Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tamka
))
Malenq mówiła, że tego nie da się z niczym innym pomylić, szykuj się
Ja jednak chyba powstrzymam się do końca z serduszkowaniem, bo teraz mam parcie na tyłek i czuję macicę, jak ostatnio po serduszkach... wrrr
ja swojemu też mycie i opiekę nad pępolem zostawiam..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 11:43
Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
my robimy znowu male przemeblowanie.
Brzuch mnie tak swedzi i szczpie ze zaraz zwariuje
Dzisiaj w nocy obudzila mnie zgaga. Skorzystalam z rady ktorejs z was i wypilam zimne mleko. Pomoglo na 2h poczym zowu sie obduzilam, poszlam wypic mleko i podwyzszylam zaglowek tak ze na pollezaco troche spalam i pomoglo.
Ehh meczy mnie juz to.
Bede was zaraz nadrabiac.
-
nick nieaktualny
-
Lara
taaakaaa jestem małpa, a co.
Wczesniej ja zazdroscilam tym co moga to teraz Wy mi troche pozazdroscie.
Arienna
ja wszystkie ciuszki co sama kupowalam malej to mam zielone, niebieskie, biale itd. Wszystkie tylko nie rozowe, w wiekszosci w auta i motocykle.
Ale rozowych tez mam od cholery - te co dostalam.
beszka
w pajacyku albo spioszkach to wiem, ale mi chodzi do okrycia co?
Tamka czyli jednak sie nie opierdzielasz.
Mnie moj maz wygolil, ja sama to sorry, ale nie dam rady, wiec sie zaoferowal, ale elegancko, delikatnie i dokladnietakie uslugi to mi sie podobaja.
Ale zmeczyly mnie te wygibasy przy tej czynnosci, musialam na chwile sie polozyc bo zmachalam sie jak bym conajmniej maraton przebiegla...
-
nick nieaktualny
-
Mnie małż zapowiedział, że absolutnie, kategorycznie mogę sobie golenie przez niego wybić z głowy więc odwiedziłam kosmetyczkę na wosk. Ale bolało bardziej niż zwykle...
No to Malenq, mam identycznie, było, przerwa i dzisiaj dużo, oby obySmoczyca1, helenkq lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:Kobitki,żółto zielona galaretka to czop?
smacznego hihihi
Tamus trzymaj sie
bedziesz miala z nami kontakt ze szpitala???Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 13:06
Krokodylica, Tamka lubią tę wiadomość