Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
lewy profil zawsze miałam lepszyNenaaa wrote:I prawidłowo! Wstydź się...tak świetnie wyglądać...grzech!

i powiem szczerze, że teraz wyglądam już znacznie dorodniej
chyba faktycznie dziecię intensywnie rośnie w tym 7-8 miesiącu
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Smoczku ok
smiałam sie ze na porodówkę bede śmigac ze swoją hehe bo podobno nie mają 
ja własnie przeglądałm na allegro butelki i chce kupic ta
http://allegro.pl/butelka-antykolkowa-150ml-tommee-tippee-0-bpa-i4954856826.html -
ja chyba walne sobie kawusie u mamy :p bo tez zasypiam a skoro mamy miec romantico wieczór to musze wytrzymac choć do 22 hehehehe
ja miałam Lovi do kaszki półpłynnej bo miał dużą dziure hehehe w smoku
a tak miałam avent buteli teraz chce tą i duż tez taką kupie
plus zwykłą mała do picia
i styknie
-
Tamka, sliczny maly brzusio

Kroko, ja mam czesto takie zawroty glowy.
Przy cholsestazie swedzi Cie bardzo cialo. Trzeba chyba proby watrobowe zrobic.
U nas tak wieje, ze linie ele.zerwane. Dopiero od niedawna mamy prad. Drzewa leza na drogach, dachy zerwane. Zalecaja pozostac dzis w domku. Masakra. My mamy wysoki sufit w salonie i okna od podlogi az po sufit na cala sciane - mam wrazenie, ze zaraz zdmuchnie. Masakra.
U nas oo podworku wielkie kosze na smiecie lataly, ogromne donice z drzewkami. Maz ze starszakiem spokojni. Ża to my z Leo siedzimy pod kocykiem, hehehe
Mamy dla dzieci krzeselka tripp trapp. Dzis udalo nam sie kupuc za polowe ceny dostawke dla noworodka, juuupi
No i plan na ulokowanie mlodej jest. Brak pomyslu na meble, tzn. Poki co bedzie ze mna w pokoju goscinym.mjan po wakacjach przeniesie sie na dol do nowego pokoju i wtedy mlodej urzadzimy dawny pokoj jana na pietrze.
Tamka lubi tę wiadomość
-
wlasnie zakonczylam sprzatnie, z segregacja i ukladaniem rzeczy małej

chyba sie cieszy bo jak mi od czasu do czasu kopa zasadzi to az podskakuje
teraz czas na leżing i odpoczywaning
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Ja tę cholestazę przechodziłam nie wiedząc o tym. Tzn oczywiście swędziało mnie strasznie, ale myślałam że mi się skóra naciąga (głupek). Że to cholestaza wyszło na badaniu krwi. Na wszelki wypadek dużo pij zanim sie nie zbadasz. Bo leczenia polega na wypłukaniu tego z krwioobiegu. Można to zrobić płynami ale to starsznie długo trwa. Należy położyć się w szpitalu na kilka dni i przyjmować płyny ustrojowe dożylnio. wtedy działa natychmiast
Edit: piekę mięsko na jutro już, więc będę z doskokuWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 17:48
-
kurcze nie wiem dokładnie jakie to było badanie... byłam na wizycie i gin mi dał skierowanie na badanie krwi, ale co tam było napisane, tego nie wiem. Ja mu nic o tym swędzeniu nie mówiłam bo głupie było dla mnie się skarżyć na swędzenie skóry ginekologowi. Jednye czego się spodziewałam to usłyszeć "prosze się umyć"
Wyszło u mnie przypadkiem i zjebkę dostałam. Powiedz lekarzowi że swędzi cię ciało i nie masz wysypki ani nic. On już będzie wiedział co zlecić
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
aspat, alat i bilirubina

to wskazniki watrobowe tanie i szybkie badanie - te badania wykaza czy jest sie czym martwic
a jak sie martwisz to trzeba duzo pic i scisla dieta watrobowa niestety
i czesc wogule
zabieram sie do czytania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 18:12
Nieukowa, Yasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
jussta wszystko ladne ale ten pajacyk jest przesliczny

kurde ja w pierwszej ciazy tez nie wiedzialam, najlepsze jest ze odkladasz polowe rzeczy bo nie wiesz czy dziewczynka czy chlopiec
Lara sliczne
ja tam nie kupuje wiecej, mam troche na poczatek reszte kupie po porodzie jak bede wiedziec co potrzeba...
Tamka sliczny brzusio
i wcale nie za duzy 
Biedroneczka upojnego wieczoru i korzystaj dopuki mozesz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 18:16
Tamka, justta, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Uwaga, mam szafe! dużą, ogromną.. będę mogła zacząć działać.. do tego jutro jeszcze uskutecznimy małą przestawkę u Tymka..bo dziś już mąż zmęczony, więc mu odpuszczam..ja za to słabo się czuję..no ale chyba tak już chyba będzie..mam regularne skurcze co 20 min, ale nie bolą, ani nic, więc daję sobie spokój, pewnie to normalne..
Tamka, kolejna ślicznotka..fiu fiu..
justa śliczne te rzeczy..
Yasmin, Tamka, Nieukowa, Krokodylica, Lili83 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH