Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
no to lipa bo motocykl to nie moja bajka za to mojego małża ale dzięki Bogu ostatnio nie ma na to czasuKrokodylica wrote:Smoku chyba że od jazdy na motocyklu to żelazo mam.

Coś czuję że Yasmin pobiegła się pakować.

No kurde niedługo my będziemy musiały się pakować
-
Yas, wez no nie strasz, ze cos tam u Ciebie na horyzoncie sie dzieje

przed Toba jest Nenaa jeszcze
zachowajmy kolejnosc na liscie 
ja tu w błogiej nieswiadomosci czekam do kwietnia i wczesniej nie pozwole na wyjscie, o nie!!! zacisne nogi, poslady i tyle.... -
No tak też dobrze robisz
Ja mam listę od położnej i wydaje mi się że chyba wszystko mam tylko niespakowane
no nie licząc jakichś kosmetyków dla mnie ale chyba wszystkiego mam sporo więc o to się nie stresuję 
jutro wpadnie położna to jeszcze jej wszystko pokażę co mam i niech mi powie czy coś jeszcze mam kupić czy mam wsio
-
ja się przyznam, że też zaczęłam szykować rzeczy.. no i patrzę na listę i widzę, co? szlafrok..no i masz.. szukaj teraz szlafroka (normalnie nie chodzę), trzeba wyprac.. to samo z kapciami..ech..jakieś "ludzkie" trzeba znaleźć+ kapie pod prysznic..bosz.. w co ja to wszystko zapakuję..a te podkłady są takie ogromne ;/
-
Dzin dobry,
NIEUKOWA - no nie mow, ze teraz jeszcze na narty jedziesz? Ja mialam w planie tez ale jechac do towarzystwa tylko w gory. Na narty bym sie nei odwazyla bo to jednak inny srodek ciezkosci i balabym sie ze albo sama sie przewroce albo, ze ktos na mnie wjedzie co jest jeszcze gorsze.
YASMIN - chodzisz na koncerty czy grasz?
Ja hemoglobine mam na poziomie 11g/d co jest juz troche malawo ale jeszcze nie anemia. Wolalabym nie suplementowac jakos ostro, jednynie to w witaminkach dla ciezarnych.
Ja jem raczej malo miesa, nie jestem wege ale z poczatkiem ciazy nabralam wstretu do miecha, teraz jest lepiej i jem troche na sile. -
nie musisz lekami super działa sok z pokrzywy albo miksowana natka pietruszki z kiwiPsotkaKotka wrote:Dzin dobry,
NIEUKOWA - no nie mow, ze teraz jeszcze na narty jedziesz? Ja mialam w planie tez ale jechac do towarzystwa tylko w gory. Na narty bym sie nei odwazyla bo to jednak inny srodek ciezkosci i balabym sie ze albo sama sie przewroce albo, ze ktos na mnie wjedzie co jest jeszcze gorsze.
YASMIN - chodzisz na koncerty czy grasz?
Ja hemoglobine mam na poziomie 11g/d co jest juz troche malawo ale jeszcze nie anemia. Wolalabym nie suplementowac jakos ostro, jednynie to w witaminkach dla ciezarnych.
Ja jem raczej malo miesa, nie jestem wege ale z poczatkiem ciazy nabralam wstretu do miecha, teraz jest lepiej i jem troche na sile.
-
ja nie wiem dziewczyny, czy to juz jest to... Chyba jakiś wirus złapałam. na twarzy mam pełno kropek czerwonych, nie ropnych. jest mi niedobrze, jestem potwornie słaba, wszystko mnie denerwuje jestem poddenerwowana i ogólnie źle się czuję
Kotka - tańczę i śpiewam w zespole tańca indyjskiego
Załaczyłam jeszcze pranie dla Kingi i biorę się za pakowanie (w razie w) -
Biedroneczka83 wrote:nie musisz lekami super działa sok z pokrzywy albo miksowana natka pietruszki z kiwi

Z moich obliczen
wynika, ze 30mg to z pozywienia dziennie w zyciu nie dostarcze nawet pijac herbate z pokrzywy. Zreszta, pilam przez miesiac i hemoglobina spadla...Nadal bede pila, ale witaminy tez bede brac (ale nie osobno zelazo w tabletkach)
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

ale jakby co lepiej się spakuj