Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dzień dobry,
Malenq jeszcze raz wielkie gratulacje....mimo że jestem jeszcze na początku całej tej drogi to napawasz mnie spokojem że to wszystko da się szybko i mało boleśnie przeżyć...a potem tylko wielka radość.
Pozostałym brzuchatkom życzę dużo zdrówka i dobrej formy
jak tylko się sama ze sobą ogarnę to do Was wrócę...mam nadzieję że będzie to szybko...
Lili83, Nieukowa, konwalianka, LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość
Maniek

-
hej
Malenqa pewnie tuli Kosie
pogoda do d.... szaro buro i ślisko
byłam dziś w pepco hehe kupiłam sobie stanik sportowy na moje balony i getry
musiałam sie na dziele malucha powstrzymywać 
Pierwsza noc na nowy narożniku suuuper ach tyle miejsca
wpadne za chwile ide pranie powiesic na mopie polatac i krem pieczerkowy zrobic -
o mamuniu, co za pogoda do dupci

a ja tu z psiakiem musze na spaceros wyjsc
hmmmm chyba dzis namowie małza na wizyte w .... Pepco
no jakos tez mnie tam ciagnie 
sa jeszcze jakies przeceny?
justta lubi tę wiadomość
-
hej jest masa przecenLaRa wrote:o mamuniu, co za pogoda do dupci

a ja tu z psiakiem musze na spaceros wyjsc
hmmmm chyba dzis namowie małza na wizyte w .... Pepco
no jakos tez mnie tam ciagnie 
sa jeszcze jakies przeceny?
hehe ja własnie te getry i stanik na promcji kupiłam a on bedzie super tez do karmienia
-
Witam się i ja, dalej chora, chyba lekarza nie uniknę niestety

polecam Wam F&F w Tesco, jeśli macie gdzieś obok, teraz są mega przeceny i przepiękne rzeczy dla maluchów!
na dowód fotka poniżej
a kocyk to prezent od koleżanki projektantki , która ma swoją pracownię, kolory są bardziej intensywne w rzeczywistości
http://i1302.photobucket.com/albums/ag127/najkati/cute_zps0a945ba6.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 13:53
konwalianka, LaRa, Lili83, justta, Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Faktycznie pogodna pod psem
psom nie ubliżając
ja dziś się z domu nie ruszam, jutro mamy jechać po komodę i może wanienkę i wszystkie najpoważniejsze zakupy będą załatwione.
A ja wczoraj piłkę sobie w tym Lidlu kupiłam, a mąż mi pisze że mi piłkę kupił
będę na dwóch jednocześnie siedzieć 
Lara mimo pogody miłego spaceru, uważaj żeby psiak Cię nie wyprowadził
-
sliczne Tamuś... chociaż ja nie jestem zwolenniczką zakladania ciuchów przez głowe, ale to chyba nieco większe jest..co nie znaczy że mi się nie podoba
kocyk bardzo ładny, nawet na zdjeciu.. no i leć do lekarza, bo przedłużające sie przeziebienie to nic ciekawego..
-
ja szukałam na Olx stojaka do wanienki, bo po uslyszeniu ceny w sklepie za sam stojak, nogi mi sie ugieły (ponad 60 zł - sam stojak) no i zaczelam szukac go na OLX, i znalazlam stojak,wanienke i wklad na ktorym kladzie sie dziecko za 40 zł. Mało uzywane wszystko, bo tamto malenstwo mialo nozke w gipsie. Nie ma sensu prezplacac, na takich rzeczach, no chyba ze rzeczywiscie wszystko musi byc nowe.
Jutro mam zamiar usiasc i posegregowac wszystko co juz mam, a jest juz tego sporo, pospisywac i odpoczywac
Biedronko, dorodny masz ten brzuszek
Tamka, rzeczywiscie fajny ciuszek
tak, Smoku, boje sie ze mnie psiak wyprowadzi na spacer
ide
-
Smoczyca dawaj zdjęcia zakupów!!!
Kotka moje mdłości są cały czas ale na szczęście już bez wymiotów! Zdarza mi się jeszcze czasem tęcza ale dzięki Bogu bardzo rzadko.
Malenq faktycznie, nowy suwaczek.
justta to teraz wszystkie oczy zwrócone są na Ciebie.
Ja dzisiaj pojechałam do sklepu dla dzieci i to był błąd.
Luuuudzieee ja bym cały sklep wykupiła. Te rzeczy takie piękne.
Kupiłam te pieluszki z wycięciem na pępek, dwa prześcieradełka z gumką, szaliczek, czapeczkę i rękawiczki + dwie pary niedrapek.
Ciężko się opanować w takim sklepie.
A i upatrzyłam sobie fotelik samochodowy tylko męża muszę wziąć ze sobą do sklepu żeby go targał.
W ogóle to jestem totalnie nieprzytomna, zasypiam na stojąco.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH