Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaka ona słodka :)

Gratuluje wszystkim dobrych wieści wizytowych :) ja dzis rozpoczełam 16tydz kiedy to zleciało hehehe juz czekam na konkretne kopniaki hihih potem bede pewnie stekac ale co tam :)

Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Tamka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenqu, czyli cały czas to zaburzenie jest?tzn nierówna praca serduszka? A jest szansa ze samo minie? czasem tak się podobno dzieje

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamuś czasem mija, Oni sami nie wiedzą skąd to...usłyszałam nawet zarzut, ze za mało magnezu piłam, jak powiedziałam lekarzowi ile tabl dziennie wypijałam, to zamknął buzię....

• Lili83 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za wklejenie zdjęcia;)

Ale się rozczuliłam!Malenq coreczka piękna:)
    Niedługo my wszystkie będziemy przytulać nasze maleństwa!

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, Malenq, to trzymam kciuki żeby cholerstwo poszło precz!

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Tamuś czasem mija, Oni sami nie wiedzą skąd to...usłyszałam nawet zarzut, ze za mało magnezu piłam, jak powiedziałam lekarzowi ile tabl dziennie wypijałam, to zamknął buzię....
    O kurwości! Uwielbiam takie szukanie winnych gdy samemu nie umie się znaleźć przyczyny czegoś. Wpędzanie matki w poczucie winy...ja ani razu nie miałam polecanego magnezu bez potrzeby i pewnie wiele innych babeczek też nie. Wrrr...dupa nie magnez.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 20:02

Krokodylica, Tamka, Lili83 lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dopiero wróciłam z SR i zakupów oczywiście dla małej a tu takie newsy :)
    Malenq śliczna Kosieńka <3 takie malutkie, różowiutkie do schrupania! trzymam kciuki żeby szybko mogła być z Tobą :)
    Justa i Lil gratuluję udanych wizyt :)
    Tamuś zdrówka życzę, żeby szybko przeszło :)
    Byliśmy dziś porodówkę zwiedzać ;) i może to dziwne ale sama sala przyjemna tak mi się wydawało, położna też super taka mega normalna.

Malenq, Krokodylica, Tamka, justta, Lili83 lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daj spokój, dobrze, ze Kosia ma kilku lekarzy....ale zdążył mnie qrwić..

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nena dobrze pisze, co za pieprzenie farmazonów z tym magnezem. :/ Chyba gościa "poniesło".
    Malenq wcale się nie dziwię że się wkurzyłaś.

• LaRa Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko ale doktorek poleciał :( dupek....
    Nenaa ma racje, jak sie nie wie to lepiej zrzucić winę na kogoś innego, a gdybać to sobie teraz mozna :/
    Lepiej niech sie zajmie dzieciątkiem a nie sie doszukuje sie czegos czego nie trzeba!

Malenq lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ano lekarze, a lekarze pieprznie coś a potem dopiero się zastanowi :/
    Ale kochana Ty się nie denerwuj, tylko spokój nas może uratować. A on Tobie teraz potrzebny i odpoczywaj. Kosia na pewno jest w dobrych rękach, a Ty zbieraj siły :)

Malenq lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sliczna ta Kosia, nie ma co taka mordeczka okraglutka spokojniutka.

Ja wrocilam ze stepu, teraz zzarlam tylko kanapke z paprykarzem. Dzis moj kupil mi pilke z lidla, taka podwojna (reklamuja za 30pare zl) i bede sie po niej turlac

justta, Malenq lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie miałam pisac o tej piłce, zgredka czytasz mi w myslach też kupiłam :D

Malenq lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie bo poki co moge na brzuchu lezec ukladajac go w tym zaglebieniu i otulajac rekoma

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no na brzuchu to ja już nie dam rady ;) dziś to padnięta w ogóle jestem, ale posiedzieć i potrzymać prosto plecy zawsze można ;)
    Weszłyśmy z mamą do sklepu z ubrankami i się zaczęło ... moja mama stwierdziła, że nie może wchodzić do takich sklepów :D i znowu bodziaki, kurteczka, pajac, sweterek, śliniaczki ... no cóż mała będzie miała do wyboru do koloru ;)

Misi@, Krokodylica lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• beszka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczornie :)

Malenq napisze i tu...Kosia przeslodka <3
    zdrowka malej zycze. boy szybko wrocila w ramiona mamusi :)

