Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję za wsparcie Kochane bardzo
.
Maluszek zdrowiutki, dorodny, czego chcieć więcej. Szkoda tylko, że po porodzie nie mierzą dziecka, tylko ważenie. Robią to podobno przed wypisem. No i chyba jednak będzie DiegoSmoczyca1, LaRa, Nieukowa, Tamka, Lili83, MANIEK lubią tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:Dziękuję za wsparcie Kochane bardzo
.
Maluszek zdrowiutki, dorodny, czego chcieć więcej. Szkoda tylko, że po porodzie nie mierzą dziecka, tylko ważenie. Robią to podobno przed wypisem. No i chyba jednak będzie Diego
Kawał Diego z niegojeszcze raz gratki kochana
Nenaaa, Tamka lubią tę wiadomość
-
Wzielam dzisiaj to zelazo jednak. Zobaczymy jak sie bede czula. No nic, przemecze sie najwyzej te 2 miechy. Po wczorajszej lekturze netu i naukowych doniesien na temat zelaza i jego wchlaninia doszlam do wniosku, ze jedno wiem, ze nic nie wiem. Bede brac tabletki bo mnie ten temat na dzien dzisiejszy przerasta
Jak boli i kiedy rozchodzenie sie spojenia? -
Jestem!
Nenuś, wielkie gratulacje! Wiem ze skurczy było w końcu 5, np nie dało się inaczej, Diego ciut za duży był na trzy
Kochana, ogromnie się cieszę, że jesteście zdrowi! Teraz dawaj fotę!
Która aktualizuje listę dzieciów?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 09:36
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Kotka, mnie boli od ok 20 tc.
Na pewno objawia sie tym ze nie ustoisz na jednej nodze bo bol jest jakby miało cię rozerwać, dodatkowo każdy krok boli, a nawet pozycja leżąca nie daje ulgi ;(
Leżąc wkładam sobie poduszkę rogala miedzy nogi, ale mimo to czasami nie jestem w stanie wstać ;(
I czasami odczucie jakby pieczenia mam -
Psotka o zelazie podreczniki wielotomowe sie pisze
Sami lekarze sue w tym gubia..
Podobno dobre jest zelazo hemowe, to jest taki substytut mieskazrobilyscie mi ochote na watrobke. Zaraz koncze te odsiadke w labie, potem lece do pracy umierac, bo mnie cos po glukozie migrena bierze
Konwalianka a to ne ty rodzisz teraz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 09:42
-
nick nieaktualny
-
LaRa wrote:Kotka, mnie boli od ok 20 tc.
Na pewno objawia sie tym ze nie ustoisz na jednej nodze bo bol jest jakby miało cię rozerwać, dodatkowo każdy krok boli, a nawet pozycja leżąca nie daje ulgi ;(
Leżąc wkładam sobie poduszkę rogala miedzy nogi, ale mimo to czasami nie jestem w stanie wstać ;(
I czasami odczucie jakby pieczenia mam
Ale gdzie to boli? Bo mnie zaczelo tak od dwoch dni bolec przy chodzeniu tak jakby w pachwinie jednej. Jak leze to nie boli, tylko jak sie poruszam. -
Nena, ogromne gratulacje!!!!!! bardzo sie ciesze, ze szybko poszlo i maly zdrowy
czekam na foto
No i dzien dobry
ja dzis w domku, bo tragiczna, nieprzespana noc za nami
wiecie co, boli mnei jedna piers. bol podobny do tego przy zapaleniu piersi....nigdzie nie znalazlam nic na ten temat...tylko ze cycki bola na poczatku ciazy....Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Smoczyca1 wrote:No jak kto następny???? Ty Konwi
aaa właśnie, wczoraj zauwazyłam pierwsze krople siary w obu piersiach.. dla mnie to nowość, bo w I ciąży nie miałam, dopiero później się pojawił..
Kotka, spojenie boli na środku.. nawet gdy dotykasz boli cała skóra i to co pod nią.. do tego, jak Tamka napisała rwie, ciagnie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 09:55
Krokodylica lubi tę wiadomość