Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
O matko spać nie mogę przez chrapanie meza... Jestem wściekła!!! A najgorsze to to, ze chyba wiem czemu zaczął chrapac od kilku tygodni... 3 miesiące temu rzucił palenie i bardzo przytył. Zawsze ważył 88-89 kg a teraz 104.... Musi sie wsiąść za siebie bo inaczej zwariuje przez to chrapanie. Nie dość, ze juz niewygodne mi sie śpi to jeszcze on....
Skorki za te żale ale musiałam sie do kogoś wygadać....zgredka lubi tę wiadomość
-
Pati : lubie, bo łącze sie z Toba w bolu, mialam tu panią mega chrapiącą.
Mala spala ze mna, budzila sie tak co godzina, zanim sie rozplakala lapala na chwile cyca i do snu. A ja czekam na dwojke, ale czuje, ze nici z tego.
Wypisujcie mnie juz, bo czeka na mnie kuracja czopkowa.. -
Yo,
Kotka śniło mi sie ze u ciebie sie cosik zaczęło i od razu zaglądam....
Ja sie obudziłam z przerazeńiem ze za tydzień o tej porze będę w drodze do szpitala, poszłam do wc, aby stres mnie opuścił a tu znow mi sie chce....
Dzis w nocy wstałam tylko raz -szok
Miłego dnia
Zgredka, chyba was dzis wypuszcza, trzymam kciuki -
Witam kochane...
Jeju co za przesrana noc... Zasnęłam o 4:30 a o 7 znowu pobudka. Dzis chyba na rzęsach bede chodziła...
Zgredka współczuje tez ciężkiej nocy.
Lara ale fajnie, ze za tydzien mała bedzie juz z Tobą
Miłego dnia kochane.LaRa lubi tę wiadomość
-
witam i ja
dzis jakoś zimniej na dworze, jakaś chrypka mnie dopadła. mdlości się zaczynają, a psina dzielnie mnie pilnuje (chodzi za mną do łazienki jak mam "zwroty" i robi zmartwiona mine, heh).
co dziś porabiacie? ja wkońcu zrobię porzadek w ubraniach, powywalalm, to w czym i tak nie chodzę, no i w końcu schowam ozdoby wielkanocne -
nick nieaktualny
-
Lara: mi w pracy powiedzieli, ze dostane jakies pismo ze szpitala i urodzeniu i tyle mam dac, bo biore ten zwykly macierzynski polroczny, gdybym brala dluzszy to bym jesCze jakies oswiadczenie skladala, ale nie wiem czy jak ktos pracuje nie na panstwowce to inaczej.
A ja mam pyt o becikowe? Czy cos ze szpitala sie bierze czy nie?
Oglaszan, ze bylam na dwojcenie jakas satysfakcjonujaca, ale jednak ulga jest.
Mala byla na bilirubinie, ale oczywiscie nie wiem jaki poziom, juz przybrala na wadze, potem jej beda robic usg glowy i badania w zw z moim gbs
A w ogole to nie wiem czy mowilam ale w trakcie porodu mialam wymazy i wzieli krew pepowinowa, bo szpital robi badania pod katem szczepionki na gbs, wiec jednak krew pepowinowa nie poszla na zmarnowanie.
Mala spi, a ja czytam.
Lara: Nie peniajbedzie cool, przynajmniej hemoroidow nie dostaniesz
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heja, Pati łącze się dziś z Tobą miałam dokładnie to samo tyle ze mój mąż chrapie bo ma przegrodę krzywa
jeszcze pies śpi z mojej strony i nie mogłam się ruszyć chyba przyniosę się do drugiego pokoju.
Hemoroidy i ja juz mam... Chryste jak boli przy 2
Dziś idę do gin to niech coś poradzi.
Zgredka gratuluję 2zawsze to już pierwsze koty za płoty.
Miłego dnia mamy i dzieciKrokodylica lubi tę wiadomość
Maniek
-
MANIEK wrote:Heja, Pati łącze się dziś z Tobą miałam dokładnie to samo tyle ze mój mąż chrapie bo ma przegrodę krzywa
jeszcze pies śpi z mojej strony i nie mogłam się ruszyć chyba przyniosę się do drugiego pokoju.
