Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Krokodylica wrote:Jarosław
Jarosławiec to calkiem gdzie indziej.
Freja
fajnie ze sie odezwalas i ze zdrowo sie macie.
Niedaleko Jarosławia mam rodzinę, mój tata jest z tych rejonów (okolice Pruchnika)Krokodylica lubi tę wiadomość
-
zgredka wrote:
Psotka: mi w pracy mowia, ze maly.
Aha LaRa: musialam przerwac czytanie o spodniach, zeby nie smiac sie w glosale ciesze sie, ze klucie przezylas, jak myslisz do konca jesCze 1-2 ?
hmmm jakby to okreslic - ten moj rozmiar brzucha - nie jest bardzo duzy, ale jak dla mnie juz za duzyo!!! generalnie coraz ciezej mi jest, a niedlugo kurtki juz nie dopne
stawiam na jeszcze jedno kłucie, bo wiecej juz sie nie dam!
wiem ze w szpitalu beda mnie kłuc na krzepliwosc krwi, ale to mi juz bedzie obojetne -
Hejka kochane
U nas ok, jutro badanie bioderek
Tamuś zaciskam coraz mocniej za ciebie, już się nie mogę tego twojego Kajtka doczekać
Blondik gratulacje super wiadomość i super prezent dostałaś na urodzinki
Pati - poczucie ruchów dzidzi to boskie uczucie
Nieukowa super rzeczy, ja zamówiłam ten aspiratorek na baterie, zobaczymy czy się sprawdzi jak przyjdzie, może jutro już będzie
Co do rozstępów to mnie ominęły na szczęście i zostało mi 2kg do wagi z przed ciąży
Miłego dnia mamuśkiKrokodylica, beszka, Tamka, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Pisałam ostatnio, ze na twarzy mam plamy -ciemne... ;(
No i wczoraj oglądając jeden z odcinków O matko! mówili właśnie o przebarwieniach hormonalnych... No nic... Pozostaje czekać ze przejdzie po porodzie, bo chodzic z plamami na czole i pod oczami( mam blady ślad jakbym sie w okularach opalała) mi sie nie uśmiecha ;(
A mała wypycha mi chyba pupę
Jeszcze sie nie urodziła a kocham ja niesamowicie!!!
Idę na drzemkę, bo czeka mnie jeszcze jeden wypad do sklepu dzis
Tamka, spakowana juz jestes???? -
Hej,
Spać...poza tym jakoś leci, czasu niestety brak dla siebie. W pełni poświęcony Młodemu...
Tamuś...jejuśku...to już niedługo czas na Ciebie, trzymam mocno kciuki za Was
Kochane, pozdrawiam wszystkie i ślę buzioleLaRa, Tamka, Yasmin, Biedroneczka83, justta, MANIEK, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Kurde niby pospalam ale slabo bo sasiad na gorze cos piluje. Piluje tak od wczoraj wiczorem a dzisiaj napewno od 13-15stej non stop. Ja nei wiem co on tam stolarnie otworzyl czy jak???!
FREJA - fajnie ze wpadlas, wspoczuje tego klucia w brzuch, brzmi okropnie
NENNA - no ja wlasnie dlatego chyba mam przyplyw energii przed ciaza bo chce wszystko na co mam ochote teraz zdazyc zrobic zeby potem myslec przez jakis czas tylko dziecku i spaniu
-
PsotkaKotka wrote:NENNA - no ja wlasnie dlatego chyba mam przyplyw energii przed ciała bo chce wszystko na co mam ochote teraz zdazyc zrobic zeby potem myslec przez jakis czas tylko dziecku i spaniu
Podziwiam kobiety z więcej niż jednym dzieckiem, szczególnie jeśli jedno to niemowlę, drugie z małą różnicą wieku. W tej chwili ciężko mi nawet wyobrazić sobie taką sytuację, no czapki z glów... -
Nenus, ja przez to przeszlam....noworodek plus 2latek. noworodek dracy sie 24h a moj 2latek bil brata, wiec nawet do lazienki musialam mlodszego zabierac ze soba. masakra. bylam wyczerpana psychicznie i fizycznie (nie mielismy nikogo do pomocy)...ale teraz
ta wiez miedzy nimi
to jak sie soba opiekuja, troszcza i dbaja. cudny widok. ciesze sie, ze jest tak mala roznica miedzy nimi.
teraz szykujemy sie na pojawienie 3 dzidziola i widze, ze chlopcy bardzo to przezywaja. kazdy inaczej: mlodszy wisi na mnie i na mezu, starszy zamknal sie w sobie i jest nerwowymaz juz do pracy nei chodzi i nie bedzie przez jakis czas po porodzie. chcemy skupic sie na dzieciach i na nas. mam nadz.z,e nie bedzie tak zle jak ostatnio, gdy Jas zostal starszym bratem
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt
Tamka, masz rozwarcie na jeden palec czy 1 cm??
Ja rowneiz lubie miec wszystko gotowe na 100% przygotowane, ale teraz moge zapomniec przy moich dzieciach. co posprzatam, to zaraz balaganno i zaleglosci w sprzataniu w zw. z moim beznadziejnym samopoczuciem rowneiz zrobily swoje. nic to, bedziemy laktator gotowac, tuz przed uzyciem
u mnie coraz wiecej skurczyi w nocy coraz czesciej wstaje do toalety....jeny jak ja bym chciala tak za 1,5 tyg. urodzic!!!!
moj ostatni tydzien w pracy i oczywisice masa roboty i duuuzo stresow - jak tak dlaje pojdzie, to moze faktycznie wczesnije urodzeNenaaa lubi tę wiadomość
-
Nie Beszko, Ty na pewno po Tamce/. Teraz jej kolej i nie ma zmiłuj
Nie wiem jak to się stalo,ale moja wiadomość była o wiele dłuższa ale ja zjadlo ;\Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 16:45
Tamka lubi tę wiadomość