Psotka, co sie stalo w przedszkolu? to dosc skomplikowane....moi synowie mowia w 3 jezykach. po norwesku biegle, dialektem tutejszym. ja do nich mowie w wiekszosci po polsku, by sie polskiego uczyli. w naszym przedszkolu moje dzieciaki sa jedynymi dziecmi z rodziny mieszanej. ot taka dzielnica. po drugiej str. wyspy sa przedszkola, gdzie jest wiecej dzieci z rodzin cudzoziemcow lub mieszanych. w kazdym razie od samego poczatku widze, ze cos jst nie tak w tym przedszkolu. dziecko nie chce chodzic, zamknal sie w sobie itp. no i dzis sie okazalo, ze ejst chlopak, kotry sie zniego smieje. na odchodne pow., cos do jaska po polsku, a ten maly zaczal sie z Janak wysmiewac. nie jest to wina tego dziecka. przeciez nie wie. nikt mu nie wyjasnil, ze Jas mowi w kilku jezykach itp. ale mam starszne pretensje do personelu. juz ponad rok temu prosilam ich o rozmowe z dziecmi, by im wyjasnic. gdy mowilam,z e cos sie dzieje, to zapewnialy ze ejst ok i maly jest b.lubiany. no i lubiany jest,a le tez zdarzaja sie czesto neiprzyjemne syt. , o ktorych mlody zaczal mowic w okolicach siwat i dzisaj. perosnel nic nie zaobserwowal! co wg mnie jest skandalem. przeciez to ich praca. po to tam sa. sprawe zglosilamdalej. w Norwegii jest duzy nacisk, by obserwowac tego typu syt. bo dzieci zyja pod bardzo duza presja psychiczna w szkole - mobbing w szkole ze str. kolegow. straszne to :( a Jas bedzie z tym chlopcem do klasy chodzil, weic wg nas jest to duzy problem.

spr. przedstawialmw duzym streszczeniu. jest dosc zawila i skomplikowana i aby przedstawic wam caloksztalt sytuacji musialybysmy sie na kawe umowic, bo tak na forum, to ciezko.
    w kazdym razie przykro mi sie bardzo zrobilo. maly tak sie cieszyl biegnac do stolika na sniadanie i potem ten kolga zaczal sie smiac i zabronil mu usiasc :(

mnie dzis strasznie ale to strasnzie boli w krzyzu i spojenei lonowe. nei wiem co jest grane. jak tak jutro bedzie, to do pracy nei ide. w pon. umowie sie wczesniej do lek. po zwolnienie.

Justta to za dwa tyg. bedziesz tulila swoj skarb <3

Malenq, justta lubią tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • beszka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka, ja rowneiz kilka smoczkow maialm, bo jeden w lozeczku, drugi w torbie, trzeci gdzies tam. ciagle wypadaly te smoki na ziemie i trzeba bylo miec zapasowy ;) (ciezko umyc np. w przychodni na wazeniu ;) )

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to faktycznie Beszka personel się nie spisał :/ może spróbuj jeszcze raz pogadać, albo z dyrektorką jeśli personel nie kuma... a dziecko no jak to dziecko, powie wszystko co mu ślina na język przyniesie i faktycznie to nie jego wina... albo przenieść malucha w ostateczności, ale to też nie najlepsze rozwiązanie.

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• beszka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam tylko, od momentu gdy Leosia zmusili do siedzenia w krzeselku dla niemowlat, bo opiekunka sprzatala biuro, rozmaiwam tylkoz dyrektorka.
    Problem w tym, ze w Norwegii nie da sie ot tak sobie przeniesc do innego przedszkola :( od sytuacji z Leo czekamy w kolejce do innego przedszkola....Jan od sierpnia zaczyna szkole, ale Leo chcialabym przeniesc. wybrane przez nas przedszkole jest mala - tylko 17 dzieci oraz dzieci sa caly dzien (od snaidania) na dworzu. to duzy plus dla nas. nasze obecne przedszkole tez jest super pod wzgl. wycieczek itp., np. dzieciaki ciagle w gory chodza an spacer, wspinaja sie, kajakami i lodkami plywaja. w okresie polowow lowia ryby i kraby itp. bardzo aktywnie, ale personel do dupy.

maz w styczniu w domu jest, wiec maluchy beda w kratke chodzily - tylko w te dni kiedy bedzie sie dzialo cos fajnego ;) (w weekend dostajemy tygodniowy plan) a w lutym ja bede na zwolnieniu na 50% wiec krtokie dni beda mieli. od marca zaczynam macierzynski (dokladnie od 12.03) to Leo bedzie chodzil w kratke no a jan juz musi chodzic pilnie, bo program przygotowujacy do szkoly zaczynaja.

musze te pilki z lidla wygooglowac ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 21:29

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to Jankowi niedużo zostało, a Leo może faktycznie uda się przenieść :)
    Ale mąz będzie w domu, potem Ty macierzyński to jakoś trzeba przeżyć, będzie dobrze :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

‹‹ 356 357 358 359 360 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