Hemoroidy i ja juz mam... Chryste jak boli przy 2
Dziś idę do gin to niech coś poradzi.
Zgredka gratuluję 2zawsze to już pierwsze koty za płoty.
Miłego dnia mamy i dzieci -
zgredka wrote:Wychodzimy 16go!!! Kur***
Mala musi buc naswietlanapoplakalam sie
-
Ojej Zgredko, nie tak miało być
ale myśle ze wiedza co robią... Bedzie dobrze
Problemy z hemoroidami miałyście wcześniej? Czy tylko przy porodzie przyszły?
Bo ja nic takiego nie mam, a chyba norma nie saWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 09:10
-
HEJ!
Przykro mi ZGREDKO. Ja nigdy w szpitalu nie lezalam ale nawet juz teraz sie zastanawiam czy sie nie zmyc po jednej dobie jak wszystko bedzie ok (tutaj tak mozna, rodzi sie, spim jakies badania i do domku).
LARA - jeszcze nie rodze niestety.
Ale mam jakis zly humor dzis. Moze to przez pogode, mam nadzieje. Choc sadze ze to cos innego. Niby wyrobilam swoj zalozony plan przed wydaniem potomka na swiat. W koncu nei robie nic i nie mam jakichs konkretnych planow i zadnych nei robie. Chcialam uszyc podkladki na stol ale odpuszczam, tzn zrobie jak mnie najdzie ochota i moc. Ale mimo to jestem jakas taka rozbita, jakby jednak psychicznie nieprzygotowana na male dziecko. Pocieszam sie tym, ze moze to normalne.
Dzisiaj ide na oczyszczanie zebow, pewnei krew bedzie tryskac.
Dentysa sie obsmial na ostatniej wizycie bo mu przypomnialam jak mi mowil, ze czesto nieoczyszczone zeby sa przyczyna problemow z zajsciem w ciaze bo organizm jest jakby ciagle w stanie zapalnym (pod kamieniem sa bakterie) wiec odrzuca ciaze na wszelki wypadek. ja zeby czyscilam w lipcu a w sierpniu zaszlam w ciaze. Wiec mozliwe ze mial racje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 09:12
-
A my wczoraj jeszcze kupilismy cos takiego :
http://dicker-bauchladen.de/bilder/produkte/gross/Federwiege-Schlummerli-mit-Wandstaender-Palmera.jpg
To jest taki kosz podwieszany (nasz wyglada inaczej ale zasada ta sama) w ktorym sie dziecko buja (na sprezynie w gore i w dol). Ponoc rewelacja i jedyna pomoc przy dzieciach ktore duzo placza. Ja mam nadzieje, z enasz nei bedzie z takich dzieci ale w razie W bedziemy miec juz w domu ten ponoc niezawodny srodekYasmin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć kochane!
Zgredko - przykro mi, wiem jak ciężko się to przeżywa, jak liczysz na szybki powrót do domu a tu taka nieprzyjemna niespodzianka ;( miałam podobnie przy zakładaniu szwu miał byc jeden dzień a wyszedł prawie tydzień, to dla dobra małej - trzymajcie się
Lara - ostatnia prosta, jeszcze tydzień tak?
Misia - myslę o was nieustannie, cieszę się że masz takie pozytywne podejście, co ma być to i tak będzie, nie zmienimy tego, ale modlę się o
zdrówko dla Twojego maluszka
U mnie weekend minął sympatycznie, ciepło i słonecznie, na działce byliśmy, młody w samych majtkach latałjak w lecie
maluch ma swoje pory na fikołki, a macica jak w westernie, codziennie - w samo południe ma sesję treningową, jak w zegarku normalnie
dziś mam zakręcony dzień, jadę na zakupki porodowe, potem obiad trzeba zrobić a na 16 zebranie rady rodziców w przedszkolu
badania zrobiłam
niby wszystko ok - tylko witamina D wyszła mi za niska (przez zastrzyki p/zakrzepowe) mimo że zażywam codziennie dużą dawkę - wg. zaleceń lekarza
no nic za tydzień wizyta i zobaczymy co ginka na to
pozdrowionka dla mamusiek - rozpakowanych i tych co się dopiero pakujaKrokodylica, Misi@ lubią tę wiadomość