podniesienie nogi i chodzenie. Mycie się itp. 6 tyg powiadasz??? hmmm trochę szybko jak na mój gust ale liczę się z tym
Kotka pewnie, ze szkoda urlopu (moim zdaniem). Jeżeli ma możliwość zerwania się z pracy w takiej sytuacji to warto z tego skorzystać. My też mamy taki plan. Małż będzie pracował do końca. W pracy wszyscy wiedzą że jakby co to on się ulatnia. W końcu od momentu gdy się zacznie mamy jeszcze sporo czasu nie?
Tylko wkurza mnie, ze małż jedzie w pn na 3 dni w delegację do Warszawy. Niby w 5 h może być na miejscu z powrotem ale głupio jakoś... CO prawda nie zamierzam rodzić w przyszłym tyg ale różnie bywa 
Nenuś
pakowanko
ale super
Naprawdę potrzebujesz takich pieluszek? Nawet nie wiedziałam ze takie istnieją, a w SR uczyli nas żeby zwyczajnie przód pampersa odwinąć na zewnątrz i dopiero zakleić rzep w pieluszce, lum zwyczajnie wyciąć to nożyczkami przed założeniemKrokodylica wrote:Ja chodzę jak debil po wszystkich sklepach w mieście i szukam pieluszek z wycięciem na pępek, w żadnym sklepie nie ma cholernych pieluszek!!!! Nogi mi do dupska wchodzą od tego łażenia a pieluszek dalej nie mam.
Justa Gratki kochana! I wiesz na czym stoisz
Lili gratki
Beszka Współczuję, serce się kraja jak słyszę o takich wydarzeniach jak w przedszkolu Jaśka. Ja osobiście jestem bardzo cięta na podobne sytuacje w mojej szkole. Nienawidzę tego
Lili83 lubi tę wiadomość
-
a oto moje łowy:)

już nawet nie wchodze do sklepów dziecięcych bo nie mogę się opanować już tyle tego mam gdzie to wszystko pomieszcze;)
mamie też sie coś należy;)a co!
Yasmin, konwalianka, justta, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość

*******Gang18+*******B -
Yas..oj skarbie, może i 8 tyg. ale wolę się nastawiać na za 6, aby później sie nie przejechać.. ale masz powera kobieto! nieźle.. ale żeby nie było, to u mnie w przyszłym tyg. malowanie i przyznam, że sama zamierzam to zrobić, gdy mąż w pracy a dzieć w przedszkolu.. tylko cii.. mają niby przyjechać moi rodzice, ale dopiero za 2 tygodnie, a ja nie chcę tyle czekać.. wolę aby już zapach farby znikł..no i będziemy tapetę kłaść na jedną z ścian w przedpokoju.. za pranie się zabiorę, gdy mąż skończy szafę, bo póki co mam tylko półki i.. ściany.. drzwi brak, drążka brak.. szuflady brak..obiecał , ze w weekend to zrobi, więc przyszły tydzień zapowiada się u mnie gorący

bosz jak wieje.. a ja muszę po starszaka do przedszkola gnac..oby mi auta nie zwiało z drogi
Yasmin, Lili83 lubią tę wiadomość
-
hehehe nie mam powera
ruszam się jak mucha w smole i ciągle stękam. Ale ktoś to musi zrobić. Ty będziesz malować????? Ty to dopiero masz powera! 
Ale serio, przemyśl to jeszcze. Nie chcemy żeby coś Wam się stało, w końcu trzeba będzie na wysokości wchodzić i wdychać opary. A taki wysiłek fizyczny jeszcze moze przyspieszyć akcjęWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 15:06
konwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMała jest pod lampa, dali mi ja na dziś do pokoju, ja po wczorajszych nerwach i dzisiejszych tez nie mam nic mleka, nawet siary brak...mała karnie z butelki, ale to mleko innych matek a nie mm.....
Odezwę się jak mała zaśnie...
Yasmin, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Tamka ty moze jednak skonsuluj sie z lekarzem bo juz cie meczy i meczy to choróbsko
Lili ale łowy
Lara dziekuje za subtelność hehehe ja to mam balon ze hoho hehehe ale rozmiarowo przypomina brzuch z Zuzą wiec sie nie martwie
wsumie dopiero 1,8kg na plus wiec jak na 16 tydzien nie ma żle heheh
Malenqa aa super ze masz małą
pomału przystawiaj ją niech possie troszke twoje sutki pokarm wróci
trzymam kciuki
Lili83 lubi tę wiadomość
-
wróciłam ze spaceru
patrzac wczesniej przez okno nie sadzilam ze jest az tak.... beznadziejnie ;/ wrocilam zmeczona jak mops - btw. mój psiak od azu padł (spioch hihihi) gdyby nie to ze mam dobre buty to mialabym w stopach jezioro ;/ a i kilka upadków pewnie tez bym zaliczyła, dobrze ze juz weekend i obowiazki spacerowe przechodza na Małza...
szybko wsuwam łazanki i zaatakuje Pepco
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
ale Wam dobrze z tym pepco..u mnie nie ma buuu...
Yas, będę ostrożna:) jak byłam w ciąży z Tymkiem to też "zaliczyłam" malowanie.. caego domu! 75m2! wiec moje dzieci zahartowane, hehe
Dronka, nie dopisałam.. ślicznie wyglądasz i kanapa świetna
Lara..o łazanki.. to jest to! muszę zrobić.. dziś u mnie ryż z łososiem i sałatka z szpinakiem z pomidorami świeżymi i suszonymi..
Yasmin lubi tę wiadomość
-
u nas tez dzis rybka byla. maz zrobil

Tama, ladny pajacyk. kocyk rowniez. ja mam bzika na pkt kocykow dla dzieci. dla mojej malej mam juz 2 czy 3 i planuje jeszcze przynajmniej dwa zamowic. jeden podobny to twojego, ale w innej kolorystyce
Biedroneczko, sliczny brzuszek
Yasmin, moj brzuch chyba tez nisko. nie wiem, ale jak siedze, to wlasnie lezy na kolanach
po weekendzie bierzemy sie za szykowanie pokoju dla malej. w ltym moja mama przyjedzie na tydzien, to posegrujemy ubrania, kotre dostalam od znajomej i popiore, poukladam. w pon. jade do szpitala na bad. do wiekszego mista, to chce wyjechac wczesniej by na zakupy sie udac 
dzownili dzis do nas z przedszkola. w przyszlym tyg.mamy spotkanie ze wszystkimi liderami i wlascicielka. ja chyba i tak spr. zglosze do gminy, jak planowlaam, bo dla mnie to jest b.duze niedopatrzenie ze str. personelu. a w Norwegii jak pislama duzy nacisk klada na obserwowanie takich sytuacji...
Malenqu, ja z Jaskiem mialam spory problem z laktacja. tez siary nawet nie mialam. kazali mi go przykladac na 20 mn do jednej piersi, potem do drugiej. potem R bral malego i dawal mu butle, a ja sie podlaczalam do laktatora. po paru dniach mleczko bylo. tylko ja jeszcze krople do nosa dostlam ulatwiajace rozszerenei sie kanalikow - moje jakies waskie i z 2 synem tez mialam ten problem....krople kilka razy uzylam i bylo ok
trzymam kciuki aby mleczko sei pojawilo.
a skoro dali Ci Kosie do pokoju, to z serduszkiem chyba juz lepiej, co?
Yasmin, Tamka lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH