Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lara uwielbiam tulipany , piekne sa.
Ja mojemu mowie zeby dotknal jaki mam brzuch twardy jak kamien i ze to skurcze mi go tak spinaja. A on spanikowany "to znaczy ze to juz?!". Hehe a taka byl oaza spokoju.
Wlasnie mnie to zastanawia jak to jest z tymi bolami podbrzusza, jak na @? Dlugo sie z tym bede bujac? Czy cos sie z tego wkrotce rozkreci? Miala ktoras z Was? -
nick nieaktualnyDzien dobry!
Trzymam kciuki Tamka za Was i Kroko za Was tez
Lara kwiatki piekne...ach czuc juz wiosne
Ja dzis upieklam kruche ciasdto z pianka budyniowa i truskawkami, jedziemy do tesciow na obiad i zabieram ciach na kawke. Bo juz od rana tesc i szwagier nawiedzili mnie z pieknymi bukietamia, ze lubia sdlodkie to im w ten sposob podziekuje
Krokodylica, Tamka lubią tę wiadomość
-
ja tez uwielbiam tulipany, zwlaszcza zółte
dziewczyny, jutro mam wizyte u ortopedy w zwiazku z moim spojeniem, nie orientujecie sie jak wyglada takie badanie???
lekki stres jest, a dpodatkowo trafilam na lekarza do dooopy ;/
Kroko, Ty tez juz zaczynasz???? razem z Tamka????
powodzenia dziewczyny i jak najmniej bóluKrokodylica, Tamka lubią tę wiadomość
-
Kroko a nospa juz nie pomaga?
Też mam takie pobolewanie @ ale raczej mało intensywne za to coś zaczyna mnie krzyż boleć a mój mąż przewiduje ze do świąt się będę bujać
A co do brzucha to tez od jakichś 2 tyg jest dość twardy a mała coraz częściej ciśnie na dol...ale absolutnie się nie pcham
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
zgredka wrote:Tez jakoś mnie tak pobolewa, ale nie dopuszczam opcji, ze się zbliża cokolwiek. Tez uwielbiam tulipany.
Mój chce mnie gdzieś zabrać, cos kupić z okazji, ale niby co bym mogła chcieć. ;(ja dostałam perfum i kwiatki a Zośka karuzele do łóżeczka
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Zapanowała u mnie tak totalna cisza, że szok, zero twardnienia brzucha, lekkie mulenie okresowe i krzyża, plus oczywiście krocza ale w porównaniu do wczoraj to jest nic
Mam nadzieję że to cisza przed burzą
Będę się odzywać ze szpitala, oczywiście , Kroko - Ty teżKrokodylica, LaRa lubią tę wiadomość
-
Smoku: ale właśnie nic mi się nie chce chcieć, wiem dziwak SE mnie. Dla malej nakupilosmy wczoraj i juz koniec. Więcej radości chyba sprawi mi spacer po rynku, dawno nie wylazilismy razem na spacerowanie, a tam może cos wymysle