Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Beszka, matko i córko! może w końcu wezmą się porządnie za Ciebie i przestaną olewać, mendy jedne. Szybkiej poprawy wyników i dużo sił!
Właśnie pierwszy raz zauważyłam u siebie mikro kropelkę czegoś białego na suciu
Wcześniej nigdy nic. BOJEM SIEM tej kropelki
Może to jakiś zwiastun...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 19:11
Yasmin, Krokodylica, Lili83 lubią tę wiadomość
-
Nena, nie boj sie
ja tam juz krople mam od paru tyg, ale nie same leca tylko jak sprawdze sciskajac
Bylam na fitku dla ciazowek bylo cool
a teraz zajadam kanapuche
Jussta: sliczny chlopak
Helenq pewnie odpoczywa
Nenaaa, justta lubią tę wiadomość
-
Beszka kurcze.. wkurzające jest to, że tam tak bagatelizują wszelkie objawy..nie wiem co gorsze.. być zostawionym samym sobie, czy pakować wszystko do szpitala, bo tam nic nie dostaniesz.. no nic, trzeba się pogodzić z tym, co się ma..
Oby zastrzyki szybko pomogły..i nie zamartwiaj się na zapas..współczuję pogrzebów..bosz.. ale kiepska fala
Tulę..
Justta śliczny chlopaczek..a zdjęcie stópek i mnie się marzy..cudne
A u mnie znowu masakra, Tymek miał znowu 39.6.. zejdę na zawał serca..i jak tu się nie martwić? Nie dziwię się,że mam te skurcze i bóle.. ciągle coś..
widzę dziś kolejną nieprzespaną noc.. Tymek ma tak zapchany nos, że nawet katarek od odkurzacza nie pomaga, bo to siedzi tam głęboko..
mąż był w aptece i na leki wydał 140zł, znowu.. a teraz pojechał na zakupy, bo mimo, że miałam ochotę jechać, to rozsądek mi mówił, że nie powinnam się forsować i tyle śmigać..
Nenaa.. czyli produkcję zaczynasz
super.. ja w sumie nie miałam ani kapki do porodu 
Hela na bank ma już maluszka..ale zapewne nie ma sił..zresztą po cc leży się ja kłoda przez 6h
zgredka, zazdroszczę "fiku miku", swoją drogą..ciekawe czy jakbym teraz chciała zrobić tabatę, to po 1 czy dałabym radę, po 2 musiałabym jechać na IP
Ale sprawdzać nie będę, niech nexcik siedzi 5 tygodni albo i dłużej..zresztą chce iść do kina na 50 twarzy greya
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 19:55
Nenaaa, Lili83 lubią tę wiadomość
-
Kotka ja do soku daje surowe burole

Beszka współczuję kochana i życzę aby wszystko się już uspokoiło!
Konwi Tobie i Tymkowi tez zdrówka i spokoju!
Justka śliczny Leos i gratuluje męża
Nenka czekamy z niecierpliwością
Hela no ciekawe jak tam Twoje wielkie małe szczęście
Ja byłam z malz em na zakupach a teraz relaks bo brzuch się spina i mała kopie
-
Pączek pochłonięty

Jussta Leos uroczy
Nena trzymam kciuki i czekamy na dobre wieści
Beszka kurde ale się rok rozpoczął.. Oby koniec złych wieści.
Konwalio dobrze ze mąż zrobi zakupy Ty dbaj o siebie i oszczędzaj się zwłaszcza ze Tymek Ci choruje. Zdrówka życzę.
Heeeela czekamy na wieści
Maniek

-
Gdzies czytalam ze ze 3/4 dzieci jest przenoszonych
juz sie tego boje
aha od 5.02 w lidlu promocja ubranek i innych rzeczy http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=546Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 21:15
-
Ja z kolei na Twoim etapie ciąży i do niedawna miałam mega lęk przed przedwczesnym porodemzgredka wrote:Gdzies czytalam ze ze 3/4 dzieci jest przenoszonych
juz sie tego boje
I tak źle i tak niedobrze.
A u nas nie ma promocji
A Lidl jest.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 21:19
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Justa jaki on sliczny! no nie moge wyjac z podziwu, taki fajny wlochatek

U mnie polowkowe udane, chociaz lekarz zapomnial filmu nagrac. Jestem o 20zl bogatsza a w ramach rekompensaty dostalam za darmo badanie hemoglobiny glikowanej
I jeszcze dodatkowa wizyte, bo maly wypial sie i nie dal sobie obejrzec serdecha. Takze repeta za tydzien.
Wszystko w normie, lozysko wydolne, mozg ok, jest mozdzek, podniebienie bez rozszczepu, nerki ok, kregoslup prawidlowy. Dziecie wazy sporo, bo ma 420 gramow.
Jestem szczesliwa! I zgarnelam druga reklamowke probek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 21:19
Nenaaa, konwalianka, Lili83, Yasmin, Krokodylica, justta lubią tę wiadomość
-
zgredka wrote:A te kobitki, co nie pisza tutaj, to pisza gdzie indziej? Bo nie wiem czy sie martwic..
Mam od paru dni nieprzyjemne smaki w gebie, ale na to sie nic chyba nie poradzi, teraz siedze w tramie czytajac ksiazke, mam zamiar hapsnac jeszcze dwie do konca tego tyg (wiem, czub ze mnie, ale chceczytac jedna na tydzien, pisali o tym w gw, a pierwsza czytalam 3tyg, bo byla grubasna)..
U mnie to nie wykonalne. Czytam powoli, no chyba ze to cos w stylu Gry o Tron to jade dzien i noc
. Ale ja sobie przed porodem obralam za cel jakies ksiazki typu Idiota ktore niestety ida troche jak krew z nosa ;P. Doszlam do wniosku, ze po porodzie to bede miala pewnei ochote tylko na cos w stylu Zmierzchu bo bede zbyt zmeczona na cos ambitniejszego
-
Nieukowa, super ze z malym wszystko dobrze

Konwalianko, wspolczuje chorobska. mam nadz.ze nocka bedzie spokojna.....
ja wlansie przeczytalam o skutkach ubocznych przyjmowania wit. b12 i sa one bardzo podobne do objawow niedoboru zelaza, kotre mam (problemy z oddechem, bol w klatce piersiowej, bol nog, dretwienie nog i rak, bezsennosc itp.) do tego jednym z rzadkich objawow, ale jednak, jest zakrzepica, na kotra zmarla moja ciocia, wiec ja sie teraz jej meeeeega boje. boje sie, ze bede miala skutki uboczne przyjmowania zastrzykow z wit b12, a pomysle ze to niedobor zelaza i nic nie zrobie...albo lekarze nic nie zrobia....no boje sie bardzo....a najgorsze, ze jujtro mojej lekarki nie ma i musialabym czekac na konsultacje az do poniedzialku
a nie chce marnowac czasu, bo martwie sie o malucha (zreszta niedobor tej wit,i dla mnie moze byc grozny)....
no i zaastrzyki sa ponoc bardzo bolesne, ale jkaos bym to przezyla...sorry ze tak marudze -
Beszka jesli chodzi o zastrzyki z wit B 12 to rzeczywiście są bolące bo gęste
ale do przeżycia 
Wgl co oni tam z Tobą robią? Tzn czego ńie robią? Zrozumiałam dobrze ze dopiero teraz zrobili Ci badania krwi???? Masakra!
Nieukowa, fajnie ze wszystko w porządku
Uciekam spać, dobranoc
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH