Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane

ja popadam w paranoje bo jakos bąbelki ustały buu ja juz chce konkretne ruchy czuć bo mam stres choć wiem ze pewnie łożysko urosło a mam na przedniej ścianie i amortyzuje ruchy ale same wiecie ach te hormony
Malenqa widziałm jak Kosiunia lezy i sie opala
słoneczko sliczne juz nie duługo bedziecie w domku a jak z serduszkiem???
tekstu o magnezie nie skomentuje pacan jeden -
nieukowa fajny... jja też taki mały chce.. ale Ty szczuplizna to nie ma co się dziwić.. w kazdym razie wczoraj na badaniu była dziewczyna, która robiła obciążenie glukozą, była w 28t ciąży a brzuszek miała jak nieukowa, albo i mniejszy..szok..nie mogłam wyjść z podziwu:)
to ja zdjęcie wrzuce za 2 dni, z okazji 33tWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 11:43
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Witam

Malenq buźki dla Was :*
Czasem gdy leżę na prawym boku, w pewien specyficzny sposób to słyszę bicie własnego serca. Strasznie mnie to zazwyczaj irytuje, nie lubię tego. Wczoraj w nocy znów mi się to powtórzyło ale o wiele ciszej i serduszko zapierdzielało tak, ze nie byłam w stanie liczyć. Zdałam sobie sprawę z tego z w jakiś dziwny sposób słyszę serduszko Kingi
Widocznie ułożyła się tak, że nie wiem - po kościach lub jakiejś tętnicy słyszałam jej serduszko
cudowna muzyka
skupiłam się tak by wysłuchać ewentualnej arytmii i nic takiego nie miało miejsca!!
tylko gdy sie odezwałam do Małża żeby mu o tym powiedzieć serduszko przyspieszyło na moment. Gdy sie poruszyła tętno nie było równiez na moment słyszalne. Niesamowite uczucie.
konwalianka, Krokodylica, Nenaaa, helenkq, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
właśnie segreguję ubranka żółte i zielone, a przed chwilą rozwiesiłam niebieskie i jeansowe. Na tym koniec prania ogłaszam. Tylko prasowanko zostało
irytuje mnie to że jestem "zblokowana" przez malowanie które się wciąż odwleka bo małż w robocie. Wszystko nie na swoim miejscu, kartony, szafki porozkładane po całym domu a ja mogę jedynie siedzieć i czekać. Nienawidzę tego. Źle się w tym bałaganie czuję i nie ma mowy o komforcie psychicznym
Ciąglę chodzę po domu szukając co mogłabym zrobić i siadam wkurzona
-
Hej
z tej całej choroby zapomniałam Wam napisać wczoraj, że szwagierkę wypisali do domu
to jest niesamowite, co medycyna potrafi teraz zdziałać! nie dość, że zatrzymali poród, to sprawili, że kanał rodny się zamknął, nie ma już rozwarcia, szyjka cudem z 1,5 cm wydłużyła się do 2,5, podtuczyli małą i przyspieszyli rozwój jej płuc! żadnych szwów na szyjkę nie zakładali, jedyne co, to kazali się oszczędzać ale nawet nie musi non stop leżeć, dostała dupka i nospę
jak usłyszałam koszt podania 4 kroplówek najnowszej generacji, to prawie spadłam z krzesła - 20 tyś. zł ... czasem ten ZUS jednak jest przydatny...
a w ramach ciekawostek: rozmawiałam z naszą położną i ona ma twarde stanowisko, że basenu w ciąży nie poleca bo zwyczajnie nie ma czystych basenów w Polsce, a kobieta w ciąży jest dużo bardziej podatna na wszelkie paciorkowce i inne cholery, które mogą niestety być przyczyną rozmaitych powikłań przy porodzie lub chociażby tego, że krocze będzie się kiepsko goiłoWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 13:54
LaRa, Yasmin, konwalianka, Krokodylica, Nenaaa, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Witam się ponownie po zakupach

Chyba już przed ostatnie bo jestem znów panięta
zostały do kupienia tylko rzeczy higieniczne typu oliwki, mydełka, itd. Kupilim my komodę z przewijakiem, drugi kocyk, drugą pościel, drugi ręczniczek i poduszkę
no i wiadomo śliczną bluzę z kapturkiem z uszami
i welurowy pajacyk i śpiworek
u mnie w smyku nadal promocja 
No i mama se kozaki kupiła, bo miałam takie wciągane których już nie daję rady założyć
Teraz muszę odpocząć.
Tamka super, że ze szwagierką lepiej
A Ty u lekarza byłaś?
Co do basenów to mam takie samo zdanie, że lepiej nie.
Yas zazdroszczę prania
ja jeszcze nic, ale mama się zaoferowała więc jestem spokojna 
Więc tego miłego popołudnia życzę, u mnie 10 stopni na plusie oczywiście
A i wczoraj piłkę testowałam, całkiem przyjemnie się siedzi
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Z tym basenem to jest pewnie też kwestia szczęścia ale naokoło mam parę przykładów świństw przywleczonych z basenu i uważam, że w ciąży lepiej losu nie kusić, po co?
jest joga, fitness dla ciężarnych , można chodzić z kijkami, w sensie nordic walking, albo z psem na spacer, naprawdę - do wyboru, do koloru
ja się czuję ciut lepiej więc mam nadzieję, że mi ta cholera odpuszcza, nawet wczoraj miałam iść do lekarza, ale wyjrzałam za okno... no i doszłam do wniosku, ze i tak mi nic nie dadzą bo już dwa razy byłam przeziębiona i polazłam do lekarza w sumie chyba tylko po informację, że mam dużo pić, leżeć i łykać wszystko z serii prenalen...
Yasmin lubi tę wiadomość
-
mnie się cały czas wydawało, że mam duży brzuch a tu w szkole rodzenia okazuje się, że dziewczyny niżej ode mnie o 1-2 tc mają trzy razy takie brzuchy jak ja!
o proszę, mój brzuchol z grudnia na tle ściany w przyszłej sypialni
http://i1302.photobucket.com/albums/ag127/najkati/brzuszekzgrudnia_zpse229620e.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 15:04
justta, Nenaaa, Krokodylica, Lili83, LaRa, Nieukowa, konwalianka, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
Tamka ale zgrabniocha z ciebie

Smoczku to masz teraz dwie piłki??? hmm jak tak to moze odkupie jedną??
ja dzis robiłam u Zuzy porzadki i zrobiła sie szuflada pusta jedna za to wór za małuch ubran o matko zobaczymy narazie chowam
dziś córa idzie spac do dziadków
a my mamy relaks lody z malinami na ciepło i filmy
justta, Tamka, Krokodylica, Lili83 lubią tę wiadomość
-
Yasmin a maz nie moze wziac ze 2 dni wolnego i pomalowac?
Lara to Ty ta wanienke masz taka na wypasie.
A ciuszki piękne. 
Tamka ciesze sie ze z bratowa dobrze!
Smoku szalejesz z zakupami.
Koniecznie pokaz zdjecia. 
Tamka jaka z Ciebie seksy mama.
Tamka, LaRa, Yasmin lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH